Results 316 to 330 of 802
-
19-10-2009, 11:36 #316
δεν προκειτε να ζητησω συγνωμη απο μια τετοια γυναικα που με θεωρει μιδενικο και που ηθελε να γελαει εις βαρος του πανο μαζι μου.
δλδ επειδη εχει καταθλιψη πρεπει να γελαει με την μιζερια των αλλων για να γινει καλα?οχι δεν το δεχομαι.
εσυ γουερντ εισαι πολυ αθωα και καλοκαρδη και τα βλεπεις ετσι.
εγω δεν ειμαι και χερομαι.εχω ξεχωρισει μερικα ατομα εδω μεσα που ξερω οτι δεν ειναι σκατοψυχα και με ξερουν και αυτα .απο εκει και περα δεν θελω παρτιδες με αλλα ατομα ππου με εχουν πει ***** και ενα σωρο αλλα.τελος.
- 19-10-2009, 11:39 #317
που γυριζα απο 10 ωρες δουλεια και ειχα παντα ενα υ2υ την γιωτας τι κανει ρανει ο πανος.και πες του τοτου πες του εκεινο.ελεος.
εγω δεν εχω γελασει εις βαρος κανενανος ανθρωπου.οποιος θελει μου μηλαει οποιος θεωρει οτι η σταση μου δεν ειναι σωστη ας μην μου ξαναμηλισει.
19-10-2009, 11:39 #318
Originally posted by giota
Προτιμώ να αποχωρήσω αν συνεχίσει αυτή η ξεφτίλα που γίνεται κάποιος πρέπει να προστατέψει τα μέλη και το φόρουμ απο κακόβουλα άτομα διαφορετικά πες στα μόνος όλοι βεβαιώθηκαν το πρόσωπο είσαι.Μια παροιμία λέει δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι για μην σου το πω πιο λαϊκά,Πήγαινε βρες ένα φόρουμ μαζί με την φίλη σου που να σας αντιπροσωπεύει εδώ άλλοι καταθέτουν την ψυχή τους και τα βάσανα τους και ζητούν λίγη συμπαράσταση και ζεστασιά.Πιστεύω να υπάρχουν φόρουμ αποκλειστικά για να δίνεις συμβουλές γύρω απο το σεξ.Αυτό είναι το πρόβλημά σου νούμερο με τις ασυναρτησίες σου.Επειδή δεν ανέχομαι από πρόσωπα του επιπέδου σου να με πιάνουν στο στόμα τους πρόσεξε μην επαναλάβεις το λάθος που έκανες χθες,γιατί δεν φτάνει το ένα ψέμα το συνέχισες το μόνο που έχω να σου πω ότι δεν σέβεσαι τα παντελονια που φοράς κατίνα,Ας με βρίσουν όλοι ας με διαγράψουν αλλά δεν δέχομαι καμμιά υποψία να πλανάται εις βάρος μου ειδικά απο ένα άτομο χωρίς ηθικούς φραγμούς όπως εσύ.Μαζέψου κακομοίρη και πήγαινε να κοιταχτείς γιατί δεν πάς καλά κουτσομπόλα.
Ειναι ντροπη Νικο οχι για μενα να υποχρεωνομαι να εγκαλω καθημερινα στην ταξη ολα αυτα τα ανθρωποειδη που μαζευτηκαν εδω μεσα , αλλα για το ιδιο το φορουμ
Ολους αυτους τους μηνες εδειξα πως μπορω να βοηθησω οσους το εχουν αναγκη και δεν μπορω να ανεχομαι 5 προφιλ να οργανωνονται παρασερνοντας και αλλους χρηστες για να με εκνευριζουν καθημερινα
και η υπομονη εχει τα ορια της νομιζω...
Οποιος ενοχλειται απο το γεγονος οτι δεν υπαρχει παρθενογεννηση για κανενα και οτι το σεξ ειναι η βαση της ζωης του ανθρωπου δεν θα πρεπει να συμμετεχει εδω γιατι βλαπτει και τους αλλους !
19-10-2009, 11:39 #319
Εαν έχω επι μήνες στείλει μνμ σε σένα και σε πίεζα με χυδαία λόγια για τον κύριο να το δημοσιεύσεις.Δυστυχώς η προστυχιά της ψυχής είναι χειρότερο απο άλλες
19-10-2009, 11:40 #320
Originally posted by panikoula
δεν προκειτε να ζητησω συγνωμη απο μια τετοια γυναικα που με θεωρει μιδενικο και που ηθελε να γελαει εις βαρος του πανο μαζι μου.
δλδ επειδη εχει καταθλιψη πρεπει να γελαει με την μιζερια των αλλων για να γινει καλα?οχι δεν το δεχομαι.
εγω δεν ειμαι και χερομαι.εχω ξεχωρισει μερικα ατομα εδω μεσα που ξερω οτι δεν ειναι σκατοψυχα και με ξερουν και αυτα .απο εκει και περα δεν θελω παρτιδες με αλλα ατομα ππου με εχουν πει ***** και ενα σωρο αλλα.τελος.
Άρα νομίζεις οτι η γιώτα σε θεωρεί ένα μηδενικό, οτι σε θεωρεί *****, οτι γελάει σε βάρος σου και οτι αυτό το κάνει μάλιστα για να βοηθηθεί στην δική της την κατάθλιψη.
Πανικούλα, ξέρω οτι το νοιάζεσαι το φόρουμ.
Αν για τους δικούς σου λόγους δεν θέλεις παρτίδες με κάποια άτομα, απο το να τα βρίζεις, απλά αγνόησε.
Μίλα με αυτους που θέλεις και σε ενδιαφέρουν....
Για το καλό του φόρουμ, για να το γεμίζουμε με λόγια αγάπης και όχι με βρισιές.
ΚαλημέραΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-10-2009, 11:41 #321
Εαν έχω επι μήνες στείλει μνμ σε σένα και σε πίεζα με χυδαία λόγια για τον κύριο να το δημοσιεύσεις.Δυστυχώς η προστυχιά της ψυχής είναι χειρότερο απο άλλες
ηξερες οτι ειμαι αθυροστομη και γουσταρες να του πω κανενα μπινελικη για να γελας εσυ.κριμα ειναι..
19-10-2009, 11:42 #322
Originally posted by weird
Άρα νομίζεις οτι η γιώτα σε θεωρεί ένα μηδενικό, οτι σε θεωρεί *****, οτι γελάει σε βάρος σου και οτι αυτό το κάνει μάλιστα για να βοηθηθεί στην δική της την κατάθλιψη.
Αν για τους δικούς σου λόγους δεν θέλεις παρτίδες με κάποια άτομα, απο το να τα βρίζεις, απλά αγνόησε.
Καλημέρα
οκ αυτο εκανα 10 μερες τωρα.μηλαω με υ2υ.εκει καταντησα.να φοβαμαι να γραψω τον πονο μου εδω.τεσπα .δεν θα ξανα ασχοληθω.
19-10-2009, 11:43 #323
που γυριζα απο 10 ωρες δουλεια και ειχα παντα ενα υ2υ την γιωτας τι κανει ρανει ο πανος.και πες του τοτου πες του εκεινο.ελεος.
εγω δεν εχω γελασει εις βαρος κανενανος ανθρωπου.οποιος θελει μου μηλαει οποιος θεωρει οτι η σταση μου δεν ειναι σωστη ας μην μου ξαναμηλισει.
Να τα δημοσιεύσεις εαν σου έφραφα αυτά που επικαλείσαι.Η μήπως δεν φάνηκε ότι εσύ ήσουν πίσω απο τα ψεύδη του Πάνου;Ντροπή σου
19-10-2009, 11:45 #324
Originally posted by πανος12345
Προτιμώ να αποχωρήσω αν συνεχίσει αυτή η ξεφτίλα που γίνεται κάποιος πρέπει να προστατέψει τα μέλη και το φόρουμ απο κακόβουλα άτομα διαφορετικά πες στα μόνος όλοι βεβαιώθηκαν το πρόσωπο είσαι.Μια παροιμία λέει δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι για μην σου το πω πιο λαϊκά,Πήγαινε βρες ένα φόρουμ μαζί με την φίλη σου που να σας αντιπροσωπεύει εδώ άλλοι καταθέτουν την ψυχή τους και τα βάσανα τους και ζητούν λίγη συμπαράσταση και ζεστασιά.Πιστεύω να υπάρχουν φόρουμ αποκλειστικά για να δίνεις συμβουλές γύρω απο το σεξ.Αυτό είναι το πρόβλημά σου νούμερο με τις ασυναρτησίες σου.Επειδή δεν ανέχομαι από πρόσωπα του επιπέδου σου να με πιάνουν στο στόμα τους πρόσεξε μην επαναλάβεις το λάθος που έκανες χθες,γιατί δεν φτάνει το ένα ψέμα το συνέχισες το μόνο που έχω να σου πω ότι δεν σέβεσαι τα παντελονια που φοράς κατίνα,Ας με βρίσουν όλοι ας με διαγράψουν αλλά δεν δέχομαι καμμιά υποψία να πλανάται εις βάρος μου ειδικά απο ένα άτομο χωρίς ηθικούς φραγμούς όπως εσύ.Μαζέψου κακομοίρη και πήγαινε να κοιταχτείς γιατί δεν πάς καλά κουτσομπόλα.
Ειναι ντροπη Νικο οχι για μενα να υποχρεωνομαι να εγκαλω καθημερινα στην ταξη ολα αυτα τα ανθρωποειδη που μαζευτηκαν εδω μεσα , αλλα για το ιδιο το φορουμ
Ολους αυτους τους μηνες εδειξα πως μπορω να βοηθησω οσους το εχουν αναγκη και δεν μπορω να ανεχομαι 5 προφιλ να οργανωνονται παρασερνοντας και αλλους χρηστες για να με εκνευριζουν καθημερινα
και η υπομονη εχει τα ορια της νομιζω...
Οποιος ενοχλειται απο το γεγονος οτι δεν υπαρχει παρθενογεννηση για κανενα και οτι το σεξ ειναι η βαση της ζωης του ανθρωπου δεν θα πρεπει να συμμετεχει εδω γιατι βλαπτει και τους αλλους !
Θα σε παρακαλούσα νε σεβαστείς τον χώρο που γεμίζεις με τα γράμματά σου.
Θεωρώ οτι η παρουσία σου στο φόρουμ προξενεί πιο πολύ ένταση και αναστάτωση, γιατί χρησιμοποιώντας πλάγια μέσα και τακτικές, θέλεις να διεγείρεις την ψυχολογία των άλλων για να ασχολούνται μαζί σου.
Λες οτι κάποιοι θέλουν να κλείσει το φόρουμ.
Αυτοί, δεν πιστεύω οτι είναι άλλοι απο εσένα τον ίδιο, όπως δήλωνες στα αρχικά σου μηνύματα.
Τέλος, νομίζω οτι το φόρουμ δεν έχει την πολυτέλεια να φιλοξενεί ένα άτομο που μεταφράζει τα προβλήματά του σε κεκαλυμμένη και ακάλυπτη επιθετικότητα προς τους άλλους.
Επισημαίνω εδώ και καιρό, οτι το φόρουμ σε βλάπτει, όπως σου έχει πει κι ο γιατρός σου.
Επαληθεύομαι κάθε μέρα.
Αναρωτιέμαι, αν για το καλό του φόρουμ και το δικό σου, είναι καλύτερο να διαγραφείς.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-10-2009, 11:46 #325
Εαν έχω επι μήνες στείλει μνμ σε σένα και σε πίεζα με χυδαία λόγια για τον κύριο να το δημοσιεύσεις.Δυστυχώς η προστυχιά της ψυχής είναι χειρότερο απο άλλες [/quote]
δεν με πιεζες καπου γιωτα.αλλα ηθελες και καλα να γελασεις μαζι μου με τον πανο και τις χαζομαρες που εσυ πυστευες οτι εγραφε.
ηξερες οτι ειμαι αθυροστομη και γουσταρες να του πω κανενα μπινελικη για να γελας εσυ.κριμα ειναι.. [/quote]
Να τα δημοσιεύσεις
19-10-2009, 11:47 #326
ηξερες οτι ειμαι αθυροστομη και γουσταρες να του πω κανενα μπινελικη για να γελας εσυ.κριμα ειναι.. [/quote]
Να τα δημοσιεύσεις [/quote]
Πανικούλα θέλω κι εγώ να τα δημοσιέυσεις.
Κι αν δεν έχεις τι να δημοσιεύσεις, τότε δεν θα μιλήσω ξανά μαζί σου.
Δεν θα το θέλω πια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-10-2009, 11:47 #327
Πανικούλα, δεν σε πιστεύω, στα επιχειρήματα που θέτεις ενάντια στην γιώτα.
ξερει πολυ καλα τι λεει παραξενη!
Πιστεύω οτι σε έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα που σου έχει πει η γιώτα στο παρελθόν και τώρα θέλεις να βάλλεις εναντίον της.
λαθος κανεις παραξενη
οι αρρωστημενες προσωπικοτητες σε αυτοεδω το φορουμειναι η Γιωτα και η Θεοφανια απο γυναικες μονο
και οταν εω αρρωστημενεςπροσωπικοτητε ς εννοω αυτο ακριβως που περιεγραψε εξοχα η πανικουλα
ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !
Πραγματικά όμως, είναι πολύ λυπηρό να εκφράζεσαι έτσι.
Λερώνει αυτόν τον χώρο.
Σε λίγο κανείς δεν θα σου μιλάει, και θα έχουν δίκιο.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΑΘΟς ΚΑΝΕΙς ΠΑΡΑΞΕΝΗ
Η ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !
Μήπως ήθρε η ώρα να φερθείς πιο ώριμα?
Τόσα χρόνια αυτό κάνεις.
Βρίζεις ασύστολα κάποιον που σε πλήγωσε και το ψέμα το έχεις εύκολη λύση.
Μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή?
Κοινώς, μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μνμ στην γιώτα, ή να το κάνεις δημοσίως αν θέλεις, όπου θα της ανόιγεσαι και θα της εξηγείς, τι σε έχει ενοχλήσει στην στάση της.
εΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΞΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ?
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ !
Φιλική συμβουλή απο κάποιον που σου έχει σταθεί πολύ.
19-10-2009, 11:50 #328
Καλημέρα
weird, δεν μπορείς να αγνοείς τόση κακία....
Και επαναλαμβανόμενη....
Σε κάθε θρεντ....
Με κάθε ευκαιρία.....
Οτι η γιώτα γελάει σε βάρος του πάνου σαρκαστικά, το είχα γράψει εδώ και καιρό.....
Δεν θυμάμαι που....
Πάντως δεν το κατέβασα από το μυαλό μου.....
Ελπίζω να μη χρειαστεί να πω και άλλα και να μαζευτεί.
Και όπως σου είπα δημόσια και χτες με εκπλήσσει που έχει τόσους δικηγόρους......
19-10-2009, 11:53 #329
Εγώ εαν αποχωρήσω θα αποχωρήσω χωρίς να έχω αφήσει κανέναν να με προσβάλει θα αποχωρήσω καθαρή όπως μπήκα πρώτον και δεύτερον γιατί δεν με εκφράζει να καταθετω την ψυχή μου σε ένα φόρουμ όπου υπάρχουν άτομα σαν εσένα και τον Πάνο.
19-10-2009, 11:56 #330
Καλημέρα Φύση μου.
Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα?
Αυτή η μιρκή Λέξη \"κακία\".
Είναι άστοχο να προσάπτουμε προθέσεις σε ένα εικονικό προφίλ.
Δυστυχώς αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την κατάσταση.
Πολλα μέλη, δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τον θυμό ή την ενόχληση που νιώθουν για κάποιο άλλο μέλος και το βγάζουν προς τα έξω με επιθετικότητα.
Αυτό απέχει μακράν απο ότι λες κακία.
Εκτός αυτού, στην παρούσα φάση, δεν μιλώ για την σχέση της γιώτας με τον πάνο, αλλά για εκείνη με την πανικούλα.
Χαίρομαι που η πανικούλα εξέφρασε πιο ανοιχτά, κι όχι με βρισιές, τι την ενόχλησε.
Για το άλλο θέμα τώρα, σου είπα και χτες, αλλα δεν βλέπω να το άκουσες.
Το μόνο πράγμα για το οποίο συνηγόρησα, ήταν η επίτευξη ηρεμίας στο φόρουμ.
Κι αυτό ήρθε με το να συνεννοηθούμε κάπως καλύτερα.
Το οτι ήρθε κι έφυγε βέβαια... είναι άλλο θέμα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση