Results 376 to 390 of 802
-
19-10-2009, 15:23 #376
Originally posted by panikoula
και εγω εχω αγανακτησει.και με τον νικο μαζι.που ειναι οταν γινετε εδω χαμος?ειναι ανευθηνος κατα την γνωμη μου.εχει καταντησει ρινγκ για ξυλο εδω μεσα.!
Γιατί πρέπει πάντα να βλέπουμε τι δεν κάνει ο άλλος και όχι τι δεν κάνουμε εμείς;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 19-10-2009, 15:26 #377
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
ΔEN ΘA HTAN ΠIO AΠΛH MIA ΔIAΓPAΦH ENOΣ EΠIΘETIKOY, AΣXETOY ME TO ΘEMA H\' KAI ΔIAΦHMIΣHΣ ΠOΣT KAI AN O XPHΣTHΣ ΔEN ΣYMOPΦΩΘEI NA YΠAPXEI AYTOMATO MΠAN?
ΠOΣOI AΠO AYTOYΣ TOYΣ KAYΓAΔEΣ ΘA EIXAN AΠOΦEYXΘEI AN ΔEN EIXAN KAΠOIOI TO ΔIKAIΩMA NA ΠPOKAΛEΣOYN?
Το αυτόματο μπαν δεν είναι λύση κατ\'εμέ.
Μόνο αν εξαντληθεί κάθε περιθώριο αυτοκριτικής των εν λόγω μελών.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
19-10-2009, 15:29 #378
Originally posted by NikosD.
Originally posted by krino
Γιατι αν αρχισουν οι διαγραφες, σας δηλωνω οτι για μενα το φορουμ,
δεν θα εχει λογο υπαρξης.
Πολυ απλα γιατι δεν μπορεσε να κανει υποστηριξη ατομου και τον διεγραψε.
Εχω όμως σηκώσει τα χέρια...
Νικ,
δεν νομιζεις οτι ηρθε η ωρα να μιλησουμε παστρικα και υπευθυνα?
Δεν νομιζεις οτι πρεπει να γινει γνωστο ποια κειμενα (+συμπεριφορες) προσφερουν οντως αυτα που πιστευεις ως επαγγελματιας οτι προσφερουν η οτι δεν προσφερουν?
Μια αληθεια ειναι οτι σε εκτιμω για αρκετους λογους.
Αλλη μια ομως ειναι οτι δεν μπορω να σου συγχωρησω καποια αδρανεια που εχω δει να υπαρχει απο μεριας σου.
Αν αυτο συμβαινει για το λεει ο Φρομ εχεις δικαιο με πιανεις αδιαβαστο.
Αν συμβαινει γιατι δισταζεις, τοτε τι να πω....
Επειδη θεωρω οτι εχω συμβαλει σε αυτο το φορουμ,
σε λιγη ωρα θα κατσω να γραψω συνολικα την αποψη μου για καποιες διορθωτικες κινησεις.
Αν πιστευεις οτι μπορουν να γινουν (φυσικα με οτι αλλο εχει γραφτει εδω μεσα) εχει καλως.
Αλλιως να μου γινει γνωστο ποτε θα ειναι η τελευταια μερα που θα κανω λογκιν....
ΥΓ...... Νικο, γνωριζεις οτι προσωπικα εχω εμπλακει σε ενα παρα πολυ χοντρο καυγα που μεχρι και κλωτσιες και μπουνιες πηγαμε να παιξουμε. Γνωριζεις οτι ηρθαμε θελαμε δεν θελαμε σε ενα αναγκαστικο μορατοριουμ.
Δεν βλεπω κατι χειροτερα εδω μεσα, αν με εννοεις.....
19-10-2009, 15:33 #379
ΓIA ΠOIA YΠOΣTHPIΞH MIΛAΣ ANΩNYMH OTAN KAΠOIOΣ KANEI ΔIAΦHMIΣH TO ΣAIT TOY KAI ΣAΣ ΛEEI XAΠAKHΔEΣ?
Π.X ΠPOΣΩΠIKA THN ΠANIKOYΛA, OΣO KAI AN BPIZEI, ΔEN ΘA THN EKANA MΠAN ΓIATI ΔEN EXEI KAKO ΣKOΠO KAI AΣ EKMETAΛEYETAI TO ΠPOBΛHMA THΣ. AΛΛOYΣ OMΩΣ ΠOY EXOYN AΛΛOYΣ ΣKOΠOYΣ ΘA XAIPOMOYN AKOMA KAI AN TOYΣ EBΛEΠA EKTOΣ ΦOPOYMΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-10-2009, 15:39 #380
Εξακολουθω Όλα να μιλώ για υποστήριξη, ίσως και να είμαι αισιόδοξη υπέρ του δέοντος αλλά κάποτε όλοι, είτε εδώ είτε real life, υπήρξαμε απόλυτοι, ρατσιστές, υπεράνω, ίσως σε διαφορετικό βαθμό και προκλητικότητα σε σχέση με αυτά που ακούστηκαν εδώ μέσα. Αλλά όλοι μπορούμε να αλλάξουμε, αν μας δώσουν την ευκαιρία και αν φυσικά το θελήσουμε. Τώρα, αυτή την ευκαιρία αν δεν την αξιοποιήσουμε, είτε με την πρώτη είτε με τη 2η είτε δεν ξέρω κι εγώ με την χιοστή φορά, και ο προσωρινός ή ολικός αποκλεισμός είναι ίσως μια ευκαιρία να κάνουμε έναν πιο ειλικρινή απολογισμό και να μάθουμε επιτέλους να σεβόμαστε κάποια όρια...
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
19-10-2009, 15:43 #381
H ΔIAΦOPA MAΣ EINAI OTI ΠIΣTEYΩ ΠΩΣ ΔEN ΘEΛOYN NA AΛΛAΞOYN KAI ΣTOXEYOYN AΛΛOY.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-10-2009, 15:46 #382
Όσοι δεν θέλουν να αλλάξουν και προσπαθούν εδώ να εκτονωθούν, πρότεινα μια λύση. Νομίζω εκεί συμφωνούμε. Διαφέρουμε στο χρόνο επιβολής λύσεων, αλλά και στο αν ο αποκλεισμός είναι προσωρινός με σκοπό τη συμμόρφωση και την αυτοκριτική και όχι την εξόντωση.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
19-10-2009, 15:46 #383
Λοιπον επανερχομαι,
θελω να ελπιζω σε ενα απο τα τελευταια μου ποστ για αυτο το ζητημα.
1. Να απαγορευτουν οι προσωπικες επιθεσεις απο απαντες προς απαντες.
Σε περιπτωση που συνεχιζονται, να διαγραφονται/τροποποιουνται τα ποστ.
Μπορει οποιος θελει να συναντιεται - τηλεφωνει με οποιον νομιζει και να επιτεθεται σε οποιον του κανει κεφι.
Το φορουμ ομως δεν μπορει να γινεται βημα για κατι τετοιο.
Σε περιπτωση που σε καποιος εχει φαει συνεχωμενες τροποποιησεις σημαινει οτι χμμμ ειναι αδιορθωτος, οποτε ειναι στην συνολικη κριση της κοινοτητας μια τετοια συμπεριφορα.
(υπαρχει αληθεια κατι που να δειχνει οτι καποιος εχει φαει 3 warnigs??)
2. Μεχρι να εμπεδωθει το νεο κλιμα, θα πρεπει οσοι διαχειριζονται το φορουμ, να εχουν καθημερινη παρεμβαση και να επεμβαινουν παντου χωρις εξαιρεση με ενα τυποποιημενο μυνημα.
Ας μπει ενα ντεντλαιν, οτι απο αυριο πχ (η απο την επομενη ωρα) θα αρχισει το μαστιγωμα.
Οταν η επιθετικοτητα καποιων μαζευτει, αυτοματα θα μαζευτουν και οι υπολοιποι που αθελα τους ξεφευγουν.
(πχ η πανικουλα που ειναι καπως αθυροστομη....)
Δυστυχως κατι τετοιο αν και κουραστικο ειναι απαραιτητο για να εμπεδωθουν τα νεα μετρα.
Γιατι ο καθενας μας πια, εχει χασει το μετρο και δεν ξερει που ειναι σωστος και που λαθος.
Θα επανελθω και με νεο ποστ.
Εκεινο που ειναι αναγκαιο,
ειναι να υπαρχει αδυσωπητος πελεκυς για να μην υπαρχει υπονοια μεροληψιας.
Τελος,
αγαπητε Νικο,
αν κλεισει το φορουμ,
ενημερωσε με για να φερω την ταφοπλακα.
Αν οχι, θα χαρω πολυ.
Αν γινει διαγραφη, θα σημαινει οτι δεν μπορεσες να το διαχειριστεις οπως πρεπει, οποτε μετα την πρωτη διαγραφη, κανε την επομενη.
Την δικη μου.
19-10-2009, 15:49 #384
Originally posted by anwnimi
αλλά και στο αν ο αποκλεισμός είναι προσωρινός με σκοπό τη συμμόρφωση και την αυτοκριτική και όχι την εξόντωση.
Διαφωνω καθετα στον οποιοδηποτε αποκλεισμο μιας και αυτος ειναι ρατσιστικος και σταματαει να ισχυει η εννοια της υποστηριξης.
Συμφωνω με την τροποποιηση μυνηματων και την συνεχόμενη υπενθυμιση/ σκουντημα, μεγαλεεεεεε εχεις ξεφυγει.
Δεν το θεωρω κακο, γιατι ολοι μας κανουμε λαθη, και ολοι μας μπορουμε να ξεφυγουμε ενιοτε και χρειαζομαστε ενα σκουντηματακι.
19-10-2009, 15:53 #385
Κρίνο,πιστεύεις πως δεν έκανα αυτές τις σκέψεις,ζυγίζοντας τι θα πω προτού το πω;Αν με ήξερες καλύτερα,θα καταλάβαινες πως ποτέ δεν αντιμετωπίζω τους άλλους ως αποδιοπομπαίους τράγους.
Αλλά,έχοντας προσπαθήσει να σχηματίσω άποψη,διερευνώντας μία ικανότατη ποσότητα threads,εξακολουθώ να πιστεύω πως ένα άτομο που συμφωνούσε με το κλείσιμο ψυχικά ασθενών σε υπόγεια ιερέα,όχι μόνο δεν έχει θέση σε forum ψυχολογικής υποστήριξης,αλλά αξίζει την ίδια την περιθωριοποίηση που ήδη του έχει κάνει η ίδια η πλειονότητα του forum.
Υπάρχει περισσότερη ηθική μέσα στο \"τρώω αστακό γιατί μ\'αρέσει η γεύση του\",παρά στο \"τρώω σαρδέλα γιατί δε συμφωνώ ιδεολογικά με την κατανάλωση αστακού\".Συμπερασματικά,υπ άρχει αντίφαση ανάμεσα στο θέλω να σας βοηθήσω στα δικαιώματα της πλατείας\"καημένοι\" ψυχοπαθείς,που ΟΜΩΣ συμφωνώ να κλεινόσασταν σε υπόγεια,χαπάκηδες,που είστε για δέσιμο(όλα αυτά τα έχουν εισπράξει τα μέλη από το άτομο αυτό-και λίγα λέω,αλλά βαριέμαι να αντιγράφω βαρβαρότητες με επίφαση ανθρωπισμού-)
Δε γνωρίζω κανέναν ψυχολόγο που να συμφωνεί με Κωσταλέξια και να αποζητά να σεβαστούν άνθρωποι που στην καθημερινότητά τους αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό ρατσισμό.Κι έλα εσύ να τους πείσεις πως ο άνθρωπος αυτός τους αγαπάει,κι είναι εδώ για να βελτιώσει την επικοινωνία τους.
Αμύνονται απέναντί του,όχι όπως νομίζετε με έλλειμα ανθρωπιάς,αλλά με κρίση απέναντι στο ψεύτικο ενδιαφέρον.
Ως άτομο που αντιπαθώ την υποκρισία,δεν είναι εύκολο να με πείσει κάποιος όταν φορέσει προβιά προβάτου,πως δεν έχει δόντια λύκου.Ας γράψει αλλού για ζώδια...
Κακώς Νίκο που δεν τον διέγραψες εδώ και μήνες.Η αργοπορία αυτή,θα σε είχε γλυτώσει από πολλά αχαρακτήριστα posts,δεκάδες υποβαθμίσεις του χαρακτήρα του forum και στερήσεις σημαντικών μελών εις όφελος κάποιου που αντιπαλεύει την κοινότητα.
*Δεν πιστεύω πως έστω και ένα μέλος που διάβασε τη συμφωνία του Πάνου12345 με τις τακτικές του σαδιστή ιερέα,να μάσησε πως ενδιαφέρεται να τους προάγει την επικοινωνία.Δικαίως είμαι σκληρή και τα λέω και ήπια.Έναν του οποίου τις απόψεις θα αντιπάλευα στην καθημερινότητά μου ως ανάλγητες και σατραπικές,δεν σκοπεύω να τις ωραιοποιήσω με κανένα μανδύα υποστήριξης.Δε στηρίζω μεσαίωνες,ούτε και οπαδούς Κωσταλεξιών.
Pano,να πας στον ιερέα,ίσως αν σε βάλει σ\'εκείνο το υπόγειο την ψυχιατρική του ωφελιμότητα που μας ανέλυσες στο ανάλογο thread του Αυγούστου,να βρεις κι εσύ τον αυτοέλεγχο.
Και ζητάς Κρίνο να προβληματιστώ εγώ κι ο καθένας για τυχόν ban;Κακώς,γιατί όταν ζητάς το να συμφωνήσω ζητάς ουσιαστικά να δώσω χώρο στο ρατσισμό.Δεν υπάρχει χώρος για συγχώρεση της αναλγησίας.Ούτε τους Χίτλερ τους γούσταρα,ούτε θα τους γουστάρω.Δεν είδα να ζητηθεί από τα άτομα που διάβασαν τα τέρατα του ατόμου αυτού συγγνώμη,δεν είδα έμπρακτη στροφή,αντίθετα,κάθε λίγο του \"ξεφεύγει\"η βαλβίδα ασφαλείας,κι από κει που προτάσσει την αγάπη,πετάγεται ο ατμός του μίσους."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-10-2009, 15:56 #386
Κρίνο συμφωνώ σε όλα εκτός από το τελευταίο.
Δεν ειμαι υπέρ της διαγραφής αλλά του προσωρινού, για αρχή, αποκλεισμού μελών που επιδεικνύουν συνεχόμενα αδιόρθωτη όπως λες συμπεριφορά προς τις κατευθύνσεις της κοινότητας, αφού προηγουμένως τεθεί η συμπεριφορά στη συνολική κρίση της κοινότητας, όπως πάλι λες. Γιατί μερικές φορές και ο προσωρινός αποκλεισμός έχει κι αυτός τη διδακτική του σημασία, οπότε αυτό να το σκεφτείς προτού σκεφτείς να αυτοδιαγραφείς, κάτι που δε θέλω να γίνει.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
19-10-2009, 16:02 #387
RainAndWind, διαβάζοντας τα όσα γράφεις θέλω να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι το μοναδικό πρόβλημα του φόρουμ είναι το εν λόγω μέλος;
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν το πιστεύω...
Δε συμφωνώ ότι έπρεπε να γίνει μπαν εξ\'αρχής σε κανέναν. Ακόμα και το εν λόγω μέλος έχει δείξει καλές πλευρές. Επειδή του δώσαμε μια ευκαιρία. Αλλά δυστυχώς δεν την αξιοποίησε στο έπακρο. Είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δε θέλει.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
19-10-2009, 16:07 #388
Όχι,δε θεωρώ πως είναι το μόνο υπεύθυνο,αλλά από τη στιγμή που μπήκα στο forum,έως και τούτη τη στιγμή που γράφω,θεωρώ πως προκαλεί την πλειονότητα των προβλημάτων.
Για τις υπόλοιπες κόντρες,που όπως αντιλαμβάνομαι είναι παλιότερες,δεν έχω γνώση των γεγονότων και των γραφομένων,οπότε και δεν δικαιούμαι και να κρίνω.Επιφυλάσσομαι να σχηματίσω άποψη στην πορεία."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
19-10-2009, 16:08 #389
Προς τις δυο απο πανω,
Για λογους αρχης, δεν μπορω να δεχθω αποκλεισμο μελων ιδιως οταν προκειται για ατομα που δεν εχουν ιδιοτελη η αλλα συμφεροντα.
Εαν αποδειξεται οτι υπαρχει ενας εδω μεσα που κανει κατι τετοιο,
να μου τον υποδειξετε και θα τον αρχισω εγω ο ιδιος στα κλωτσιδια, και δεν θα τον ξαναδειτε για μηνες.
Δεν προκειται να αυτοδιαγραφω ποτε μου, οπως και να αυτοκτονησω.... :P
Απλα θα με διαγραψει ο διαχειριστης, δεν υπαρχει κατι περιεργο σε αυτο που λεω.
RainAndWind,
εχεις μια δικη σου αντιληψη στο γιατι υπαρχει αυτο το φορουμ,
την οποια βασικη του φιλοσοφια δεν την εχεις πιασει.
Εσυ και αρκετοι εδω μεσα.
Ειναι τετοια ομως που επιτρεπει στο Χ πανο να υπαρχει.
Οχι βεβαια τοσο η και παραπανω ασυδοτα αλλα υπαρχει.
Και εδω ειναι η διαφορα.
Εμμενω σαν σωστα τα οσα υποστηριζα για τον πανο το καλοκαιρι,
και ετσι θα πορευτω και τον χειμωνα.
Οσοι δε, ειχαν στησει τους τοτε μηχανισμους, σημερα ειναι καταγελαστοι.
19-10-2009, 16:09 #390
Originally posted by anwnimi
Επειδή του δώσαμε μια ευκαιρία.
ΠΟΙΟΙ εισαστε εσεις που δινεται ευκαιριες?
και τι σοι ευκαιριες δινεται?
ρητορικο το ερωτημα.....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση