Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 54 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 802
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Εξακολουθώ να πιστεύω, διαβάζοντας κάποια πρόσφατα θέματα, οτι το φόρουμ, δεν τους οφελεί όλους το ίδιο.
    Ισα ίσα κάποιους μπορεί και να τους βλάπτει, οδηγώντας σε έντονα ξεσπάσματα επιθετικότητας.
    Κυρίως για το δικό τους το καλό είναι που πρέπει να απομακρυνθούν απο το φόρουμ, ειδικά όταν δημοσίως έχουν γράψει οτι ο γιατρός τους τους έχει υποδείξει να μην μπαίνουν.

Τι να πω ας κάνουν οι διαχειριστές ότι κρίνουν καλύτερο, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να αναλάβουν να φροντίσουν τον εαυτό τους.
    Kαλημέρα weird.
    επειδή έχω κουραστεί με τους \"κάποιους\" που αναφέρεις θα πω ξεκάθαρα και με το όνομά τους ποιοι είναι οι κάποιοι....σύμφωνα με τη προσωπική μου γνώμη.

Για να μην μπερδεύονται και μέλη όπως προηγουμένως η λίτσα και ψάχνονται άδικα.
    Σύμφωνα με την γνώμη μου και με αυτό που βλέπουν τα μάτια μου, αυτοί οι κάποιοι με την διαρκή επιθετικότητα είναι:

Γιώτα
    Θεοφανία
    Ρέμεντυ
    Εμπνευστής
    Κατα σειρα που αναφέρονται.

Φυσικά δεν ζητώ τη διαγραφή τους, γιατί δεν είναι το φόρουμ τσιφλίκι μου.
    Ομως μην τρελλαθούμε κιόλας.
    Μη μπερδεύουμε το άσπρο με το μαύρο.
    Η επιθετικότητά τους χτυπάει κόκκινο....
    Και χαλάει τις συζητήσεις και την ηρεμία μας σε όλα τα θέματα.

Η επιθετικότητά τους στέκεται εμπόδιο στον πλουραλισμό απόψεων και γνώσεων που έπρεπε να υπάρχει εδώ.

Originally posted by nature
    Originally posted by weird
    Εξακολουθώ να πιστεύω, διαβάζοντας κάποια πρόσφατα θέματα, οτι το φόρουμ, δεν τους οφελεί όλους το ίδιο.
    Ισα ίσα κάποιους μπορεί και να τους βλάπτει, οδηγώντας σε έντονα ξεσπάσματα επιθετικότητας.
    Κυρίως για το δικό τους το καλό είναι που πρέπει να απομακρυνθούν απο το φόρουμ, ειδικά όταν δημοσίως έχουν γράψει οτι ο γιατρός τους τους έχει υποδείξει να μην μπαίνουν.

Τι να πω ας κάνουν οι διαχειριστές ότι κρίνουν καλύτερο, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να αναλάβουν να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Kαλημέρα weird.
    επειδή έχω κουραστεί με τους \"κάποιους\" που αναφέρεις θα πω ξεκάθαρα και με το όνομά τους ποιοι είναι οι κάποιοι....

Για να μην μπερδεύονται και μέλη όπως προηγουμένως η λίτσα και ψάχνονται άδικα.
    Σύμφωνα με την γνώμη μου και με αυτό που βλέπουν τα μάτια μου, αυτοί οι κάποιοι με την διαρκή επιθετικότητα είναι:

Γιώτα
    Θεοφανία
    Ρέμεντυ
    Εμπνευστής
    Κατα σειρα που αναφέρονται.

Φυσικά δεν ζητώ τη διαγραφή τους, γιατί δεν είναι το φόρουμ τσιφλίκι μου.
    Ομως μην τρελλαθούμε κιόλας.
    Μη μπερδεύουμε το άσπρο με το μαύρο.
    Η επιθετικότητά τους χτυπάει κόκκινο....
    Και χαλάει τις συζητήσεις και την ηρεμία μας σε όλα τα θέματα.

Η επιθετικότητά τους στέκεται εμπόδιο στον πλουραλισμό απόψεων και γνώσεων που έπρεπε να υπάρχει εδώ.

Αφού λοιπόν λες ξεκάθαρα τη γνώμη σου αγαπητή νατσουρ, πρέπει να έχεις τα κότσια να ακούσεις ή μαλλον να διαβάσεις και των άλλων.
    Η δική μου γνωμη λοιπόν, είναι πως εδω μέσα μπαίνεις για να κρίνεις και όχι να βοηθήσεις. Παραμονεύεις την κάθε κίνηση μελών που δεν σου έχουν καθίσει στο στομάχι για τον απλούστατο λόγο ότι αμφισβήτησαν τις απόψεις σου, κάτι που αν δεν έμαθες στο σχολείο λέγεται ελεύθερη έκφραση σε έναν ελεύθερο χώρο.
    Από κει και πέρα για άλλη μια φορα εθελοτυφλεις και κρίνεις με βαση των προσωπικών σου διαφορών και όχι το καλό του φόρουμ.
    Γιατί αν λειτουργούσες διαφορετικά θα μιλούσες για τη χθεσινή συμπεριφορά του φιλαράκου σου, που πάνω στο ντελίριο του άρχισε να βρίζει χυδαία μέσα στο θέμα με τους αγγέλους μόνο και μόνο γιατί δεν συμφωνούσαν οι άλλοι με τις μπουρδολογίες του.
    Αντι γι αυτό βγήκες και έριξες για αλλη μια φορά τη χολή σου.

Αυτά προς το παρόν....

Banned
    πολυ ωραια,
    αφου ανταλλαξαμε και σημερα το ποσο αγαπιομαστε εδω μεσα,
    ας περασουμε στα υπολοιπα θεματα επικαιροτητας.....

Banned
    Παιδιά, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα... είμαστε!

Senior Member
    νατουρ
    δεν εκπλησσεις κανεναν υποθετω, εμενα παντως οχι, μιας και εισαι εγνωσμενου ηθους και τακτικης...

θα μπορουσες ομως , σαν τελευταιο προσχημα μιας κατ επιφασιν ηθικης συμπεριφορας, να μη χρησιμοποιεις ξενα ποστ σαν επικυρωση των λεγομενων σου, μιας και η γουειρντ ΕΜΦΑΝΩΣ μιλαει για αλλο ατομο απο αυτα που επικαλεισαι και να εισαι σιγουρη οτι αν ειχαν κι αλλοι την ορεξη σου να δημοσιευσουν λιστες ανεπιθυμητων, θα ησουν στο τοπ 3.
    εχε το θαρρος της οποιας γνωμης σου κι αν νοιωθεις οτι ηρθε η ωρα να ξεκινησεις μια παρωδια προγραφων, παρουσιασε το σαν αυτο που ειναι, σαν προσωπικη αου αποψη που ισως συμμεριζονται κι αλλοι , ισως και οχι, αλλα οχι σαν αποψη της γουειρντ....

κατα τα αλλα, τον ελευθερο χρονο σου που ειναι και πολυς, ριξε μια ματια στο συνολο των ποστ σου για να διαπιστωσεις και μονη σου οτι υπαρχεις εδω μεσα μονο για να προσπαθεις να δημιουργησεις η να αναζωπυρωσεις καυγαδες και ποτε για να συμμετεχεις σε συζητησεις.
    αν αυτο σε ευχαριστει, εμενα με κανει να πληττω και αλλους τους ενοχλει...
    βολεψου

Banned
    Originally posted by Remedy

στο τοπ 3.

να μην εχω αμφιβολιες για το τοπ οφ δε τοπ ε?

:P:P

Senior Member
    Μπρ\'αβο μου είμαι η πρώτη σε επιθετικότητα νεϊτσουρ;Εχεις αναρωτηθεί αν πόσοι και ποιοί είναι αυτοί που συμφωνούν με τις απόψεις σου;Το να λέμε την άποψή μας θεωρείται επίθεση;Η ειρωνία του Κρινο και το ντελίριο όπως αποκαλούν του πάνου εσύ με τις παανεπιστημιακές σπουδές πως θα τα ονόμαζες;Ειλικρινά εαν έμπαινα για πρώτη φορά στο φόρουμ δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω αλλά επειδή έχω διαβάσει τόσα γιάυτό και δικαιούμαι να λέω την γνώμη μου.Ισως μερικοί να είναι καλακακομαθημένοι να τους έχουν έλθει τα πράγματα εύκολα στην ζωή γι΄αυτό και να μιλούν χωρίς να σκέπτονται εξαιρώ τον Πάνο που πιστεύω ότι έχει ταλαιπωρηθεί αλλά και πάλι δεν επεξεργάζεται το τι θα γράψει.

Originally posted by giota
    Μπρ\'αβο μου είμαι η πρώτη σε επιθετικότητα νεϊτσουρ;Εχεις αναρωτηθεί αν πόσοι και ποιοί είναι αυτοί που συμφωνούν με τις απόψεις σου;Το να λέμε την άποψή μας θεωρείται επίθεση;Η ειρωνία του Κρινο και το ντελίριο όπως αποκαλούν του πάνου εσύ με τις παανεπιστημιακές σπουδές πως θα τα ονόμαζες;Ειλικρινά εαν έμπαινα για πρώτη φορά στο φόρουμ δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω αλλά επειδή έχω διαβάσει τόσα γιάυτό και δικαιούμαι να λέω την γνώμη μου.Ισως μερικοί να είναι καλακακομαθημένοι να τους έχουν έλθει τα πράγματα εύκολα στην ζωή γι΄αυτό και να μιλούν χωρίς να σκέπτονται εξαιρώ τον Πάνο που πιστεύω ότι έχει ταλαιπωρηθεί αλλά και πάλι δεν επεξεργάζεται το τι θα γράψει.
    Γιώτα.....και μόνο η αναφορά σε σένα ως επιθετικό μέλος έχει πολύ πλάκα...Είναι το ανέκδοτο του φόρουμ αυτό σήμερα....

Senior Member
    Κοιταξτε τωρα να μαλωσετε για το ποια κραταει τα πρωτεια .
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Εγώ καλέ αμφιβάλλετε;όλοι συμφωνούν.Οπότε έλειξε το θέμα ως προς το ποιος είναι επιθετικός.Κατωχήρωσα το κοσμιτικό επίθετο εγώ τέλος.Εσύ νέϊτσουρ με ποιο επίθετο θα χαρακτήριζες το προφίλ σου;

Senior Member
    νατουρ
    δεν εκπλησσεις κανεναν υποθετω, εμενα παντως οχι, μιας και εισαι εγνωσμενου ηθους ...................................βολεψου

Ρέμεντυ,
    δεν σχολίασα το ήθος σου.
    Εσύ σχολιάζεις αρνητικά το δικό μου.
    Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.
    Αν αποκαλώ κάποιον άνθρωπο επιθετικό αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΘΟΣ!!!!! Έτερον εκάτερον.

Αντίθετα το ότι αμφισβητείς το ήθος μου επειδή σε κατέταξα σε μια ομάδα επιθετικών μελών, αποδεικνύει πόσο δίκιο έχω!!!!!
    Δεν ξέρω τι ανήθικο έχω κάνει εδώ μέσα....???
    Οσο για την επιθετικότητά σου είναι γνωστή τοις πάσι και με τη βούλα που λένε.....
    Δικά σου δεν είναι κάτι διαγραμμένα ποστ που είχαν κριθεί απαράδεκτα λόγω του χυδαίου υβρεολογίου που περιείχαν???
    Αυτό από μόνο του αποδεικνύει το ποιόν σου.....

Δεν σε ειρωνεύτηκα.
    Είπα ευθέως και επώνυμα ποιοί πιστεύω πως έχουν επιθετικότητα.
    Εσύ ειρωνεύεσαι και μου λες ....βολέψου.

Αυτά και μόνο τα λένε όλα.
    Κατα τα άλλα δεν θα κάθομαι να απαντώ μία μία στις εξυπνάδες σας. Πραγματικά βαριέμαι και να τις διαβάσω. Είπα το σχόλιό μου επώνυμα και τέλος. Σ΄όποιον αρέσει.

Senior Member
    Originally posted by nature
    νατουρ
    δεν εκπλησσεις κανεναν υποθετω, εμενα παντως οχι, μιας και εισαι εγνωσμενου ηθους ...................................βολεψου

Ρέμεντυ,
    δεν σχολίασα το ήθος σου.
    Εσύ σχολιάζεις αρνητικά το δικό μου.
    Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.
    Αν αποκαλώ κάποιον άνθρωπο επιθετικό αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΘΟΣ!!!!! Έτερον εκάτερον.

Αντίθετα το ότι αμφισβητείς το ήθος μου επειδή σε κατέταξα σε μια ομάδα επιθετικών μελών, αποδεικνύει πόσο δίκιο έχω!!!!!
    Δεν ξέρω τι ανήθικο έχω κάνει εδώ μέσα....???
    Οσο για την επιθετικότητά σου είναι γνωστή τοις πάσι και με τη βούλα που λένε.....
    Δικά σου δεν είναι κάτι διαγραμμένα ποστ που είχαν κριθεί απαράδεκτα λόγω του χυδαίου υβρεολογίου που περιείχαν???
    Αυτό από μόνο του αποδεικνύει το ποιόν σου.....

Δεν σε ειρωνεύτηκα.
    Είπα ευθέως και επώνυμα ποιοί πιστεύω πως έχουν επιθετικότητα.
    Εσύ ειρωνεύεσαι και μου λες ....βολέψου.

Αυτά και μόνο τα λένε όλα.
    Κατα τα άλλα δεν θα κάθομαι να απαντώ μία μία στις εξυπνάδες σας. Πραγματικά βαριέμαι και να τις διαβάσω. Είπα το σχόλιό μου επώνυμα και τέλος. Σ΄όποιον αρέσει.
    νατουρε
    η γνωστη σου τακτικη να απαντας σε οτιδηποτε σου ερθει στο κεφαλι εκτος απο αυτο που σου λενε δεν ξεγελαει πια κανεναν οπως ειδες και παραπανω

η ανηθικοτητα σου δεν ειναι οτι κατεταξες καποιους δικαια η αδικα στους επιθετικους του φορουμ αυτου

ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΩΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΕΝΩ Η ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΝΑΤΟΥΡΕ ΟΤΙ Η ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ? ΜΗΠΩς ΘΥΜΑΣΑΙΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ??????
    ?

κατα τα αλλα, εννοειται οτι η αποψη σου για τα ατομα που ανεφερες, απασχολει τον καθενα ακριβως οσο απασχολεις κι εσυ....

Senior Member
    Οχι Νέϊτσουρ έδωσες μια εξήγηση στην Ρέμεντυ αυτό να το κάνεις σε όλους όσους αποκαλείς επιθετικούς και ειδικά εμένα σαν πρώτη να δω απο που έβγαλες το συμπέρασμα.Νομίζω το οφείλεις σε όλους

Όπως πάντα....για την ταμπακιέρα τίποτα....Αερολογίες, κριτική και το δακτυλάκι να πηγαίνει πάνω-κάτω στον αέρα.....

Senior Member
    Ρέμεντυ, καλά πας.

Οπως πάντα.

Γιώτα, αν θέλεις να σου το αναλύσω, θα το κάνω.
    Σε μια ωρίτσα γιατί πρέπει να φύγω.
    Αν στο μεταξύ αλλάξεις γνώμη εδώ είμαστε.

Page 39 of 54 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast