Results 526 to 540 of 802
-
24-10-2009, 12:06 #526
μαζευτείτε και οργανωθειτε.....
το εχετε αναγκη αγαπητε εμπνευστακο και περιξ....
Φιανεται οτι στην πλειοψηφια* τους τα προβατα, νιωθουν καλυτερα οταν ειναι μεσα στο κοπαδι.
Αισθανεστε πιο ασφαλης και τελικα ειμαι σιγουρος οτι αυτο το εχετε κερδισει.
Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω,
παντα ενιωθα πιο ασφαλης, οταν ημουν εξω απο το κοπαδι,
και μεχρι στιγμης, ο κακος λυκος εμεινε φαφουτης.
* αυτη την πλειοψηφια δεν επικαλειστε?
- 24-10-2009, 12:13 #527
μια προσεκτικοτερη αναγνωση της Βιβλου , μεσα απο το
\"Ασμα Ασματων \" του βασιλια Σολομωντα , δειχνει ακριβως ποια ηταν η πραγματικη αιτια κατα τον μυθο που ο θεος εδωσε ποδι απο τον παραδεισο στον Αδαμ και την Ευα ! ολα τα φυτα που αναφερει ο Σολομωντας σαν τα φυτα του παραδεισου ειναι θεραπευτικα φυτα και αναμεσα τους ο κροκος που ο Ιπποκρατης συνταγογραφει για την θεραπεια της στειρωσης !
Το προπατορικο αμαρτημα λοιπον, εχει να κανει με την σεξουαλικοτητα και την αναπαραγωγη των ανθρωπων κατα την Βιβλο!
Αν καποιοι σημερα το αγνοουν δηλαδη το 99% οσων συμετεχουν εδω , αυτο δεν σημαινει οτι εχουν δικιο !
Το σεξ ηταν ειναι και θα ειναι το σημαντικοτερο μεσο του ανθρωπου να επιτυχει αυτο που λεει η γλωσσα μας για την συνουσια ως \"διαιωνηση του ειδους \"
24-10-2009, 12:15 #528
Καλημέρα. Κι εγώ χαίρομαι προσωπικά που ο χρήστης με χαρακτήρισε \'φτηνή\' και γεμάτη χολή, πατώντας πάνω στο ποστ της μοντερέητορ. Κι όλο αυτό, επειδή τοποθετήθηκα σε άποψη της Άρση. Για να υπάρξει βέβαια σεβασμός απέναντι στο συνομιλητή μας, δε θα έπρεπε να αγνοεί κανείς τη βασικότερη αρχή της ψυχολογίας ή καλύτερα της ίδιας της ζωής. Η οποία λέει πολύ απλά ότι όλα ξεκινούν απ\' τον αυτοσεβασμό μας. Άξιο απορίας να γνωρίζει κανείς την \'ψυχολογία του όχλου\' και να αγνοεί το επίσης γνωστό \'όταν χαρακτηρίζουμε τους άλλους, στην ουσία αυτοχαρακτηριζόμαστε\'. Όσο για ανθρώπους που δεν μπορούν να υπάρξουν μέσα σε ομάδες, επιτρέψτε μου να γνωρίζω ως πικρόχολη που είμαι - και μάλιστα το αγνοούσα τόσα χρόνια μιας και οι άλλοι ξέρουν καλύτερα για μας από εμάς - ότι είναι μια επίπονη διαδικασία και με κόστος, δεν αντέχουν πολλοί σε αυτό. Κατά τ\' άλλα, συνεχίστε την προσπάθειά σας με επίθεση σε ό,τι δε σας αρέσει και μάλιστα στους ίδιους τους χρήστες κι όχι στεκόμενοι στο τί λένε. Μου θυμίζει τη στάση μελών των ΑΑ. Όταν κάποιος ομολογούσε πως έκανε \'υποτροπή\' και έβγαζε τη ντροπή του και την αδυναμία του στη φόρα, σπεύδαν οι \'δυνατοί\' να τον αναλάβουν και να τον κατευθύνουν. Απόδειξη της αδυναμίας τους και της ανεπάρκειάς τους. Όταν κάποιος όμως ομολογούσε τη χαρά του για την υποτροπή του και τα πόσα αυτή μπορούσε να του διδάξει - εφόσον σα προσωπικότητα είχε τα προσόντα να δουλεύει με τον εαυτό του - τον κοίταζαν με μισό μάτι γιατί απλά δε τους έπαιρνε να τον καθοδηγήσουν.
Βινς, έθεσες κάτι πολύ ενδιαφέρον με το σχόλιό σου. Αν μου επιτρέπεις, θα το σχολιάσω στο θρεντ σου.
Υ.Γ. Χολή μοιράζω από 13.00 έως 17.00 μ.μ. Μικροπρέπεια και αδυναμία ποτέ. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια στην ορθοπόδηση του χώρου.
24-10-2009, 12:15 #529
ισως θα πρεπει τελικα ο αντμιν να αναλαβει τις ευθυνες του.καποια στιγμη πρεπει να λαβει μερος εκτος αν του αρεσει η εικονα του φορουμ οπως εχει καταντησει.με βεβαιοτητα λεω πως αν δεν επιβαλει τους κανονες που οριζει ο ιδιος οταν κανουμε εγγραφη,τοτε σιγουρα θα υπαρχουν επ απειρον διαμαχες.
Και εφοσον καποια μελη περναν αυτα τα ορια συνεχως και με προκλητικο τροπο παντα θα υπαρχουν και οι αντιστοιχες αντιδρασεις.
αληθεια Νικο,τι περιμενεις;ειδη αρκετα μελη με μεγαλη συνεισφορα επαψαν να γραφουν η δεν το εχεις προσεξει;
αντι να ζητας απο εμας να ηρεμισουμε λαβε τα απαραιτητα μετρα να ηρεμησουν αυτοι που ουσιαστικα δημιουργουν το προβλημα.
η εννοια της ελευθεριας πλεον εχει μπερδευτει με την εννοια της ασυδοσιας.καλα μυαλα για ολους μας,γιατι ΟΛΟΙ εχουμε ευθυνες.
24-10-2009, 12:19 #530
Originally posted by krino
Φιανεται οτι στην πλειοψηφια* τους τα προβατα, νιωθουν καλυτερα οταν ειναι μεσα στο κοπαδι.
24-10-2009, 12:21 #531
Originally posted by Alobar
όταν χαρακτηρίζουμε τους άλλους, στην ουσία αυτοχαρακτηριζόμαστε\'.
Υ.Γ. Χολή μοιράζω από 13.00 έως 17.00 μ.μ. Μικροπρέπεια και αδυναμία ποτέ. Ευχαριστώ, καλή συνέχεια στην ορθοπόδηση του χώρου.
ελα βρε αλομπαριτσα.....
εισαι οτι εισαι - ειμαι οτι ειμαι, ολα καλα - ολα ανθηρα....
αλλα ξερεις τι?
μεταξυ μας, μεταξα....
στην υγεια μας....
Μην κλεβουμε εκκλησια και οι δυο μας, θα ηταν αδικο....
Δεν πρωτομιλησαμε ουτε χθες ουτε προχθες.....
ντισι γιου νοου.....
ΥΓ..... να προσεξεις να μην βγεις εκτος ωραριου ε?
24-10-2009, 12:25 #532
Originally posted by PETRAN
Για το όνομα του θεού και της παναγίας (και δεν πιστεύω κιόλας) σταματήστε αυτή τη τρέλα...φένεται πως αυτό που έχετε φτιάξει είναι πλέον πάνω από εσάς και σας έχει κυριέψει...κρίνο...αφού βλέπεις ότι όλοι σου λένε σταμάτα...τώρα εγώ πιστεύω ότι έχεις επίγνωση έτσι? Αντί να κάνεις αυτό κάθεσαι και γράφεις σειρές επι σειρών με μοβ γραμματάκια για να κερδίσεις ΤΙ? Αφού σε όλους φαίνονται κινέζικα αυτά που γράφεις τώρα τελευταία-εσύ και ο πανος12345 γράφεται μια ξένη γλώσσα εδώ μέσα-αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια τι να κάνουμε? Αλλά όπως φαίνεται σε έχει κυριέψει ο εγωσιμός σου και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και κάθεσαι και αναλώνεσαι σε ένα διαδυκτιακό φαντασιακό πόλεμο δίχως αίτια που έχεις πλάσει με το μυαλό σου...παίρνει νόημα η ζωή σου έτσι? (Φαντάζομαι ότι έχεις να κάνεις ποιο δημιουργικά και ουσιαστικά πράγματα ξέρω ότι δεν είσαι πιτσιρικάς). Ελπίζω πως όχι...και αφού δεν παίρνει και αφού η πλειοψηφία λέει σταμάτα...ΣΤΑΜΑΤΑ!
Αυτο αναιρει την οποια ωφελιμοτητα του χωρου αυτου !
Εδω ηρθαμε για να παλεψουμε με τα στερεοτυπα και οχι για να χαιδευουμε αυτια η να δινουμε την διευθυνση του κολητου μας για εξασφαλιση πελατειας !
24-10-2009, 12:26 #533
Originally posted by Empneustns
εχει ονομασια αυτο το κοπαδι,λεγεται δημοκρατια....και βεβαια δεν θα παρεις,η δημοκρατια δεν απευθυνεται σε εγωιστες και ειρωνες...
Ακου δημοκρατη,
αυτον τον πλανητη, δεν τον κατεστρεψαν λιγοι, αλλα πολλοι, με δημοκρατια παντα
Αυτην την κοινωνια δεν την διαμελισαν λιγοι αλλα πολλοι, με δημοκρατια παντα.
Ολοι τους φωναζαν και φωναζουν οτι ειναι δημοκρατες.
Εμενα παρακαλω να με βγαλετε εξω απο τέτοιους τιτλους.
Αν αυτο ειναι η δημοκρατια, εγω ναι ΔΕΝ ειμαι δημοκρατης.
24-10-2009, 12:30 #534
24-10-2009, 12:34 #535
εχει ονομασια αυτο το κοπαδι,λεγεται δημοκρατια....και βεβαια δεν θα παρεις,η δημοκρατια δεν απευθυνεται σε εγωιστες και ειρωνες...
Ακου δημοκρατη,
24-10-2009, 12:35 #536
η δημοκρατια προυποθετει ελευθερη προσβαση στο ανωτατο επιπεδο γνωσης,
σε ολους του πολιτες μιας Χωρας !
24-10-2009, 12:37 #537
πανο εσυ το λες οχλαγωγια - αλλος δημοκρατια.
Δεν με αφορα, δεν θα παιζω με τις λεξεις.
Εκεινο που ξερω ειναι τι βρισκω μπροστα μου και για εκεινο μιλαω.
Ωστοσο επειδη ζουμε σε πονηρες εποχες,
και τα μυνηματα ειναι πολυ πιο διεισδυτικά σημερα,
καλο να ειναι να αυτοπροσδιοριζομαστε οπως ακριβως νιωθουμε
και οχι οπως θα ηθελαν αλλοι.
Κατα τα αλλα,
οι στανες υπηρχαν και πριν γεννηθω εγω, και μαλλον θα υπαρχουν και μετα απο εμενα.
Τιποτα παραξενο η κατι ασυνηθιστο.
24-10-2009, 12:38 #538
Originally posted by Alobar
όταν χαρακτηρίζουμε τους άλλους, στην ουσία αυτοχαρακτηριζόμαστε\'.
ελα βρε αλομπαριτσα.....
εισαι οτι εισαι - ειμαι οτι ειμαι, ολα καλα - ολα ανθηρα....
αλλα ξερεις τι?
μεταξυ μας, μεταξα....
στην υγεια μας....
Μην κλεβουμε εκκλησια και οι δυο μας, θα ηταν αδικο....
Δεν πρωτομιλησαμε ουτε χθες ουτε προχθες.....
ντισι γιου νοου.....
ΥΓ..... να προσεξεις να μην βγεις εκτος ωραριου ε?
24-10-2009, 12:38 #539
Ακου δημοκρατη,
24-10-2009, 12:39 #540
σε αρεζεεεε????
γουτσου γουτσου το εμνευστουλη.....
ελα βρε χαλαρωσε λιγο, ειναι σαββατο βγηκε και ο ηλιος.....
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή