Results 586 to 600 of 802
-
26-10-2009, 17:38 #586
Originally posted by nature
Ρέμεντυ, καλά πας.
Οπως πάντα.
Γιώτα, αν θέλεις να σου το αναλύσω, θα το κάνω.
Σε μια ωρίτσα γιατί πρέπει να φύγω.
Αν στο μεταξύ αλλάξεις γνώμη εδώ είμαστε.
εσυ εχεις ενα προβλημα, οταν δεν μπορεις να καυγαδισεις οσο θελεις..
εξηγησε μας τωρα και για ποιον λογο διαστρεφεις τα ποστ της γουειρντ χωρις την αδεια της..
- 26-10-2009, 17:41 #587
Originally posted by Remedy
Ρέμεντυ, καλά πας.
Οπως πάντα.
Γιώτα, αν θέλεις να σου το αναλύσω, θα το κάνω.
Σε μια ωρίτσα γιατί πρέπει να φύγω.
Αν στο μεταξύ αλλάξεις γνώμη εδώ είμαστε.
εσυ εχεις ενα προβλημα, οταν δεν μπορεις να καυγαδισεις οσο θελεις..
εξηγησε μας τωρα και για ποιον λογο διαστρεφεις τα ποστ της γουειρντ χωρις την αδεια της..
Θα μπει, θα θάψει όσο και όποιον μπορεί και για το θέμα δεν θα πει απολύτως τίποτα...
η γνωστή, προβλέψιμη νάτσουρ....
26-10-2009, 17:45 #588
Originally posted by weird
Εξακολουθώ να πιστεύω, διαβάζοντας κάποια πρόσφατα θέματα, οτι το φόρουμ, δεν τους οφελεί όλους το ίδιο.
Ισα ίσα κάποιους μπορεί και να τους βλάπτει, οδηγώντας σε έντονα ξεσπάσματα επιθετικότητας.
Κυρίως για το δικό τους το καλό είναι που πρέπει να απομακρυνθούν απο το φόρουμ, ειδικά όταν δημοσίως έχουν γράψει οτι ο γιατρός τους τους έχει υποδείξει να μην μπαίνουν.
Τι να πω ας κάνουν οι διαχειριστές ότι κρίνουν καλύτερο, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να αναλάβουν να φροντίσουν τον εαυτό τους.
επειδή έχω κουραστεί με τους \"κάποιους\" που αναφέρεις θα πω ξεκάθαρα και με το όνομά τους ποιοι είναι οι κάποιοι....σύμφωνα με τη προσωπική μου γνώμη.
Για να μην μπερδεύονται και μέλη όπως προηγουμένως η λίτσα και ψάχνονται άδικα.
Σύμφωνα με την γνώμη μου και με αυτό που βλέπουν τα μάτια μου, αυτοί οι κάποιοι με την διαρκή επιθετικότητα είναι:
Γιώτα
Θεοφανία
Ρέμεντυ
Εμπνευστής
Κατα σειρα που αναφέρονται.
Φυσικά δεν ζητώ τη διαγραφή τους, γιατί δεν είναι το φόρουμ τσιφλίκι μου.
Ομως μην τρελλαθούμε κιόλας.
Μη μπερδεύουμε το άσπρο με το μαύρο.
Η επιθετικότητά τους χτυπάει κόκκινο....
Και χαλάει τις συζητήσεις και την ηρεμία μας σε όλα τα θέματα.
Η επιθετικότητά τους στέκεται εμπόδιο στον πλουραλισμό απόψεων και γνώσεων που έπρεπε να υπάρχει εδώ.
26-10-2009, 18:00 #589
Η ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΝΑΤΟΥΡΕ ΟΤΙ Η ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ? ΜΗΠΩς ΘΥΜΑΣΑΙΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ??????[/b]?
Smile please.. I need to feel that I have the ability to amuse myself and others 8]
26-10-2009, 18:05 #590
νατουρ
δεν εκπλησσεις κανεναν υποθετω, εμενα παντως οχι, μιας και εισαι εγνωσμενου ηθους ...................................βολεψου
Ρέμεντυ,
δεν σχολίασα το ήθος σου.
Εσύ σχολιάζεις αρνητικά το δικό μου.
Δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.
Αν αποκαλώ κάποιον άνθρωπο επιθετικό αυτό ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΘΟΣ!!!!! Έτερον εκάτερον.
Αντίθετα το ότι αμφισβητείς το ήθος μου επειδή σε κατέταξα σε μια ομάδα επιθετικών μελών, αποδεικνύει πόσο δίκιο έχω!!!!!
Δεν ξέρω τι ανήθικο έχω κάνει εδώ μέσα....???
Οσο για την επιθετικότητά σου είναι γνωστή τοις πάσι και με τη βούλα που λένε.....
Δικά σου δεν είναι κάτι διαγραμμένα ποστ που είχαν κριθεί απαράδεκτα λόγω του χυδαίου υβρεολογίου που περιείχαν???
Αυτό από μόνο του αποδεικνύει το ποιόν σου.....
Δεν σε ειρωνεύτηκα.
Είπα ευθέως και επώνυμα ποιοί πιστεύω πως έχουν επιθετικότητα.
Εσύ ειρωνεύεσαι και μου λες ....βολέψου.
Αυτά και μόνο τα λένε όλα.
Κατα τα άλλα δεν θα κάθομαι να απαντώ μία μία στις εξυπνάδες σας. Πραγματικά βαριέμαι και να τις διαβάσω. Είπα το σχόλιό μου επώνυμα και τέλος. Σ΄όποιον αρέσει.
η γνωστη σου τακτικη να απαντας σε οτιδηποτε σου ερθει στο κεφαλι εκτος απο αυτο που σου λενε δεν ξεγελαει πια κανεναν οπως ειδες και παραπανω
η ανηθικοτητα σου δεν ειναι οτι κατεταξες καποιους δικαια η αδικα στους επιθετικους του φορουμ αυτου
ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΩΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ,ΕΝΩ Η ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΝΑΤΟΥΡΕ ΟΤΙ Η ΓΟΥΕΙΡΝΤ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ? ΜΗΠΩς ΘΥΜΑΣΑΙΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ???????
κατα τα αλλα, εννοειται οτι η αποψη σου για τα ατομα που ανεφερες, απασχολει τον καθενα ακριβως οσο απασχολεις κι εσυ....
απο που προκυπτουν ιδικτησιακα δικαιωματα στα οποια ποστ σε ενα φορουμ ανοιχτο σε ολους ?
δεν σου αρκει οτι αντιθετα με την δικη μου αποψη που ειναι καθετη οτι η παρουσια σας εδω οχι μονο για την επιθετικοτητα την οποια σαν καταμαρτυρα η φυση , αλλα κυριως για την χρησιμοποιηση αλλων, ασθενων ισως , με υποβολιμοτητα η οποια δεν τους επιτρεπει να εχουν καθαρο μυαλο , βαζει σε κινδυνο την ωφελιμοτητα του φορουμ και την ζωη ακομα καποιων πιο ευαισθητων ανθρωπων ?
Ειδατε λιγες μερες πριν ξεκινησετε την επιθεση στην πανικουλα οτι ειχε βγαλει κριση με τασεις αυτοκτονιας και συνεχισατε να σχεδιαζετε μεσω γιου του , την αηθη και περαν απο καθε οριο ανθρωπιας σκευωρια με την δηθεν παρτουζα και τα μεθυσια , προκειμενου να την εξωθήσετε ως τον θανατο ?
Εχεις παρατηρησει οτι απο αυτο το συμβαν και μετα , εχετε στερησει απο μια κοπελα με σαφες προβλημα αυτοελεγχου το δικαιωμα της συμμετοχης της στο φορουμ γιατι προφανως της το εχει απαγορευσει ο θεραπων γιατρος της για να γλυτωσει απο μια νεα σκευωρια που μπορει να εχει χειροτερη καταληξη απο την προηγουμενη ?
Τολμας σοβαρα να ζητας και τα ρεστα που η φυση απλα περιοριστηκε στην επιθετικοτητα σας και οχι στους κινδυνους που ενεχει η δραση σας στο συνολο του φορουμ?
Δεν απευθυνομαι οπως καταλαβες σε εσενα προσωπικα
και ουτε θα ξαναεχω καμμια προσωπικη επαφη
με καμμια σας ...
αυτος ειναι ο δικος μου τροπος απομακρυνσης σας
και θα ειμαι απολυτος σε αυτο μεχρι να πειστω οτι εχει παψει πλεον να λειτουργει αυτη η ολεθρια ομαδα εναντιον του συμφεροντος, ολων οσων εχουν αναγκη αυτο το φορουμ !
26-10-2009, 18:13 #591
re συ πανο εχω βαρεθει να διαβαζω τη εμμονη σου περι παρτουζων και μεθυσιων,ε μα φτανει μηπως ησουν μπροστα?
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
26-10-2009, 18:16 #592
παω στοιχημα οτι ο νικος εχει παει εκδρομη με την σιλια.....
26-10-2009, 18:18 #593
Δεν απαντάς εκεί που δεν σε παίρνει?
26-10-2009, 18:22 #594
Originally posted by olgaki82
re συ πανο εχω βαρεθει να διαβαζω τη εμμονη σου περι παρτουζων και μεθυσιων,ε μα φτανει μηπως ησουν μπροστα?
ΕΣΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ?
26-10-2009, 18:22 #595
βινς σε εμενα μιλας?
δεν αναφερομουν σε εσενα..
26-10-2009, 18:23 #596
Kαλημέρα weird.
επειδή έχω κουραστεί με τους \"κάποιους\" που αναφέρεις θα πω ξεκάθαρα και με το όνομά τους ποιοι είναι οι κάποιοι....σύμφωνα με τη προσωπική μου γνώμη.
Για να μην μπερδεύονται και μέλη όπως προηγουμένως η λίτσα και ψάχνονται άδικα.
Σύμφωνα με την γνώμη μου και με αυτό που βλέπουν τα μάτια μου, αυτοί οι κάποιοι με την διαρκή επιθετικότητα είναι:
Γιώτα
Θεοφανία
Ρέμεντυ
Εμπνευστής
Κατα σειρα που αναφέρονται.
Φυσικά δεν ζητώ τη διαγραφή τους, γιατί δεν είναι το φόρουμ τσιφλίκι μου.
Ομως μην τρελλαθούμε κιόλας.
Μη μπερδεύουμε το άσπρο με το μαύρο.
Η επιθετικότητά τους χτυπάει κόκκινο....
Και χαλάει τις συζητήσεις και την ηρεμία μας σε όλα τα θέματα.
Η επιθετικότητά τους στέκεται εμπόδιο στον πλουραλισμό απόψεων και γνώσεων που έπρεπε να υπάρχει εδώ.
Και το άσπρο μπέρδεψες και το μαύρο ειδικά το κόκκινο.
Ξέρεις νεϊτσουρ όλοι μπορεί να μην έχουμε την ιδια οικονομική άνεση μιλώ για μένα αλλά εγώ έχω και το θάρρος της γνώμης μου που ίσως αργά έμαθα να το διεκδικώ,αλλά και αξιοπρέπεια κάτι που προφανώς δεν έχεις εσύ.Και όταν χαρακτηρίζεις κάποιον να το κάνεις με επιχειρήματα.και εμένα μου δίνεις την εντύπωση μιας ξυνής κυρίας κακομαθημένης που δεν αγωνίστηκε και πολύ στην ζωή της και να χαίρεσαι όσα έχεις και να τα πολλαπλασιάσεις.Επειδή δεν ξέρεις προσωπικά τον καθένα και τον αγώνα του καλύτερα κάτσε στο χρυσό κλουβί σου και μάθε να ενημερώνεσαι καλύτερα πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς.Οσο για την weird νομίζω πως δεν χρειάζεται υποδείξεις ξέρει καλύτερα απο τον καθένα να κρίνει.Τέλος
26-10-2009, 18:40 #597
[quote]Originally posted by knoulp
Originally posted by krino
εχει νοημα ειλικρινα να το συζητησουμε?
Εσυ λες οτι ειναι θετικο σαν κινηση μια τετοια συμμετοχη, εγω λεω οτι ειναι αρνητικο.
Δεν ξερω ομως αν αξιζει το κοπο, να πω το γιατι και το πως.
Είναι προφανές ότι δεν έχεις κάτι για να πεις για το συγκεκριμένο θέμα.....
Ίσως θα ήταν καλύτερα όμως να μας εκθέσεις τις αντιρρήσεις σου μήπως και μας βοηθήσεις να κάνουμε τον σύλλογο καλύτερο από αυτό που φανταζόμαστε.....
Θα χαρώ πολύ να δω τις προτάσεις σου....
Και βέβαια εάν το επιθυμείς να τις συζητήσουμε κιόλας ....
και εσύ είσαι ποιος/ποια;
26-10-2009, 18:46 #598
Ούτε εγώ ζητώ την διαγραφή κάποιου επειδή θεωρώ το φόρουμ τσιφλίκι μου φύση, να είσαι σίγουρη.
Απο εκεί και πέρα, δεν βλέπω για ποιόν λόγο να μην ανοίγεις ένα δικό σου θέμα όπου θα θίγεις το θέμα της λίστας σου...
Αν και δεν πιστεύω οτι θα ήταν καλή ιδέα γιατί θα προκαλούσε πολλές εντάσεις...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
26-10-2009, 19:27 #599
Ούτε εγώ ζητώ την διαγραφή κάποιου επειδή θεωρώ το φόρουμ τσιφλίκι μου φύση, να είσαι σίγουρη.
Απο εκεί και πέρα, δεν βλέπω για ποιόν λόγο να μην ανοίγεις ένα δικό σου θέμα όπου θα θίγεις το θέμα της λίστας σου...
Αν και δεν πιστεύω οτι θα ήταν καλή ιδέα γιατί θα προκαλούσε πολλές εντάσεις...
Από την άλλη το βρίσκω πολύ φυσικό να πατήσεις στα λόγια του προηγούμενου για να πεις τη γνώμη σου.
Το ίδιο θα κάνει και ο επόμενος.
Και ο επόμενος.
Γι\' αυτό λέγεται νήμα ή θρεντ.
Δεν φαντάζομαι να διεκδικείς ...πνευματικά δικαιώματα για το ποστ πάνω στον οποίο πάτησα για να αναπτύξω και εγώ τη γνώμη μου, έτσι δεν είναι?
Προς τους υπολοίπους:
Το θέμα δεν είναι ΠΟΥ πάτησα για να πω κάτι λοιπόν, αλλά το ΤΙ είπα.
Προσωπικά με ενδιαφέρει η ουσία και όχι μια ανθυπολεπτομέρεια επι του διαδικαστικού.
26-10-2009, 19:30 #600
Αν και δεν πιστεύω οτι θα ήταν καλή ιδέα γιατί θα προκαλούσε πολλές εντάσεις...
Από την άλλη το βρίσκω πολύ φυσικό να πατήσεις στα λόγια του προηγούμενου για να πεις τη γνώμη σου.
Το ίδιο θα κάνει και ο επόμενος.
Και ο επόμενος.
Γι\' αυτό λέγεται νήμα ή θρεντ.
Δεν φαντάζομαι να διεκδικείς ...πνευματικά δικαιώματα για το ποστ πάνω στον οποίο πάτησα για να αναπτύξω και εγώ τη γνώμη μου, έτσι δεν είναι?
Προς τους υπολοίπους:
Το θέμα δεν είναι ΠΟΥ πάτησα για να πω κάτι λοιπόν, αλλά το ΤΙ είπα.
Προσωπικά με ενδιαφέρει η ουσία και όχι μια ανθυπολεπτομέρεια επι του διαδικαστικού.
Ελπίζω αυτό να είναι κατανοητό και σεβαστό.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση