Results 91 to 105 of 802
-
12-10-2009, 19:52 #91
Originally posted by Sofia
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Sofia
ενδιαφερον το ζητημα που θιγετε και οι δυο. προσωπικα μου ειναι αδιαφορο, αφου πιστευω πώς αν θελει καποιος να επικοινωνησει με καποιον αλλο θα βρει τον τροπο να το κανει.
αλλα πώς θεωρειτε, οτι κατι τετοιο θα συντελουσε στην καλυτερη λειτουργια του φορουμ? Θα ηθελα να ακουσω, μαλλον να διαβάσω την γνωμη σας!
να βγει εξω στον ηλιο! στην πλατεια ....να ακουσει τι λεει ο καθε ενας ....να αφουγγκραστει την κοινη γνωμη και να μαθει να κραταει μονο αυτα που του κανουν του ιδιου , γιατι ο καθε ενας μονος του αναλαμβανει τις ευθυνες του.
σημερα ομως λειπει η γειτονια , ο καλος γειτονας , με την σωστη και καμμια φορα σοφη φιλικη συμβουλη...
αυτο κανει ενα φορουμ !
ενωνει αγνωστους ανθρωπους σε μια εικονικη γειτονια ...
αλλα περα απο αυτο, και αν θεωρησουμε μονο την αποψη σου ως αποδεκτη, πιστευεις οτι αυτο θα βοηθουσε στην καλυτερη λειτουργια του φορουμ? πιστευεις οτι θα απουσιαζαν αυτες οι συμπεριφορες στο φορουμ?γιατι δεν μπορω να καταλαβω πώς επισημαινεται το θεμα της απουσιας των προσωπικων μηνυματων, στην σωστη λειτουργια του φορουμ. Θα ηθελα να το πιστεψω, αλλα πραγματικα αμφιβαλλω.
καποιος βγαινει απο την πλατεια , την γειτονια , την κοινη γνωμη , την συλλογικη δραση και ξαναγυριζει στον ατομικισμο , στην προσωπικη σχεση στην ιδιωτικοτητα ...
ειναι εξορισμου αντιθετο με την λειτουργια του φορουμ και των σκοπων του που ειναι το ανοιγμα και οχι το κλεισμο των ανθρωπων και κυριως των ιδεων τους για το ψυχικο προβλημα
- 12-10-2009, 19:59 #92
Originally posted by vince
Μια ερώτηση μόνο να κάνω. Το θέμα διαχείρισης και αυτοελέγχου αφορά άραγε μόνο όσους έχουν δηλώσει πως πάσχουν??
Όλοι οι τάχα ειδικοί που έχουν μαζευτεί εδώ μέσα χωρίς να έχουν πρόβλημα ή έστω που κρύβουν/ διαφυλάσσουν τα δικά τους προβλήματα αλλά ξέρουν να ασχολούνται τα προβλήματα των άλλων και να δημιουργούν εντάσεις ποιοι είναι άραγε? Ψυχολόγοι? Ειδικοί άλλης κατεύθυνσης? Επιστήμονες? Υποχθόνιοι με άγνοια αλλοφροσύνης? Για εκείνους ισχύουν διαφορετικοί κανόνες?
αυτο κατα καποιο τροπο παει να αντικαταστησει εικονικα αυτο εδω το φορουμ
θεραπεια η διαγνωση μεσω διαδικτυου δεν μπορει να κανει
ενα χερι στοργικο , μια καλη συμβουλη ομως ειναι πολλοι ρποθυμοι να την δωσουν ...ψυχολογοι , ψυχιατροι , πυροσβεστες , η νοικοκυρες ....
γειτονια ...αυτο το νοημα εχει σημερα ...
αυριο ισως μπορουσε να γινει ενα πραγματικο εργαλειο υποστηριξης του ψυχολογικου προβληματος , αλλα σημερα αυτο ειναι και ετσι πετυχαινει το σκοπο του.
κοιτα τι επαθα εγω μεχρι να ειμαι σημερα φιλος ,
εξισου με ολους !
και το εννοω με ολους !
12-10-2009, 20:36 #93
Πάνο δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις αυτή την εκτίμηση.
Προσπαθώ να αποφεύγω τις ασπρόμαυρες οπτικές.
Γιατί να πηγαίνουμε στα άκρα?
Όλα δημόσια ή όλα ιδιωτικά?
Πιστεύω οτι ανταποκρίνεται στους σκοπούς της κοινότητας η ύπαρξη δυνατότητας ιδιωτικής συνομιλίας μεταξύ μελών.
Στην τελική αυτό μπορεί να είναι πιο βοηθητικό για μερικούς.
Ώστε θα συμφωνήσω με την Σοφία, οτι το θέμα που θέτεις, η αντίθεσή σου δηλαδή στα όποια στοιχεία ιδιωτικότητας του φόρουμ αυτού, δεν σχετίζεται με το θέμα της παρούσας ενότητας, δηλαδή, τις εντάσεις των τελευταίων καιρών.
Και σου εξηγουμαι.
Για μένα θα ήταν προτιμότερο οι εντάστεις αυτές να ελάμβαναν χώρα ιδιωτικά, μεταξύ των μελών που έχουν τις όποιες διαμάχες τους.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-10-2009, 21:00 #94
Originally posted by weird
Πιστεύω οτι ανταποκρίνεται στους σκοπούς της κοινότητας η ύπαρξη δυνατότητας ιδιωτικής συνομιλίας μεταξύ μελών.
Ώστε θα συμφωνήσω με την Σοφία, οτι το θέμα που θέτεις, η αντίθεσή σου δηλαδή στα όποια στοιχεία ιδιωτικότητας του φόρουμ αυτού, δεν σχετίζεται με το θέμα της παρούσας ενότητας, δηλαδή, τις εντάσεις των τελευταίων καιρών.
Και σου εξηγουμαι.
Για μένα θα ήταν προτιμότερο οι εντάστεις αυτές να ελάμβαναν χώρα ιδιωτικά, μεταξύ των μελών που έχουν τις όποιες διαμάχες τους.
πραγματι καποιοι ισως βρουν στην ιδωτικη συνομιλια μεσω τσατ η μηνυματων , πολλα στοιχεια που να τους ενωνουν και να μπορουσαν να καλλιεργησουν μια φιλικη σχεση , μια ερωτικη σχεση η ακομα και να εφταναν στον γαμο !
Ετσι δεν γινεται και στον εξω κοσμο?
Παμε σε ενα παρτυ , γνωριζουμε μια κοπελα η ενα αγορι , ανταλασουμε τηλεφωνα , γνωριζομαστε , τα φτιαχνουμε και παντρευομαστε !
Τωρα σε ποια φαση βρισκομαστε παραξενη?
Τι ειναι αυτο το παρτυ στο οποιο συμμετεχουμε ?
Τι θελει να πετυχει ?Ποιοι ειναι δηλαδη οι στοχοι του?
Θα τα παρω αναποδα
Δεν ειναι παρτυ γνωριμιων , αλλα ατομων με ψυχολογικα προβληματα που αναζητουν υποστηριξη μεσα απο το πληθος και οχι απο ιδιωτικους γιατρους και ψυχολογους !
Φαντασου νοερα , να ερχεται καποιος και να κατεβαζει τα βρακια του και να λεει ψαχνω για ερωτα !
Θα τον κραξουν ναι η οχι οι αλλοι?
αυτο συνεβη στο φορουμ πριν απο λιγες μερες !
Αθελα τους καποια ατομα , επαιξαν την γατα με το ποντικι αναστατωνοντας ολο το φορουμ!
Γιατι παραξενη?
Γιατι ξεφυγαν εστω και για πλακα απο την λειτουργικη του σημασια και σκοπιμοτητα !
πως οργανωθηκε νομιζεις ολη αυτη η ιστορια ?
ΜΕΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ!
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ !
12-10-2009, 21:09 #95
Δεν ξέρω ποιά κατάσταση ακριβώς οργανώθηκε, αλλά σίγουρα ήταν σε μεγάλο βαθμό δημόσια.
Και ακριβώς αυτή η δημοσιοποίηση ήταν που προκάλεσε και έντονες αντιδράσεις.
Απο εκεί και πέρα, Πάνο, πώς πιστεύεις οτι θα ήταν εφικτό να συναντηθώ με κάποιο μέλος?
Να του πω να μου αναρτήσει δημοσίως την διευθυνση ή το τηλ του?
Εχω κάνει γνωριμία στην προσωπική ζωή με μέλη του φόρουμ, γνωριμία απο την οποία ξεκίνησαν βαθύτατοι δεσμοί φιλίας και όλο αυτό, χωρίς την ιδιωτική συνεννόηση θα ήταν αδύνατον να γίνει.
Ας το λήξουμε εδώ όμως γιατί ήδη έχουμε ξεφύγει αρκετά.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
12-10-2009, 21:10 #96
Και σου εξηγουμαι.
Για μένα θα ήταν προτιμότερο οι εντάστεις αυτές να ελάμβαναν χώρα ιδιωτικά, μεταξύ των μελών που έχουν τις όποιες διαμάχες τους.
πραγματι καποιοι ισως βρουν στην ιδωτικη συνομιλια μεσω τσατ η μηνυματων , πολλα στοιχεια που να τους ενωνουν και να μπορουσαν να καλλιεργησουν μια φιλικη σχεση , μια ερωτικη σχεση η ακομα και να εφταναν στον γαμο !
Παμε σε ενα παρτυ , γνωριζουμε μια κοπελα η ενα αγορι , ανταλασουμε τηλεφωνα , γνωριζομαστε , τα φτιαχνουμε και παντρευομαστε !
Θα τα παρω αναποδα
Δεν ειναι παρτυ γνωριμιων , αλλα ατομων με ψυχολογικα προβληματα που αναζητουν υποστηριξη μεσα απο το πληθος και οχι απο ιδιωτικους γιατρους και ψυχολογους !
Φαντασου νοερα , να ερχεται καποιος και να κατεβαζει τα βρακια του και να λεει ψαχνω για ερωτα !
Αθελα τους καποια ατομα , επαιξαν την γατα με το ποντικι αναστατωνοντας ολο το φορουμ!
Γιατι παραξενη?
Γιατι ξεφυγαν εστω και για πλακα απο την λειτουργικη του σημασια και σκοπιμοτητα !
13-10-2009, 10:04 #97
Ειπα και πιο πριν οτι τα οσα εγραψε η μαρινα συνιστουν ενδιαφερον προβληματισμο στα οσα προβληματα υπαρχουν.
Συνεχιζω να βλεπω ετσι και τις επικοδομητικες αποψεις της ανωνυμης, αν και το κατα ποσο ολα αυτα μπορουν να βοηθησουν πρεπει να επιβεβαιωθουν στη πραξη.
Δεν συντασομαι με τα οσα γραφει ο Empneustns,
μιας και προσπαθει να εμπεδωσει οτι το ολο προβλημα ειμαι εγω και οτι ολα ειναι θεμα νευρων (??!!!!??)
Επισης ο νικος αναφερει,
\"Είναι όμως αυτό το είδος της κοινωνίας που αναζητούμε εδώ μέσα?\"
Νικο η ερωτηση αυτη, μου θυμισε τα φοιτητικα μου χρονια οπου πλακωνομαστε με κοσμο, αν εχει κομμουνισμο η ρωσια κατα την δεκαετια του 80ς.
Τοτε σκεφτομουν, μα και να ειχε (που δεν ειχε βεβαια) πως θα μπορουσε να επιβιωσει σε ενα πλανητη που λειτουργει αλλιως?
Ετσι και εδω, πως μπορουμε να στησουμε μια μικροκοινωνια (εστω εικονικη) ευημεριας οταν απο πριν κουβαλαμε ενα εαυτο προβληματικο?
Εννοω οτι αν στην ζωη μου εχω μαθει να ειμαι ριχτης και να κοροιδευω κοσμο, μπορει το φορουμ να με κανει αλτρουιστη και ανθρωπο που οντως ποναει τον διπλα του?
Μπορει να με κανει αντικειμενικο η με κανει ατομο της αγελης που ανηκω?
Το φορουμ σημερα αποτελειται απο αγελες που συντασονται ετσι για να μπορεσουν να λειτουργουν οπως εχουν επιλεξει.
Οποιοσδηποτε πεταχτει εξω απο το μαντρι, θεωρειται παρεισακτος παντου....
Η ολη υποθεση βεβαια και εχει ψυχολογικης ερμηνειας.
Ομως ας το ψαξουν οι ειδικοι.
Η παγια τακτικη μου εδω μεσα, ειναι οχι μονο να μην συντασσομαι με αγελες, αλλα να μην τις αφηνω να λειτουργουν.
τα απολεσματα της δρασης τους ειναι γνωστα εδω και μηνες....
Επισης βρισκω καποια σημεια στη παρεμβαση της νατουρ,
και οπως ειχα επισημανει οτι χρειαζεται καλυτερη επισημανση των οτι εννοουμε κακως κειμενα εδω μεσα.
Επι παραδειγματι:
Εχουμε 2 θεματα τελευταια.
Μια απαντηση της ρεμεντυ προς την νατουρ οπου υβριζεται μεχρι εκει που δεν παει.
Το ποστ διαγραφτηκε.
Η ρεμεντυ ομως εχει την αποψη οτι επραξε ορθως.
Πολυ πιθανον να το επαναλαβει κιολας.
Τρια αλλα μελη εβαλαν το γνωστο ποστ και κλειδωθηκε.
Πλην της μστρουμφ, οι υπολοιποι δυο χαρηκαν που το εβαλαν γιατι διασκεδασαν....
Πολυ πιθανον εαν ξαναδιασκεδασουν, να βαλουν ενα παρομοιο ποστ.....
Τι μυνηματα πηραν ολοι αυτοι λοιπον?
Πως φαινεται ξεκαθαρα, οτι οι πρακτικες τους, οι σκεψεις τους (μιλαω για τα συγκεκριμενα ζητηματα οχι γενικα) ειναι εκτος φορουμ?
Γιατι να μην συνεχισουν και φυσικα να επαναλαβουν κατι ασχετο (αλλα παρόμοιο) εν ευθετω χρονο?
Και ξαναλεω φυσικα οτι δεν μιλαω για διαγραφες.
Δεν μπορει ομως απο την αλλη να πιστευουν οτι εχουν και δικαιο απο πανω!!!
Δεν θα τρελλαθουμε ομαδικα εδω μεσα, επειδη μερικοι την εχουν ψωνισει ε?
Και κλεινω με κατι πιο γενικο.
Δεν γνωριζω αν θα ληφθουν μετρα η τιποτα απο αυτα.
Ειναι γεγονος οτι εχω κουραστει σχετικα με τις ατελειωτες παραινεσεις του νικου, οι οποιες πεφτουν στο βροντο....
Διαβασα οτι πηρε κιολας ειρωνικα μυνηματα, φανταζομαι απο που.
Για τα δικα μου μετρα και σταθμα, ειναι μια εντελως υποτιμητική συμπεριφορα.
Θα πρεπει ομως να γνωριζετε απαντες,
οτι οσο καιρο θα γραφω εδω μεσα, στυλακια οπως αυτα που στηλιτευουμε τοσες μερες, απο μεριας μου δεν ειναι ανεκτα.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ!
και αν δεν το εχετε καταλαβει μεχρι στιγμης τι σημαινει αυτο,
τοτε δεν εχετε αντιληφθει τι σημαινει κρινο.
Το εχω ξαναπει,
Η θα περασετε απο πανω μου, η εγω απο πανω σας -
διαλεχτε και παρτε.....
Οποτε αμα εχετε κοχονες,
ας ξαναδρασει η γνωστη ομαδα και τοτε θα γινει της μουρλης το πανηγύρι.
Θα γινετε αρσακειαδες, ειτε σας αρεσει ειτε οχι,
ετσι επειδη εμενα μου κεφι.
de acuerdo?
13-10-2009, 10:14 #98
Δεν ξέρω ποιά κατάσταση ακριβώς οργανώθηκε, αλλά σίγουρα ήταν σε μεγάλο βαθμό δημόσια.
Και ακριβώς αυτή η δημοσιοποίηση ήταν που προκάλεσε και έντονες αντιδράσεις.
Απο εκεί και πέρα, Πάνο, πώς πιστεύεις οτι θα ήταν εφικτό να συναντηθώ με κάποιο μέλος?
Να του πω να μου αναρτήσει δημοσίως την διευθυνση ή το τηλ του?
Εχω κάνει γνωριμία στην προσωπική ζωή με μέλη του φόρουμ, γνωριμία απο την οποία ξεκίνησαν βαθύτατοι δεσμοί φιλίας και όλο αυτό, χωρίς την ιδιωτική συνεννόηση θα ήταν αδύνατον να γίνει.
Ας το λήξουμε εδώ όμως γιατί ήδη έχουμε ξεφύγει αρκετά.
κοιτα τι ευκολα θα μπορουσε να λυθει, ως εξης αναλαμβανει η διαχειρηση [εφοσον φυσικα το επιθυμει ] να μεταβιβασει στον χρηστη ταδε ενα μηνυμα επικοινωνιας δικο σου! ετσι το φορουμ απαλλασεται απο αυτη την παλινδρομηση σε ιδιωτικη επικοινωνια και εσυ , αφου δεν θελεις να κοινοποιησεις τα στοιχεια σου , σε ολους , εξυπηρετεισαι!
να γυρισουμε δηλαδη σε ενα συστημα οπερειτορ το οποιο στην Ελλαδα ειναι πολυ αγνωστο αλλα στην Αγγλια η τις ΗΠΑ ευρεως διαδεδομενο! Εννοειται οτι μιλαμε για πολυ περιορισμενο αριθμο μηνυματων , γιατι το φορουμ ειναι εθελοντικο και δεν εχει προσωπικο!
13-10-2009, 10:32 #99
Και σου εξηγουμαι.
Θα τα παρω αναποδα
Γιατι παραξενη?
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα Στο σχολειο , οταν καποιοι μαθητες επαιζαν κρεμαλα η μιλουσαν μεταξυ τους, αλλα καθηγητες τους απεβαλαν απο την ταξη , αλλοι τους γελοιοποιουσαν χρησιμοποιουσαν την υπολοιπη ταξη και αλλοι
απλα τους ρωτουσαν ατομικα , για να τραβηξουν ξανα το ενδιαφερον τους στο μαθημα ξεπερνοντας τελειως την τιμωρια ....
Αν μπουμε στην λογικη της ομαδας και της αποριψης οπως λες . τοτε θα πρεπει να αναλυσουμε την ομαδα και την σχεση της με τους σκοπους του φορουμ! Καταλαβαινεις οτι μια παρομοια διαδικασια θα ειχε σαν αποτελεσμα την διασπαση που ειναι αντιθετη με την βασικη αρχη του φορουμ που ειναι η συγκεντρωση ....
Αρα η αναζητηση μας που κινειται στα πλαισια του φορουμ ειναι η αποριψη της ομαδας χωρις να φτασουμε στην αξιολογηση η τιμωρια των επι μερους υπευθυνων που την διαχειριζονται
Ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΧΕΡΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
Εκει εγκυται η ταυτιση αποψεων μας με τον Νικο
Θελουμε το φορουμ απαλλαγμενο απο τα χαρακτηριστικα ομαδων!
Θελουμε το φορουμ να ειναι ανοιχτο σε ολους εξισου!
Δεν θελουμε να μπουμε σα διαδικασια ατομικης αξιολογησης και επιρηψης ευθυνων γιατι ειναι διασπαστικη ...
13-10-2009, 10:45 #100
Originally posted by krino
Ειπα και πιο πριν οτι τα οσα εγραψε η μαρινα συνιστουν ενδιαφερον προβληματισμο στα οσα προβληματα υπαρχουν.
Συνεχιζω να βλεπω ετσι και τις επικοδομητικες αποψεις της ανωνυμης, αν και το κατα ποσο ολα αυτα μπορουν να βοηθησουν πρεπει να επιβεβαιωθουν στη πραξη.
Δεν συντασομαι με τα οσα γραφει ο Empneustns,
μιας και προσπαθει να εμπεδωσει οτι το ολο προβλημα ειμαι εγω και οτι ολα ειναι θεμα νευρων (??!!!!??)
Επισης ο νικος αναφερει,
\"Είναι όμως αυτό το είδος της κοινωνίας που αναζητούμε εδώ μέσα?\"
Νικο η ερωτηση αυτη, μου θυμισε τα φοιτητικα μου χρονια οπου πλακωνομαστε με κοσμο, αν εχει κομμουνισμο η ρωσια κατα την δεκαετια του 80ς.
Τοτε σκεφτομουν, μα και να ειχε (που δεν ειχε βεβαια) πως θα μπορουσε να επιβιωσει σε ενα πλανητη που λειτουργει αλλιως?
Ετσι και εδω, πως μπορουμε να στησουμε μια μικροκοινωνια (εστω εικονικη) ευημεριας οταν απο πριν κουβαλαμε ενα εαυτο προβληματικο?
Εννοω οτι αν στην ζωη μου εχω μαθει να ειμαι ριχτης και να κοροιδευω κοσμο, μπορει το φορουμ να με κανει αλτρουιστη και ανθρωπο που οντως ποναει τον διπλα του?
Μπορει να με κανει αντικειμενικο η με κανει ατομο της αγελης που ανηκω?
Το φορουμ σημερα αποτελειται απο αγελες που συντασονται ετσι για να μπορεσουν να λειτουργουν οπως εχουν επιλεξει.
Οποιοσδηποτε πεταχτει εξω απο το μαντρι, θεωρειται παρεισακτος παντου....
Η ολη υποθεση βεβαια και εχει ψυχολογικης ερμηνειας.
Ομως ας το ψαξουν οι ειδικοι.
Η παγια τακτικη μου εδω μεσα, ειναι οχι μονο να μην συντασσομαι με αγελες, αλλα να μην τις αφηνω να λειτουργουν.
τα απολεσματα της δρασης τους ειναι γνωστα εδω και μηνες....
Επισης βρισκω καποια σημεια στη παρεμβαση της νατουρ,
και οπως ειχα επισημανει οτι χρειαζεται καλυτερη επισημανση των οτι εννοουμε κακως κειμενα εδω μεσα.
Επι παραδειγματι:
Εχουμε 2 θεματα τελευταια.
Μια απαντηση της ρεμεντυ προς την νατουρ οπου υβριζεται μεχρι εκει που δεν παει.
Το ποστ διαγραφτηκε.
Η ρεμεντυ ομως εχει την αποψη οτι επραξε ορθως.
Πολυ πιθανον να το επαναλαβει κιολας.
Τρια αλλα μελη εβαλαν το γνωστο ποστ και κλειδωθηκε.
Πλην της μστρουμφ, οι υπολοιποι δυο χαρηκαν που το εβαλαν γιατι διασκεδασαν....
Πολυ πιθανον εαν ξαναδιασκεδασουν, να βαλουν ενα παρομοιο ποστ.....
Τι μυνηματα πηραν ολοι αυτοι λοιπον?
Πως φαινεται ξεκαθαρα, οτι οι πρακτικες τους, οι σκεψεις τους (μιλαω για τα συγκεκριμενα ζητηματα οχι γενικα) ειναι εκτος φορουμ?
Γιατι να μην συνεχισουν και φυσικα να επαναλαβουν κατι ασχετο (αλλα παρόμοιο) εν ευθετω χρονο?
Και ξαναλεω φυσικα οτι δεν μιλαω για διαγραφες.
Δεν μπορει ομως απο την αλλη να πιστευουν οτι εχουν και δικαιο απο πανω!!!
Δεν θα τρελλαθουμε ομαδικα εδω μεσα, επειδη μερικοι την εχουν ψωνισει ε?
Και κλεινω με κατι πιο γενικο.
Δεν γνωριζω αν θα ληφθουν μετρα η τιποτα απο αυτα.
Ειναι γεγονος οτι εχω κουραστει σχετικα με τις ατελειωτες παραινεσεις του νικου, οι οποιες πεφτουν στο βροντο....
Διαβασα οτι πηρε κιολας ειρωνικα μυνηματα, φανταζομαι απο που.
Για τα δικα μου μετρα και σταθμα, ειναι μια εντελως υποτιμητική συμπεριφορα.
Θα πρεπει ομως να γνωριζετε απαντες,
οτι οσο καιρο θα γραφω εδω μεσα, στυλακια οπως αυτα που στηλιτευουμε τοσες μερες, απο μεριας μου δεν ειναι ανεκτα.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΕ!
και αν δεν το εχετε καταλαβει μεχρι στιγμης τι σημαινει αυτο,
τοτε δεν εχετε αντιληφθει τι σημαινει κρινο.
Το εχω ξαναπει,
Η θα περασετε απο πανω μου, η εγω απο πανω σας -
διαλεχτε και παρτε.....
Οποτε αμα εχετε κοχονες,
ας ξαναδρασει η γνωστη ομαδα και τοτε θα γινει της μουρλης το πανηγύρι.
Θα γινετε αρσακειαδες, ειτε σας αρεσει ειτε οχι,
ετσι επειδη εμενα μου κεφι.
de acuerdo?
απο το να δειχνεις σε οσους σε εχουν βλαψει αμεσα η εμμεσα οτι καταφεραν να σε κανουν να χασεις τον αυτοελεγχο σου!
απλα γιατι αυτο επιδιωκουν και τους δικαιωνεις !
εσυ ο πρωτος και ισως ο μονος τουλαχιστον οσο καιρο ειμαι εδω μαζι σας που ξκινησε ολο αυτο το επιχειρημα στην τριπολη
σημερα φαινεται σαν να απευθυνεις απειλη προς τον ανθρωπο που πηγες να υποστηριξεις !
αυτο ακριβως λεει ο Νικος και τον υποστηριζω με κλειστα ματια .ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ
ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ Η ΑΘΕΛΑ ΕΡΙΞΑΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
ΟΧΙ ΚΡΙΝΕ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΧΩΡΙΣ
ΙΧΝΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ
ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ....
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕΙΛ , ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΛΠ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ
ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
13-10-2009, 10:48 #101
Ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΧΕΡΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!
Δεν θελουμε να μπουμε σα διαδικασια ατομικης αξιολογησης και επιρηψης ευθυνων γιατι ειναι διασπαστικη ...
βρε πανε,
σιγα μην τους κατασχεσουμε και τα κινητα....!
Το θεμα των ομαδων (αγελη τα ονομασα εγω) ειναι υπαρκτο.
Και δεν υπαρχει μονο σε αυτο το φορουμ, αλλα σε πολλα.
Εγω το πιο τιμιο απο ολα πιστευω οτι ειναι,
οταν εμφανιζονται τετοια χαρακτηριστικα, να στηλιτευονται οτι ειναι εκτος πνευματος του φορουμ.
Οταν δεν γινεται αυτο, τοτε ευκολα ο αλλος, αισθανεται οτι πράττει ορθως....
13-10-2009, 11:00 #102
δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να ριξεις λαδι στην φωτια κρινε
απο το να δειχνεις σε οσους σε εχουν βλαψει αμεσα η εμμεσα οτι καταφεραν να σε κανουν να χασεις τον αυτοελεγχο σου!
παρακαλω?
εμενα με εχουν βλαψει?
εχασα αυτοελεγχο?
Μα που τα ειδες αυτα αγαπητε πανε?
Ποιος νομιζεις οτι μπορει να με βλαψει?
Κανεις αν δεν του το επιτρεψω εγω, παει αυτο.
Πως νομιζεις οτι εχασα τον αυτοελεγχο μου?
Ποτε δεν προκειται να το δεις αυτο.
Οτι κανω και οτι γραφω, ειναι μελετημενο μεχρι την τελευταια του τελεια.
Και οτι λεω το εννοω απολυτα και γνωριζω αρκετα καλα γιατι πραγμα μιλαμε.
Εχω εμπειρια σε τετοιες καταστασεις εδω και πολλα χρονια.
Δεν εμαθα χθες, ουτε ειναι οι πρωτοι ανθρωποι τετοιας παστας που γνωριζω.
απλα γιατι αυτο επιδιωκουν και τους δικαιωνεις !
κατσε και να δεις τι δικαιωση θα δουν στο μελλον....
:P
εσυ ο πρωτος και ισως ο μονος τουλαχιστον οσο καιρο ειμαι εδω μαζι σας που ξκινησε ολο αυτο το επιχειρημα στην τριπολη
σημερα φαινεται σαν να απευθυνεις απειλη προς τον ανθρωπο που πηγες να υποστηριξεις !
τον νικο τον εκτιμω για τα καλα του σαν χαρακτηρας που ειναι.
Δεν τον εκτιμω ομως, οταν κανει λαθη.
Τι θα ηθελες να ειμαι απλος χειροκροτητης?
Δεν απευθυνω καμια απειλη σε κανενα νικο.
Ομως θελω και απαιτω να σκεφτει μερικα πραγματα.
Αν θελει και μπορει, αυτο ειναι κατι που πρεπει να το σκεφτει ο ιδιος....
αυτο ακριβως λεει ο Νικος και τον υποστηριζω με κλειστα ματια .ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΓΙΔΑΣ
ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ Η ΑΘΕΛΑ ΕΡΙΞΑΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
δεν υπαρχει αθελα απο κανενα.
Και δεν εχω μαθει να σιωπω, αν αυτο επιδιωκεις να μου πεις.
ΟΧΙ ΚΡΙΝΕ ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΧΩΡΙΣ
ΙΧΝΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ
εκδικησης?
μηπως υπερβαλλεις?
ποιος ειμαι ο ζορρο?
Απλα μερικοι εχουν μαθει να ειναι αναγωγοι, αυτο και τιποτα αλλο.
Το μονο που προσπαθω (και μπορω) ειναι να τους αναγκασω να τους περιορισω.... πιστευω οτι ειμαι σε καλο δρομο.
ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ....
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕΙΛ , ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΛΠ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ
δεν ξερω αλλα αυτο που λες, μου φαινεται υπερβολικο.
Θα βαλουμε ντανταδες για να μας επιτρεπουν να επικοινωνουμε....
ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ
μην στεναχωριεσαι,
και ηδη η αγελη εχει σχηματοποιηθει.
Ηδη επικοινωνει οσο καλυτερα μπορει.
Αλλα αυτο εμενα μου ειναι αδιαφορο.
Το θεμα ειναι εδω μεσα πως εκφραζεται, οχι το αν μιλανε μεταξυ τους.
13-10-2009, 11:01 #103
βρε πανε,
σιγα μην τους κατασχεσουμε και τα κινητα....!
Το θεμα των ομαδων (αγελη τα ονομασα εγω) ειναι υπαρκτο.
Και δεν υπαρχει μονο σε αυτο το φορουμ, αλλα σε πολλα.
Εγω το πιο τιμιο απο ολα πιστευω οτι ειναι,
οταν εμφανιζονται τετοια χαρακτηριστικα, να στηλιτευονται οτι ειναι εκτος πνευματος του φορουμ.
Οταν δεν γινεται αυτο, τοτε ευκολα ο αλλος, αισθανεται οτι πράττει ορθως....
το ζητημα μας ειναι η προληψη κρινε...
εκει να στραφεις ....
οχι στην ιδεα οτι η \"βια φερνει βια\"
ουτε στην κατασχεση των κινητων[σου εχω γραψει οτι εχεις αυστηρο υπερ-εγω!]
γιατι μπαινεις σε ξενα καναλια ,γυρνωντας παλι στον ατομισμο!
εδω μεσα παιζονται ολα !
τι εμποδιζει σημερα αυτο το φορουμ να ειναι μια πλατεια ?
οτι καποιοι εχουν ανοιξει λαγουμια και την προσπερνανε για να μην πεσουν στην κυκλοφορικη συμφορηση!
δεν μπορεις να απαγορευσεις την πωληση σκαφτικων μηχανηματων ουτε τις αξινες !
Μπορεις ομως να απαγορευσεις την διελευση τροχοφορων απο την πλατεια σου , να βαλεις και λιγη μουσικη , μια εκθεση ζωγραφικης η μια συναυλια και σε λιγο θα ξαναγεμισει κοσμο παλι!
\"Η πλατεια ηταν γεματη απο νοημα που εχει κατι απο την ζωη\"
13-10-2009, 11:02 #104
χμμ κοιτα πανο,
ας κοπουν τα u2u, αλλωστε εγω σπανιως παιρνω μυνηματα.
Αλλα δεν ξερω αν αυτο λυνει κατι.
13-10-2009, 11:11 #105
χμμ κοιτα πανο,
ας κοπουν τα u2u, αλλωστε εγω σπανιως παιρνω μυνηματα.
Αλλα δεν ξερω αν αυτο λυνει κατι.
Δυσκολευει μοναχα την οργανωση των υπο-ομαδων και την διακινηση των ιδιωτικων πληροφοριων για ψυχολογους και γιατρους που κανονικα δεν θα επρεπε να γινεται εδω μεσα !
Ο καλος γιατρος η ψυχολογος ειναι αυτος που εχει την τυχη να εχει ενα καλο ασθενη η συνοδο!
που θα δωσει σωστο και πληρες ιστορικο , που θα στηριξει σωστα τον αρρωστο στο περιβαλλον του και που θα δωσει αμεσα ενημερωση για την πορεια των φαρμακων στην διαμορφωση της υγειας του ...
Ας βγουμε καποτε απο αυτη την καταρα που λεγεται συνδιαλλαγη με καθε μορφη εξουσιας !
το κοστος της δεν μπρουμε να το σηκωσουμε σαν οικονομια !
Μαζικα να ζητησουμε καλυτερη περιθαλψη , καλυτερη προνοια
καλυτερη παιδεια ! μαζικα και οχι ατομικα ....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση