Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 54 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 802
    Senior Member
    Το να απαγορευτεί η περαιτέρω επικοινωνία των μελών που επιθυμούν να την έχουν,μου φαντάζει ως μία λύση πονάει πόδι κόψει πόδι,όχι μία αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής και ουσίας.
    Καταργείται η ευκαιρία να έρθουν κοντύτερα όσοι επιθυμούν,να βρουν συντροφικότητα πέρα από τις λέξεις τις γραμμένες σε κάποια posts.

Δίνεται σε τέτοια fora,η δυνατότητα μέσω των κοινών τόπων και ζητημάτων,όχι μόνο να μοιραστούν ενδιαφέροντα,hobbies,ελεύθερο χρόνο,αλλά και να χτιστούν φιλίες σε κάποιες περιπτώσεις.Ας μη βλέπουμε μόνο την αρνητική πλευρά των θεμάτων,δεν υπάρχει μόνο αυτή.

Γιατί να ακυρώσουμε τη δυνατότητα αυτή,όταν μπορούμε να την έχουμε διασφαλίζοντας την ειρήνη και τον πολιτισμό εντός του forum;Δεν είναι αλληλοαναιρούμενα τα δύο αυτά,ούτε αποτελούν τη ρίζα του κακού τα u2u.Είναι απλοικό να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.

Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος των posts και να δοθεί βάση στο να βρεθούν άτομα ικανά να γίνουν moderators,με διάθεση να ασχολούνται δύο ή τρεις ώρες την ημέρα με το moderating.Κάτι που γίνεται σε άλλα fora.Επειδή ο όγκος των καθημερινών μηνυμάτων είναι αρκετός,θα πρέπει να μοιραστεί η ευθύνη των sections σε διαφορετικά άτομα,ώστε με μία minimum ημερήσια ασχολία,να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της διαχείρισης.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by RainAndWind
    Το να απαγορευτεί η περαιτέρω επικοινωνία των μελών που επιθυμούν να την έχουν,μου φαντάζει ως μία λύση πονάει πόδι κόψει πόδι,όχι μία αλλαγή επικοινωνιακής τακτικής και ουσίας.
    Καταργείται η ευκαιρία να έρθουν κοντύτερα όσοι επιθυμούν,να βρουν συντροφικότητα πέρα από τις λέξεις τις γραμμένες σε κάποια posts.

Δίνεται σε τέτοια fora,η δυνατότητα μέσω των κοινών τόπων και ζητημάτων,όχι μόνο να μοιραστούν ενδιαφέροντα,hobbies,ελεύθερο χρόνο,αλλά και να χτιστούν φιλίες σε κάποιες περιπτώσεις.Ας μη βλέπουμε μόνο την αρνητική πλευρά των θεμάτων,δεν υπάρχει μόνο αυτή.

Γιατί να ακυρώσουμε τη δυνατότητα αυτή,όταν μπορούμε να την έχουμε διασφαλίζοντας την ειρήνη και τον πολιτισμό εντός του forum;Δεν είναι αλληλοαναιρούμενα τα δύο αυτά,ούτε αποτελούν τη ρίζα του κακού τα u2u.Είναι απλοικό να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.

Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος των posts και να δοθεί βάση στο να βρεθούν άτομα ικανά να γίνουν moderators,με διάθεση να ασχολούνται δύο ή τρεις ώρες την ημέρα με το moderating.Κάτι που γίνεται σε άλλα fora.Επειδή ο όγκος των καθημερινών μηνυμάτων είναι αρκετός,θα πρέπει να μοιραστεί η ευθύνη των sections σε διαφορετικά άτομα,ώστε με μία minimum ημερήσια ασχολία,να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της διαχείρισης.
    κοιτα λοιπον τι προτεινεις
    να αλλαξει φιλοσοφια ενα ολοκληρο φορουμ που στηριζεται στην προβολη σαν μηχανισμο αμυνας , θετοντας σε κινδυνο την λειτουργια του , γιατι καποιοι ισως σκοπιμα , σχηματιζουν ομαδα εντος των προσθετων δυνατοτητων του για ατομικη επικοινωνια που αλλωστε δεν υπαρχει σε κανενα αλλο φορουμ απο οσα εχω επισκεφθει μεχρι σημερα !

Senior Member
    Πάνο θεωρώ άστοχο αυτό που λες.
    Υπάρχουν και μεμονωμένα κρούσματα υβρισμού και κακοποίησης, ας μην τα ανάγουμε τώρα όλα στην ιδιωτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει \"ομάδες\".
    Ομάδες και κλίκες, σχηματίζονται και χωρίς τα u2u.

Μου φαίνεται οτι επιλέγεις να δεις ένα άσχετο θέμα σαν σχετικό και μάλιστα να το ανάγεις σε λύση του προβλήματος.

Κάτι άλλο επι της εκτόνωσης της επιθετικότητας, έχεις να προτείνεις?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

να ξαναβαλω και ενα παραδειγμα για να το καταλαβεις καλυτερα
    εβαλε ενα μελος θεμα για το πρωκτικο σεξ και ενοχλησε καποιους που ζητησαν να διαγραφει ο τιτλος !
    ευτυχως που δεν διαγραφηκε το ποστ, γιατι στο περιεχομενο αναφεροτανε οτι υπηρξε συνουσια με αγνωστο χωρις προφυλαχτικο και μαλιστα αναρωτιοτανε το μελος αν εκανε σωστα
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΤΖ!
    Καταλαβες μηπως τωρα γιατι καμμια παρεμβαση σε ποστ δεν πρεπει να γινεται?

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    να ξαναβαλω και ενα παραδειγμα για να το καταλαβεις καλυτερα
    εβαλε ενα μελος θεμα για το πρωκτικο σεξ και ενοχλησε καποιους που ζητησαν να διαγραφει ο τιτλος !
    ευτυχως που δεν διαγραφηκε το ποστ, γιατι στο περιεχομενο αναφεροτανε οτι υπηρξε συνουσια με αγνωστο χωρις προφυλαχτικο και μαλιστα αναρωτιοτανε το μελος αν εκανε σωστα
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΤΖ!
    Αλλάζουμε θέμα λοιπόν, πάμε στο θέμα του αν θα πρέπει ή όχι να γίνονται παρεμβάσεις στους τίτλους των ποστ ή γενικότερα στα ποστα, αν κατάλαβα.
    Να σου πω τι σκέφτομαι πάνω σε αυτό.
    Δεν πιστεύω οτι ο σκοπός του φόρουμ είναι η ενημέρωση επι σεξουαλικών θεμάτων, αλλά η αλληλουποστήριξη σε θέματα εν γένει ψυχολογίας.
    Αρα βρίσκω αυθαίρετο έναν τέτοιο σκοπό.

Απο εκεί και πέρα όμως, αν κάποιος θέλει να πληροφορήσει, δεν νομίζω οτι θα τον βοηθήσει τόσο ένας τίτλος σε ένα ποστ, όσο το να ανοίξει, ένα δίκο του ποστ.
    Πράγμα το οποίο έχεις κάνει.

Originally posted by weird
    Πάνο θεωρώ άστοχο αυτό που λες.
    Υπάρχουν και μεμονωμένα κρούσματα υβρισμού και κακοποίησης, ας μην τα ανάγουμε τώρα όλα στην ιδιωτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει \"ομάδες\".
    Ομάδες και κλίκες, σχηματίζονται και χωρίς τα u2u.

Μου φαίνεται οτι επιλέγεις να δεις ένα άσχετο θέμα σαν σχετικό και μάλιστα να το ανάγεις σε λύση του προβλήματος.

Κάτι άλλο επι της εκτόνωσης της επιθετικότητας, έχεις να προτείνεις?
    το εχω κανει απο την αρχη παραξενη ανοιγοντας σχετικα θεματα και μαζευοντας την επιθετικοτητα ολου του φορουμ πανω μου!
    επιμενω ομως οτι εχω δικιο οτι σε κανενα φορουμ που να ξερω , δεν υπαρχει η δυνατοτητα προσωπικης επικοινωνιας μεταξυ των μελων και εκει βρισκεται η ριζα του προβληματος εδω μεσα !
    Η επικοινωνια υπαρχει μονο μεσω διαχειρησης του φορουμ και αυτο μπορει να γινει καλλιστα και για την ληψη μηνυματων με προσωπικα στοιχεια απο χρηστες που επιθυμουν να τα κοινοποιησουν σε καποιους τριτους και οχι σε ολους .
    αυτη ειναι η αποψη μου και αυτη υποστηριζω σαν την μονη λυση για την διασπαση των ομαδων που μπορει να κρυβουν αλλα συμφεροντα απο πισω τους ....
    οπως και να χει παντως τα μυστικα κατεστρεψαν αυτο τον κοσμο και παντα εξυπηρετησαν μονο την εξουσια του...

Senior Member

το εχω κανει απο την αρχη παραξενη ανοιγωντας σχετικα θεματα και μαζευοντας την επιθετικοτητα ολου του φορουμ πανω μου!
    επιμενω ομως οτι εχω δικιο οτι σε κανενα φορουμ δεν υπαρχει η δυνατοτητα προσβωπικης επικοινωνιας μεταξυ των μελων και εκει βρισκεται η ριζα του προβληματος εδω μεσα !
    Μάλλον η επιθετικότητα που μάζεψες Πάνο, είχε να κάνει με πολλούς άλλους παράγοντες, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε τώρα.
    Σέβομαι την άποψή σου, μα διαφωνώ κάθετα με αυτή.

Όταν ένα φόρουμ το χαρακτηρίζει η βαθύτατη επικοινωνία και αλληλοστήριξη των μελών μεταξύ τους σε ένα δημόσιο επίπεδο ( ειδικά παλιότερα έβλεπες συχνά κατι τέτοιο), τότε το να στερήσουμε το ιδιωτικό επίπεδο στην επικοινωνία αυτή το θεωρώ το λιγότερο άστοχο και ατυχές.

Μια ομάδα, μπορεί να συνιστά μια κλίκα, μπορεί να συνιστά και μια ένωση προσώπων με σκοπούς αγαθούς και πολύτιμους.
    Δεν καταδικάζω απόλυτα και σφαιρικά το φαινόμενο της ομάδας.

Γιατι αν μη τι άλλο, τι έιναι αυτό το φόρουμ παρά μια \"ομάδα\" στο σύνολό του?

Την καλήμέρα μου Πάνο.

υγ. θα σου έλεγα, να ψάξεις με τον εαυτό σου, γιατι οι ομάδες σε φοβίζουν τόσο πολύ. Μου δίνεις την αίσθηση ενός ατόμου που έχει πολύ καλή σχέση με την μοναξιά. Μήπως λοιπόν αυτά τα δύο σχετίζονται ?

Senior Member
    Δε συμφωνώ,τουλάχιστον σε όσα fora έχω υπάρξει ή υπάρχω ως μέλος,η διασφάλιση της ποιότητας των posts,πάντα είχε να κάνει με το ενεργό και παρόν moderating και όχι με την ύπαρξη των u2u ή των pms.Άσχετο το ένα με το άλλο.Άσε που σε όλα υπήρχε η δυνατότητα αυτή,ανεξαρτήτως της θεματολογίας τους.Moυ κάνει εντύπωση που τονίζεις πως δεν υπάρχει σε άλλα fora αυτή η επικοινωνία,καθώς ισχύει το αντίθετο,είναι προυπόθεση επίσης το να υπάρχει,ώστε να μπορεί και ο administrator ή ο moderator,να στέλνουν στα μέλη την αιτιολόγηση της προειδοποίησής τους.Δηλαδή σε περίπτωση που το post κάποιου περιείχε ρατσιστικό/υβριστικό κτλ περιεχόμενο,ταυτόχρονα με τη διαγραφή του post,(κατά περίπτωση η τροποποίησή του με αφαίρεση μόνο του απαγορευτικού περιεχομένου),τότε αμέσως το μέλος λαμβάνει και ειδοποίηση στα pms του,με τη γνωστοποίηση ως εξής\"το μήνυμά σας τροποποιήθηκε/σβήστηκε,καθώς το περιεχόμενό τους κρίθηκε ως μη συμβατό με τους όρους του forum.

To βρίσκω δίκαιο να σημειώσω.Επίσης,σε άλλα fora,κάτω από την μετατροπή του μηνύματος,ο moderator,κάθε φορά βάζει link με τους κανόνες του forum.Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα forum ψυχολογίας δεν πρέπει να έχει σταθερές τις οποίες να ακολουθούνται,να που οφείλονται και οι συμπεριφορές που ξεφεύγουν των ορίων.Προφανώς δεν έχουν χαρακτεί σαφώς τα όρια,άρα πώς να ξέρουν τα μέλη τι ξεφεύγει και τι όχι;Πάνω στην υποκειμενικότητα του καθενός από εμάς θα το βασίσουμε;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

\"Γιατι αν μη τι άλλο, τι έιναι αυτό το φόρουμ παρά μια \"ομάδα\" στο σύνολό του?\"
    αυτο ξαναδιαβασε το παραξενη για να καταλαβεις οτι ερχεται σε πληρη αντιθεση με οσα υποστηριζεις εσυ και καποιοι αλλοι!
    αν δηλαδη θελουμε το φορουμ μια ομαδα , πρεπει να κοψουμε την δυνατοτητα τεχνικα να σχηματιζονται υπο-ομαδες με χαρακτηριστικα που αποκλινουν απο εκεινα της σκοπιμοτητας του συνολου!

Originally posted by weird

το εχω κανει απο την αρχη παραξενη ανοιγωντας σχετικα θεματα και μαζευοντας την επιθετικοτητα ολου του φορουμ πανω μου!
    επιμενω ομως οτι εχω δικιο οτι σε κανενα φορουμ δεν υπαρχει η δυνατοτητα προσβωπικης επικοινωνιας μεταξυ των μελων και εκει βρισκεται η ριζα του προβληματος εδω μεσα !
    Μάλλον η επιθετικότητα που μάζεψες Πάνο, είχε να κάνει με πολλούς άλλους παράγοντες, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης να το συζητήσουμε τώρα.
    Σέβομαι την άποψή σου, μα διαφωνώ κάθετα με αυτή.

Όταν ένα φόρουμ το χαρακτηρίζει η βαθύτατη επικοινωνία και αλληλοστήριξη των μελών μεταξύ τους σε ένα δημόσιο επίπεδο ( ειδικά παλιότερα έβλεπες συχνά κατι τέτοιο), τότε το να στερήσουμε το ιδιωτικό επίπεδο στην επικοινωνία αυτή το θεωρώ το λιγότερο άστοχο και ατυχές.

Μια ομάδα, μπορεί να συνιστά μια κλίκα, μπορεί να συνιστά και μια ένωση προσώπων με σκοπούς αγαθούς και πολύτιμους.
    Δεν καταδικάζω απόλυτα και σφαιρικά το φαινόμενο της ομάδας.

Γιατι αν μη τι άλλο, τι έιναι αυτό το φόρουμ παρά μια \"ομάδα\" στο σύνολό του?

Την καλήμέρα μου Πάνο.

υγ. θα σου έλεγα, να ψάξεις με τον εαυτό σου, γιατι οι ομάδες σε φοβίζουν τόσο πολύ. Μου δίνεις την αίσθηση ενός ατόμου που έχει πολύ καλή σχέση με την μοναξιά. Μήπως λοιπόν αυτά τα δύο σχετίζονται ?
    απολυτα παραξενη
    μια ομαδα απατεωνων με προσβαση στην εξουσια ειγνε αιτια να βρεθω μακρυα απο το σπιτι , την δουλια και την πατριδα μου!
    γιαυτο ξερω τι πρεπει να γινει για να παψει να διαλυει τα παντα στο περασμα της ...

Senior Member
    \"Γιατι αν μη τι άλλο, τι έιναι αυτό το φόρουμ παρά μια \"ομάδα\" στο σύνολό του?\"
    αυτο ξαναδιαβασε το παραξενη για να καταλαβεις οτι ερχεται σε πληρη αντιθεση με οσα υποστηριζεις εσυ και καποιοι αλλοι!
    αν δηλαδη θελουμε το φορουμ μια ομαδα , πρεπει να κοψουμε την δυνατοτητα τεχνικα να σχηματιζονται υπο-ομαδες με χαρακτηριστικα που αποκλινουν απο εκεινα της σκοπιμοτητας του συνολου!
    Πάνο σου είπα οτι διαφωνώ.
    Δεν νομίζω οτι έχει νόημα να συζητήσουμε άλλο αυτή την απλοϊκη προσέγγιση που άπτεται περισσότερο των ανασφαλειών σου ( εκτιμώ) παρά του αληθινού προβλήματος.
    Μακάρι οι υπο-ομάδες να ήταν η αληθινή αιτία αυτού, αλλά αν το αποδεχόμουν αυτό, θα ήταν σαν, συνειδητά να εθελοτυφλούσα.

Και πάλι καλημέρα

Δε συμφωνώ,τουλάχιστον σε όσα fora έχω υπάρξει ή υπάρχω ως μέλος,η διασφάλιση της ποιότητας των posts,πάντα είχε να κάνει με το ενεργό και παρόν moderating και όχι με την ύπαρξη των u2u ή των pms.Άσχετο το ένα με το άλλο.Άσε που σε όλα υπήρχε η δυνατότητα αυτή,ανεξαρτήτως της θεματολογίας τους.Moυ κάνει εντύπωση που τονίζεις πως δεν υπάρχει σε άλλα fora αυτή η επικοινωνία,καθώς ισχύει το αντίθετο,είναι προυπόθεση επίσης το να υπάρχει,ώστε να μπορεί και ο administrator ή ο moderator,να στέλνουν στα μέλη την αιτιολόγηση της προειδοποίησής τους.Δηλαδή σε περίπτωση που το post κάποιου περιείχε ρατσιστικό/υβριστικό κτλ περιεχόμενο,ταυτόχρονα με τη διαγραφή του post,(κατά περίπτωση η τροποποίησή του με αφαίρεση μόνο του απαγορευτικού περιεχομένου),τότε αμέσως το μέλος λαμβάνει και ειδοποίηση στα pms του,με τη γνωστοποίηση ως εξής\"το μήνυμά σας τροποποιήθηκε/σβήστηκε,καθώς το περιεχόμενό τους κρίθηκε ως μη συμβατό με τους όρους του forum.

To βρίσκω δίκαιο να σημειώσω.Επίσης,σε άλλα fora,κάτω από την μετατροπή του μηνύματος,ο moderator,κάθε φορά βάζει link με τους κανόνες του forum.Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα forum ψυχολογίας δεν πρέπει να έχει σταθερές τις οποίες να ακολουθούνται,να που οφείλονται και οι συμπεριφορές που ξεφεύγουν των ορίων.Προφανώς δεν έχουν χαρακτεί σαφώς τα όρια,άρα πώς να ξέρουν τα μέλη τι ξεφεύγει και τι όχι;Πάνω στην υποκειμενικότητα του καθενός από εμάς θα το βασίσουμε;
    μιλας για ενδοεπικοινωνια μεταξυ διαχειρησης και μελων και εμεις αναφερομαστε για ενδοεπεικοινωνια μονο μεταξυ μελων!

Banned

οτι υπηρξε συνουσια με αγνωστο χωρις προφυλαχτικο και μαλιστα αναρωτιοτανε το μελος αν εκανε σωστα
    τι μας λες.....
    εγω αυτο το βλεπω νταντεμα και οχι πληροφορηση.

Εκτος απο κατι γυναικες στην ζουαζιλανδη,
    ολες οι υπολοιπες γνωριζουν μετα τα 16 τους, οτι πρεπει να χρησιμοποιουν προφυλακτικο εκτος αν εχουν σταθερο συντροφο.
    Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ατομα με ενεργη σεξουαλικοτητα, με σταθερη επαφη με γυναικολογο κλπ κλπ.....

Βρεθηκαμε εμεις εδω οι παντογνωστες για να αποσαφηνισουμε την αξια του προφυλακτικου πριν - κατα την διαρκεια - και μετα του πρωκτικου ερως?

Μηπως να βαλω και εγω ενα θεμα οτι το καυλι* μου μεγαλωνει ασυστολα και δεν ξερω τι να κανω για να το σταματησω?

* δεν γνωριζω αλλη λεξη κατανοητη, σορρυ για αυτο.

Senior Member
    Δε συμφωνώ,τουλάχιστον σε όσα fora έχω υπάρξει ή υπάρχω ως μέλος,η διασφάλιση της ποιότητας των posts,πάντα είχε να κάνει με το ενεργό και παρόν moderating .................................................. .....Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα forum ψυχολογίας δεν πρέπει να έχει σταθερές τις οποίες να ακολουθούνται,να που οφείλονται και οι συμπεριφορές που ξεφεύγουν των ορίων.Προφανώς δεν έχουν χαρακτεί σαφώς τα όρια,άρα πώς να ξέρουν τα μέλη τι ξεφεύγει και τι όχι;Πάνω στην υποκειμενικότητα του καθενός από εμάς θα το βασίσουμε;
    αγαπητέ Βροχή και άνεμε,
    στο συγκεκριμένο φόρουμ, οι διαχειριστικές παρεμβάσεις ανέκαθεν υπήρξαν ήπιες και χαλαρές, κι έτσι ηταν εμφανής η συλλογική αυτο-διαχείριση.
    Κι αυτό ήταν ένα απο τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά του φόρουμ αυτού.
    Ωστόσο, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ίσως θα ήταν καλό, όπως συζητάμε, να ενταθεί η διαχειριστική παρέμβαση, όχι στο σημείο που γίνεται σε άλλα φόρουμ, αλλά πάντως στον βαθμό εκείνο που απαιτείται για να χαραχθούν αντικειμενικά τα όρια, όπως αναφέρεις.

Senior Member
    Eίναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;Σε κάθε περίπτωση,η ύπαρξη ενός μπούσουλα αποτελεί καλή βάση για ξεκαθάρισμα του τοπίου.

Τα μέλη θα νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια όταν γνωρίζουν πως δε θα χρησιμοποιηθούν πράγματα που βγάζουν από μέσα τους ως \"εργαλεία\"στοχοποίησής τους,γεγονός που διαπίστωσα και με προβλημάτισε...Και το γεγονός πως αφέθηκαν να το κάνουν κάποια μέλη,λόγω του αδύναμου moderating,επίσης αποτελεί μία πραγματικότητα.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 8 of 54 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast