Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 54 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast
Results 691 to 705 of 802
    Banned
    Originally posted by weird
    Κρίνο,
    θαρρώ πως έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια επικοινωνίας.
    Η αντίληψή μας για τα πράγματα είναι τελείως διαφορετική.

Να υποθεσω οτι στερεψες η οτι κουραστηκες?

Κάποια λόγια σου τα θεωρώ παράλογα, όπως το να συγκρίνω τον Πάνο με την Πανικούλα.

το φανταζομαι....
    Αν ηταν αλλιως και μπορουσες να δεις καποια βαση,
    τοτε θα ειχες τρομερες εσωτερικες συγκρουσεις.

Επίσης, μιλάς εκτεταμένα για υποστήριξη, με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι οτι την παρέχεις. Όμως κι εσύ ο ίδιος παίρνεις υποστήριξη Κρίνο μου απο το φόρουμ.

δεν το εχω εξετασει, αλλα για να το λες παιζει να εχεις δικαιο.
    Ολοι παιρνουν και δινουν.

Όλη αυτή η ένταση την οποία βγάζεις κατά καιρούς και οι αντιπαραθέσεις στις οποίες εμπλέκεσαι, ο τρόπος που πλαισιώνεις την εικόνα σου εδώ μέσα,όλα αυτά είναι πράγματα που έχεις ανάγκη και που κατά κάποιο τρόπο καλύπτεις με την συμμετοχή σου στην κοινότητα.

ελπιζω να σε εξιταρει.....
    κανω οτι καλυτερο μπορω.
    :PPP

Θα σου πρότεινα να κάνεις ενα πείραμα, αν θέλεις. Να μείνεις κάποιο καιρό εκτός φόρουμ και να παρατηρήσεις αντιδράσεις στην συμπεριφορά σου, τα επίπεδα των νεύρων σου κτλ.

καταρχην ποιος σου ειπε οτι εν γενει ειμαι νευρικος?
    Υπαρχουν εδω μεσα 8-10 ατομα που με εχουν γνωρισει απο κοντα.
    Μπορουν να σε βεβαιωσουν οτι ειμαι μια χαρα,
    χαλαρος ανθρωπος.
    Σπανιως νευριαζω και χανω την υπομονη μου, αντιθετα ειμαι αρκετα φλυαρος.
    Αντιθετα θα ελεγα οτι αν γινομουν λιγο νευρικος ισως να μου εκανε καλο.

Τωρα για να κλεισω το φορουμ μια εβδομαδα,
    δεν βλεπω σε τι θα αλλαξει.
    Ετσι ημουν και πριν γραφτω εδω μεσα αλλα και ετσι θα ειμαι, οταν σταματησω καποτε να γραφω.

Αν και, ότι και να σου λέω εγώ δεν έχει σημασία και δεν θα το ακούσεις.

μα οχι, σε ακουω προσεκτικα,
    γιατι το λες αυτο?

Έχει μπει σε λειτουργία μέσα σου ο μηχανισμός της προβολής. Απο την ώρα που συμβαίνει αυτό, βρισκόμαστε στο άκρατο συναίσθημα και η λογική υποβαθμίζεται.

εδω σε χανω.....
    δεν ειμαι καλος στα επιστημονικα....

Ό,τι και να σου πει ο οποιοσδήποτε, δεν θα είναι αρκετό Κρίνο μου.
    Εσύ θα μένεις σταθερός στο να τα βλέπεις όπως τα βλέπεις γιατί έτσι τα νιώθεις.

προτεινεις, να τα δω οπως τα νιωθεις εσυ?

Πιστεύω οτι έχεις ταυτίσει τον Πάνο με το φιλαράκι σου που είναι έγκλειστο. Προβάλλεις πάνω σε εκείνον το φιλαράκι σου. Γι αυτό σου προκαλεί τόσο έντονο συναίσθημα το να προτείνει κάποιος την διαγραφή του και τόσο θυμό.

ο φιλος μου ειναι ενα κλασικο παραδειγμα, θυμα της ψυχικης υγειας στην ελλαδα. Πιστευω οτι οι χρηστες εδω μεσα ειναι αρκετα καλυτερης τυχης.
    Δεν εχω ταυτισει τιποτα οπως λες,
    αντιθετως ευχομαι οσο μπορω, να μην τυχει σε κανενα να ταυτιστει πραγματικα ομως και οχι εικονικα, με την ζωη που ζει ο φιλος μου.
    Οσοι γραφουν εδω μεσα εχουν τουλαχιστον αυτο που ο φιλος μου δεν εχει: Ενα δικο του χωρο να ζει.
    Η διαγραφη καποιου απο εδω μεσα, δεν θα εφτανε στο σημειο του φιλου μου ποτε, μην υπερβαλλουμε.
    Ενα φορουμ δεν ειναι το παν στη ζωη κανενος.
    Η αν ειναι τοτε εχει σοβαροτατο προβλημα.

Δεν βλέπεις τι κάνει στο φόρουμ ( και στον εαυτό του) εδώ και τόσο καιρό που έχει περάσει την κόκκινη γραμμή και επιδίδεται σε ντελίρια επιθετικότητας κατά του φόρουμ και των μελών του γιατί πιστεύεις οτι μπορείς εσύ να τον σώσεις...

καταρχην δεν ειμαι ο χριστος και δεν σωζω κανενα.
    Κατα δευτερο ο πανος αποφασισε μονος του να θεσει τον εαυτο του εκτος.
    (σεβασου ομως οτι ο νικος ζητησε να μην συζηταμε για τον πανο, οποτε ας μην το συνεχισουμε αλλο).

Ποιά λογική να σου μιλήσει εδώ πέρα?
    Εδώ είσαι με τα χίλια στο συναίσθημα Κρινάκι μου.

α τι λες?
    τελικα απο τερας λογικης κατεληξα τερας συναισθηματων....
    Χαιρομαι γιατι μου λεγανε οτι δεν εχω συναισθηματα....

Και το ιντερνετ βοηθά τις προβολές. Τις τρέφει.

σαφως, και το εχω δει σε ανθρωπους αυτο.
    Αν εχεις διατυαραχη, το ιντερνετ μπορει να σου φτιαξει ολοκληρο σεναριο για το ποιος δηθεν κρυβεται πισω απο την οθονη.

Γι αυτό θέλει προσοχή.
    Λελογισμένη χρήση.

λελογισμενη σκεψη χρειαζεται οχι χρηση.

Θα πεις τώρα, τι μου λέει αυτη? Μπορεί και να με βρίσεις.

οταν συζητας ομορφα και ωραια οπως αυτες τις μερες,
    δεν θα σε βρισω ποτε.
    Δεν με πειραζει να διαφωνεις, το θεωρω μαλιστα και γονιμο.

Δεν πειράζει, εξάλλου η συζήτησή μας πλέον στερείται αντικειμένου.

οπως νομιζεις....
    Εγω διατιθομαι οποτε πιστευεις οτι υπαρχει θεμα συζητησης να κανουμε διαλογο.
    Ειμαι παντα ανοικτος και συζητησιμος, και δεν κλεινω την πορτα μου σε κανενα.

Καλημέρα !

επισης και χαρηκα που τα ειπαμε...

Banned
    Originally posted by krino

Σκεψου το και ενημερωσε με.

knoulp 10:34 Διαβάζει το θέμα: Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας

Βλεπω με χαρα οτι ο Knoulp (η αλλιως η Knoulp-a) μελετα για ωρα και ειναι προβληματισμενος-η.....

Συνεχισε την μελετη σου και τα λεμε μετα.....
    Να μην χαθουμε ομως ε?
    Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις, για αυτο.

Banned

knoulp 10:34 Διαβάζει το θέμα: Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας

Βλεπω με χαρα οτι ο Knoulp (η αλλιως η Knoulp-a) μελετα για ωρα και ειναι προβληματισμενος-η.....

Συνεχισε την μελετη σου και τα λεμε μετα.....
    Να μην χαθουμε ομως ε?
    Μου αρεσει ο τροπος που γραφεις, για αυτο.

knoulp 14:28 Διαβάζει το θέμα: Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας

Βρε συ κνουλπακο,
    τοση μελετη πια και μονο σε αυτο το θεμα?

Μηπως θες να κανουμε κατι οι δυο μας και ντρεπεσαι να μου το πεις?
    Μηπως σε σοκαρε η προταση που σου ειπα για καφεδακι και την θεωρησες ως σεξουαλικη παρενοχληση?
    Μηπως εισαι συνεσταλμενος και εχεις κατι στο μυαλο σου αλλα δεν τολμας να το βγαλεις προς τα εξω?

Μιλα μου γιατι ανησυχω....

Senior Member
    κουλαρησε λιγο

Banned
    Originally posted by Empneustns
    κουλαρησε λιγο

ελα τι εγινε?
    ποιος να κουλαρει?

παντως εγω ειμαι

Senior Member
    αν κατσεις και διαβασεις τα μηνυματα σου τις τελευταιες μερες θα δεις πως φερεσαι σαν γεροντοκορη...βλεπεις παντου εχθρους;;;τοση επιθετικοτητα πια;

Senior Member
    Είπα και εγώ δεν θα έμπαινε και η weird στο παιχνίδι με τις ψυχαναλυτικού τύπου εξηγήσεις και τις \"προβολές\" λολ

Εγώ πάντως βλέπω ότι τα εκτεταμένα ροζ γράμματα είναι καταπιεσμένη θηλυκότητα χμμμ έτσι είναι, das ist gut jah!

Senior Member
    Οποιος λέει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και γράφει στο συγκεκριμένο φόρουμ προσωπικά δεν το πιστεύω.Πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν μόνο αυτοί που παίρνουν αγωγή και ίσως δεν το καταλαβαίνεις Κρινο αλλά οι άλλοι το βλέπουν.

Senior Member
    πετραν καλο πηγε να κανει το κοριτσι ... εμενα μου αρεσαν αυτα που εγραψε παντως

Banned
    Originally posted by Empneustns
    αν κατσεις και διαβασεις τα μηνυματα σου τις τελευταιες μερες θα δεις πως φερεσαι σαν γεροντοκορη...

εκατσα, διαβασα, δεν βρηκα κατι παραξενο,
    η διαφορετικο απο οσο γραφω κατα μεσο ορο.
    Ολα καλα - ολα ανθηρα, μην ανησυχείς.

βλεπεις παντου εχθρους;;;

ξερεις εσυ εδω μεσα κανενα εχθρο δικο σου η δικο μου?
    Δεν ειναι φαιδρο να βλεπουμε εχθρους μεσα απο καλωδια?
    Γιατι φτιαχνεις τετοια σεναρια?
    Δεν βλεπω τιποτα, ουτε εχθρους, ουτε φιλους.

τοση επιθετικοτητα πια;

το να λες την γνωμη σου, οπως την αισθανεσαι,
    εχει χαρακτηρισμο?

τοση υπερβολη αλλα και προβολη?

Banned
    Originally posted by PETRAN

Εγώ πάντως βλέπω ότι τα εκτεταμένα ροζ γράμματα είναι καταπιεσμένη θηλυκότητα χμμμ έτσι είναι, das ist gut jah!

πονηρουλη - πονηρουλη,
    ποσα ξερεις εσυ....

nie gut genug!

Banned
    Originally posted by giota
    Οποιος λέει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και γράφει στο συγκεκριμένο φόρουμ προσωπικά δεν το πιστεύω.Πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν μόνο αυτοί που παίρνουν αγωγή και ίσως δεν το καταλαβαίνεις Κρινο αλλά οι άλλοι το βλέπουν.

δεν εχω πει οτι δεν αντιμετωπιζω προβλημα.
    Εχω πει οτι δεν εχω επισκεφτει ειδικο, και οτι στην ζωη μου η συμπεριφορα μου δεν με εμποδιζει στην καθημερινοτητα μου.

Επισης εχω πει οτι η ζωη μου οπως εχει εξελιχθει στο περασμα των χρονων και οπως εχει καταληξει μεχρι σημερα, με ικανοποιει και προσπαθω για ακομα καλυτερα.

Προβληματα μπορει να εχει ο ανθρωπος απο την στιγμη που γεννιέται και ουρλιαζει ανελεητα.
    Δεν μου λεει κατι αυτο.

Σε καλυψα η χρειαζομαι ψυχογραφημα η κατι αλλο?

Senior Member
    Με την διαφορά ότι η συμπεριφορά σου δεν δημιουργεί στην καθημερινότητά σου πρόβλημα αλλά είναι προκλητική και για το λόγο αυτό παίρνεις και τις ανάλογες απαντήσεις.Εγώ εισπράττω ότι θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο και θεωρείς ότι η άποψή σου είναι πάντα σωστή.Αυτό δεν το θεωρείς λίγο εγωϊστικό;και πάλι λέω αυτό που αισθάνομαι εγώ

Banned
    Originally posted by giota
    Με την διαφορά ότι η συμπεριφορά σου δεν δημιουργεί στην καθημερινότητά σου πρόβλημα αλλά είναι προκλητική και για το λόγο αυτό παίρνεις και τις ανάλογες απαντήσεις.

καταρχην το να απαντησεις σε κατι που γραφω ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου, εφοσον κινεισαι στα πλαισια του φορουμ.

Αυτο που βρισκεις εσυ προκλητικο, αλλος το βρισκει απολυτα φυσιολογικο.
    Η συμβουλη μου ειναι να αγνοεις συμπεριφορες που θεωρεις προκλητικες και να μεινεις στο θεμα που σε απασχολει κυριως εδω μεσα.
    Γενικα μιλωντας η κοινωνικοποιηση ειναι μια περιεργη υποθεση που πολυ πιθανον να στηριζεται σε παρερμηνειες και παρεξηγησεις.
    Οποτε για να μην πεφτεις σε αυτο το λουκι, θα σου ελεγα να αποφυγεις τετοιες εμπλοκες στο μελλον.

Εγώ εισπράττω ότι θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο

μπορεις να απαντησεις και να εχεις εσυ τον τελευταιο λογο αφου σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα.
    Δεν με ενοχλει αυτο, αλλωστε πρεπει να παω σε ενα ραντεβου και θα αργησω για να κατσω σε περαιτερω συζητηση αυτη την στιγμη.

και θεωρείς ότι η άποψή σου είναι πάντα σωστή.

αρκετος κοσμος πιστευει οτι η αποψη του ειναι παντα σωστη.
    Κρισιμο σε αυτο ειναι τι επιχειρηματολογια εχεις και ποσο ακλονητη μπορει να χαρακτηριστει.
    Συνηθως ανθρωποι δεν πιστευουν οτι εχουν δικαιο (οχι παντα πυο λες αλλα ποτε) γιατι δεν εχουν ξεκαθαρισει μεσα τους, τι ακριβως θελουν να πουν ουτε καν στον ιδιο τους τον εαυτο, ποσο μαλλον παρα εξω.

Αλλα θα προτιμουσες ασχετως τι επιχειρήματα εχω, να τα παρακαμψω για να δειξω καλη διαγωγή κατα τα δικα σου ματια και αυτια?

Αυτό δεν το θεωρείς λίγο εγωϊστικό;

το να γνωριζεις ποιος εισαι, τι θες και που πας,
    εγω δεν το θεωρω εγωιστικο.
    Το θεωρω ενα καλο επιπεδο αυτογνωσιας.

Μπορω να στο αναλυσω και αλλο,
    αλλα δεν βλεπω να σε ενδιαφερει.

και πάλι λέω αυτό που αισθάνομαι εγώ

σε πρωτο επιπεδο μου κανει αρκετα.
    Γιατι φαινεται οτι λες αυτο που αισθανεσαι και το πηγαιο σε ενα ανθρωπο ειναι αρκετα σημαντικο.

Ευχαριστω για την συντομη κουβεντα,
    παω στο ραντεβουδακι μου.

Senior Member
    Originally posted by knoulp

Καλέ μου Κρίνε.
    Αυτό που μπορώ εγώ να καταλάβω από τα γραφόμενά σου είναι πως πραγματικά είσαι άσχετος με το θέμα τις Διπολικής διαταραχής και της Κατάθλιψης εν γένη.
    Φυσικά και κανένας δεν σε ανάγκασε να λάβεις μέρος σε έναν σύλλογο στον οποίο έχεις εξ ορισμού θέσει τον εαυτό σου εκτός.
    Απορώ από που συμπέρανες ότι κάποιος είχε κάποια τέτοια πρόθεση να σε πιέσει.
    Αυτό όμως που μου γεννά μεγαλύτερη απορία είναι το τι ακριβός κάνεις εσύ εδώ μέσα και με πια ιδιότητα εμπλέκεσαι σε όλη αυτήν την διαδικασία μια και όπως έχεις δηλώσει είσαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο.
    Δεν θέλω να σε θίξω μια και πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και της σκέψης αλλά εδώ μέσα είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα και ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν θα ήταν σωστό κάποιος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενο να εκφράζει απόψεις οι οποίες δεν έχουν καμία βάση πάνω στην οποία να στηρίζονται.

Πανκαλε μου knoulp,
    εισαι λιγο παραπανω απο ενω μηνα εδω μεσα,
    εχεις ποσταρει δυο μυνηματα ολα και ολα,
    και τα δυο απευθυνονται αποκλειστικα σε εμενα.
    Στο τελευταιο σου, μου εκφραζεις την απορια σου (χωρις να θες να με θιξεις) για πιο λογο υπαρχω εδω.....

Επισης ο pelariry που ειναι αυτος που τρεχει το συλλογο,
    σε ρωτησε ποιος εσυ και δημοσια τουλαχιστον δεν ειδα να απαντας.
    (και πως να απαντησεις, οταν εδω μεσα υπαρχεις μεχρι στιγμης μονο και μονο για να απαντας αποκλειστικα σε μενα?)

Συνοπτικα εγω εχω μια πορεια εδω μεσα και εχω να σου πω αρκετα για πιο λογο ειμαι εδω μεσα.
    Αλλα το δικο μου σεναριο ειναι παρα πολυ ανιαρο.
    Δεν νομιζεις οτι ο δικος σου ρολος (εφοσον τον αποκαλυψεις) θα εχει πιο ενδιαφερον αν ηθελες να τον κανεις γνωστο?

Τι ακριβως θελει να πετυχει ενα λογκιν που εχει γραφτει τελευταια,
    γραφει δυο μυνηματα ολα και ολα, τα οποια απευθυνονται σε ενα ατομο αποκλειστικα, αφηνει να εννοηθει οτι πασχει απο καποια διαταραχη, αλλα η συμμετοχη του σε τετοια θεματα ειναι μηδαμινη?

Πως εκτιμας οτι χαρακτηριζεται ενα τετοιο λογκιν με αυτα τα χαρακτηριστικα?
    Τελος εισαι σιγουρος οτι σαν ατομο, εχεις ακολουθησει πιστα τους ορους χρησης του φορουμ?

Προς ολους,
    ειχα μια συζητηση με καποια προσωπα σε ενα τραπεζι σχετικα με το ποιος ειναι πισω απο μια οθονη.
    Εγω και ενα ακομα ατομο ειχαμε καταληξει για διαφορα λογκιν που τα εχω χαρακτηρισει ως \"καταδρομικα\"
    Ειναι σχετικα συχνο φαινομενο σε ενα φορουμ γιατι ειναι και ευκολο να γινει αλλα επισης μπορει και εξυπηρετει τους σκοπους που φτιαχνεται.
    Ισως θα με βοηθαγε και εμενα να φτιαξω ενα λογκιν \"πανσες\" για να ρολο υποστηριξης στις συζητησεις μου.
    Καλως η οχι δεν εχω τετοιες αναγκες, αλλα ασχετα απο αυτο, παντα πιστευα οτι τετοιες διαραταχες ενισχυσης προσωπικότητας δεν θα βοηθουσαν ενα φορουμ σε καμια περιπτωση.
    Βλεπω ομως οτι τετοιες τακτικες ενιοτε συνυπαρχουν αναμεσα μας, υποτιμοντας τουλαχιστον την νοημοσυνη την δικη μου, οσων διαβαζουν, πλην του γραφοντα και αυτο με ερωτηματικο.

Και για να το ληγουμε,
    knoulp,
    οτι ερωτησεις εχεις,
    διατιθομαι να στις λυσω απο κοντα,
    σε ενα καφε που θα στον κερασω εγω, στην πιο κοντινη καφετερια της γειτονιας σου, οτι ωρα εισαι ελευθερος απο υποχρεωσεις.

Για κακή μου τύχη δυστυχώς εργάζομαι και οι ώρες που μπορώ να μπαίνω και να απαντώ είναι δυστυχώς περιορισμένες, το μόνο που μπορώ εύκολα να κάνω στα κλεφτά είναι να ρίχνω μια ματιά στο τι γράφετε.

Τώρα στα δικά μας παμμέγιστε διανοητή.

Αναφέρομαι σε εσένα γιατί εσύ μου έκανες περισσότερο εντύπωση. Δεν έχω κάποια διάθεση να σε θίξω αλλά να καταλάβω περισσότερο τι ακριβώς κάνεις εδώ μέσα.
    Φυσικά και το επίθετο μου δεν είναι Πουαρό, ούτε και είμαι εντεταλμένος κάποιου από εδώ μέσα. Φυσικά και δεν είμαι κριτής, πόσο πια αδέκαστος.

Αυτό που πραγματικά μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως συστηματικά αποφεύγεις να απαντήσεις σε ένα πολύ ουσιώδες ερώτημα.
    Τι κάνεις εσύ εδώ μέσα. Ποίον ιδιοτελή σκοπό υπηρετείς.

Είμαι σίγουρος πως δεν θα πάρω καμία απάντηση αλλά έτσι απλά το αναφέρω μια και δεν απαντήθηκε. Και έχοντας πιστεύω την στοιχειώδη ευπρέπεια απέναντι στις βασικές αρχές του διαλόγου απλά το επαναφέρω για να μην ξεχαστεί.

Φυσικά και δεν θα με πείραζε να βρεθούμε και να με κεράσεις ένα καφεδάκι. Είμαι στην διάθεσή σου. Όσο βέβαια αφορά το σεξουαλικό υπονοούμενα να σε ενημερώσω ότι είμαι ένας απλός ετεροφυλόφιλος. Εννοείτε όμως πως εάν στο μέλλον αναπτύξω ομοφυλοφιλικές τάσεις θα σε έχω κατά νου.

Page 47 of 54 FirstFirst ... 374546474849 ... LastLast