Results 331 to 345 of 802
-
19-10-2009, 11:59 #331
Originally posted by giota
Εγώ εαν αποχωρήσω θα αποχωρήσω χωρίς να έχω αφήσει κανέναν να με προσβάλει θα αποχωρήσω καθαρή όπως μπήκα πρώτον και δεύτερον γιατί δεν με εκφράζει να καταθετω την ψυχή μου σε ένα φόρουμ όπου υπάρχουν άτομα σαν εσένα και τον Πάνο.
για μισό λεπτο.
Το οτι οι άλλοι σε προσβάλλουν, δεν σημαίνει οτι παύεις να είσαι καθαρή.
Ο καθένας μπορεί να προσβάλλει τον καθένα.
Μην δίνεις τόση εξουσία στους άλλους.
Το τι είσαι, το ξέρεις εσύ και οι άνθρωποι της ζωής σου που είναι δίπλα σου.
Το τι είσαι, υπάρχει μέσα σου και ούτε χίλιες βρισιές δεν μπορούν να το αλλάξουν.
Αγνόησε όσους πιάνουν το όνομά σου.
Κι εμένα με έχουν βρίσει.
Ε δεν θα χαλάω και την ηρεμία μου κάθε φορα.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 19-10-2009, 12:00 #332
Originally posted by πανος12345
Originally posted by weird
Πανικούλα, δεν σε πιστεύω, στα επιχειρήματα που θέτεις ενάντια στην γιώτα.
ξερει πολυ καλα τι λεει παραξενη!
Πιστεύω οτι σε έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα που σου έχει πει η γιώτα στο παρελθόν και τώρα θέλεις να βάλλεις εναντίον της.
λαθος κανεις παραξενη
οι αρρωστημενες προσωπικοτητες σε αυτοεδω το φορουμειναι η Γιωτα και η Θεοφανια απο γυναικες μονο
και οταν εω αρρωστημενεςπροσωπικοτητε ς εννοω αυτο ακριβως που περιεγραψε εξοχα η πανικουλα
ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !
Πραγματικά όμως, είναι πολύ λυπηρό να εκφράζεσαι έτσι.
Λερώνει αυτόν τον χώρο.
Σε λίγο κανείς δεν θα σου μιλάει, και θα έχουν δίκιο.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΑΘΟς ΚΑΝΕΙς ΠΑΡΑΞΕΝΗ
Η ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !
Μήπως ήθρε η ώρα να φερθείς πιο ώριμα?
Τόσα χρόνια αυτό κάνεις.
Βρίζεις ασύστολα κάποιον που σε πλήγωσε και το ψέμα το έχεις εύκολη λύση.
Μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή?
Κοινώς, μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μνμ στην γιώτα, ή να το κάνεις δημοσίως αν θέλεις, όπου θα της ανόιγεσαι και θα της εξηγείς, τι σε έχει ενοχλήσει στην στάση της.
εΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΞΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ?
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ !
Φιλική συμβουλή απο κάποιον που σου έχει σταθεί πολύ.
Πάνο,
βλέπεις συκοφαντίες και συνομοσίες εκεί που δεν υπάρχουν, αυτό πιστεύω.
Κι ίσως είναι καλύτερα, να κοιτάξεις την υγειά σου και να απομακρυνθείς απο το φόρουμ.
Ειτε εκούσια, είτε ακούσια.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-10-2009, 12:04 #333
Εαν έχω επι μήνες στείλει μνμ σε σένα και σε πίεζα με χυδαία λόγια για τον κύριο να το δημοσιεύσεις.Δυστυχώς η προστυχιά της ψυχής είναι χειρότερο απο άλλες
ηξερες οτι ειμαι αθυροστομη και γουσταρες να του πω κανενα μπινελικη για να γελας εσυ.κριμα ειναι..
Να τα δημοσιεύσεις [/quote]
Πανικούλα θέλω κι εγώ να τα δημοσιέυσεις.
Κι αν δεν έχεις τι να δημοσιεύσεις, τότε δεν θα μιλήσω ξανά μαζί σου.
Δεν θα το θέλω πια. [/quote]
ΚΑΝΤΟ ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΧΤΕΣ ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ , ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ Η ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΣΥΜΦΟΟΥΜΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .
ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ , Ο ΘΥΜΟΣ , Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ , Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΑ , Η ΥΒΡΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ Ο ΔΟΛΟΣ , ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ , Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΟΡΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ...
19-10-2009, 12:05 #334
Πανικούλα, δεν σε πιστεύω, στα επιχειρήματα που θέτεις ενάντια στην γιώτα.
ξερει πολυ καλα τι λεει παραξενη!
Πιστεύω οτι σε έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα που σου έχει πει η γιώτα στο παρελθόν και τώρα θέλεις να βάλλεις εναντίον της.
λαθος κανεις παραξενη
οι αρρωστημενες προσωπικοτητες σε αυτοεδω το φορουμειναι η Γιωτα και η Θεοφανια απο γυναικες μονο
και οταν εω αρρωστημενεςπροσωπικοτητε ς εννοω αυτο ακριβως που περιεγραψε εξοχα η πανικουλα
ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !
Πραγματικά όμως, είναι πολύ λυπηρό να εκφράζεσαι έτσι.
Λερώνει αυτόν τον χώρο.
Σε λίγο κανείς δεν θα σου μιλάει, και θα έχουν δίκιο.
ΚΑΙ ΕΔΩ ΛΑΘΟς ΚΑΝΕΙς ΠΑΡΑΞΕΝΗ
Η ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !
Μήπως ήθρε η ώρα να φερθείς πιο ώριμα?
Τόσα χρόνια αυτό κάνεις.
Βρίζεις ασύστολα κάποιον που σε πλήγωσε και το ψέμα το έχεις εύκολη λύση.
Μήπως ήρθε η ώρα για μια αλλαγή?
Κοινώς, μπορείς να στείλεις ένα προσωπικό μνμ στην γιώτα, ή να το κάνεις δημοσίως αν θέλεις, όπου θα της ανόιγεσαι και θα της εξηγείς, τι σε έχει ενοχλήσει στην στάση της.
εΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΕΞΩΘΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ?
ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ !
Φιλική συμβουλή απο κάποιον που σου έχει σταθεί πολύ.
Πάνο,
βλέπεις συκοφαντίες και συνομοσίες εκεί που δεν υπάρχουν, αυτό πιστεύω.
Κι ίσως είναι καλύτερα, να κοιτάξεις την υγειά σου και να απομακρυνθείς απο το φόρουμ.
Ειτε εκούσια, είτε ακούσια.
19-10-2009, 12:09 #335
ΔEN ΞEPΩ AN ΠPEΠEI NA KΛAΨΩ H\' NA ΓEΛAΣΩ.
AYTOI ΠOY EBPIZAN TON ΠANO EΓINAN ΦIΛOI TOY KAI ANTIΣTPOΦA.
BEBAIA OTAN EIXE ΠEPIOPIΣTEI TOYΣ ΠEIPAZE AΛΛA TΩPA ZHTAN NA ΦYΓEI ΛEΣ KAI EINAI TO ΦOPOYM TO TΣIΦΛIKI TOYΣ.
APPΩΣTEΣ KATAΣTAΣEIΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-10-2009, 12:10 #336
Originally posted by panikoula
Originally posted by panikoula
δεν προκειτε να ζητησω συγνωμη απο μια τετοια γυναικα που με θεωρει μιδενικο και που ηθελε να γελαει εις βαρος του πανο μαζι μου.
δλδ επειδη εχει καταθλιψη πρεπει να γελαει με την μιζερια των αλλων για να γινει καλα?οχι δεν το δεχομαι.
εσυ γουερντ εισαι πολυ αθωα και καλοκαρδη και τα βλεπεις ετσι.
εγω δεν ειμαι και χερομαι.εχω ξεχωρισει μερικα ατομα εδω μεσα που ξερω οτι δεν ειναι σκατοψυχα και με ξερουν και αυτα .απο εκει και περα δεν θελω παρτιδες με αλλα ατομα ππου με εχουν πει ***** και ενα σωρο αλλα.τελος.
Άρα νομίζεις οτι η γιώτα σε θεωρεί ένα μηδενικό, οτι σε θεωρεί *****, οτι γελάει σε βάρος σου και οτι αυτό το κάνει μάλιστα για να βοηθηθεί στην δική της την κατάθλιψη.
Πανικούλα, ξέρω οτι το νοιάζεσαι το φόρουμ.
Αν για τους δικούς σου λόγους δεν θέλεις παρτίδες με κάποια άτομα, απο το να τα βρίζεις, απλά αγνόησε.
Μίλα με αυτους που θέλεις και σε ενδιαφέρουν....
Για το καλό του φόρουμ, για να το γεμίζουμε με λόγια αγάπης και όχι με βρισιές.
Καλημέρα
οκ αυτο εκανα 10 μερες τωρα.μηλαω με υ2υ.εκει καταντησα.να φοβαμαι να γραψω τον πονο μου εδω.τεσπα .δεν θα ξανα ασχοληθω.
19-10-2009, 12:10 #337
Αυτό που βλέπω Πάνο, είναι οτι η Πανικούλα βγήκε offline αντί να δημοσιέυσει αυτά που τις έστελνε η γιώτα ή έστω να μας πει οτι απεστάλησαν στον διαχειριστή.
Αυτό που επίσης βλέπω, είναι οτι δεν υπάρχουν συνομωσίες.
Η συνομωσία είναι κάτι που λαμβάνει χώρα στα κρυφά.
Κι όμως, έχεις δεχθεί την δυσαρέκσεια πολλών, σχεδόν όλων, στα φανερα.
Ποτέ δεν συμφώνησα με τον τρόπο που την δέχθηκες, αλλά ούτε και αμφέβαλα οτι κέρδιζες αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη ο ψυχισμός σου : την προσοχή.
Ας αφήσουμε στην άκρη τις συνομωσίες λοιπόν, τα πράγματα, μιλούν απο μόνα τους.
19-10-2009, 12:12 #338
Πάνο,μας γκάστρωσες.Σκέψου αυτό:όταν δεν πείθουμε,ίσως αρκεί να αναρωτηθούμε το γιατί.Καλοί οι ηρωισμοί,αλλά το παράδειγμα είναι που μαλακώνει τις καρδιές,δεν τραβιέται ο άνθρωπος στον παράδεισο με το ζόρι.
Η σωτηρία που προτάσσεις ως δονκιχωτικό κοντάρι,ίσως να έχει βάση,αλλά καταντάει απωθητική.Γιατί έχει την επιβολή μέσα της.Ο φανατισμός και τα μαγνητοφωνημένα μανιφέστα,δεν πρόκειται να προβληματίσουν,γιατί τρώμε πιο πολύ ψωμί με το λάδι,όχι με το ξύδι.
Ξέρω πως θ\'αρχίσεις πάλι τις ρητορικές,ή τις τελείες,αλλά δεν αλλάζει κανείς γιατί διατάσσεται ν\'αλλάξει.
Ο σκοπός σου μπορεί και να είναι ιερός,ο τρόπος σου όμως δεν είναι.
Υποκρισία είναι να θες να σώσεις χώρες και συστήματα υγείας,όταν δεν μπορείς καν να δεις τα αδύνατα σημεία της επικοινωνίας σου.Διατάζεις την ηθική,και δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να του τη διατάζουν.
Κωφεύεις κάτω απ\'τη σημαία σου,των ανώτερων στόχων,μη μπορώντας να περάσεις στο απλούστερο συμπέρασμα.Η πλύση εγκεφάλου και η επιβολή της δικής σου άποψης,μπορεί να σου κερδίσουν οπαδούς,αλλά φίλους όχι."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-10-2009, 12:12 #339
Γιώτα...
Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που επηρεάζεσαι από τέτοιου είδους καταστάσεις και ανθρώπους που ξέρεις πως κανείς μας δεν πιστεύει και εκτιμά. Επειδή εγώ έχω προσωπική επαφή μαζί σου και επειδή έχουμε ανταλλάξει δεκάδες υ2υ, το μόνο που έχω να πω είναι πως αν ήθελες να κοροιδέψεις ή να βρίσεις κάποιον, θα το έκανες πρώτα σε μένα.
Δεν το έκανες, όπως δεν το έκανες και πουθενά.
Από κει και πέρα μην επιτρέπεις σε κανένα να σε στεναχωρεί, δεν αξίζει να χαραμίζεις ούτε ένα λεπτό απ το χρόνο σου.
Κατά τα άλλα θα μείνω σε αυτά που έγραψε η weird, με την οποία συμφωνώ 100%.
Τα υπόλοιπα φαντάζομαι πως είναι δουλειά του Νίκου.
19-10-2009, 12:13 #340
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΔEN ΞEPΩ AN ΠPEΠEI NA KΛAΨΩ H\' NA ΓEΛAΣΩ.
AYTOI ΠOY EBPIZAN TON ΠANO EΓINAN ΦIΛOI TOY KAI ANTIΣTPOΦA.
BEBAIA OTAN EIXE ΠEPIOPIΣTEI TOYΣ ΠEIPAZE AΛΛA TΩPA ZHTAN NA ΦYΓEI ΛEΣ KAI EINAI TO ΦOPOYM TO TΣIΦΛIKI TOYΣ.
APPΩΣTEΣ KATAΣTAΣEIΣ
Έχεις καταλάβει τι με πείραξε?
Κάτι που δεν διαπράττω.
Το να βρίζω ασύστολα και να χαχανίζω με τον άλλο.
Γράφω λοιπόν \"Κι όμως, έχεις δεχθεί την δυσαρέκσεια πολλών, σχεδόν όλων, στα φανερα.
Ποτέ δεν συμφώνησα με τον τρόπο που την δέχθηκες\".
Ελπίζω να λυθεί αυτό το θέμα, γιατί σε βλέπω το επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά.
Καλημερά σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-10-2009, 12:13 #341
Originally posted by NikosD.
Θα είμαι σύντομος:
εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για όσα διαβάζω τους τελευταίους μήνες στην κοινότητα του e-psychology.gr
Η ενέργεια αρκετών, δεν δαπανάται στην αλληλο-υποστήριξη αλλά ξοδεύεται είτε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, είτε σε \"χαζο\"συζητήσεις\" που πολύ απέχουν από τους στόχους της κοινότητας.
Στα πλαίσια της ιδιότητας μου να διαχειρίζομαι αυτό το χώρο, μου ζητήθηκε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν να πάρω θέση ή να προβώ σε ενέργειες υπέρ/εναντίων διαφόρων μελών.
Οπως όλοι γνωρίζετε και βλέπετε, η στάση μου συνήθως είναι μετριοπαθής και διακριτική.
Επειδή όμως αρνούμαι να γίνω θεατής μιας τόσο δυσάρεστης τροπής στο φόρουμ, ενημερώνω όλους πως θα προβούμε, η Σέλια και γω σε κλείδωμα κάθε θέματος που εμπεριέχει προσωπικές διενέξεις. Επιπλέον, θα προβούμε σε αποκλεισμό μελών, όταν και όπου, με τα όποια δικά μας κριτήρια, θεωρούμε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από κάποια όρια.
Λογικές του στυλ \"ο τάδε φώναξε περισσότερο, ο δείνα στο παρελθόν έβρισε χειρότερα, με αφήνουν αδιάφορο. Δεν έχουμε ζυγαριές και δεν σκοπεύουμε να αποκτήσουμε.
Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε για να διαφυλάξουμε την κοινότητα. Εύχομαι να μην αποτύχουμε, αν και δεν είμαι καθολου βεβαιος γι αυτο.
Παρόλα τα παραπάνω, ειλικρινά, αν κάτι θα με χαροποιήσει, δεν θα είναι οι αποκλεισμοί αλλα το να αναλάβουν οι εμπλεκόμενοι την ευθύνη του εαυτού τους, επιλέγοντας όχι μόνο να ακούσουν τα δικά τους συναισθήματα αλλά και να σεβαστούν τον χώρο που τους φιλοξενεί.
Ζητώ για πολλοστή φορά τη συνδρομή όλων προκειμένου να φροντίσουμε αυτό το χώρο.
ΥΓ. Θερμή παράκληση, αποφύγετε τα άσχετα θέματα στην κοινότητα καθώς και ένα σωρό διαλόγους που μοιάζει να αδιαφορούν για το όποιο θέμα/πρόβλημα/ερώτημα του θεματοθέτη, μετατρέποντας το φόρουμ σε ένα ατελείωτο χαζολόγημα.
Χρήσιμο το χαζολόγημα, αλλά με όρια θα πρόσθετα, τουλάχιστον σε αυτό τον χώρο. Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι χώροι που μπορούν να το φιλοξενήσουν (αλλα φόρουμ, τσατς, εμαιλς, κινητα κτλ). Ας μην μετατρέψουμε και αυτο το φόρουμ σε ένα απέραντο πηγαδάκι χαλαρών συζητήσεων.
Το θεωρώ μεγάλη ασέβεια αυτό που γίνεται.
Να φτάσουμε να καυγαδίζουμε σε ένα θέμα με σκοπό τη βελτίωση της κατάστασης του φόρουμ.
Ας ανοίγατε τουλάχιστον ένα άλλο θέμα ρε παιδιά!
19-10-2009, 12:14 #342
Εγώ εαν αποχωρήσω θα αποχωρήσω χωρίς να έχω αφήσει κανέναν να με προσβάλει θα αποχωρήσω καθαρή όπως μπήκα πρώτον και δεύτερον γιατί δεν με εκφράζει να καταθετω την ψυχή μου σε ένα φόρουμ όπου υπάρχουν άτομα σαν εσένα και τον Πάνο.
για μισό λεπτο.
Το τι είσαι, υπάρχει μέσα σου και ούτε χίλιες βρισιές δεν μπορούν να το αλλάξουν.
ετσι λοιπον ?
καθε καρυδιας καρυδι να ερχεται εδω μεσα και να χλευαζει και να κοροιδευει τους αλλους ?
ετσι αντιλαμαβανεσαι εσυ το φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης !
μονο που δεν ειναι ετσι παραξενη !
κανεις πολυ μεγαλο λαθος και εσυ και οι φιλες σου
δεν πατε καμμια βολτα στα μαγαζια να πιειτε και κανενα καφε να τα πειτε με την ησυχια σας ?
εδω ειναι χωρος ψυχολογικης υποστηριξης !
ουτε για κουτσομοπλια ουτε για καλαμπαλικι
19-10-2009, 12:16 #343
για μισό λεπτο.
ετσι λοιπον ?
καθε καρυδιας καρυδι να ερχεται εδω μεσα και να χλευαζει και να κοροιδευει τους αλλους ?
ετσι αντιλαμαβανεσαι εσυ το φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης !
μονο που δεν ειναι ετσι παραξενη !
κανεις πολυ μεγαλο λαθος και εσυ και οι φιλες σου
δεν πατε καμμια βολτα στα μαγαζια να πιειτε και κανενα καφε να τα πειτε με την ησυχια σας ?
εδω ειναι χωρος ψυχολογικης υποστηριξης !
ουτε για κουτσομοπλια ουτε για καλαμπαλικι
Αυτό που λέω πάντως, σε καμιά περίπτωση δεν έχει σχέση με αυτό που λες.
Μα επιτέλους, είναι θλιβερό.
Έχω την αίσθηση οτι το κάνεις επίτηδες, να παραφράζεις τι λένε οι άλλοι, μήπως και ασχοληθούνε λίγο περισσότερο μαζί σου...
Επιτέλους Πάνο, ανέλαβε την ευθύνη του ευατού σου και να ξέρεις, οτι οι πονηριές σε μένα( αν πρόκειται γι αυτό).... δεν περνάνε.
19-10-2009, 12:16 #344
EΣY ΔEN MIΛAΣ EIPΩNIKA?
METAΞY KATEPΓAPEΩN EIΛIKPINEIA. NTPOΠHΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-10-2009, 12:18 #345
Originally posted by Arsi
Originally posted by NikosD.
Θα είμαι σύντομος:
εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για όσα διαβάζω τους τελευταίους μήνες στην κοινότητα του e-psychology.gr
Η ενέργεια αρκετών, δεν δαπανάται στην αλληλο-υποστήριξη αλλά ξοδεύεται είτε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, είτε σε \"χαζο\"συζητήσεις\" που πολύ απέχουν από τους στόχους της κοινότητας.
Στα πλαίσια της ιδιότητας μου να διαχειρίζομαι αυτό το χώρο, μου ζητήθηκε αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν να πάρω θέση ή να προβώ σε ενέργειες υπέρ/εναντίων διαφόρων μελών.
Οπως όλοι γνωρίζετε και βλέπετε, η στάση μου συνήθως είναι μετριοπαθής και διακριτική.
Επειδή όμως αρνούμαι να γίνω θεατής μιας τόσο δυσάρεστης τροπής στο φόρουμ, ενημερώνω όλους πως θα προβούμε, η Σέλια και γω σε κλείδωμα κάθε θέματος που εμπεριέχει προσωπικές διενέξεις. Επιπλέον, θα προβούμε σε αποκλεισμό μελών, όταν και όπου, με τα όποια δικά μας κριτήρια, θεωρούμε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από κάποια όρια.
Λογικές του στυλ \"ο τάδε φώναξε περισσότερο, ο δείνα στο παρελθόν έβρισε χειρότερα, με αφήνουν αδιάφορο. Δεν έχουμε ζυγαριές και δεν σκοπεύουμε να αποκτήσουμε.
Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε για να διαφυλάξουμε την κοινότητα. Εύχομαι να μην αποτύχουμε, αν και δεν είμαι καθολου βεβαιος γι αυτο.
Παρόλα τα παραπάνω, ειλικρινά, αν κάτι θα με χαροποιήσει, δεν θα είναι οι αποκλεισμοί αλλα το να αναλάβουν οι εμπλεκόμενοι την ευθύνη του εαυτού τους, επιλέγοντας όχι μόνο να ακούσουν τα δικά τους συναισθήματα αλλά και να σεβαστούν τον χώρο που τους φιλοξενεί.
Ζητώ για πολλοστή φορά τη συνδρομή όλων προκειμένου να φροντίσουμε αυτό το χώρο.
ΥΓ. Θερμή παράκληση, αποφύγετε τα άσχετα θέματα στην κοινότητα καθώς και ένα σωρό διαλόγους που μοιάζει να αδιαφορούν για το όποιο θέμα/πρόβλημα/ερώτημα του θεματοθέτη, μετατρέποντας το φόρουμ σε ένα ατελείωτο χαζολόγημα.
Χρήσιμο το χαζολόγημα, αλλά με όρια θα πρόσθετα, τουλάχιστον σε αυτό τον χώρο. Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι χώροι που μπορούν να το φιλοξενήσουν (αλλα φόρουμ, τσατς, εμαιλς, κινητα κτλ). Ας μην μετατρέψουμε και αυτο το φόρουμ σε ένα απέραντο πηγαδάκι χαλαρών συζητήσεων.
Το θεωρώ μεγάλη ασέβεια αυτό που γίνεται.
Να φτάσουμε να καυγαδίζουμε σε ένα θέμα με σκοπό τη βελτίωση της κατάστασης του φόρουμ.
Ας ανοίγατε τουλάχιστον ένα άλλο θέμα ρε παιδιά!
Αρσι, απο μια μεριά έχεις δίκιο, απο μια άλλη όμως, όχι.
Ζήτησα ξεκάθαρα την διαγραφή του Πάνου ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση για το καλό του ιδιου και του φόρουμ.
Δεν θεωρώ οτι θα υπήρχε καλύτερο θέμα που να το αναρτήσω αυτό.
Κατά τα άλλα, τα όσα γράφω εδώ στοχεύουν στον αναχαιτισμό εντάσεων.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή