Results 121 to 135 of 802
-
13-10-2009, 12:37 #121
Originally posted by RainAndWind
Eίναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;Σε κάθε περίπτωση,η ύπαρξη ενός μπούσουλα αποτελεί καλή βάση για ξεκαθάρισμα του τοπίου.
Τα μέλη θα νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια όταν γνωρίζουν πως δε θα χρησιμοποιηθούν πράγματα που βγάζουν από μέσα τους ως \"εργαλεία\"στοχοποίησής τους,γεγονός που διαπίστωσα και με προβλημάτισε...Και το γεγονός πως αφέθηκαν να το κάνουν κάποια μέλη,λόγω του αδύναμου moderating,επίσης αποτελεί μία πραγματικότητα.
Το γεγόνος αυτό που λες, είναι όντως γεγονός και με προβλημάτισε και με έθλιψε όπως και πολλούς άλλους.
Όταν σε μια κοινότητα τα ευάλωτα σημεία κάποιου, γίνονται αιτία στοχοποίησης του και μάλιστα δεικτικότατης, φαινόμενο που έχει συμβει πολλάκις, τότε η πλάστιγγα, απο την ελευθερία θα πρέπει να τείνει περισσότερο προς την ασφάλεια.
Καλώς ήρθες Rain and WindΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 13-10-2009, 12:39 #122
Καλώς σας βρήκα!
)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-10-2009, 12:41 #123
υποψιαζομαι Νικο οτι ηρθε η ωρα να υπερασπιστεις οπως νομιζεις εσυ και οι συνεργατες σου μονοι σας ενα τοσο σημαντικο εργαλειο μαζικης επικοινωνιας οπως αυτο το φορουμ...
Αυτοι που τους αρεσουν τα μυστηρια, η ιδιωτικοτητα, τα φακελακια, τα στερεοτυπα , η συντηρηση και η αυταρχικη συμπεριφορα , αρνουνται συστηματικα καθε μορφης επεμβαση που θα αφηνε αλωβητο το χαρακτηρα του φορουμ να εκπλπηρωνει τους σκοπους του χωρις να βαζει φιμωτρο σε αυτους που το εχουν πραγματικα αναγκη για να μπορεσουν αυθορμητα να εκθεσουν το συμπτωμα τους η αυτο των συγγενων και φιλων τους, για να νοιωσουν το χαδι της συντροφικοτητας και της γειτονιας , την κοινη γνωμη που θα υποστηριξει το ατομο στο προβλημα του με ανθρωπια ...
Η αποφαση ειναι δικη σας
επαναλαμβανω οτι σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποτηριξης καθε μορφη ατομικης επικοινωνιας ισως παραβιαζει ακομα και την επαγγελματικη δεοντολογια γιατρων και ψυχολογων οι οποιοι θα επρεπε να θελουν επωνυμα την καταργηση στο φακελακι και την μιζα ....
Η Ελλαδα αλλαζει και καλο θα ηταν να αλλαξουμε καιμεις στρεφομενοι ξανα στον ηλιο της πλατειας απο τα σκοτεινα σοκακια της διαπλοκης και της συναλλαγης ...
13-10-2009, 12:43 #124
Originally posted by πανος12345
υποψιαζομαι Νικο οτι ηρθε η ωρα να υπερασπιστεις οπως νομιζεις εσυ και οι συνεργατες σου μονοι σας ενα τοσο σημαντικο εργαλειο μαζικης επικοινωνιας οπως αυτο το φορουμ...
Αυτοι που τους αρεσουν τα μυστηρια, η ιδιωτικοτητα, τα φακελακια, τα στερεοτυπα , η συντηρηση και η αυταρχικη συμπεριφορα , αρνουνται συστηματικα καθε μορφης επεμβαση που θα αφηνε αλωβητο το χαρακτηρα του φορουμ να εκπλπηρωνει τους σκοπους του χωρις να βαζει φιμωτρο σε αυτους που το εχουν πραγματικα αναγκη για να μπορεσουν αυθορμητα να εκθεσουν το συμπτωμα τους η αυτο των συγγενων και φιλων τους, για να νοιωσουν το χαδι της συντροφικοτητας και της γειτονιας , την κοινη γνωμη που θα υποστηριξει το ατομο στο προβλημα του με ανθρωπια ...
Η αποφαση ειναι δικη σας
επαναλαμβανω οτι σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποτηριξης καθε μορφη ατομικης επικοινωνιας ισως παραβιαζει ακομα και την επαγγελματικη δεοντολογια γιατρων και ψυχολογων οι οποιοι θα επρεπε να θελουν επωνυμα την καταργηση στο φακελακι και την μιζα ....
Η Ελλαδα αλλαζει και καλο θα ηταν να αλλαξουμε καιμεις στρεφομενοι ξανα στον ηλιο της πλατειας απο τα σκοτεινα σοκακια της διαπλοκης και της συναλλαγης ...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-10-2009, 12:45 #125
Originally posted by weird
Η αποφαση ειναι δικη σας
Η Ελλαδα αλλαζει και καλο θα ηταν να αλλαξουμε καιμεις στρεφομενοι ξανα στον ηλιο της πλατειας απο τα σκοτεινα σοκακια της διαπλοκης και της συναλλαγης ...
13-10-2009, 12:53 #126
Πάνο,ο ήλιος της πλατείας είναι άλλο και άλλο τα σκοτάδια ορισμένων posts.Δεν θα πάρει η μπάλα τους πάντες,γιατί δεν είναι υπεύθυνοι οι πάντες,ούτε όλα τα u2u αποτελούν τόπο συνωμοσιολογίας και ύποπτης συναλλαγής.Δεν είμαι οπαδός των συνωμοσιολογιών.Έχουν και τα μέλη την ικανότητα να καταλαβαίνουν πότε μία κατάσταση ξεφεύγει του ελέγχου και το βρίσκω δείγμα υγείας να ζητείται από τον administrator να καλύψει τα κενά/παραλείψεις του εκ μέρους των μελών.Σημαίνει πως συνυπάρχει εντός του forum διάθεση να γίνουν τομές σε ζητήματα,όχι να παραμένουν ες αεί ανεπίλυτα.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-10-2009, 12:55 #127
Originally posted by RainAndWind
Πάνο,ο ήλιος της πλατείας είναι άλλο και άλλο τα σκοτάδια ορισμένων posts.Δεν θα πάρει η μπάλα τους πάντες,γιατί δεν είναι υπεύθυνοι οι πάντες,ούτε όλα τα u2u αποτελούν τόπο συνωμοσιολογίας και ύποπτης συναλλαγής.Δεν είμαι οπαδός των συνωμοσιολογιών.Έχουν και τα μέλη την ικανότητα να καταλαβαίνουν πότε μία κατάσταση ξεφεύγει του ελέγχου και το βρίσκω δείγμα υγείας να ζητείται από τον administrator να καλύψει τα κενά/παραλείψεις του εκ μέρους των μελών.Σημαίνει πως συνυπάρχει εντός του forum διάθεση να γίνουν τομές σε ζητήματα,όχι να παραμένουν ες αεί ανεπίλυτα.
γιατι κοινοποιουνται και δεχονται κριτικη
13-10-2009, 13:03 #128
Πάνο, θα κάνω ένα καυστικό λογοπαίγνιο που απευθύνεται κυρίως σε σένα, αλλά μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι δεν θα ενοχληθείς ιδιαίτερα:
Αλλο πλατεία και άλλο πλατειά- ζω.
(Επειδή λες πολλές φορές ότι το φόρουμ είναι πλατεία....)
Ετσι θα σε παρακαλούσα να μην πλατειάσουμε άλλο. Το μήνυμά σου το έδωσες.
Δεν είναι το θέμα μας τα u2u.
Δεν είναι μόνο αυτά τουλάχιστον.....
Εγραψα χτες ένα καταβετό με ερωτήσεις και αντί να αφήσεις να απαντήσει και κάποιος σ\'αυτές, κολλήσαμε με την ανάλυση των u2u.
Εγραψε η ανώνυμη ένα κατεβατό με προτάσεις και το προσπεράσαμε......
Προσωπικά με απασχολούν οι ερωτήσεις που έθεσα χτες, οι θέσεις της rainand wind, της weird και του κρινο, της ανώνυμης, *, παρά η απαγόρευση της σύστασης ομάδας.
Εστω και αν δεν συμμετέχω σε καμιά ομάδα.
*ξέχασα και τον vince.
Μάλλον και πολλούς άλλους.... Συγνώμη.
13-10-2009, 13:24 #129
Originally posted by nature
παρά η απαγόρευση της σύστασης ομάδας.
ας κανει οποιος νομιζει οτι ομαδα του κανει κεφι.
Αρκει να μην ενοχλει και να μην στηνει ιστοριες απο το πουθενα.
13-10-2009, 13:56 #130
Originally posted by krino
παρά η απαγόρευση της σύστασης ομάδας.
ας κανει οποιος νομιζει οτι ομαδα του κανει κεφι.
Αρκει να μην ενοχλει και να μην στηνει ιστοριες απο το πουθενα.
1. Ότι δεν υπάρχει πόλεμος?
2. Ότι δεν αντιλαμβάνεται τον πόλεμο?
3. Ότι είναι βασιλιάς και δίνει μόνο διαταγές αντί να πολεμάει ο ίδιος?
Σκέψου τώρα το εξής. Σε ένα πόλεμο αντικαθιστάς τα όπλα με λόγια, τις εκατονταρχίες με κοινωνικές ομάδες, τα στρατηγία με ιατρεία. Ποιος πόλεμος επομένως?
Μου άρεσε κάτι που είχα διαβάσει κάπου: the devils greatest trick was to convince everybody that he did not exist.
13-10-2009, 14:07 #131
Βινς,
αρχιζω και εχω την εντυπωση οτι σε καθε κοινωνικο χωρο,
συχνα πυκνα αλλαζουν οι ισορροπιες για πολλους λογους, ενας απο αυτους ειναι οταν αλλαζει η συνθεση των ατομων.
(θυμασαι την ιντεραπτηντ? Την κασσι? τον θεσσαλο? την λαβιτα? την ατζικ? τον μιχαλακη? τον αντυ? τον ολορου? την ποπς? και αρκετους ακομα που δεν μου ερχονται.....)
Ετσι για να αρχισουμε να νοσταλγουμε πως ηταν τοτε και πως σημερα......
13-10-2009, 14:41 #132
Πάνο, θα κάνω ένα καυστικό λογοπαίγνιο που απευθύνεται κυρίως σε σένα, αλλά μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι δεν θα ενοχληθείς ιδιαίτερα:
Αλλο πλατεία και άλλο πλατειά- ζω.
(Επειδή λες πολλές φορές ότι το φόρουμ είναι πλατεία....)
Ετσι θα σε παρακαλούσα να μην πλατειάσουμε άλλο. Το μήνυμά σου το έδωσες.
Δεν είναι το θέμα μας τα u2u.
Δεν είναι μόνο αυτά τουλάχιστον.....
Εγραψα χτες ένα καταβετό με ερωτήσεις και αντί να αφήσεις να απαντήσει και κάποιος σ\'αυτές, κολλήσαμε με την ανάλυση των u2u.
Εγραψε η ανώνυμη ένα κατεβατό με προτάσεις και το προσπεράσαμε......
Προσωπικά με απασχολούν οι ερωτήσεις που έθεσα χτες, οι θέσεις της rainand wind, της weird και του κρινο, της ανώνυμης, *, παρά η απαγόρευση της σύστασης ομάδας.
Εστω και αν δεν συμμετέχω σε καμιά ομάδα.
*ξέχασα και τον vince.
Μάλλον και πολλούς άλλους.... Συγνώμη.
οποια μετρα ληφθουν κατα του δικαιωματος να ποσταρει ο οποιοσδηποτε οτιδιποτε , περιοριζει το δικαιωμα προβολης οποιουδηποτε καιαυτοπαραβαιαζει την αρχη και τον σκοπο του φορουμ ψυχολογικης και οχι γυναικουλιστικης προσεγγισης των διαφορων ζητηματων!
13-10-2009, 16:28 #133
φυση δεν πλατειαζω εσεις πλατειαζετε...
οποια μετρα ληφθουν κατα του δικαιωματος να ποσταρει ο οποιοσδηποτε οτιδιποτε , περιοριζει το δικαιωμα προβολης οποιουδηποτε καιαυτοπαραβαιαζει την αρχη και τον σκοπο του φορουμ ψυχολογικης και οχι γυναικουλιστικης προσεγγισης των διαφορων ζητηματων!
Πάνε,
Aν νομίζεις ότι είναι ψυχολογική υποστήριξη να κακοποιείται κάποιο μέλος ή να υβρίζεται ή να χλευάζεται, τότε πάω πάσο.....
Μήπως πρέπει να ανεχόμαστε να πληγώνεται η αξιοπρέπειά μας, ...έτσι, στα πλαίσια ...της πλατείας?
Η απάντησή μου είναι ΟΧΙ αγαπητέ πάνο....
Στα πλαίσια καμιάς πλατείας δεν τα δέχομαι αυτά.
Και να ξέρεις ότι τα δηλητήρια είναι εθιστικά πολλές φορές (ναρκωτικά, αλκοοόλ, καπνός....) Αν εκτίθεται κανείς σ\' αυτά, τα συνηθίζει.
Ετσι και η χυδαιότητα.
Και προσωπικά δεν θα την ανεχτώ
και ας μην ξαναπάω βόλτα στη πλατεία μου.
Καλύτερα να βρώ μια πιο υγιή συνήθεια,
που να προάγει την λογική μου,
την κριτική ματιά μου
το αίσθημα συντροφικότητας,
αλτρουισμού,
αλληλεγγύης,
εκτίμησης του κάθε καλού
και αυτοεκτίμησης.
Τέλος,
με προβληματίζει, ακόμα και αν τα μέλη που χλευάζονται, κακοποιούνται ή προσβάλλονται αποτελούν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό.
Ακόμα και αν το 99% των μελών, βρίσκει αυτό το φόρουμ άκρως φιλικό και υποστηρικτικό,
αλλά ένα 1% των μελών
βρίσκει αυτό το φόρουμ
σαν πηγή προβλημάτων, και στεναχώριας και εξευτελισμού,
τότε,
κάποιος, κάπου, κάνει κάποιο λάθος.
Αυτό πρέπει να βρούμε!!!
13-10-2009, 16:42 #134
με προβληματίζει, ακόμα και αν τα μέλη που χλευάζονται, κακοποιούνται ή προσβάλλονται αποτελούν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό.
Ακόμα και αν το 99% των μελών, βρίσκει αυτό το φόρουμ άκρως φιλικό και υποστηρικτικό,
αλλά ένα 1% των μελών
βρίσκει αυτό το φόρουμ
σαν πηγή προβλημάτων, και στεναχώριας και εξευτελισμού,
τότε,
κάποιος, κάπου, κάνει κάποιο λάθος.
Αυτό πρέπει να βρούμε!!!
Πρώτο πρώτο όνομα δέχομαι να είναι το δικό μου (καθώς έχω δηλώσει την εμπειρία της ψύχωσης άρα γίνομαι αυτόματα σχιζοφρενής). Όμως ας πει ο καθένας το 1% που έχει στο μυαλό του.
ΥΓ Οι πλάγιες ενοχλήσεις δείχνουν το πόσο φοβιτσιάρηδες και θρασύδειλοι είναι μερικοί. Έλεος.. έχω χάσει πάσα ιδέα..
13-10-2009, 17:05 #135
Vince,
μάλλον δεν εξέφρασα αρκετά καθαρά τι εννοώ.
Δεν σημαίνει πως πρέπει κανείς να έχει περάσει από ψύχωση για να ενοχλείται όταν τον κακοποιούν ή τον χλευάζουν.
Προσωπικά, χωρίς να έχω περάσει από ψύχωση, ενοχλούμαι πολύ.
Είτε εδώ μέσα χλευάζομαι εγώ, είτε ο διπλανός μου.
Αν εννοείς αυτό, βάλε με δεύτερη στη λίστα αξιολόγησης που είπες!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση