Results 541 to 555 of 802
-
24-10-2009, 12:42 #541
Originally posted by Empneustns
το ξερουμε πως δεν εισαι δημοκρατης,φασιστας εισαι ....
merci pour le compliment.....
ασχετο αλλα..... γνωριζεις τι σημαινουν οι λεξεις που χρησιμοποιεις,
η απλα σε κανουν να νιωθεις ευχαριστα οταν τις γραφεις?
Εδω εχουμε χωρο να το συζητησουμε αυτο, αλλωστε σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε ε?
- 24-10-2009, 12:43 #542
Originally posted by krino
σε αρεζεεεε????
γουτσου γουτσου το εμνευστουλη.....
ελα βρε χαλαρωσε λιγο, ειναι σαββατο βγηκε και ο ηλιος.....
24-10-2009, 12:43 #543
πανο εσυ το λες οχλαγωγια - αλλος δημοκρατια.
Δεν με αφορα, δεν θα παιζω με τις λεξεις.
Εκεινο που ξερω ειναι τι βρισκω μπροστα μου και για εκεινο μιλαω.
Ωστοσο επειδη ζουμε σε πονηρες εποχες,
και τα μυνηματα ειναι πολυ πιο διεισδυτικά σημερα,
καλο να ειναι να αυτοπροσδιοριζομαστε οπως ακριβως νιωθουμε
και οχι οπως θα ηθελαν αλλοι.
Κατα τα αλλα,
οι στανες υπηρχαν και πριν γεννηθω εγω, και μαλλον θα υπαρχουν και μετα απο εμενα.
Τιποτα παραξενο η κατι ασυνηθιστο.
η δημοκρατια αφορουσε μονο αυτους που ειχαν ηδη την πολυτελεια να πληρωνουν τρηρεις και πληρωματα στην Αθηναικη κοινοπολιτεια για να εχουν δικαιωμα ψηφου στην πνυκα ! ηταν δεν ηταν 10.000 ενω τοτε ζουσαν πανω απο 200.000 ανθρωποι στην Αθηνα !
24-10-2009, 12:43 #544
δεν τα βγαζεις περα και με καλοπιανεις κρινακο;
μα ναι, εγω σε θεωρουσα παντα φιλο μου....
24-10-2009, 12:44 #545
το ξερουμε πως δεν εισαι δημοκρατης,φασιστας εισαι ....
merci pour le compliment.....
ασχετο αλλα..... γνωριζεις τι σημαινουν οι λεξεις που χρησιμοποιεις,
η απλα σε κανουν να νιωθεις ευχαριστα οταν τις γραφεις?
Εδω εχουμε χωρο να το συζητησουμε αυτο, αλλωστε σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε ε?
24-10-2009, 13:01 #546
κοιτα το τι σημαινει δημοκρατης και τι φασιστας,
εχει οριοθετηθει πριν γεννηθουμε και οι δυο μας.
Οπως επισης με ιστορικους και πολιτικους ορους υπαρχουν και οι διαφορες ερμηνειες.
Δεν ειμαι σιγουρος οτι τα γνωριζεις ολα αυτα.
Τεσπα δεν ξερω να χρησιμευει μια τετοια συζητηση εδω.
Αν εσυ νιωθεις καλα οπως με χαρακτηριζεις,
δεν ειμαι εγω αυτος που θα σου πει οχι.
Οπως ειπα και πριν, οι χαρακτηρισμοι τους,
αναλογα με την ενταση τους αποκτουν και μια διαφορετικη χροια απο αυτη που υπαρχει.
Πιθανον να θες να υπερβάλλεις για να δειξεις κατι.....
Οπως και να εχει αγαπητε εμπνευστιε,
να μην το βαλεις κατω ποτε σου,
και να πολεμας για αυτα που σε εμπνεουν....
τι το εχεις το νικ αλλωστε?
24-10-2009, 15:01 #547
Αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα.Πάμε να ξεκινήσουμε κάτι καλό και έχουν γραφτεί ένα σωρό λόγια που δεν αποβλέπουν παρά στο να μην υλοποιηθεί κάτι για τι οποίο πάρα πολλοί το χρειάζονται.Στον σύλλογο αυτό δεν υποχρεούται κανείς να έρχεται,να συμμετέχει είτε αντιμετωπίζει πρόβλημα είτε όχι.Επομένως ποιος ο λόγος της αντιπαράθεσης;Η εντύπωση που δίνεις κρίνο είναι ότι φοβάσαι να εκτεθείς δεν είσαι υποχρεωμένος.Το αν σε ενδιαφέρει τι θέλει η πλειοψηφία ούτε και αυτό σε ενδιαφέρει έτσι;πολύ δημοκρατική άποψη.Το ότι έχεις εμμονή στο να πιστεύεις ότι η γνώμη σου είναι πάντα σωστή δεν ξέρω γιατί σου κόλλησε;Στο να παίρνουν μέρος στο συγκεκριμένο φόρουμ Κρινο σημαίνει ότι όλους κάτι τους απασχολεί.Εαν εγώ δεν είχα πάθει κατάθλιψη μπορεί να έβλεπα το φόρουμ αλλά δεν ξέρω αν θα γινόμουν μέλος ή αν θα έπαιρνα μέρος να πω την \'αποψή μου.Σαν συμπέρασμα δικό μου η εντύπωση που δίνεις σε μένα είναι ενός ανθρώπου που έχει σημαντικά προβλήματα δεν τα παραδέχεται και κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία.Εσύ ξέρεις καλύτερα τι σου συμβαίνει καλύτερα να επικεντρωθείς στο δικό σου πρόβλημα και να αφήσεις τις ειρωνίες και τις επιθέσεις.Αν μη τι άλλο σεβάσου ανθρώπους που ζητούν βοήθεια
25-10-2009, 11:22 #548
Originally posted by giota
Αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα.Πάμε να ξεκινήσουμε κάτι καλό και έχουν γραφτεί ένα σωρό λόγια που δεν αποβλέπουν παρά στο να μην υλοποιηθεί κάτι για τι οποίο πάρα πολλοί το χρειάζονται.Στον σύλλογο αυτό δεν υποχρεούται κανείς να έρχεται,να συμμετέχει είτε αντιμετωπίζει πρόβλημα είτε όχι.Επομένως ποιος ο λόγος της αντιπαράθεσης;Η εντύπωση που δίνεις κρίνο είναι ότι φοβάσαι να εκτεθείς δεν είσαι υποχρεωμένος.Το αν σε ενδιαφέρει τι θέλει η πλειοψηφία ούτε και αυτό σε ενδιαφέρει έτσι;πολύ δημοκρατική άποψη.Το ότι έχεις εμμονή στο να πιστεύεις ότι η γνώμη σου είναι πάντα σωστή δεν ξέρω γιατί σου κόλλησε;Στο να παίρνουν μέρος στο συγκεκριμένο φόρουμ Κρινο σημαίνει ότι όλους κάτι τους απασχολεί.Εαν εγώ δεν είχα πάθει κατάθλιψη μπορεί να έβλεπα το φόρουμ αλλά δεν ξέρω αν θα γινόμουν μέλος ή αν θα έπαιρνα μέρος να πω την \'αποψή μου.Σαν συμπέρασμα δικό μου η εντύπωση που δίνεις σε μένα είναι ενός ανθρώπου που έχει σημαντικά προβλήματα δεν τα παραδέχεται και κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία.Εσύ ξέρεις καλύτερα τι σου συμβαίνει καλύτερα να επικεντρωθείς στο δικό σου πρόβλημα και να αφήσεις τις ειρωνίες και τις επιθέσεις.Αν μη τι άλλο σεβάσου ανθρώπους που ζητούν βοήθεια
Άλλο ένα απαράδεκτο ποστ.
Τα ποστ αυτού του περιεχομένου, αρχίζουν και με κουράζουν γιώτα. Αλίμονο αν αρχίσουμε να ψυχαναλύουμε αυτόβουλα και με αυτό τον τρόπο ο ένας τον άλλο.
25-10-2009, 11:24 #549
συχνα αυτο που φερενει αναστατωσει στο φορουμ ειναι η αδυναμια πολλων να κατανοησουν την θεση του στον χωροχρονο...
αλλοι αναφερουν εννοιες οπως \"συλλογος \" , δημοκρατια\", \"φασισμος \" αναζητοντας ασυνειδητα τα πρασινα η τα μπλε καφενεια με τα οποια εζησαν ο καθε ενας τα δικα του στερεοτυπα , αναλογα με το που επινε μεχρι σημερα τον καφε του !
αλλοι παλι ,αναζητουν τους μηχανισμους αυτοελεγχου , σαν πολιτιστικο κεκτημενο σε ενα χωρο που εξ\'ορισμου ειναι καθορισμενος να δεχεται την εκτονωση του ανθρωπου σαν ευεργετικη διαδικασια που καθοριζει τον αρχικο του σκοπο!
Επιμενω ακομα μια φορα οτι αν προσπερασει κανεις γρηγορα τον σωστο καθορισμο του αρχικου πλαισιου ψυχολογικης υποστηριξης , ευκολα παρασερνεται σε λαθος αποτιμηση της σημερινης εικονας του φορουμ....
Ειναι προβλημα παιδειας και οχι ατομικης συμεριφορας καποιων μελων και μονο σαν τετοιο αν αντιμετωπισθει θα υπαρξουν βελτιωσεις που θα αφησου την μεγιστη πλειοψηφια ικανοποιημενη απο τα αποτελεσματα ....
Αν δηλαδη ο χ χρηστης , δεν μπορει να καταλαβει που θα ωφεληθεί το Α η το Β μελος καταθετοντας το προβλημα του εδω , ειναι λογικο να προβαλει το δικο του στερεοτυπο γιατι αυτο νομιζει οτι ειναι ο σωστος τροπος για να αντιμετωπισει την οποια κατασταση .
Να φερω ενα παραδειγμα
Ο Αλεξανδρος εχει ανοιξει ενα θεμα για τον παρθενικο υμενα ...
Αναμεσα μας υπαρχουν πολλοι που ειναι αντιθετοι με τις προγαμιαιες σχεσεις ...
Επισης υπαρχουν πολλοι που ειναι αντιθετοι με την εννοια οτι η ψυχολογικη υποστηριξη απτεται σεξουαλικων θεματων που βαζουν νεα ηθη οπως πχ η σεξουαλικοτητα ανηλικων , η ομοφυλοφιλια , η εξωσυζυγικές σχεσεις κλπ
Αν προς στιγμην ξεχασουμε τον βασικο σκοπο του φορουμ που ειναι να παρεχει ψυχολογικη υποστηριξη , ευκολα μπορουμε να ανατρεξουμε στην αναζητηση μιας πλειοψηφιας που θα υποστηριξει τις αποψεις μας , ξεχνώντας οτι εδω δεν ειναι ουτε κοινοβουλιο , ουτε παρθεναγωγειο , ουτε μοναστηρι ....
Ειναι μια \"πλατεια \" χωρς γεωγραφικο προσδιορισμο αλλα μονο πολιτιστικο , την γνωση της Ελληνικης γλωσσας και την ενηλικιωση που φυσικα εχει την εννοια καθαρα της συμορφωσης με μια ηλιθια νομοθεσια που κανεις δεν θα μπορεσει ποτε να εφαρμοσει αποτελεσματικα σε ενα εικονικο κοσμο που εχει τις δικες του ιδιοαξιες και καθοριζεται απο την ικανοτητα χειρισμου του υπολογιστη !
Οι γονεις θα μπορουσαν να ασκησουν καποια επιλογη προγραματικη στο περιεχομενο ιστοσελιδων που θα επισκεπτονται τα παιδια τους αλλα αυτο ισχυει μονο σε περιορισμενο αριθμο προγραμματων και φυσικα δεν εχει θεση στην \"πλατεια μας \" !
Καθε μορφης παρεμβαση πολιτιστικου χαρακτηρα , οπως πχ η ποιοτητα των λεξεων που θα χρησιμοποιουν τα μελη του φορουμ για να \"επιτεθουν λεκτικα σε αλλα μελη \" μπορει μονο να προγραματιστει εξαρχης καθως η οποιαδηποτε αλλης μορφης παρεμβαση της διαχειρησης απαιτει συνεχη παρουσια στο φορουμ ....
Ειναι λοιπον ανουσια η συζήτησή μας αυτη , καθως το φορουμ εξορισμου απευθυνεται σε προβληματικες καταστασεις και η οποια ωφελιμοτητα του προκυπτει απο την δυνατοτητα περμβασης πολλων και αντιθετων αποψεων που διαμορφωνουν την κοινη γνωμη ....
Ο Αλεξανδρος πχ δεν ερχεται εδω για να μαθει , κατι διαφορετικο απο αυτο που ρωταει .
Αν οσοι απαντουν το εχουν παντα αυτο σαν αρχη στο μυαλο τους , οι επιλογες τους ειναι απλες ...
1.απανταει με την αποψη του
2. δεν απανταει καθολου
τι δεν πρεπει να κανει
1. να επιτιθεται στον ερωτώντα
2.να ειρωνευεται
3. να κανει προσωπικη επιθεση σε καποιο αλλο μελος
Αν αυτα τα απλα πργματα μας γινουν συνειδηση , το εχουμε λυσει μονοι μας
το προβλημα
25-10-2009, 11:55 #550
Originally posted by giota
Η εντύπωση που δίνεις κρίνο είναι ότι φοβάσαι να εκτεθείς
Η εντυπωση που δινω....
η εντυπωση που δεν δινω και αλλες ομορφες ιστοριες......
Να κατσω τωρα να σου εξηγησω γιωτα, γιατι κατ εμε,
εχεις λαθος και να σου υπενθυμισω το ταδε σημειο για χιλιοστη φορα και δωστου παλι απο την αρχη.....
Για οποιο τον αφορα,
θεματα που εχω τοποθετηθει και ξεκαθαρισει,
ΔΕΝ σκοπευω στο μελλον να τα αναμασαω γιατι η καθε γιωτα της εχει καρφωθει μια χ εντυπωση.
Μπορει οποιος θελει να κανει ελευθερα τις γνωματευσεις του για το ατομο μου.
Μου ειναι αδιαφορες εως και πληκτικες.
Απο την αλλη πιστευω οτι αφιερωσα παρα πολυ χρονο στο να εξηγω (χαμενος χρονος τελικα, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα) και στο να αναλυω.
Επιπλεον κατα την γιωτα, ΕΓΩ κρυβομαι απο την ανωνυμια μου....
Να γελασω τωρα, χθες η αυριο αγαπητη μου γιωτα?
Αν υπαρχει ΕΝΑΣ εδω μεσα που δεν ηταν ΠΟΤΕ ανωνυμος,
αυτος ημουν εγω.
Αν υπαρχει ενας ο οποιος εχει διοργανωσει συναντησεις και εχει συμμετασχει στο παρελθον σε αρκετες ακομα, παλι αυτος ημουν εγω.
Αν υπαρχει ενας, που εχει δημοσιευσει στο φορουμ το κινητο του, παλι ειμαι εγω.
Οποτε τραβα ριξε αλλου τα βελη σου γιατι να σου πω και το αλλο, η ανοχη στην ευκολη κριτικη του καθενος οπως και η επιλογη διαλογου ηπιων τονων εχει την ανοχη της.
Μπορω και αλλιως....
πχ οπως μου απαντανε, να απανταω στα ισα.
25-10-2009, 12:45 #551
Εντάξει Κρίνο τελείωσε τράβηξε πολύ όποιος θέλει πάει όποιος δεν θέλει δεν συμμετέχει έτσι είναι πολύ απλά τα πράγματα.Η ασυνεννοησία δεν θα σταματήσει, οπότε τέλος την Παρασκευή όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει συμμετέχει και .οποιος θέλει απέχει.
25-10-2009, 18:47 #552
1. δεν θα πω εγω τι θα κανει ο καθενας στη ζωη του, εγω λεω την αποψη μου και απο κει και περα ολοι μας ειναι υπευθυνα ατομα και πράττουν οπως νομιζουν καλυτερα.
2. Η ασυνεννοησια δεν θα σταματησει οταν ατομα οπως εσυ, (και καμποσοι ακομα για να μην σε αδικω) κανουν τοσο ευκολα κριτικη - δυστυχως αστοχη - οσο ευκολα κανουν γαργαρες.
Κατι που την εκανες την γαργαρα σχετικα με το κατα ποσο ανωνυμος ειμαι.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τα ανεχομαι ολα αυτα, στο ονομα οτι ξερεις τι, εγω εχω μια ταδε διαταραχη η δεν ξερω ποια αλλαη δικαιολογια εφευρισκει.
25-10-2009, 19:36 #553
1. δεν θα πω εγω τι θα κανει ο καθενας στη ζωη του, εγω λεω την αποψη μου και απο κει και περα ολοι μας ειναι υπευθυνα ατομα και πράττουν οπως νομιζουν καλυτερα.
2. Η ασυνεννοησια δεν θα σταματησει οταν ατομα οπως εσυ, (και καμποσοι ακομα για να μην σε αδικω) κανουν τοσο ευκολα κριτικη - δυστυχως αστοχη - οσο ευκολα κανουν γαργαρες.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να τα ανεχομαι ολα αυτα, στο ονομα οτι ξερεις τι, εγω εχω μια ταδε διαταραχη η δεν ξερω ποια αλλαη δικαιολογια εφευρισκει.
ειλικρινα και εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σε ανεχομαστε.αν δεν θελεις να ανεχεσαι οπως λες δεν απαντας...
25-10-2009, 19:56 #554
ειλικρινα και εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σε ανεχομαστε.αν δεν θελεις να ανεχεσαι οπως λες δεν απαντας...
τι το περασατε ρε λαμογια εδω μεσα ?
το μαγαζι του πατερα σας ?
25-10-2009, 19:58 #555
βλαπτετε οσους πασχουν απο ψυχαναγκασμο και ιδεοληψια για να γελατε πισω απο την πλατη τους !
ντροπη σας ρε !
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία