Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 54 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 802
    Senior Member
    Κrino,πιστεύω πως την έχω πιάσει.Και πως δε συνάδει με το ρατσισμό.Αν εσύ πιστεύεις πως σ\'ένα forum ψυχολογικής υποστήριξης πρέπει να αφήνονται συμπεριφορές εκτόνωσης μιας μειοψηφίας,να πλειοδοτούν εις βάρος της ψυχικής σταθερότητας κάποιων άλλων,θαρρώ πως όντως δεν καταλαβαίνω τα δικά σου κριτήρια.Αλλά πάλι,υπάρχει και η αντίθετη άποψη,έχεις κάθε δικαίωμα να την διατυπώνεις.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by anwnimi

Επειδή του δώσαμε μια ευκαιρία.

ΠΟΙΟΙ εισαστε εσεις που δινεται ευκαιριες?
    και τι σοι ευκαιριες δινεται?
    ρητορικο το ερωτημα.....
    Εννοώ το γεγονός ότι δεν υποστηρίξαμε όλοι τη διαγραφή του αλλά και το γεγονός ότι η ίδια η διαχείριση του φόρουμ έκρινε ότι δε θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.
    Που βλέπεις το μεμπτό στη διατύπωσή μου; Δεν το είπα σαν δικαστής που αποφασίζει που θα δώσει ευκαιρίες και που όχι, αλλά σαν μέλος που έκρινε ότι θα ήθελε να δει πως θα πορευτεί ένα άλλο μέλος έχοντας λάβει μια α αντίδραση στις συμπεριφορές που επιδείκνυε εδώ μέσα, άσχετα αν δε συμφωνούσα επ\'ουδενί με τον τρόπο της αντίδρασης.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    RainAndWind

δεν ειπα να αφηνονται οπως λες.
    Αντιθετα εχω κανει την κριτικη μου, λέγοντας οτι οι διαχειριστες εχουν αδρανησει εδω και καιρο,
    και αρκετα ποστ δεν θα επρεπε να ειχαν κανει την εμφανιση τους.
    Μπορω να φερω και παραδειγματα,
    ενα παραδειγμα ειναι οι επιθεσεις κατα του πανου (ιδιως τους καλοκαιρινους μηνες)
    ενα αλλο ειναι εκει που ο πανος ασχημονει.

Ολα αυτα,
    μεχρι να μιλησεις για διαγραφες, απεχει παρα πολυ.
    Τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα.

Και εφοσον επιμενεις στην αρχικη σου τοποθετηση, ακομα και μετα την διευκρινηση μου,
    επετρεψε μου να σου πω, οτι δεν την εχεις πιασει.

Senior Member
    Ίσως.Ίσως να φταίει και το ότι δεν γίνεται σαφές από πλευράς της διαχείρισης ποιος είναι ο χαρακτήρας του forum που επιθυμεί να έχει.Θεωρείς πως είναι άσχετο το ένα απ΄το άλλο;Ίσως να είναι και καλό που δεν είμαι εγώ στη διαχείριση.Το Κωσταλέξι δε θα είχε χρόνο να κουνήσει βλέφαρο πριν πεταχτεί έξω.Αν δε συνάδει,ωστόσο υπάρχει και αυτή η οπτική.Πως το κακό,χτυπιέται στη ρίζα του.Αυτό το αβγάτισμα θα είχε αποφευχθεί.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned

Εννοώ το γεγονός ότι δεν υποστηρίξαμε όλοι τη διαγραφή του αλλά και το γεγονός ότι η ίδια η διαχείριση του φόρουμ έκρινε ότι δε θα έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.
    Που βλέπεις το μεμπτό στη διατύπωσή μου; Δεν το είπα σαν δικαστής που αποφασίζει που θα δώσει ευκαιρίες και που όχι, αλλά σαν μέλος που έκρινε ότι θα ήθελε να δει πως θα πορευτεί ένα άλλο μέλος έχοντας λάβει μια α αντίδραση στις συμπεριφορές που επιδείκνυε εδώ μέσα, άσχετα αν δε συμφωνούσα επ\'ουδενί με τον τρόπο της αντίδρασης.

Μου θυμισε λιγο ομαδοποιηση......

Και αν θες να παμε στο δια ταυτα,
    πες μου αριθμο χρηστων που θυμασαι,
    να εκφεραν γνωμη για να μην διαγραφει ο πανος.
    Θα με διευκολυνες αρκετα.

ΥΓ....... αναφερομαι στα γεγονοτα του καλοκαιριου για να διευκολυνω ακομα περισσοτερο.

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Ίσως.Ίσως να φταίει και το ότι δεν γίνεται σαφές από πλευράς της διαχείρισης ποιος είναι ο χαρακτήρας του forum που επιθυμεί να έχει.Θεωρείς πως είναι άσχετο το ένα απ΄το άλλο;Ίσως να είναι και καλό που δεν είμαι εγώ στη διαχείριση.Το Κωσταλέξι δε θα είχε χρόνο να κουνήσει βλέφαρο πριν πεταχτεί έξω.Αν δε συνάδει,ωστόσο υπάρχει και αυτή η οπτική.Πως το κακό,χτυπιέται στη ρίζα του.Αυτό το αβγάτισμα θα είχε αποφευχθεί.

Ο χαρακτηρας του φορουμ ειναι σαφεστατος,
    εκεινο που επισης ειναι σαφεστατο ειναι οτι υπαρχουν εσκεμμενες παρανοησεις και αυτες δεν εχουν στηλιτευθει ως ωφειλαν.
    Αποδειχτηκε οτι τιποτα δεν ειναι αυτονοητο, αν δεν ειπωθει ρητως και κατηγορηματικος.

Οσον αφορα τον πανο,
    ασχετως που μιλαω για μη διαγραφη του,
    δεν σημαινει οτι συμφωνω να λεει ο καθε πανος οτι του κατεβει.
    Εαν υπαρχει θεμα, θεωρω αυτονοητο οτι πρεπει να παρεμβαινει αυτος που πρεπει.

Senior Member

Μου θυμισε λιγο ομαδοποιηση......

Και αν θες να παμε στο δια ταυτα,
    πες μου αριθμο χρηστων που θυμασαι,
    να εκφεραν γνωμη για να μην διαγραφει ο πανος.
    Θα με διευκολυνες αρκετα.

ΥΓ....... αναφερομαι στα γεγονοτα του καλοκαιριου για να διευκολυνω ακομα περισσοτερο.
    Τι εννοείς ακριβώς με την ομαδοποίηση;

Όσο για τον ακριβή αριθμό χρηστών, δεν θέλω να το κάνω γιατί ίσως να ξεχάσω κάποιον και να τον αδικήσω. Σίγουρα όμως ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός μόνο χεριού...
    Αλλά μιας και παρόντες αυτή τη στιγμή είμαστε εγώ και εσύ, και οι δύο εκφέραμε γνώμη για τη μη διαγραφή του.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned

Όπως και στη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού είναι ωφέλιμη η τιμωρία για να μάθει τα όριά του και των άλλων, έτσι κι εδώ.

εκτος θεματος αλλα τωρα το ειδα.
    Εντελως αντιπαιδαγωγικη αποψη για την οποια ευθυνονται σαν κακη διαπλαση χαρακτηρων ανηλικων.

Αν ειναι δυνατον η τιμωρια να ειναι ωφελιμη!
    τετοια μονο στο στρατο τα ακουγα....

Senior Member

Όπως και στη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού είναι ωφέλιμη η τιμωρία για να μάθει τα όριά του και των άλλων, έτσι κι εδώ.

εκτος θεματος αλλα τωρα το ειδα.
    Εντελως αντιπαιδαγωγικη αποψη για την οποια ευθυνονται σαν κακη διαπλαση χαρακτηρων ανηλικων.

Αν ειναι δυνατον η τιμωρια να ειναι ωφελιμη!
    τετοια μονο στο στρατο τα ακουγα....
    Δεν ξέρω τι σου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τη λέξη τιμωρία, αλλά σίγουρα δεν την εννοώ όπως στο στρατό ή όπως οι παπούδες μας ή μπορεί και οι γονείς μας.

Τα όρια και ο σεβασμός τους είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ή να επικοινωνήσουμε σε μια κοινότητα όπως αυτή.
    Αν κάποιοι συνεχίζουν να τα παραβαίνουν, είναι χρήσιμο να γίνει αντληπτό ότι η κάθε μας πράξη έχει και συνέπειες, αυτό εννοώ.
    Αν θες να παραφράσεις τα λόγια μου Κρίνο και να φαντάζεσαι εξοστρακισμούς, ξύλο, φωνές και στρατιωτικά γυμνάσια, όπως θέλεις.
    Σας χαιρετώ προς το παρόν για μια εξωτερική δουλειά, θα ξαναμπώ το βράδυ να δω τυχόν εξελίξεις στη συζήτηση.

Banned

Τι εννοείς ακριβώς με την ομαδοποίηση;

ομαδοποιηση σημαινει οταν μια ομαδα ανθρωπων συντασονται κατω απο μια συγκεκριμενη ιδεα η αποψη μεχρι την εκπληρωση της, εστω και αν ειναι εντελως αντιθετοι σε αλλα θεματα.

Όσο για τον ακριβή αριθμό χρηστών, δεν θέλω να το κάνω γιατί ίσως να ξεχάσω κάποιον και να τον αδικήσω. Σίγουρα όμως ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός μόνο χεριού...
    Αλλά μιας και παρόντες αυτή τη στιγμή είμαστε εγώ και εσύ, και οι δύο εκφέραμε γνώμη για τη μη διαγραφή του.

+ την nature.
    Τωρα μειον εσενα.

Senior Member
    Χμμ, αισθάνομαι αρκετά πιο ήρεμος σήμερα ..σε σχέση βέβαια με τα χθεσινά. krino σε ευχαριστώ που δεν επεκτάθηκες με αρνητική κριτική απέναντι στην παρανοϊκή μου στιγμή... Μπορεί μερικοί να νομίζουν ότι το μήνυμα μου ήταν σκόπιμο ώστε να πυροδοτήσω εντάσεις. Αυτό είναι η μισή αλήθεια (η άλλη μισή είναι πως παρεξηγήθηκα εγώ) και έκπληκτος συμπέρανα και τα ανάλογα σχόλια με βάση και κάποια κοινά στοιχεία του διαδικτυακού παρελθόντος στο e-psychology. Ακόμα προς μεγάλη μου έκπληξη... την πιο αυστηρή κριτική προς εμένα την έκανε η Sofia, ένα μέλος που δεν θυμάμαι ποτέ της να έχει κινηθεί με διαθέσεις αναζωπύρωσης ..της όποιας φωτιάς.. όποτε έχει υπάρξει.. Μετά και απο την παραπάνω διαπίστωση μου έβγαλα και εγώ κάποια συμπεράσματα..

Λοιπόν ίσως είμαι λίγο off-topic οπότε καλύτερα να μην επεκταθώ σε περαιτέρω αερολογίες ή συμπεράσματα που ούτως η άλλως έχουν μια υποκειμενική βαρύτητα. Χαρακτηριστικό είναι πάντως το γεγονός (κατα την ταπεινή μου γνώμη) πως κάνουμε λόγο για ομάδες την στιγμή που φαίνεται πως ο κάθενας είναι μόνος του (και πνιγμένος στην μοναξιά του) και στην \"κοσμάρα\" του ..άλλοτε με την καλή έννοια και άλλοτε με την κακή..

Senior Member
    Με ποιο δικαίωμα ενα μέλος με εμπλέκει σε φανταστικές ιστορίες;ο Πάνος είπε ότι θα στείλει τα u2u που έγραφα επι μήνες με ενέπλεξε με την πλάκα της Τρίπολης ενώ είχα και δημοσίως και στην πανικούλα πεί ότι την θεώρησα κακόγουστη.Είναι δυνατόν να μην αντιδράσω με τοσα ψεύδη;την γνώμη μου για τον Πάνο την εξέφρασα δημόσια είναι επικίνυνος όταν παρακινεί μέλος να σταματήσει την θεραπεία που κάνει επι χρόνια.Τι θα μπορούσε να συμβεί αυτό το σκέφτηκε;Μπορεί να λεει απο τα αρχαία χρόνια και να καταλήγει στην κου κουξ κλαν δεν έχει δικαίωμα να επεμβαίνει στην θεραπεία κανενός.προσπαθεί να κάνει τον πολύξερο και πετάει κοτσάνες γιατί βγαίνει εκτός θέματος.Επιδιώκει να ασχολούνται μαζί του όλοι.Εχει μποκάρει όλα τα θέματα.Κάθε βράδυ μπορεί να ετοιμάζει την διατριβή του για την επόμενη μέρα με αερολογίες.Δεν έχει δικαίωμα να το παίζει ψυχολόγος,γυναικολόγος,και πανεπιστήμονας.και μόνο ότι στην ηλικία του έγραψε τόσα ψεύδη δειχνει τις καλές προθέσεις του ατόμου.Είδατε να απαντήσει πουθενά;όμως με κατηγλορησε ότι μήνες τώρα πιέζω την πανικούλα με χυδαίο τρόπο.Μήπως ήμουν και στην τρίπολη και δεν το ξέρω;Αυτά τα ανηπόστατα πρέπει Νίκο να τα λάβεις υπόψιν και αν νομίζεις ότι δημιουργώ πρόβλημα στην λειτουργία του φόρουμ να διαγράψεις πρώτα εμένα.Ενα πρόσωπο μόνο γνωρίζω που απο την αρχή συμπαθησα και εκτίμησα.Πως ενήλικοι άνθρωποι αφήνουμε ένα μέλος να συμπεριφέρεται με αλαζονικό τρόπο και επικίνδυνο για την ασφάλεια της ζωής άλλου.Εγώ δεν ξαναμιλάω μόνο εαν ηρεμήσουν τα πράγματα.Οποιος θέλει να μου μιλήσει μπορεί να στείλει u2υ ή με msn,δεν ξαναενοχλώ ούτε παρεμβαίνω γιατί δεν αξίζει να ασχολούμαι με 2 άτομα που δεν έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και ήθος.,Δικηγόρους δεν είχα ο καθένας εξέφρασε την γνώμη του μπορώ να υπερασπιστώ μόνη τον εαυτό μου,τό κάνω ήδη μια ζωή και απ\'ότι φάνηκε εγώ φοράω τα παντελόνια.Οι ψεύτες δεν συνεννοήθηκαν καλά.Απο εκεί που υπήρχαν και έστειλαν τα μηνύματα ξαφνικά μηνύματα δεν υπήρχαν δεν εχω τιποτε αλλο να πω.Ελπίζω να ηρεμήσουν τα πράγματα καλή συνέχεια.Επίσης ξέρω να ζητώ συγνώμη όταν ΄κάνω κάποιο ΄λάθος πόσο μάλλον τερατώδη ψέματα απο μεγάλο άνθρωπο.

Senior Member
    Originally posted by vince
    Ακόμα προς μεγάλη μου έκπληξη... την πιο αυστηρή κριτική προς εμένα την έκανε η Sofia, ένα μέλος που δεν θυμάμαι ποτέ της να έχει κινηθεί με διαθέσεις αναζωπύρωσης ..της όποιας φωτιάς.. όποτε έχει υπάρξει.. Μετά και απο την παραπάνω διαπίστωση μου έβγαλα και εγώ κάποια συμπεράσματα..
    Vince,

αν κ δεν μ αρεσει που φερνεις το θεμα εδω για την δυσαρεσκεια σου στο προσωπο μου (εννοω τη στιγμη που υπάρχει ανοιχτο σχετικο θεμα δικο σου στο οποιο γραφω κι εγω), θα θελα απλα να σου πω πώς και βεβαια, ο λογος που εγραψα αυτα που εγραψα, δεν ηταν για να αναζωπυρωσω κατι. Αυτο σε οτι με αφορα. Φυσικα μπορει ο καθενας να κρινει διαφορετικα.

Απο κει κ περα, σαφως και καλα κανεις κ βγαζεις τα οποια συμπερασματα σου.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    δυστυχως το θεμα κλειδωθηκε,
    ετσι βινς,
    δεν ειχα αλλο χωρο να σου απαντησω.
    Εισαι ενα χαμηλο τονων ατομο, κατ εμε αρκετα συμπαθες αλλα με τα καμποσα ενοχικα του οπως αρκετοι εδω μεσα.

Θα σου πω οτι δεν επεκταθηκα σε οσα εγραψες, (ε οκ δεν ξετρελλαθηκα κιολας....) γιατι εισαι αποδεδειγμενα πολυ καλο παιδι,
    και θα ημουν αδικος αν σου ειχα επιτεθει.
    Σε αυτους που λες \"μπορει\" εμενα βγαλε με απο εξω.

Επειδη βλεπω οτι σε καιει,
    αν υπαρξει κατι και αλλαξω γνωμη για σενα,
    θα κοιταξω να σε ενημερωσω αμεσα, με πριβε μυνημα.
    Μεχρι τοτε, μην χαλιεσαι ασκοπα.....

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Originally posted by vince
    Ακόμα προς μεγάλη μου έκπληξη... την πιο αυστηρή κριτική προς εμένα την έκανε η Sofia, ένα μέλος που δεν θυμάμαι ποτέ της να έχει κινηθεί με διαθέσεις αναζωπύρωσης ..της όποιας φωτιάς.. όποτε έχει υπάρξει.. Μετά και απο την παραπάνω διαπίστωση μου έβγαλα και εγώ κάποια συμπεράσματα..
    Vince,

αν κ δεν μ αρεσει που φερνεις το θεμα εδω για την δυσαρεσκεια σου στο προσωπο μου (εννοω τη στιγμη που υπάρχει ανοιχτο σχετικο θεμα δικο σου στο οποιο γραφω κι εγω), θα θελα απλα να σου πω πώς και βεβαια, ο λογος που εγραψα αυτα που εγραψα, δεν ηταν για να αναζωπυρωσω κατι. Αυτο σε οτι με αφορα. Φυσικα μπορει ο καθενας να κρινει διαφορετικα.

Απο κει κ περα, σαφως και καλα κανεις κ βγαζεις τα οποια συμπερασματα σου.
    Sofia,

Δεν θα έλεγα δυσαρέσκεια όσο έκπληξη. Ίσως μάλιστα να ήσουν και περισσότερο ειλικρινής απέναντι μου απο όσο θα περίμενα. Ακόμα δεν είδα κάποιο υποτιμητικό μήνυμα απο σένα, όυτε αγενής ήσουν, ούτε κακότροπη.

Εσύ Sofia μου αν έβαζες πάνω σου την ταμπέλα της σχιζοφρένειας (δηλαδή συστηνόσουν με ιστορικό ψύχωσης) τι γνώμη θα πίστευες πως έχουν ο υπόλοιπος κόσμος για σένα. Όχι όλοι αλλά η πλειοψηφία.. η μάζα της άγνοιας δηλαδή..

(να σημειώσω...είδα ένα τέτοιο μήνυμα λίγο πριν κλειδωθεί το θέμα απο ενα άσχετο nickname.. μπορεί το μήνυμα να προορίζονταν για τον πάνο -αν και αυτός φαίνεται να έχει αλλού παπα ευαγγέλιο- όμως δεν νομίζω πως διαφέρει πολύ απο την γνώμη της μάζας..)

Άλλωστε πολλοί εδω μέσα έχουν κακή άποψη για τους χαπάκηδες τρελούς. Φαίνεται απο την καλή ψυχή των μη πασχόντων και των μη χαπάκηδων. Βρέξε ουρανέ να σκεπαστούν όλοι απο την βροχή.. και στην καλοκαιρία να βουτήξουν όλοι στο νερό..

Page 27 of 54 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast