Results 451 to 465 of 802
-
20-10-2009, 13:34 #451
Originally posted by Mariah
krino μπορει να εχει διαφορετικη θεματολογια αυτο το φορουμ, αλλα πιστευω πως καποιοι κανονες θα πρεπει να υπηρχαν.
- υπαρχουν, πολυ κακως αν δεν τους εχεις ηδη μελετησει.
Πιθανον βεβαια να χρειαζεται εμπλουτισμος αν δεν καλυπτουν 100% τα νεα δεδομενα.
Αλλα μην δινετε η λαθεμενη εντυπωση οτι ειμαστε ξεφραγο αμπελι
Εδω βριζομαστε και σφαζομαστε και δεν γινεται τιποτα πλεον.
- εδω μιλας σωστα.
Δεν γινεται τιποτα....
ας γινει λοιπον.
- 20-10-2009, 13:41 #452
Originally posted by πανος12345
Originally posted by vince
Originally posted by nature
Είμαι αντίθετη σε κάθε υπόνοια διαγραφής μέλους.
Οπως είπα και χτες, έστω και αν ο πάνος δεν αρέσει σε κάποια μέλη, εμένα έχει στοιχεία που μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν. Σε πολλά διαφωνώ μαζί του. Σε άλλα συμφωνώ.
Πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι έχει τελικά δικιο σε διάφορα που λέει έστω και αν ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο.
Γμτ, αυτή η ποικιλία δεν σας αρέσει? Πώς τους θέλετε όλους?
Κομμένους και ραμένους από τον προκόύστη? Από τη μηχανή του κιμά? Τέλος πάντων, δικαίωμά σας.
Αλλά έχω και εγώ δικαίωμα να ακούω τις απόψεις του πάνου.
Πόσο μάλλον που εκφράζονται χωρίς επιθετικότητα και ύβρεις. Γιατί όπως έχω ξαναπεί ο πάνος υβρίζεται και χλευάζεται 100 φορές και ανταποδίδει σκασμένος πια 5. Και υβρίζεται στο όνομα της προστασίας του φόρουμ.
Εαν διαγραφεί σας ενημερώνω ότι θα ακολουθήσω.
Θα νοιώσω ότι επειδή ο πάνος δεν άρεσε σε μια ομάδα, η ομάδα αυτή μου φόρεσε τα γούστα της καπέλο.
Μου στέρησε κάποιες γνώσεις που ήθελα να έχω.
Φέρθηκε απάνθρωπα σε έναν συμφορουμίτη, γιατί τα προβλήματά του, δεν έμοιαζαν με αυτά της πλειοψηφίας.....
Θα νοιώσω ότι πρέπει να συμμετέχω σε μια παράσταση υποκρισίας.
οπου τα ΙΔΙΑ άτομα που χλευάζουν τον πάνο που έχει καρκίνο στο ουροποιητικό σύστημα και αποδίδουν εκεί την διαφορετικότητά του, συσχετίζοντάς την ειρωνικά με την έλλειψη σεξ,
τα ίδια αυτά άτομα, είμαι υποχρεωμένη να τα βλέπω να \"υποστηρίζουν\" με ψυχοπόνια άλλους πονεμένους σε άλλα θρεντς.
Αυτο είναι για μένα η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.
Nature, εσύ μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αντιδράνε όταν προσβάλλονται (λίγο αφύσικο δεν είναι..) αλλά μάλλον επανεξετάζουν την λέξη υποκρισία σε ένα πλαίσιο ισοαξίας..
Ίσως να έχεις διαβάσει κάτι που είχε γραφτεί προ καιρού εδώ. Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν πως θα πάνε στον πάτο και προσπαθούν να πάρουν μαζί τους όσους πιο πολλούς μπορούν.
Αισθάνομαι πως υποκρισία είναι να βρίσκεσαι στον πάτο με τα \"απόβλητα\" και να νομίζεις πως βρέθηκες εκεί επειδή είσαι καθαρίστρια..
Επιφυλάσσομαι για την ελαφρότητα της ισότιμης επικοινωνίας για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Ο πάτος μπορεί να εμφανιστεί για όλους αλλά δεν θα έχουν όλοι την ίδια ιδέα για τον εαυτό τους. Ούτε βέβαια θα υπάρχει τυφλή βοήθεια. Επιλέγει ο καθένας όταν και όσο μπορεί. ..
καποτε γυρισες μονος σου πισω και μου ζητησες συγνωμη γιατι εκανες λαθος εκτιμηση
θυμασαι γιατι σου ειπα οτι δεν την δεχομαι?
Δεν ξερεις ουτε συ εμενα , ουτε εγω εσενα ...
Για ποιον πατο μιλας λοιπον και πως προσδιριζεις την δικη σου θεση αναλογικα με αυτον ?
Τι ειναι πατος και τι κορυφη?
Οι καθαριστριες απο οτι λες ειναι πατος ετσι?
γιατι καθαριζουν τις βρωμιες των αλλων ?
Να μια αιτια για την οποια σε ενα δικο μου φορουμ θα ειχες παρει ηδη την πρωτη θεραπευτικη απαντηση!
Λαθος κανετε κυριε βινς !
Στην σημερινη κοινωνια αν η καθαριστρια αγορασει ενα τυχερο λαχειο αυριο γινεται κορυφη και μπορει απο πατος να βρεθει στην κορυφη χωρις να το αξιζει !
Το συστημα αξιολογησης της ειναι σαπιο και αφερεγγυο....
Ειτε σαν πατος ειτε σαν κορυφη
Γιατι το μονο κριτήριο σημερα ειναι το κατα ποσο εχει γεματο πορτοφολι .....
Ουτε ποια ειναι , ουτε τι εκανε κακο γι να ειναι αυτη καθαριστρια και εσω να μπορεις να την βαζεις στον πατο!
Αρα το επιχειρημα σου ειναι ρατσιστικο κοινωνικα και χρηζει της δεουσας απαντησης απο ενα εικονικο κοσμο που προσπαθει να αλλαξει σετεροτυπες αντιληψεις εδω μεσα !
1. A figure of speech in which a word or phrase that ordinarily designates one thing is used to designate another, thus making an implicit comparison, as in \"a sea of troubles\" or \"All the world\'s a stage\" (Shakespeare).
2. One thing conceived as representing another; a symbol: \"Hollywood has always been an irresistible, prefabricated metaphor for the crass, the materialistic, the shallow, and the craven\" (Neal Gabler).
20-10-2009, 13:56 #453
Originally posted by πανος12345
Originally posted by nature
Είμαι αντίθετη σε κάθε υπόνοια διαγραφής μέλους.
Οπως είπα και χτες, έστω και αν ο πάνος δεν αρέσει σε κάποια μέλη, εμένα έχει στοιχεία που μου αρέσουν και με ενδιαφέρουν. Σε πολλά διαφωνώ μαζί του. Σε άλλα συμφωνώ.
Πολλές φορές έχω διαπιστώσει ότι έχει τελικά δικιο σε διάφορα που λέει έστω και αν ο τρόπος που προσεγγίζει τα θέματα είναι διαφορετικός από τον συνηθισμένο.
Γμτ, αυτή η ποικιλία δεν σας αρέσει? Πώς τους θέλετε όλους?
Κομμένους και ραμένους από τον προκόύστη? Από τη μηχανή του κιμά? Τέλος πάντων, δικαίωμά σας.
Αλλά έχω και εγώ δικαίωμα να ακούω τις απόψεις του πάνου.
Πόσο μάλλον που εκφράζονται χωρίς επιθετικότητα και ύβρεις. Γιατί όπως έχω ξαναπεί ο πάνος υβρίζεται και χλευάζεται 100 φορές και ανταποδίδει σκασμένος πια 5. Και υβρίζεται στο όνομα της προστασίας του φόρουμ.
Εαν διαγραφεί σας ενημερώνω ότι θα ακολουθήσω.
Θα νοιώσω ότι επειδή ο πάνος δεν άρεσε σε μια ομάδα, η ομάδα αυτή μου φόρεσε τα γούστα της καπέλο.
Μου στέρησε κάποιες γνώσεις που ήθελα να έχω.
Φέρθηκε απάνθρωπα σε έναν συμφορουμίτη, γιατί τα προβλήματά του, δεν έμοιαζαν με αυτά της πλειοψηφίας.....
Θα νοιώσω ότι πρέπει να συμμετέχω σε μια παράσταση υποκρισίας.
οπου τα ΙΔΙΑ άτομα που χλευάζουν τον πάνο που έχει καρκίνο στο ουροποιητικό σύστημα και αποδίδουν εκεί την διαφορετικότητά του, συσχετίζοντάς την ειρωνικά με την έλλειψη σεξ,
τα ίδια αυτά άτομα, είμαι υποχρεωμένη να τα βλέπω να \"υποστηρίζουν\" με ψυχοπόνια άλλους πονεμένους σε άλλα θρεντς.
Αυτο είναι για μένα η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΜΕ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.
Nature, εσύ μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αντιδράνε όταν προσβάλλονται (λίγο αφύσικο δεν είναι..) αλλά μάλλον επανεξετάζουν την λέξη υποκρισία σε ένα πλαίσιο ισοαξίας..
Ίσως να έχεις διαβάσει κάτι που είχε γραφτεί προ καιρού εδώ. Μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν πως θα πάνε στον πάτο και προσπαθούν να πάρουν μαζί τους όσους πιο πολλούς μπορούν.
Αισθάνομαι πως υποκρισία είναι να βρίσκεσαι στον πάτο με τα \"απόβλητα\" και να νομίζεις πως βρέθηκες εκεί επειδή είσαι καθαρίστρια..
Επιφυλάσσομαι για την ελαφρότητα της ισότιμης επικοινωνίας για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Ο πάτος μπορεί να εμφανιστεί για όλους αλλά δεν θα έχουν όλοι την ίδια ιδέα για τον εαυτό τους. Ούτε βέβαια θα υπάρχει τυφλή βοήθεια. Επιλέγει ο καθένας όταν και όσο μπορεί. ..
καποτε γυρισες μονος σου πισω και μου ζητησες συγνωμη γιατι εκανες λαθος εκτιμηση
θυμασαι γιατι σου ειπα οτι δεν την δεχομαι?
Δεν ξερεις ουτε συ εμενα , ουτε εγω εσενα ...
Για ποιον πατο μιλας λοιπον και πως προσδιριζεις την δικη σου θεση αναλογικα με αυτον ?
Τι ειναι πατος και τι κορυφη?
Οι καθαριστριες απο οτι λες ειναι πατος ετσι?
γιατι καθαριζουν τις βρωμιες των αλλων ?
Να μια αιτια για την οποια σε ενα δικο μου φορουμ θα ειχες παρει ηδη την πρωτη θεραπευτικη απαντηση!
Λαθος κανετε κυριε βινς !
Στην σημερινη κοινωνια αν η καθαριστρια αγορασει ενα τυχερο λαχειο αυριο γινεται κορυφη και μπορει απο πατος να βρεθει στην κορυφη χωρις να το αξιζει !
Το συστημα αξιολογησης της ειναι σαπιο και αφερεγγυο....
Ειτε σαν πατος ειτε σαν κορυφη
Γιατι το μονο κριτήριο σημερα ειναι το κατα ποσο εχει γεματο πορτοφολι .....
Ουτε ποια ειναι , ουτε τι εκανε κακο γι να ειναι αυτη καθαριστρια και εσω να μπορεις να την βαζεις στον πατο!
Αρα το επιχειρημα σου ειναι ρατσιστικο κοινωνικα και χρηζει της δεουσας απαντησης απο ενα εικονικο κοσμο που προσπαθει να αλλαξει σετεροτυπες αντιληψεις εδω μεσα !
1. A figure of speech in which a word or phrase that ordinarily designates one thing is used to designate another, thus making an implicit comparison, as in \"a sea of troubles\" or \"All the world\'s a stage\" (Shakespeare).
2. One thing conceived as representing another; a symbol: \"Hollywood has always been an irresistible, prefabricated metaphor for the crass, the materialistic, the shallow, and the craven\" (Neal Gabler).
εμμεσα δειχνεις να υποτιμας την ταχυτερα αναπτυπσομενη βιομηχανια που ακομα ισως να μην εχει κανει την εμφανιση της στην Ελλαδα λογω του οτι ασχοληθηκαμε περισσοτερο με τα \"γκολντεν μπους \"απο τα \"μπειμπυ μπουμερς \"που σημερα ειναι 60 ρηδες και βαλε !
Το πιο συχνα επαγγελματα που φαινονται να ανακαμπτουν της παγκοσμιας οικονομικη κρισης ειναι αυτα
\"της υπηρεσιας στο ατομο \" !
Η μεταφορα σου δηλαδη χαρακτηριζεται απο ετεροχρονισμο , οσο και απο ελλειψη γνωσης του τι συμβαινει γυρω μας ....
Καθαριστριες , συνοδοι ατομων με κινητικα προβληματα η Αλσχαιμερ , ολες οι μορφες τις κατ\'οικον υπηρεσιας , κατακλυζουν κυριολεκτικα το διαδικτυο , λογω της αμεσοτητας προσληψης και των υψηλων αμοιβων!
20-10-2009, 13:59 #454
μια που μιλας τα ξενα πηγαινε δω να δεις τι παιζει
http://lesservicesalapersonne.blogspot.com/2009/08/sauver-une-viequelle-plaisir.html
20-10-2009, 14:03 #455
Originally posted by anwnimi
Συμφωνώ.
χαιρομαι.
Ναι, ακριβώς, πρότεινα μια σειρά μέτρων και δεν έμεινα στο ένα, ακριβώς γιατί βλέπω το τέλμα στο οποίο έχουμε φτάσει! Ακριβώς γιατί έχω άποψη για το τι φόρουμ μιλάμε Κρίνο, όποια άποψη δεν ταυτίζεται επακριβώς με τη δικιά σου δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί τη σωστή και μη εξαιρετέα άποψη.
αν ειχες υποψη σου, γιατι φορουμ μιλαμε,
θα ειχες καταλαβει οτι σε ενα τετοιο φορουμ δεν χωρανε οι διαγραφες.
Αποψη μου εστω και αν ειναι για πεταμα.
Κάτσε, ο Νίκος κι εγώ μιλήσαμε για ψηφοφορία κάποιων πιο ειδικών κανόνων χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιβάλει κάποια επιπλέον μέτρα, απλά θέλει και τη δική μας δέσμευση ώστε αυτά να είναι αποδεκτά. Ξέρεις, αν κάτι το \"υπογράφεις\", αυτό σημαίνει ότι αισθάνεσαι και πιο δεσμευμένος να το τηρήσεις και όχι να σφυρίζεις αδιάφορα περιμένοντας το σκούντημα της διαχείρισης.
Βέβαια, ακόμα κι αν το \"υπογράψεις\", πάλι μπορεί να συμβεί αυτό και τότε, ναι φυσικά και θα πρέπει να επέμβει η διαχείριση.
μισο λεπτο γιατι παμε να τρελλαθουμε ομαδικως..... (αν δεν ειμαστε βεβαια ε?)
προκειται να υπογραψω εκ νεου και εκ των υστερων καποιο νεο μανιφεστο?
και αν ναι, ποιο ειναι αυτο?
Δεν υπεγραψα / συνμφωνησα ηδη σε καποιο οταν εγινα μελος?
το ιδιο και εσυ και ολος ο κοσμος?
Αυτο το ηδη υπαρχον,
εχει τηρηθει δηλαδη και κριθηκε ανεπαρκες αρα παμε σε καινουριο?
Γιατι αν λες αυτο, εγω τις μονες κινησεις τροποποιησεις μυνηματων που εχω δει, ειναι σε greekglish (αν εχει γινει και αυτο) και σε υβριστικα μυνηματα η και σε προσωπικα δεδομενα.
Αντιθετα σε μυνηματα μειωτικου και απαξιωτικου χαρακτηρα δεν εχω δει καμια κινηση εστω και παραινεσης....
Επισης εχω δει χρηστες να νομιζουν οτι ειναι οι καρδιναλιοι του παπα, κραδαινοντας την δαμοκλεια σπαθα εναντιον μελων εκφοβίζοντας τους με διαγραφες.
Ποιοι νομιζαν οτι ειναι, και πιστεψαν οτι μπορουν να εχουν τετοιες δημοσιες απαιτησεις?
Πως και δεν ειχαν τον στοιχειωδη σεβασμο να μην κανουν τετοιες δηλωσεις οταν ο ιδιος ο αντμιν δεν εχει προβει σε κατι αντιστοιχο?
Παλι χαλίφηδες στην θεση του χαλιφη δηλαδη?
Πολυ κακος ομως απο την αλλη,
ο αντμιν δεν τους εκοψε τον βηχα και τους \"νομιμοποιησε\" με την σιωπη του, βαζωντας τους σε λαθος σκεψεις οτι ο καθενας επειδη υπαρχει μια ανοχη μπορει να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι......
Τώρα, αν εννοείς για το θέμα της ψηφοφορίας για τον αποκλεισμό μελών, έχεις δίκιο, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι θεμιτό τελικά και εφαρμόσιμο. Οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα μας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και άλλωστε εμείς δεν είμαστε οι τέλειοι που μπορούμε να κρίνουμε και να ψηφίζουμε τον αποκλεισμό των άλλων.
σωστο.
Έχεις δίκιο.
παντα εχω δικαιο,
αυτο να το θυμασαι για μελλοντικη χρηση, οχι για το σημερα.
Όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας που λέγαμε και ο αποκλεισμός μελών από το διαχειριστή με τον οποίο συμφωνείς Κρίνο, τιμωρία είναι. Οπότε, σύμφωνα με τη δική μου λογική, συμφωνείς ότι και η τιμωρία έχει την αξία της, σε συγκεκριμένες στιγμές, με συγκεκριμένο τρόπο.
αυτο λεγεται στρεψοδικια στα νομικα η κανω λαθος?
ΠΟΤΕ δεν εχω συμφωνησει σε αποκλεισμους μελων και δεν θα συμφωνησω οσο και να χοροπηδατε ολοι σας.
Αποκλεισμους μελων θα κανετε αφου περασετε απο πανω μου τελεια παυλα
Συμφωνώ και επαυξάνω, αφού κάποια μέλη δεν μπορούν να συμμαζέψουν τους εαυτούς τους. Τελικά χρειαζόμαστε τους αστυνόμους, λυπηρό μεν, αναγκαίο δε, εκεί που φτάσαμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι μας θα αλωνίζουμε πλέον και θα περιμένουμε τα πάντα από τον αστυνόμο, σαν να βρισκόμαστε σε αναμορφωτήριο, ας βάλει ο καθένας παράλληλα με την πιο προσεγμένη διαχείριση, ένα όριο στο πως μιλάει εδώ μέσα.
δεν χρειαζομαστε καθολου αστυνομους,
Χρειαζομαστε ενα ταρακουνημα για να μην μπερδευετε ο αλλος καταλαβαινωντας οτι εχει πιασει τον παπα απο αλλου.
Θα προσγειωνετε στην γη και οταν θα πατησει οπως πρεπει θα συνεχιζει.
Κι εδώ με βρίσκεις σύμφωνη.
εμμμ τα λεμε - τα λεμε,
δουλεια δεν κανουμε.....
λαδικο μπολικο και τηγανίτα μηδεν....
20-10-2009, 15:30 #456
Μετάφραση ουσίας για τον πανο
Για ποιους χτυπάει η καμπάνα άραγε?
Ποιοι πρέπει να τιμωρηθούν τελικά? Όσοι είναι στην μαύρη λίστα του Χ, του Ψ ή της πλειοψηφίας?
Δηλαδή με βάση το σκεπτικό της nature, έχω δίκιο αλλά έχεις και εσύ δίκιο και ο άλλος και ο παράλλος.. δηλαδή έχει δίκιο η ομάδα και όχι ο Χ η ο Ψ άρα κανείς δεν έχει περισσότερο δίκιο απο την ομάδα. Για περίμενε...για ποια ομάδα μιλάμε? Των Χ ή των Ψ?
Άμα κάνεις κακό.. τον λόγο μην ψάχνεις γιατί πάλι κακό θα κάνεις.. Κάπως έτσι θα έλεγαν στο χωρίο μου ..αν ήμουν απο χωριό..
Σε ελεύθερη μετάφραση... Υποκρισία (για παράδειγμα) είναι να βρίσκεσαι στο τρελάδικο με τους απομονωμένους και να νομίζεις πως βρέθηκες εκεί επειδή είσαι γιατρός. Όμως η εύλογη απορία μου είναι η εξής... σε ένα \"τρελάδικο\" ποιος είναι ο γιατρός και ποιος ο άρρωστος αν βγάλουν όλοι τις στολές τους?
Επιλογή. Επίλογος.
20-10-2009, 16:02 #457
Η μεταφορα σου δηλαδη χαρακτηριζεται απο ετεροχρονισμο , οσο και απο ελλειψη γνωσης του τι συμβαινει γυρω μας ....
Καθαριστριες , συνοδοι ατομων με κινητικα προβληματα η Αλσχαιμερ , ολες οι μορφες τις κατ\'οικον υπηρεσιας , κατακλυζουν κυριολεκτικα το διαδικτυο , λογω της αμεσοτητας προσληψης και των υψηλων αμοιβων!
Μπορεί για σένα να έχω έλλειψη γνώσης πανο όμως πίστεψε με δεν θα ήθελες να ανακαλύψεις πως ο κόσμος βασίζεται στις ιδέες μερικών τρελών.. ωστε να επιβιώνει.. είτε με χρήμα, είτε με δόξα..
20-10-2009, 17:39 #458
Originally posted by krino
αν ειχες υποψη σου, γιατι φορουμ μιλαμε,
θα ειχες καταλαβει οτι σε ενα τετοιο φορουμ δεν χωρανε οι διαγραφες.
Αποψη μου εστω και αν ειναι για πεταμα.
Μέχρι προχτές ήμουν κι εγώ κάθετη στο θέμα οποιασδήποτε διαγραφής σε αυτό το φόρουμ, γιατί έτσι μέχρι τώρα είναι η φιλοσοφία του και βασίζεται στην ελευθερία και στην υπέυθυνη χρήση της από τον καθένα μας.
Βλέπω όμως το μπάχαλο που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και μετά από τόσες αντιδράσεις για καταδίκαση κάποιων άσχημων συμπεριφορών, αντιδράσεις από μέλη αλλά και της διαχείρισης (που βέβαια δεν ήταν πιο δυναμικές αλλά μπορώ να πω ότι το σκεπτικό της διαχείρισης ήταν να μην είναι τόσο δυναμικές για αρχή, φαντάζομαι μπας και υπάρξει συνέτιση, κάτι που δυστυχώς δεν επετεύχθει οπότε όλοι συμφωνούμε ότι αυτό τώρα πρέπει να αλλάξει).
Και ναι, είμαι υπέρ του προσωρινού αποκλεισμού μελών που δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε στο ελάχιστο τη συμπεριφορά τους μετά από τις δικές μας αντιδράσεις και ειδικά μετά από τις συγκεκριμένες και ξεκάθαρες παρεμβάσεις της διαχείρισης.
Στο έσχατο δηλαδή σημείο είμαι υπέρ Κρίνο.
Και αν πάλι και ο προσωρινός αποκλεισμός δεν λειτουργήσει, ο οριστικός δυστυχώς είναι αναγκαίος.
Άλλωστε κι εσύ από ότι δήλωσες σε παλαιότερη διαγραφή δεν τάχθηκες κατά.
Originally posted by weird
Στο παρελθόν, έχει διαγραφεί κι άλλο μέλος και μάλιστα θυμάμαι τις έντονες δηλώσεις του Νίκου « το δικό μου σπίτι, έχει κανόνες».
Originally posted by krino
σωστα και δεν εκει δεν διαφωνησα.
Εκει υπηρχε τακτικη ολικης διαλυσης του φορουμ.
Μαλιστα πιστευω οτι δεν θα υπηρχε ουτε ΕΝΑΣ που να διαφωνουσε με αυτη την κινηση.
Βέβαια, ακόμα κι αν το \"υπογράψεις\", πάλι μπορεί να συμβεί αυτό και τότε, ναι φυσικά και θα πρέπει να επέμβει η διαχείριση.
μισο λεπτο γιατι παμε να τρελλαθουμε ομαδικως..... (αν δεν ειμαστε βεβαια ε?)
προκειται να υπογραψω εκ νεου και εκ των υστερων καποιο νεο μανιφεστο?
και αν ναι, ποιο ειναι αυτο?
Δεν υπεγραψα / συνμφωνησα ηδη σε καποιο οταν εγινα μελος?
το ιδιο και εσυ και ολος ο κοσμος?
Δεν κατάλαβα, γιατί τρελαίνεσαι;
Η πρόταση που αναφέρω ήταν ξεκάθαρη, καθώς και η αιτιολόγησή της. Δεν θα την ξαναγράψω εδώ, είναι ήδη διατυπωμένη σε προηγούμενες σελίδες (σελίδα 8).
Αν θέλεις, την ξαναδιαβάζεις.
Αν όχι, διατυπώνεις τη διαφωνία σου Κρίνο, χωρίς να χρειάζεται να χρειάζεται να ...βροντοφωνάζεις!
Αυτο το ηδη υπαρχον,
εχει τηρηθει δηλαδη και κριθηκε ανεπαρκες αρα παμε σε καινουριο?
Γιατι αν λες αυτο, εγω τις μονες κινησεις τροποποιησεις μυνηματων που εχω δει, ειναι σε greekglish (αν εχει γινει και αυτο) και σε υβριστικα μυνηματα η και σε προσωπικα δεδομενα.
Αυτό είναι αλήθεια.
Απλά πιστεύω ότι αν εγώ πχ δεσμευτώ ψηφίζοντας με φανερή ψήφο υπέρ ενός μέτρου, τότε θα αισθάνομαι πιο δεσμευμένη απέναντι σε αυτό που ψήφισα και δε μου επιβλήθηκε απλά. Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Με αυτό δε θέλω να πω ότι η διαχείριση πρέπει να συνεχίσει τις τόσο διακριτικές παρεμβάσεις, αλλά κάτι επιπρόσθετο που θα βάλει ένα λίθο ακόμα στο να διατηρηθεί αυτό το φόρουμ, με εννοείς; Και αυτό το προτείνω δεδομένης της φιλοσοφίας αυτού του συγκεκριμένου φόρουμ, αν εννοούμε και οι δύο με τον ίδιο τρόπο αυτή τη ρημάδα τη φιλοσοφία.
Αντιθετα σε μυνηματα μειωτικου και απαξιωτικου χαρακτηρα δεν εχω δει καμια κινηση εστω και παραινεσης....
Σωστό.
Επισης εχω δει χρηστες να νομιζουν οτι ειναι οι καρδιναλιοι του παπα, κραδαινοντας την δαμοκλεια σπαθα εναντιον μελων εκφοβίζοντας τους με διαγραφες.
Ποιοι νομιζαν οτι ειναι, και πιστεψαν οτι μπορουν να εχουν τετοιες δημοσιες απαιτησεις?
Θα συμφωνήσω εν μέρει.
Δεν μπορούμε να διαγράψουμε κανέναν, δεν είμαστε οι τέλειοι κριτές.
Αλλά, αν μια κατάσταση φτάσει σε απροχώρητο σημείο, όπως εκείνη στην οποία κι εσύ λες πως κάποτε το φόρουμ πήγαινε προς διάλυση, και όταν 2-3 μέλη συνεχίζουν παρά τις παρεμβάσεις της διαχείρισης να συνεχίζουν το ίδιο βιολί χωρίς ίχνος αλλαγής, τότε ναι.
To να πω σε κάποιον σκέψου ότι μπορεί και να διαγραφείς γιατί κάτι σε βλάπτει ή γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μέσο σωστά και δημιουργείς σοβαρό πρόβλημα σκόπιμα ή μη, είναι διαφορετικό από το να στήνω κάποιον σε εκτέλεση και να λέω αυτός θέλω να διαγραφεί.
Καταλαβαίνεις πάλι τη διαφορά;
Αν και το ξαναλέω, προτιμώ τη λύση του προσωρινού αποκλεισμού παρά του ολικού.
Πως και δεν ειχαν τον στοιχειωδη σεβασμο να μην κανουν τετοιες δηλωσεις οταν ο ιδιος ο αντμιν δεν εχει προβει σε κατι αντιστοιχο?
Παλι χαλίφηδες στην θεση του χαλιφη δηλαδη?
Ίσως γιατί η διαχείριση τότε δεν παρέμβει περισσότερο δυναμικά στη συνέτιση και της μίας και της άλλης πλευράς.
Ίσως να είχε και τους λόγους της πάλι υποψιάζομαι εγώ, γιατί και η ίδια η διαχείριση καταλάβαίνω πως δεν είναι ένας μπαμπούλας της τακτικής πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι, είναι ευαισθητοποιημένη και θέλει να ειναι σίγουρη για την παρέμβαση που θα ασκήσει, λόγω πάλι της φιλοσοφιας της κοινότητας.
Αλλά εύχομαι ο χρόνος για την απόκτηση αυτής της σιγουριάς να είναι από εδώ και εμπρός πιο σύντομος.
Πολυ κακος ομως απο την αλλη,
ο αντμιν δεν τους εκοψε τον βηχα και τους \"νομιμοποιησε\" με την σιωπη του, βαζωντας τους σε λαθος σκεψεις οτι ο καθενας επειδη υπαρχει μια ανοχη μπορει να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι......
Το θέμα είναι ότι κάθε πλευρά έχει κάνει τα δικά της σφάλματα και η διαχείριση έπρεπε να τα επισημάνει και στους μεν και στους δε. Έτσι οποιαδήποτε παρέμβαση θα ήταν δικαιότερη.
Τώρα, αν εννοείς για το θέμα της ψηφοφορίας για τον αποκλεισμό μελών, έχεις δίκιο, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι θεμιτό τελικά και εφαρμόσιμο. Οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί θα μας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και άλλωστε εμείς δεν είμαστε οι τέλειοι που μπορούμε να κρίνουμε και να ψηφίζουμε τον αποκλεισμό των άλλων.
σωστο.
Έχεις δίκιο.
παντα εχω δικαιο,
αυτο να το θυμασαι για μελλοντικη χρηση, οχι για το σημερα.
Τώρα μη με κάνεις ούτε να σε επαινέσω, αλλά ούτε να σε αρχισω πάλι με την ιδεοληψία του αλάθητου του πάπα, φιλικά
Όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας που λέγαμε και ο αποκλεισμός μελών από το διαχειριστή με τον οποίο συμφωνείς Κρίνο, τιμωρία είναι. Οπότε, σύμφωνα με τη δική μου λογική, συμφωνείς ότι και η τιμωρία έχει την αξία της, σε συγκεκριμένες στιγμές, με συγκεκριμένο τρόπο.
αυτο λεγεται στρεψοδικια στα νομικα η κανω λαθος?
ΠΟΤΕ δεν εχω συμφωνησει σε αποκλεισμους μελων και δεν θα συμφωνησω οσο και να χοροπηδατε ολοι σας.
Αποκλεισμους μελων θα κανετε αφου περασετε απο πανω μου τελεια παυλα
Μη λες ποτέ ποτέ...Τα λόγια σου αντέγραψα μόλις παραπάνω που μιλάς για εκείνη την περίπτωση που τελικά μέλος διαγράφτηκε και συμφωνώ. Δεν έχω διάθεση για στρεψοδικίες αλλά εσύ τα έγραψες και μάλιστα σε άλλο σημείο μίλησες και για συμπεριφορές που θα κριθούν συνολικά από την κοινότητα, αν θυμάσαι.
Αν άλλαξες γνώμη, δεκτό (αλλά ξέχασα αυτό δεν το κάνεις ποτέ, οπότε εδώ με μπερδεύεις).
Συμφωνώ και επαυξάνω, αφού κάποια μέλη δεν μπορούν να συμμαζέψουν τους εαυτούς τους. Τελικά χρειαζόμαστε τους αστυνόμους, λυπηρό μεν, αναγκαίο δε, εκεί που φτάσαμε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι μας θα αλωνίζουμε πλέον και θα περιμένουμε τα πάντα από τον αστυνόμο, σαν να βρισκόμαστε σε αναμορφωτήριο, ας βάλει ο καθένας παράλληλα με την πιο προσεγμένη διαχείριση, ένα όριο στο πως μιλάει εδώ μέσα.
Χρειαζομαστε ενα ταρακουνημα για να μην μπερδευετε ο αλλος καταλαβαινωντας οτι εχει πιασει τον παπα απο αλλου.
Για μένα, που μέχρι τώρα η φιλοσοφία της διαχείρισης ήταν να είναι όσο πιο διακριτική γινόταν και αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πραγματικά και αποτελεσματικό αλλά και θεραπευτικό για τον καθένα μας, η αλλαγή αυτή ναι,θα θυμίζει αστυνόμευση κατά κάποιο τρόπο. Αλλά τελικά, εκεί που φτάσαμε, χρειάζεται.
Κατά τα άλλα συμφωνώ, με την προϋπόθεση ξαναλέω της προσωπικής μας δέσμευσης σε κάποιους πιο συγκεκριμένους κανόνες.
Κι εδώ με βρίσκεις σύμφωνη.
εμμμ τα λεμε - τα λεμε,
δουλεια δεν κανουμε.....
λαδικο μπολικο και τηγανίτα μηδεν....
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
20-10-2009, 18:50 #459
Νομίζω οτι εσφαλμένα, κάποιοι συγχέουν την έννοια του μπαν ή της διαγραφής με εκείνη της εκτέλεσης!
Αυτό είναι ένα θέμα απο μόνο του.
Απο εκεί και πέρα, είναι αστείο να βλέπω μέλη να κατακρίνουν αυτά στα οποία οι ίδιοι πρωτοστατούν, όταν, όπως ομολογούν, δεν μπορούν να αυτοσυγκρατηθούν.
Είναι κωμικοτραγικό να βλέπω πόσα απο τα μέλη, αδυνατούν να κάνουν έναν διάλογο με όρους σεβασμού του συνομιλητή τους.
Ακριβώς λοιπόν Νίκο μου επειδή πολλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν, καλό θα ήταν να τηρηθεί αυτό που πρότεινες.
Προειδοποιήσεις, μπαν, διαγραφή σαν το έσχατο μέσο.
Κι ας τρομοκρατούνται μερικοί, ίσως τελικά το να τρομοκρατούνται, είναι, πέρα απο ένδειξη οτι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και θετικό.
Θετικό προς μια πορεία προστασίας αυτού του χώρου Νίκο.
Που ήταν τόσο όμορφος κάποτε και τώρα έχει καταντήσει πεδίο μάχης.
Με την παρέμβασή σου, ήλπισα οτι θα έρθει μια νέα εποχή διαχείρισης ως απάντηση στους δύσκολους καιρούς που διανύει το φόρουμ.
Ελπίζω, όλα όσα εκθέσαμε να τα σκεφτείς με διαύγεια, σύνεση και ευαισθησία και πιστεύω οτι θα το κάνεις.
Ευχαριστώ για τον χώρο που μου έδωσες να πω την άποψή μου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-10-2009, 19:07 #460
Μέχρι προχτές ήμουν κι εγώ κάθετη στο θέμα οποιασδήποτε διαγραφής σε αυτό το φόρουμ, γιατί έτσι μέχρι τώρα είναι η φιλοσοφία του και βασίζεται στην ελευθερία και στην υπέυθυνη χρήση της από τον καθένα μας.
Βλέπω όμως το μπάχαλο που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα και μετά από τόσες αντιδράσεις για καταδίκαση κάποιων άσχημων συμπεριφορών, αντιδράσεις από μέλη αλλά και της διαχείρισης (που βέβαια δεν ήταν πιο δυναμικές αλλά μπορώ να πω ότι το σκεπτικό της διαχείρισης ήταν να μην είναι τόσο δυναμικές για αρχή, φαντάζομαι μπας και υπάρξει συνέτιση, κάτι που δυστυχώς δεν επετεύχθει οπότε όλοι συμφωνούμε ότι αυτό τώρα πρέπει να αλλάξει).
Και ναι, είμαι υπέρ του προσωρινού αποκλεισμού μελών που δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε στο ελάχιστο τη συμπεριφορά τους μετά από τις δικές μας αντιδράσεις και ειδικά μετά από τις συγκεκριμένες και ξεκάθαρες παρεμβάσεις της διαχείρισης.
Στο έσχατο δηλαδή σημείο είμαι υπέρ Κρίνο.
Και αν πάλι και ο προσωρινός αποκλεισμός δεν λειτουργήσει, ο οριστικός δυστυχώς είναι αναγκαίος.
Άλλωστε κι εσύ από ότι δήλωσες σε παλαιότερη διαγραφή δεν τάχθηκες κατά.
και παλι ομως δεν μου απαντας.
Υποθετικο σεναριο,
ο κρινος διαγραφεται,
και εγω συνεχιζω να γραφομαι επ αοριστον. (δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο, αρκει να εχεις εμαιλ)
Πες μου για ποσες μερες - μηνες - χρονια θα γινεται η διαγραφη μου.
Κάτσε, ο Νίκος κι εγώ μιλήσαμε για ψηφοφορία κάποιων πιο ειδικών κανόνων χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιβάλει κάποια επιπλέον μέτρα, απλά θέλει και τη δική μας δέσμευση ώστε αυτά να είναι αποδεκτά. Ξέρεις, αν κάτι το \"υπογράφεις\", αυτό σημαίνει ότι αισθάνεσαι και πιο δεσμευμένος να το τηρήσεις και όχι να σφυρίζεις αδιάφορα περιμένοντας το σκούντημα της διαχείρισης.
δεν βλεπω λογος να υπαρχει για εκ νεου υπογραφες.
Πιστευω οπως εχω ξαναγραψει, αν τηρηθουν οσα αναφερονται αυστηρα στους ορους χρησης,
θα λυθουν ολα τα προβληματα.
Απορω πως ξεκιναει μια ιστορια για εκ νεου δεσμευσεις.
Εγω απαιτω οι οροι χρησης, να γινουν πραγματικοι οροι χρησης.
Εσυ τι ακριβως θες?
Δεν κατάλαβα, γιατί τρελαίνεσαι;
Η πρόταση που αναφέρω ήταν ξεκάθαρη, καθώς και η αιτιολόγησή της. Δεν θα την ξαναγράψω εδώ, είναι ήδη διατυπωμένη σε προηγούμενες σελίδες (σελίδα 8).
Αν θέλεις, την ξαναδιαβάζεις.
Αν όχι, διατυπώνεις τη διαφωνία σου Κρίνο, χωρίς να χρειάζεται να χρειάζεται να ...βροντοφωνάζεις!
δεν βροντοφαναζω, απλα διαφωνω και εχω γραψει τους λογους.
Οταν εχεις ορους χρησης που δεν εχουν εφαρμοστει,
το να επικαλεισαι οτι χρειαζεσαι κατι καινουριο, ε οκ κατι δεν στεκει.
Αυτό είναι αλήθεια.
Απλά πιστεύω ότι αν εγώ πχ δεσμευτώ ψηφίζοντας με φανερή ψήφο υπέρ ενός μέτρου, τότε θα αισθάνομαι πιο δεσμευμένη απέναντι σε αυτό που ψήφισα και δε μου επιβλήθηκε απλά. Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Με αυτό δε θέλω να πω ότι η διαχείριση πρέπει να συνεχίσει τις τόσο διακριτικές παρεμβάσεις, αλλά κάτι επιπρόσθετο που θα βάλει ένα λίθο ακόμα στο να διατηρηθεί αυτό το φόρουμ, με εννοείς; Και αυτό το προτείνω δεδομένης της φιλοσοφίας αυτού του συγκεκριμένου φόρουμ, αν εννοούμε και οι δύο με τον ίδιο τρόπο αυτή τη ρημάδα τη φιλοσοφία.
Καλα, δεσμευσου οσο θες και οπου θες.
Και οταν πηγες στις εκλογες να ψηφισεις παλι πηρες και εδωσες δεσμευσεις.
Εγω παντος το ξεκαθαριζω δεν προκειται να δεσμευτω σε οτιδηποτε αλλο, περα απο αυτο που βρηκα οταν γραφτηκα εδω μεσα.
Υπαρχει βεβαια και η λυση,
να κλεισει το φορουμ για καποιες μερες,
και να ξανανοιξει με αλλη φιλοσοφια καινουριες εγραφες κλπ κλπ.
Το διαβαζει και οποιος νομιζει γραφεται.
Να εχει ποινες, μπαν, διαγραφες απο ολα τα καλα.
Ημουν για λιγα φεγγαρια σε τετοιο σαιτ, ευχαριστω δεν θα παρω.
Σωστό.
σωστο εκεινο, σωστο το αλλο, αλλα τελικα δεν συμφωνουμε....
Θα συμφωνήσω εν μέρει.
Δεν μπορούμε να διαγράψουμε κανέναν, δεν είμαστε οι τέλειοι κριτές.
Αλλά, αν μια κατάσταση φτάσει σε απροχώρητο σημείο, όπως εκείνη στην οποία κι εσύ λες πως κάποτε το φόρουμ πήγαινε προς διάλυση, και όταν 2-3 μέλη συνεχίζουν παρά τις παρεμβάσεις της διαχείρισης να συνεχίζουν το ίδιο βιολί χωρίς ίχνος αλλαγής, τότε ναι.
To να πω σε κάποιον σκέψου ότι μπορεί και να διαγραφείς γιατί κάτι σε βλάπτει ή γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μέσο σωστά και δημιουργείς σοβαρό πρόβλημα σκόπιμα ή μη, είναι διαφορετικό από το να στήνω κάποιον σε εκτέλεση και να λέω αυτός θέλω να διαγραφεί.
Καταλαβαίνεις πάλι τη διαφορά;
οχι γιατι η εκτιμηση που βαζεις ειναι η αυστηρα η δικη σου.
Τετοιες εκτιμησεις εχω ζησει στο πετσι μου που μπορεσαν να οδηγησουν.
Τωρα μιλαμε θεωρητικα και φαινονται ολα ομορφα, νομιζεις οτι ετσι θα ειναι και στην πραξη?
Αν και το ξαναλέω, προτιμώ τη λύση του προσωρινού αποκλεισμού παρά του ολικού.
Ίσως γιατί η διαχείριση τότε δεν παρέμβει περισσότερο δυναμικά στη συνέτιση και της μίας και της άλλης πλευράς.
λαθος οπως διαπιστωσες.
Φτασαμε στο σημειο, ειτε η μια ειτε η αλλη πλευρα, να λενε οτι εχουν δικαιο.
Κατι που δεν μπορεινα συμβαινει.
Ίσως να είχε και τους λόγους της πάλι υποψιάζομαι εγώ, γιατί και η ίδια η διαχείριση καταλάβαίνω πως δεν είναι ένας μπαμπούλας της τακτικής πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι, είναι ευαισθητοποιημένη και θέλει να ειναι σίγουρη για την παρέμβαση που θα ασκήσει, λόγω πάλι της φιλοσοφιας της κοινότητας.
Αλλά εύχομαι ο χρόνος για την απόκτηση αυτής της σιγουριάς να είναι από εδώ και εμπρός πιο σύντομος.
το ποναει κεφαλι - κοψει κεφαλι το λες εσυ οχι εγω.
Εγω ποτε δεν μιλησα για τετοιες τακτικες.
Οταν γραφονται διαφορα που ειναι εκτος κοινοτητας, δεν ειναι κακο αυτο το πραγμα να λεγεται.
Σου φαινεται για μπαμπουλας αυτο?
Το θέμα είναι ότι κάθε πλευρά έχει κάνει τα δικά της σφάλματα και η διαχείριση έπρεπε να τα επισημάνει και στους μεν και στους δε. Έτσι οποιαδήποτε παρέμβαση θα ήταν δικαιότερη.
αυτο λεω εδω και μερες......
σωστο.
.........................
Έχεις δίκιο.
ναι ολο σωστο γραφεις και ολο διαφωνουμε....
τι περιεργο πραγμα ε?
Τώρα μη με κάνεις ούτε να σε επαινέσω, αλλά ούτε να σε αρχισω πάλι με την ιδεοληψία του αλάθητου του πάπα, φιλικά
λες να εχω αναγκη απο παινεμα?
οσο για τον παπα, οταν διαπιστωσεις οτι καπου εχω βγει λαθος, να μου το πεις.
Μεχρι τοτε ισχυει ο παπας.
Μη λες ποτέ ποτέ...Τα λόγια σου αντέγραψα μόλις παραπάνω που μιλάς για εκείνη την περίπτωση που τελικά μέλος διαγράφτηκε και συμφωνώ. Δεν έχω διάθεση για στρεψοδικίες αλλά εσύ τα έγραψες και μάλιστα σε άλλο σημείο μίλησες και για συμπεριφορές που θα κριθούν συνολικά από την κοινότητα, αν θυμάσαι.
Αν άλλαξες γνώμη, δεκτό (αλλά ξέχασα αυτό δεν το κάνεις ποτέ, οπότε εδώ με μπερδεύεις).
βεβαιως και δεν αλλαξα γνωμη.
Ο συγκεκριμενος δεν θα επρεπε καν να γραφτει.
Και ο αντμιν να μην τον διεγραφε, εαν συνεχιζε θα υπηρχαν αλλοι που θα του ελεγαν τραβα αλλου να τα κανεις αυτα.
Θες να δεχθω καποιον εδω μεσα που μιλαει για χρηματα εκτος των αλλων?
Αυτος δεν ηθελε διαγραφη αλλα κλωτσιες.
α ναι, και συνεχιζω να μην λεω ποτε.
Για μένα, που μέχρι τώρα η φιλοσοφία της διαχείρισης ήταν να είναι όσο πιο διακριτική γινόταν και αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πραγματικά και αποτελεσματικό αλλά και θεραπευτικό για τον καθένα μας,
οχι για ολους οπως διαπιστωσες.
Μερικοι το εξελεβαν και ως συνθημα για συμπεριφορα ασυδοσιας.
Επαναλαμβανω ΑΥΤΟ δεν επρεπε να αφεθει ετσι.
Αλλο διακριτικη συμπεριφορα την οποια την κερδιζω και αλλο κανω οτι μου γουσταρει επειδη υπαρχει διακριτικοτητα.
Τοπρωτο εινιαι θεμιτο, το δευτερο οχι.
η αλλαγή αυτή ναι,θα θυμίζει αστυνόμευση κατά κάποιο τρόπο.
εμενα μου θυμιζει σαν προφυλαξη κεκτημενων.
Εκτος αν εχουμε μπατσους εδω μεσα και δεν το εχω καταλαβει.
Αλλά τελικά, εκεί που φτάσαμε, χρειάζεται.
αν το χρειαζεσαι εσυ, δεν ξερω,
εγω παντως οχι.
Κατά τα άλλα συμφωνώ, με την προϋπόθεση ξαναλέω της προσωπικής μας δέσμευσης σε κάποιους πιο συγκεκριμένους κανόνες.
ξεχασες οτι μιλας για τον εαυτο σου, και οτι ο πληθυντικος περισευει.
20-10-2009, 19:11 #461
Μπορεί για σένα να έχω έλλειψη γνώσης πανο όμως πίστεψε με δεν θα ήθελες να ανακαλύψεις πως ο κόσμος βασίζεται στις ιδέες μερικών τρελών.. ωστε να επιβιώνει.. είτε με χρήμα, είτε με δόξα..
αλλο ισως θελεις να πεις ..
αν οντως ο κοσμος σημερα εξαρταται απο την θεληση τρελων η αν οι τρελοι επιβαλουν στον κοσμο την θεληση τους που ειναι το σωστοτερο μετα την εισβολη στο Ιρακ για πυρηνικα εμεις που δεν ειμαστε ουτε τρελοι ουτε ισχυροι τι κανουμε ?
εδω απανταμε διαφορετικα ομως βινς ...
εσυ υποστηριζεις οτι ο καλυτερος τροπος προστασιας μας απο τους τρελους , ειναι να τους φιμωνουμε ,ενω εγω υποστηριζω
οτι πρεπει να τους θεραπευουμε , ακομα και οταν δεν εχουν να πληρωουν τα νοσηλια !
Γιατι η εννοια \"Θεραπεια \" δεν ειναι αποκλειστικης χρησης της ιατρικης εξουσιας !!!
Θεραπευουμε φυτα , ριχνοντας τους νερο οταν εχει ξηρασια , θεραπευουμε ζωα , οταν το ενστικτο τους τα οδηγει σε επιθετικες συμπεριφορες προς τα αλλα η τους ανθρωπους βαζοντας τους φιμωτρο και τελος θεραπευουμε ανθρωπους που εμαθαν στην πιο ακαταλληλη παιδεια σε Χωρα κρατος της Ε.Ε οτι ο θεος εφτιαξε τον κοσμο σε 7 ημερες , οταν οι τοιχογραφιες της θηρας προηγουνται ιστορικα μια ολοκληρη χιλιετια πριν αρχισουν οι βεδουινοι των φυλων του ισραηλ να καταγραφουν τα στοιχεια των μυθων τους , που ο Πτολεμαιος αποφασισε με τους εβδομηκοντα να μετατρεψει στην Βιβλο για να κυριευσει τον κοσμο υποτασοντας τον στον μονοθεισμο οπως εκανε πολυ παλιοτερα ο Ακατεμον μοναρχης /Φαρω της Αιγυπτου!
Μηπως λες να ειναι συμπτωση που τοσο η βιβλος , οσο και η ομηρικη ποιηση εγιναν απο τυρρανους οπςω ο Πεισοτρατος και ο Πτολεμαιος ?
Η ιδια η αφετηρια του γραπτου λογου εχει προ πολλου απορριφθει απο τον επιστημονικο κοσμο ως αφερρεγυος και νοσογονος για την ψυχικη υγεια των πληθυσμων και ειμαστε η μονη Χωρα στην Ε.Ε που ακομα τα θρησκευτικα αποτελουν το πιο σημαντικο μαθημα της 12 ετους παιδειας μας !
20-10-2009, 19:15 #462
ολοι χρειαζομαστε θεραπεια βινς!
απο πολιτικους μεχρι τις καθαριστριες και απο τους τρελους μεχρι αυτους που εχουν νομιμο δικαιωμα να γιατρεουν τους αλλους ....
αυτη την θεραπεια προσφερει αυτο το φορουμ μεσω της επικοινωνιας και της ενημερωσης και της ανταλλαγης πληροφοριων
20-10-2009, 19:17 #463
Νομίζω οτι εσφαλμένα, κάποιοι συγχέουν την έννοια του μπαν ή της διαγραφής με εκείνη της εκτέλεσης!
Απο εκεί και πέρα, είναι αστείο να βλέπω μέλη να κατακρίνουν αυτά στα οποία οι ίδιοι πρωτοστατούν, όταν, όπως ομολογούν, δεν μπορούν να αυτοσυγκρατηθούν.
Είναι κωμικοτραγικό να βλέπω πόσα απο τα μέλη, αδυνατούν να κάνουν έναν διάλογο με όρους σεβασμού του συνομιλητή τους.
Ακριβώς λοιπόν Νίκο μου επειδή πολλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν, καλό θα ήταν να τηρηθεί αυτό που πρότεινες.
Κι ας τρομοκρατούνται μερικοί, ίσως τελικά το να τρομοκρατούνται, είναι, πέρα απο ένδειξη οτι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και θετικό.
Με την παρέμβασή σου, ήλπισα οτι θα έρθει μια νέα εποχή διαχείρισης ως απάντηση στους δύσκολους καιρούς που διανύει το φόρουμ.
Ελπίζω, όλα όσα εκθέσαμε να τα σκεφτείς με διαύγεια, σύνεση και ευαισθησία και πιστεύω οτι θα το κάνεις.
Ευχαριστώ για τον χώρο που μου έδωσες να πω την άποψή μου.
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου weird...και πραγματικά θα χαρώ πολύ να γίνει αυτό.
Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ όλα? Με τη δικαιολογία της \"προστασιας του φόρουμ\" έχουν γίνει εγκλήματα εδώ μέσα.
Οι υπέρμαχοι της ειρήνης και της ευημερίας του, το έφεραν εδώ που είναι σήμερα.
Δεν βγάζω την ουρίτσα μου απ έξω. Έχω κάνει λάθη, αλλά δεν είμαι Θεός για να υποστηρίζω το αντίθετο.
Ας κάνουμε λοιπόν μια καινούργια αρχή, στην οποία όλοι θα είμαστε υπόλοιγοι αέναντι στη διαχείριση και κει θα δούμε ποιοι πραγματικά πρέπει να παραμείνουν σε αυτό το χώρο και ποιοι να πάνε να λύσουν τα θέματα με τον εαυτό τους αλλού.
Θέτω τον εαυτό μου πρώτο και το λέω με πολύ ειλικρίνεια....
20-10-2009, 19:17 #464
Μου προκαλει ενδιαφερον οτι προσπερασες ετσι ευκολα την απαντηση μου,
γιατι αραγε?
Θα υποθεσω φορτο εργασιας.....
αντε ρε παιδια,
για ξεκαθαριστε μας τι γινεται....
να υποθεσω οτι η νοτρ νταμ χτυπαει για μενα?
Αν ναι, εγω δεν βλεπω τιποτα το αστειο.
εχεις να μου προσαψεις κατι στο θεμα που συζηταμε?
Μπορεις να μου υποδειξεις το σχετικο εδαφιο που προτεινε ο Νικος, οπως λες?
Προειδοποιησες, μπαν, διαγραφη?
Οσον αφορα τον Κρινο,
δεν τρομοκρατειται απο τιποτε ουτε εχει σχεση με φωλιες.
Και αν και εφοσον ερθει η ωρα που ευαγγελιζεσαι,
θα δουμε τι σταση θα κρατησει ο καθενας και ιδιως ο Κρινο που αυτες τις ημερες ειναι πολυγραφοτατος.
Εχω κανει σχετικες δηλωσεις,
εαν δεις οτι θα πω αλλα και θα κανω αλλα,
θα εχεις το δικαιωμα απεριοριστης κριτικης.
Να εισαι σιγουρη 101% οτι εγω ειμαι ετοιμος για ολα και θα συνεχισω ετσι μεχρι τελευταια στιγμη εαν βεβαιως χρειαστει.
Ολο λογια και μαλιστα μεγαλα!!!
Αντι να λεμε ποιος και ποτε αρχισε να γινεται εδω μεσα πεδιο μαχης, το μονο που μας εμεινε ειναι να κλαιμε την μοιρα μας....
οπως ειδες μια παρεμβαση δεν αλλαξε τιποτα.
αυτο που θες εσυ και 3-4 ακομα?
Ευχαριστώ για τον χώρο που μου έδωσες να πω την άποψή μου.
και εγω γιατι απαντησα.
20-10-2009, 19:18 #465
Originally posted by Θεοφανία
με πολύ ειλικρίνεια....
εεεεεεεεε ρε γλεντιααααααααα!!!!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία