Results 466 to 480 of 802
-
20-10-2009, 19:21 #466
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by weird
Νομίζω οτι εσφαλμένα, κάποιοι συγχέουν την έννοια του μπαν ή της διαγραφής με εκείνη της εκτέλεσης!
Αυτό είναι ένα θέμα απο μόνο του.
Απο εκεί και πέρα, είναι αστείο να βλέπω μέλη να κατακρίνουν αυτά στα οποία οι ίδιοι πρωτοστατούν, όταν, όπως ομολογούν, δεν μπορούν να αυτοσυγκρατηθούν.
Είναι κωμικοτραγικό να βλέπω πόσα απο τα μέλη, αδυνατούν να κάνουν έναν διάλογο με όρους σεβασμού του συνομιλητή τους.
Ακριβώς λοιπόν Νίκο μου επειδή πολλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν, καλό θα ήταν να τηρηθεί αυτό που πρότεινες.
Προειδοποιήσεις, μπαν, διαγραφή σαν το έσχατο μέσο.
Κι ας τρομοκρατούνται μερικοί, ίσως τελικά το να τρομοκρατούνται, είναι, πέρα απο ένδειξη οτι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και θετικό.
Θετικό προς μια πορεία προστασίας αυτού του χώρου Νίκο.
Που ήταν τόσο όμορφος κάποτε και τώρα έχει καταντήσει πεδίο μάχης.
Με την παρέμβασή σου, ήλπισα οτι θα έρθει μια νέα εποχή διαχείρισης ως απάντηση στους δύσκολους καιρούς που διανύει το φόρουμ.
Ελπίζω, όλα όσα εκθέσαμε να τα σκεφτείς με διαύγεια, σύνεση και ευαισθησία και πιστεύω οτι θα το κάνεις.
Ευχαριστώ για τον χώρο που μου έδωσες να πω την άποψή μου.
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου weird...και πραγματικά θα χαρώ πολύ να γίνει αυτό.
Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ όλα? Με τη δικαιολογία της \"προστασιας του φόρουμ\" έχουν γίνει εγκλήματα εδώ μέσα.
Οι υπέρμαχοι της ειρήνης και της ευημερίας του, το έφεραν εδώ που είναι σήμερα.
Δεν βγάζω την ουρίτσα μου απ έξω. Έχω κάνει λάθη, αλλά δεν είμαι Θεός για να υποστηρίζω το αντίθετο.
Ας κάνουμε λοιπόν μια καινούργια αρχή, στην οποία όλοι θα είμαστε υπόλοιγοι αέναντι στη διαχείριση και κει θα δούμε ποιοι πραγματικά πρέπει να παραμείνουν σε αυτό το χώρο και ποιοι να πάνε να λύσουν τα θέματα με τον εαυτό τους αλλού.
Θέτω τον εαυτό μου πρώτο και το λέω με πολύ ειλικρίνεια....
Χαίρομαι πολύ που συφμωνείς Θεοφανία, αν κάποιος μετά απο κάμποσες παρατηρήσεις κι κάμποσα μπαν δεν μπορεί να βάλει σε μια σειρά τον εαυτό του για να μην φέρνει μπάχαλο μέσα σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο , όπου έβρισκαν χώρο να εκφράζονται τόσες ψυχες, να διαγράφεται.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 20-10-2009, 19:24 #467
Νομίζω οτι εσφαλμένα, κάποιοι συγχέουν την έννοια του μπαν ή της διαγραφής με εκείνη της εκτέλεσης!
Απο εκεί και πέρα, είναι αστείο να βλέπω μέλη να κατακρίνουν αυτά στα οποία οι ίδιοι πρωτοστατούν, όταν, όπως ομολογούν, δεν μπορούν να αυτοσυγκρατηθούν.
Είναι κωμικοτραγικό να βλέπω πόσα απο τα μέλη, αδυνατούν να κάνουν έναν διάλογο με όρους σεβασμού του συνομιλητή τους.
Ακριβώς λοιπόν Νίκο μου επειδή πολλοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν, καλό θα ήταν να τηρηθεί αυτό που πρότεινες.
Κι ας τρομοκρατούνται μερικοί, ίσως τελικά το να τρομοκρατούνται, είναι, πέρα απο ένδειξη οτι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και θετικό.
Με την παρέμβασή σου, ήλπισα οτι θα έρθει μια νέα εποχή διαχείρισης ως απάντηση στους δύσκολους καιρούς που διανύει το φόρουμ.
Ελπίζω, όλα όσα εκθέσαμε να τα σκεφτείς με διαύγεια, σύνεση και ευαισθησία και πιστεύω οτι θα το κάνεις.
Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ όλα? Με τη δικαιολογία της \"προστασιας του φόρουμ\" έχουν γίνει εγκλήματα εδώ μέσα.
Δεν βγάζω την ουρίτσα μου απ έξω. Έχω κάνει λάθη, αλλά δεν είμαι Θεός για να υποστηρίζω το αντίθετο.
Ας κάνουμε λοιπόν μια καινούργια αρχή, στην οποία όλοι θα είμαστε υπόλοιγοι αέναντι στη διαχείριση και κει θα δούμε ποιοι πραγματικά πρέπει να παραμείνουν σε αυτό το χώρο και ποιοι να πάνε να λύσουν τα θέματα με τον εαυτό τους αλλού.
Χαίρομαι πολύ που συφμωνείς Θεοφανία, αν κάποιος μετά απο κάμποσες παρατηρήσεις κι κάμποσα μπαν δεν μπορεί να βάλει σε μια σειρά τον εαυτό του για να μην φέρνει μπάχαλο μέσα σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο , όπου έβρισκαν χώρο να εκφράζονται τόσες ψυχες, να διαγράφεται.
20-10-2009, 19:34 #468
ενας χωρος επικοινωνιας δεν ειναι ομορφος !
ομοφο ειναι ενα ηλιοβσιλεμα μια παραλια , ενα λουλουδι....
ενας χωρος επικοινωνιας για ψυχολογικη υποστηριξη ειναι ενας ,εν δυναμει χωρος συγκρουσης , γιατι συγκρουονται τα στερεοτυπα που απεκομισε ο καθε ενας μας απο τη συνολικη αποτιμημα μαθησης την οποια του χορηγησε η χειροτερη παιδεια της Ε.Ε και της ικανοτητας αποστήθισης και παπαγαλιας η απορριψης του καθενος ξεχωριστα
Κατα συνεπεια θα σου ξανακανω την ιδια ακριβως προτροπη με χθες
παρε τις φιλες σου απο το φορουμ για καφε και για μια βολτα στα μαγαζια !
δεν το λεω για να υποδειξω την κυρια ατελεια του φορουμ να προεπιλεγει ατομα με τα ιδια κινητρα ....
γιατι ο σχεδιασμος του, ειναι ακριβως ο ιδιος με εκεινο της πλατειας !
σε μια γωνια, καποιοι συζητουν για το λαχειο και ονειρευονται να το κερδισουν για να γινουν ευτυχισμενοι και σε μια αλλη γωνια καποιοι συζητουν για το οτι ο γειτονας δεν εχει να αγορασει παπουτσια για να στελει τα παιδια του στο σχολειο
η οτι σημερα ζουν στον πλανητη 1.000.000.000 ανθρωποι που κινδυνευουν αμεσα να πεθανουν απο την πεινα !
αν κατ\'αναγκη ζητησουμε απο τα δυο γκρουπ να γινουν ενα ειναι σιγουρο οτι θα καταληξουμε σε καυγα !
οι μεν θα λενε , \"αγοραστε λαχεια\" [για να πλουτιζει ο κοκαλης μια που ειναι ολυμπιακοι ] και οι αλλοι θα ζητανε πισω το κρατος προνοιας που καποιοι αφησαν να ξεθωριασει και να σβησει ξαναγυρνωντας ο κοσμος στην ζουγκλα οπου το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο[γιατι ειναι αριστεροι ] !
Δυο κοσμοι συνυπαρχουν σε καθε πλατεια
Δεν μπορει κανενα απολυτως φορουμ να τους κανει να συμβιωσουν χωρις συγκρουσεις.
Αυτο ομως που μπορει να κανει ειναι να προδιαγραψει λιγους και ευδιακριτους ορους συμμετοχης για καθε μελος οσον αφορα την συμπεριφορα του προς τον συνομιλητη του !
Οχι το περιεχομενο των επιχειρηματων του , για να μην φιμωνεται η καθε κατινα , η ο καθε λακης , αλλα τον τροπο που θα απευθυνει τον αντιλογο η την χρηση της ατομικης επικοινωνιας του προς οφελος του συνολου.
20-10-2009, 19:44 #469
Νίκο....
Θα ήθελα να σου κάνω μια πρόταση...
Πέρα από αυτό που θα αποφασίσεις για να αλλάξουν τα πράγματα εδώ μέσα, και δεδομένου πως, (απ\' ότι τελικά φαίνεται), δεν έχεις χρόνο και κόσμο που να ασχοληθεί full time με το φόρουμ, θα ήθελα να σκεφτείς το εξής:
Υπάρχουν μέλη εδώ μέσα, που με την παρουσία τους και την προσφορά τους, έχουν αποδείξει πως αγαπούν, στηρίζουν και δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα καμιάς συμπεριφοράς πέραν της στήριξης.
Θεωρώ πως αυτοί είναι η sofia, η weird, ο sabb και ο keep_walking. Δεν θέλω να υποτιμήσω άλλα μέλη, αλλά πάντα μιλώ για ποιότητα και για το χρόνο που καταναλώνουν εδώ μέσα, (εκτός του σαμπ που δεν άντεξε κάποιες συμπεριφορές και μας χαιρέτησε).
Έχεις σκεφτεί να τους προτείνεις κάποια εθελοντική συμμετοχή εδώ μέσα?
Αν συμφωνούν και άλλα μέλη με την πρόταση μου, ας το γράψουν.
Ευχαριστώ και περιμένω τη γνώμη σου....
20-10-2009, 19:47 #470
Χαίρομαι πολύ που συφμωνείς Θεοφανία, αν κάποιος μετά απο κάμποσες παρατηρήσεις κι κάμποσα μπαν δεν μπορεί να βάλει σε μια σειρά τον εαυτό του για να μην φέρνει μπάχαλο μέσα σε αυτόν τον ευαίσθητο χώρο , όπου έβρισκαν χώρο να εκφράζονται τόσες ψυχες, να διαγράφεται.
εξ\'ορισμου ψυχικο νοσημα σημαινει αδυναμια αυτοελεγχου
αρα αυτοελεγχο ξεχαστε τον!
20-10-2009, 19:54 #471
Θεωρώ πως αυτοί είναι η sofia, η weird, ο sabb και ο keep_walking.
H sofia η οποια λειτουργει μεροληπτικα?
η weird η οποια εφυγε οπως ειπε αλλα γυρισε οταν ειδε αιμα?
ο keep_walking ο οποιος συμμετειχε σε πλακιτσα για την οποια μαλιστα οπως εχει γραψει επανειλημμένα δεν εχει μετανιωσει?
Κανενας αλλος δικαστης υπαρχει?
Βαλε και τον εαυτο σου να γινει πιο δικαιη η υποθεση.....
20-10-2009, 19:57 #472
Originally posted by krino
Θεωρώ πως αυτοί είναι η sofia, η weird, ο sabb και ο keep_walking.
H sofia η οποια λειτουργει μεροληπτικα?
η weird η οποια εφυγε οπως ειπε αλλα γυρισε οταν ειδε αιμα?
ο keep_walking ο οποιος συμμετειχε σε πλακιτσα για την οποια μαλιστα οπως εχει γραψει επανειλημμένα δεν εχει μετανιωσει?
Κανενας αλλος δικαστης υπαρχει?
Βαλε και τον εαυτο σου να γινει πιο δικαιη η υποθεση.....
αποψή σου....μόνο που την πρόταση δεν την έκανα σε σένα...
φυσικά, δημοκρατία έχουμε και δεν έχω αντίρηση να πεις τη γνωμη σου, όπως και άλλα μέλη.
Άλλωστε γι αυτό το λόγο το έγραψα δημόσια και δεν έστειλα υ2υ στο νίκο.....για να μιλήσουν όλοι.....
20-10-2009, 20:00 #473
φυσικά, δημοκρατία έχουμε και δεν έχω αντίρηση να πεις τη γνωμη σου, όπως και άλλα μέλη.
μερσω.
Καλυτερα ομως να μην ραβετε κουστουμια,
θα σας μεινουν στη ντουλαπα.....
(κλεμενο απο τον γιωργακη)
20-10-2009, 20:02 #474
κουστούμια και ταγιέρ....
χαχαχα
20-10-2009, 20:08 #475
Κρίνο...απο σενα δεν περίμενα και τίποτε άλλο..
Απ\' τη σοβαροφανή νάτσουρ όμως που μας έχει πρήξει πως οι ειρωνίες έχουν καταστρέψει το φόρουμ, δεν περίμενα να καρφωθεί τόσο πολύ......(όλα χρήσιμα είναι).....
20-10-2009, 20:17 #476
(όλα χρήσιμα είναι).....
ετσι... ετσι.....
20-10-2009, 20:17 #477
Κρίνο...απο σενα δεν περίμενα και τίποτε άλλο..
Απ\' τη σοβαροφανή νάτσουρ όμως που μας έχει πρήξει πως οι ειρωνίες έχουν καταστρέψει το φόρουμ, δεν περίμενα να καρφωθεί τόσο πολύ......(όλα χρήσιμα είναι).....
Είχες δεν είχες πάλι την είπες.....
3 λέξεις είπα....
ένα επίκαιρο αστειάκι.
το λέγαν ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και εφημερίδες....
Δεν έθιξα κανέναν!!!!!!
Πολύ περισσότερο εσένα κυρία Θεοφανία.
Εσπευσες όμως να αυτοαναιρεθείς. Τόσο γρήγορα. Μα τόσο γρήγορα.
Εσύ που δυο αράδες πιο πάνω βιάστηκες τάχα μου να δεσμευτείς πως θα αλλάξεις επι το καλύτερο,
δυο ακριβώς αράδες μετά,
σπεύδεις να με αποκαλέσεις
σοβαροφανή..
που ΣΑΣ έχω πρήξει,
εγώ που γράφω 2 ποστ την ημέρα.....
Και καρφώθηκα κιόλας σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.....
Μπράβο, καλά το πας.
20-10-2009, 20:23 #478
Για άλλη μια φορά αποδείξατε και οι δυο πως το θέμα σας είμαι εγώ και όχι το καλό του φόρουμ...
Συνεχίστε...
Δεν θα σας κάνω τη χάρη να τσακωθώ μαζί σας....Εξκιουζμι.....
20-10-2009, 20:27 #479
ναι μωρε, μην ασχολεισαι..... εσυ να απαξιωνεις τετοιες ποταπες ιστοριες.
Αντε γεια τωρα.
20-10-2009, 20:39 #480
ΘEOΦANIA ΔEN ΘA ΠΩ AN ΣYMΦΩNΩ ME TA ΠPOΣΩΠA ΠOY ANEΦEPEΣ AΛΛA KAΛYTEPA NA MHN MΠΛEXΘOYN MEΛH ΣTHN ΔIAXEIPHΣH TOY ΦOPOYM. APKETEΣ KONTPEΣ YΠAPXOYN.
OΣO ΓIA TIΣ ΔIAΓPAΦEΣ AN KAI ΔEN EIMAI YΠEP ΘA EΛEΓA NA YΠAPXOYN MEXPI NA ΣTPΩΣOYN TA ΠPAΓMATA KAI XΩPIΣ KAΘYΣTEPHΣEIΣ.
MIA ΠAPATHPHΣH KAI META MΠAN. ΣTHN EΠOMENH ΔIAΓPAΦH. EXEI KANEIΣ NA ΦOBHΘEI KATI?
ΠANTΩΣ KATA BAΘOΣ ΠIΣTEYΩ OTI O NIKOΣ ΔEN ΘA KANEI THN ΠAPAMIKPH AΛΛAΓHΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή