Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 54 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 802
    Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    EΣY ΔEN MIΛAΣ EIPΩNIKA?
    METAΞY KATEPΓAPEΩN EIΛIKPINEIA. NTPOΠH
    Μα όχι, δεν μιλώ ειρωνικά και νομίζω είναι εσφαλμένο να βγάζεις συμέρασμα για κάτι τέτοιο.

Αλλά δεν σκοπεύω να σε πείσω κιόλας για την ειρωνία ή την μη ειρωνία ή για το αν είμαι κατεργάρα

Βγάλε τα συμπεράσματά σου ελευθερα
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Originally posted by weird
    Αυτό που βλέπω Πάνο, είναι οτι η Πανικούλα βγήκε offline αντί να δημοσιέυσει αυτά που τις έστελνε η γιώτα ή έστω να μας πει οτι απεστάλησαν στον διαχειριστή.

Αυτό που επίσης βλέπω, είναι οτι δεν υπάρχουν συνομωσίες.
    Η συνομωσία είναι κάτι που λαμβάνει χώρα στα κρυφά.

Κι όμως, έχεις δεχθεί την δυσαρέκσεια πολλών, σχεδόν όλων, στα φανερα.

Ποτέ δεν συμφώνησα με τον τρόπο που την δέχθηκες, αλλά ούτε και αμφέβαλα οτι κέρδιζες αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη ο ψυχισμός σου : την προσοχή.

Ας αφήσουμε στην άκρη τις συνομωσίες λοιπόν, τα πράγματα, μιλούν απο μόνα τους.
    παραξενη σου εχω δωσει πολλες απαντησεςι αλλα θ επιμεινω στην τελυταια
    παρε τις φιλες σου για καφε καικουτσομπολιο στα μαγαζια
    εδω ειναι φοουμ ψυχολογικης υποστηριξης καιαποδεδειγμενα πλεον υπαρχει οργνωμενη σκευωρια σε βαροςμου απο την πρωτη μερα που μπηκα εδω και την κατηγγειλε ολοφανερα εδω μεσ η πανικουλα
    το γιατι ειναι προφανες
    μιλησα για θεματα ταμπου σε μια κοινοτητα προβληματικων ανθρωπων που δυστυχως ακομα δεν εχουν συνειδητοποιησει τι σημαινει ψυχαναλυση και τι ρολο παιζει το σεξ στην ψυχικη τους υγεια
    οσο θα κανετε καλαμπαλικι οσοι ειστε εδω για διαδικτυακο καφε θα εμποδιζετε οσους μπρορουν να βοηθησουν αυτους που το εχουν αναγκη εδω σταματω το ποστ και περιμενω απο την διαχειρηση να κανει το καθηκον της

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Αυτό που βλέπω Πάνο, είναι οτι η Πανικούλα βγήκε offline αντί να δημοσιέυσει αυτά που τις έστελνε η γιώτα ή έστω να μας πει οτι απεστάλησαν στον διαχειριστή.

Ποτέ δεν συμφώνησα με τον τρόπο που την δέχθηκες, αλλά ούτε και αμφέβαλα οτι κέρδιζες αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη ο ψυχισμός σου : την προσοχή.

εδω ειναι φοουμ ψυχολογικης υποστηριξης καιαποδεδειγμενα πλεον υπαρχει οργνωμενη σκευωρια σε βαροςμου απο την πρωτη μερα που μπηκα εδω και την κατηγγειλε ολοφανερα εδω μεσ η πανικουλα
    το γιατι ειναι προφανες
    μιλησα για θεματα ταμπου σε μια κοινοτητα προβληματικων ανθρωπων που δυστυχως ακομα δεν εχουν συνειδητοποιησει τι σημαινει ψυχαναλυση και τι ρολο παιζει το σεξ στην ψυχικη τους υγεια
    οσο θα κανετε καλαμπαλικι οσοι ειστε εδω για διαδικτυακο καφε θα εμποδιζετε οσους μπρορουν να βοηθησουν αυτους που το εχουν αναγκη εδω σταματω το ποστ και περιμενω απο την διαχειρηση να κανει το καθηκον της

Πάνο, νομίζω οτι κάθε απόπειρα επικοινωνίας απο εδώ και πέρα, είναι άσκοπη.

Θα επιμείνω στην άποψή μου, απο εκεί και πέρα, αρμόδιοι να κρίνουν, είναι οι διαχειριστές που το φόρουμ είναι δικός τους χώρος εξάλλου.

Καλή συνέχεια.

Senior Member
    ΘA EΠANAΛABΩ TOTE TA ΛOΓIA ΣOY. TOΣO ΣE KOBEI TOΣO ΛEΣ.
    ΔEN NOMIZΩ NA EINAI EIPΩNIKA ΩΣTE NA ΘIXTEIΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

το γιατι ειναι προφανες

Λογικό...

Τώρα σφίξαν οι κ...

Που είναι τα υβριστικά μνμ της γιώτας?

Ποιοι έστησαν τελικά σκευωρία?

Μετά ΚΑΙ από αυτό, ίσως έχουμε ελπίδα για τις διαγραφές που θα μας απαλλάξουν.

Senior Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    ΘA EΠANAΛABΩ TOTE TA ΛOΓIA ΣOY. TOΣO ΣE KOBEI TOΣO ΛEΣ.
    ΔEN NOMIZΩ NA EINAI EIPΩNIKA ΩΣTE NA ΘIXTEIΣ

Δεν θίγομαι βρε Ολα είναι Δανεικα.
    Το βλέπουμε αλλιώς τι να κάνουμε.

Καλημέρα ( το χαμογελάκι το βάζω σε ένδειξη καλής διάθεσης)

Βλέπω πως μόλις φτάσαμε στο ζουμί εξαφανίστηκαν όλοι οι υπέρμαχοι της καλής λειτουργίας του φόρουμ που πολεμούσε η Γιώτα.

Που είναι λοιπόν τα υ2υ?

Ποιοι κατασκεύασαν τελικά σκευωρία και σε βάρος ποιου?

Έχει αρχίσει και γίνεται τρομερά ενδιαφέρον για τι ψευτιές και ίντριγκες δημιουργούνται εδώ μέσα.

Άντε να σας δω τώρα....

Banned

Αναρωτιέμαι, αν για το καλό του φόρουμ και το δικό σου, είναι καλύτερο να διαγραφείς.

weird,
    ειναι ντροπη να ζητας διαγραφες επειδη δεν μπορεις να διαχειριστεις μια κατασταση και εσυ και οποιος αλλος για τον οποιοδηποτε.

Εν πασει περιπτωση, αν το νομιζεις σκοπιμο,
    μπορεις να στειλεις τις αποψεις σου με μυνημα στους διαχειριστες.

Μπορεις να μου πεις γιατι το κανεις δημοσια?

Senior Member
    Κrino,είναι αμετροεπής,ασεβής προς τα προβλήματα αυτών των ίδιων των ψυχικά ασθενών των οποίων το καλό υποτίθεται επιδιώκει,έχει άπειρες φορές προβεί σε διαγνώσεις,έχει άπειρες φορές μετατρέψει threads σε πεδία μαχών,κινδυνολογεί σε ένα forum όπου η κινδυνολογία προκαλεί αντιδράσεις,στρέφει το βλέμμα όλων σε τακτικές άσκοπης αντιπαράθεσης για το θεαθήναι,
    δυσχεραίνει τη συμμετοχή σε θεματονήματα με τα αδιάκοπα quotes,χρησιμοποιεί τη συνωμοσιολογία για να καλύψει τα του εαυτού,κάνει πλύση εγκεφάλου με τις θεωρίες του οδηγώντας και τον διαλλακτικότερο να επιθυμεί να πάψει,χάνει τον έλεγχο και προχωράει διαρκώς σε χαρακτηρισμούς περί ανθρωποειδών,χαπιών,καφενό βιων και αφήνει την πάρτη του στην απέξω,αψηφάει τον υπαρκτό κίνδυνο χειροτέρευσης ψυχικών καταστάσεων των υπόλοιπων μελών εις όφελος της δικής του εκτόνωσης,και ρωτάς γιατί;
    Για εκατοντάδες λόγους...

Και στο λέω εγώ,που με το που μπήκα,μου έκανε διάγνωση.Στερούμαι το σεξ.Αυτό που στην πραγματικότητα στερείται ο ίδιος.Και θα είχε ο καθένας μεγάλη διάθεση να του συμπαρασταθεί,σταθεί και συζητήσει με θετικό τρόπο,αν δεν αντιμετώπιζε την εχθρότητα,τα στερεότυπα και τα στεγανά της σκέψης του,το αδιάκοπο κυνήγι της προβολής με εγωκεντρισμό και έλλειψη ευαισθησίας.

Το ζητώ κι εγώ λοιπόν.Προυπόθεση να συνυπάρχεις,είναι το να μπορείς.Έχει κόστος το να κωφεύει κάποιος όταν βλέπει πως δημιουργεί προβληματισμό η ποιότητα της συμμετοχής του,και πρέπει να αντιλαμβάνεται το κόστος αυτό.Σε περίπτωση που δεν το αντιλαμβάνεται,προκειμένο� � να τοξινώνεται το forum και να γίνεται απωθητικό προς άτομα που επιζητούν λύσεις και όχι στεγνές διαφυγές,τότε έχει ο ένας που αδυνατεί να συνυπάρξει την ευθύνη,όχι οι πολλοί.

Επίσης,δεν αισθάνομαι καμία ενοχή,την στιγμή που ξέρω πως τα κριτήριά μου δεν περιλαμβάνουν την εχθρότητα προς το πρόσωπό του και δεν είναι ταπεινά.Οπότε έχω και το θάρρος της γνώμης μου.Η πρώτη που θα με έβαζε στη γωνία αν ενείχε η κριτική μου χρωματισμό από προσωπικά πάθη,θα ήμουν εγώ.

Βλέπω αυτό που βλέπουν όλοι.Να επηρεάζεται αρνητικά η μαζική συμμετοχή εις όφελος της αυτοεπιβεβαίωσης του ενός.Δεν το θεωρώ δίκαιο.Μπορείς να μου θέσεις επιχειρήματα που θα με κάνουν να προσανατολιστώ σε άλλη οπτική;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Για αλλού πήγαινε το ποστ. Λογικό είναι να μπερδεύεται κανείς. Σε λίγο όλα τα θρεντς θα μοιάζουν πολύ μεταξύ τους...

Originally posted by krino

Αναρωτιέμαι, αν για το καλό του φόρουμ και το δικό σου, είναι καλύτερο να διαγραφείς.

weird,
    ειναι ντροπη να ζητας διαγραφες επειδη δεν μπορεις να διαχειριστεις μια κατασταση και εσυ και οποιος αλλος για τον οποιοδηποτε.

διαφωνω κρινε !
    δεν υπαρχει καμμια απολυτως ντροπη στο να προστατευθει το φορουμ οπως ο καθε ενας νομιζει και οπως μπορει ...
    εγω εστειλα σημερα το πρωι στο Νικο αιτημα διαγραφης για την Γιωτα την Θεοφανια και την Ρεμεντυ γιατι τις θεωρω για διαφορετικους λογους υπευθυνες για οσα εχουν συμβει εδω μεσα πολλους μηνες τωρα απο τοτε που αρχισα να γραφω τις αποψεις μου εδω μεσα ....
    η ιδιοτητα ενος μελους συνεπαγεται καποιες υποχρεωσεις και περιορισμους
    παντου οχι μονο εδω ....
    κανεις δεν μπορει να βριζει , να συνωμοτει , να υποτιμα και να μειωνει τους αλλους ....
    κανεις δεν δικαιουται να αναπτυσει συμοριες και ομαδες σε βαρος αλλου μελους η να προτρεπει οπως κατεθεσε γραπτα η πανικουλα σημερα σε χυδαιες συμπεριφορες αν το κανει ειναι απαραιτητο να διαγραφει .
    αν διαφωνει με οσα γραφει καποιος εχει το δικαιωμα της αποχης
    κανεις ομως δεν μπορει να υπομενει αλλο αυτα τα οποια εχω υπομεινει στο ονομα της ψυχολογικης υποστηριξης !
    γιατι υποστηριξη σημαινει πανω απο ολα ανθρωπια
    και η συμπεριφορα αυτων των 3 εδω μονο σαν ανθρωπινη δεν μπορει να χαρακτηριστει που σημαινει οτι βλαπτουν συστηματικα σε καθε θεματικη ανακατευονται ...
    αμεσα η εμμεσα ....

προβαλοντας τον εαυτο τους και τις ιδεες τους στους αλλους

Banned
    RainAndWind

δεχομαι προς συζητηση οσα λες και εν δυναμει μπορει και να συμφωνησω κιολας,
    αναλογα τα στοιχεια που υπαρχουν με αυτα που λες.
    Ζητας και εσυ λοιπον διαγραφη.... πολυ ωραια....

Αυτο που δεν βλεπεις εσυ αλλα και ολοι,
    ειναι οτι ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης, δεν μπορει να διαγραφει κοσμο επειδη ειναι πχ στο κοσμο του.
    Θα συμφωνουσα εαν μιλαγαμε για χρηστη κακοβουλο (οπως παλια ο σταυρος) αλλα για καποιον που μερικοι λενε οτι ειναι στο κοσμο του??!!!???

Δηλαδη θα εφαρμοσουμε τα συστηματα της αθηναικης δημοκρατιας?
    Οτι ειναι ξενο προς εμας θα το πεταμε στα σκουπιδια?
    Εν πασει περιπτωση ειναι θεμα του αντμιν και οχι δικο μας, να παρεμβαινει εφοσον χρειαζεται.
    Εχετε αρχισει μια επιθετικοτητα προς τον πανο, (δεν εννοω εσενα) η οποια τον εχει αρχισει να παραφερεται.
    Χρειαζοταν οντως να δημιουργηθει ολη αυτη η κατασταση?
    Και τι ακριβως θα κανετε, εαν ο πανος ΔΕΝ διαγραφει?

Banned

weird,

διαφωνω κρινε !
    δεν υπαρχει καμμια απολυτως ντροπη στο να προστατευθει το φορουμ οπως καθε ενας οπως νομιζει και οπως μπορει ...
    εγω εστειλα σημερα το πρωι στο Νικο αιτημα διαγραφης για την Γιωτα την Θεοφανια και την Ρεμεντυ γιατι τις θεωρω για διαφορετικους λογους υπευθυνες για οσα εχουν συμβει εδω μεσα πολλους μηνες τωρα απο τοτε που αρχισαν να γραφω τις αποψεις μου εδω μεσα ....
    παντου οχι μονο εδω ....
    κανεις δεν μπορει να βριζει , να συνωμοτει , να υποτιμα και να μειωνει τους αλλους ....
    κανεις δεν δικαιουται να αναπτυσει συμοριες και ομαδες σε βαρος αλλου μελους η να προτρεπει οπως κατεθεσε γραπτα
    η πανικουλα σημερα σε χυδαιες συμπεριφορες
    αν το κανει ειναι απαραιτητο να διαγραφει .
    κανεις ομως δεν μπορει να υπομενει αλλο αυτα τα οποια εχω υπομεινει στο ονομα της ψυχολογικης υποστηριξης !
    και η συμπεριφορα αυτων των 3 εδω μονο σαν ανθρωπινη δεν μπορει να χαρακτηριστει που σημαινει οτι βαλπτουν συστηματικα σε καθε θεματικη ανακατευονται ...
    αμεσα η εμμεσα ....

ακου και εσυ εξυπνακιδη που πηρες φορα,
    οταν ενα τετοιο φορουμ αρχιζει τις διαγραφες,
    εχει αρχισει να τελειωνει ο ρολος του, αν υποθεσουμε οτι υπηρχε.

Μπορεις να εχεις οτι αποψεις θες, και φυσικα να τις στελνεις οπου νομιζεις προς εκπληρωση τους.
    Δημοσίως θα σε συμβουλευα να εισαι πιο προσεκτικος.
    Γιατι στο τελος αν γινουν διαγραφες (που απευχομαι) βλεπω να διαγραφονται οσοι (αλλα οσοι) εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ και το φορουμ οντως θα ηρεμησει.

Προς ολους,
    προσεχτε τι ευχεστε γιατι θα γινει.

RainAndWind

δεχομαι προς συζητηση οσα λες και εν δυναμει μπορει και να συμφωνησω κιολας,
    αναλογα τα στοιχεια που υπαρχουν με αυτα που λες.
    Ζητας και εσυ λοιπον διαγραφη.... πολυ ωραια....

Αυτο που δεν βλεπεις εσυ αλλα και ολοι,
    ειναι οτι ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης, δεν μπορει να διαγραφει κοσμο επειδη ειναι πχ στο κοσμο του.
    Θα συμφωνουσα εαν μιλαγαμε για χρηστη κακοβουλο (οπως παλια ο σταυρος) αλλα για καποιον που μερικοι λενε οτι ειναι στο κοσμο του??!!!???

Δηλαδη θα εφαρμοσουμε τα συστηματα της αθηναικης δημοκρατιας?
    Οτι ειναι ξενο προς εμας θα το πεταμε στα σκουπιδια?
    Εν πασει περιπτωση ειναι θεμα του αντμιν και οχι δικο μας, να παρεμβαινει εφοσον χρειαζεται.
    Εχετε αρχισει μια επιθετικοτητα προς τον πανο, (δεν εννοω εσενα) η οποια τον εχει αρχισει να παραφερεται.
    Χρειαζοταν οντως να δημιουργηθει ολη αυτη η κατασταση?
    Και τι ακριβως θα κανετε, εαν ο πανος ΔΕΝ διαγραφει?
    κρινε ο πανος δεν θα διαγραφει γιατι ο πανος δεχεται επιθεση απο την πρωτη μερα που μπηκε σε αυτο το φορουμ ξεκαθαριζοντας το ποιος ειναι , τι ξερει και τι ηρθε να κανει εδω .
    δεν εχω επιτεθει ουτε καν σε αυτους που ομολογησαν οτι καθοδηγουνται για να χυδαιολογουν συστηματικα εναντιον
    μου !εχω απαντησει σε 200 γιου του και εστειλαμονο καποια στον Νικο για να μην πει αυριο οτι δεν ηξερα τι παιζεται στο φορουμ γιατι ελειπα για δουλιες !
    Χαλαω καθημερινα το μαγαζι των σκιων που εσπρωχναν ασθενεις σε ιδιωτικα ιατρεια !
    Ε τι να κανουμε
    Ειμαι οπαδος του ΕΣΥ και της κρατικης προνοιας και περιθαλψης του Ελληνικου λαου!
    Απαιτω να υπαρχουν κυρωσεις σε αυτους που με βριζουν γιατι θα βαρεθειτε να σβηνετε.....
    Ξερω να βριζω καλυτερα απο το να συμβουλευω ...
    Δεν το κανω μονο απο σεβασμο στον χωρο που τωρα ηρθε
    η ωρα να αποδειξει οτι σεβεται με τη σειρα του οσους συμμετεχουν εδω

weird,

διαφωνω κρινε !
    δεν υπαρχει καμμια απολυτως ντροπη στο να προστατευθει το φορουμ οπως καθε ενας οπως νομιζει και οπως μπορει ...
    εγω εστειλα σημερα το πρωι στο Νικο αιτημα διαγραφης για την Γιωτα την Θεοφανια και την Ρεμεντυ γιατι τις θεωρω για διαφορετικους λογους υπευθυνες για οσα εχουν συμβει εδω μεσα πολλους μηνες τωρα απο τοτε που αρχισαν να γραφω τις αποψεις μου εδω μεσα ....
    παντου οχι μονο εδω ....
    κανεις δεν δικαιουται να αναπτυσει συμοριες και ομαδες σε βαρος αλλου μελους η να προτρεπει οπως κατεθεσε γραπτα
    η πανικουλα σημερα σε χυδαιες συμπεριφορες
    αν το κανει ειναι απαραιτητο να διαγραφει .
    και η συμπεριφορα αυτων των 3 εδω μονο σαν ανθρωπινη δεν μπορει να χαρακτηριστει που σημαινει οτι βαλπτουν συστηματικα σε καθε θεματικη ανακατευονται ...
    αμεσα η εμμεσα ....

ακου και εσυ εξυπνακιδη που πηρες φορα,
    οταν ενα τετοιο φορουμ αρχιζει τις διαγραφες,
    εχει αρχισει να τελειωνει ο ρολος του, αν υποθεσουμε οτι υπηρχε.

Μπορεις να εχεις οτι αποψεις θες, και φυσικα να τις στελνεις οπου νομιζεις προς εκπληρωση τους.
    Δημοσίως θα σε συμβουλευα να εισαι πιο προσεκτικος.
    Γιατι στο τελος αν γινουν διαγραφες (που απευχομαι) βλεπω να διαγραφονται οσοι (αλλα οσοι) εχουν γραψει σε αυτο το θρεντ και το φορουμ οντως θα ηρεμησει.

Προς ολους,
    προσεχτε τι ευχεστε γιατι θα γινει.
    επειδη με προκαλεις θα σου πω μονο αυτο ...
    ενα φορουμ προστατευεται μονο απο τα μελη του...
    γιατι αυτα του δινουν ζωη και υπαρξη...
    αν δεν μπορει να υπηρετησει τυς σκοπους για τους οποιους λεει οτι εγινε , τοτε ας κλεισει καλυτερα !
    θα ανοιξει αλλο καλυτερο!
    μονο που καθε ενα που θα κλειενει θα αποδεικνυει οτι οσα συμβαινουν σημερα στην Ελλαδα δεν ειναι τυχαια
    Αυτοι που φοβουνται τον διαλογο με τον πολιτη ειναι αυτοι οι οποιοι εχουν στα χερια τους τα μεσα επικοινωνιας του ....
    οσο λιγοτερη επικοινωνια , τοσο πιο πολυ θα απομακρυνεται
    η Χωρα ολοκληρη απο το ευρωπαικο κεκτημενο .
    ως εδω τα παραμυθια λοιπον !

Page 24 of 54 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast