Results 271 to 285 of 802
-
15-10-2009, 12:09 #271
Θέμα: Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας
-----------------------------------------------------------------------------------
Αυτό είναι το θέμα μας κάναμε τίποτε απο αυτά που λέγαμε;υπήρχε μια κινητοποίηση για έναν σύλλογο υπυστήρηξης και αλληλοβοήθειας τι έχουμε/έχουν όσοι είχαν αρχίσει τις ενέργειες;η ιδέα χάλασε;
Πάνο σου είχα πεί ότι μόνο σε ενα πράγμα συμφωνούσαμε και τίποτε άλλο.Γράφω τέλος στην ανταλλαγή εξυπνάδων απο όλους μας και εγώ αν θέλετε βάζω πρώτη τον εαυτό μου όσο και αν διαφωνώ γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ.Πανο σταμάτα να δίνεις απαντήσεις εγώ σταματάω δείτε πως θα βοηθηθούμε και θα βοηθήσουμε.Τ Ε Λ Ο Σ
- 15-10-2009, 12:10 #272
Originally posted by weird
Πάνο συγνώμη που σου το χαλάω αλλά σε βλέπω σε μεγάλη ένταση τις τελευταίες μέρες και νομίζω οτι καλό θα ήταν να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
υποβολιμη...
εγω εχω περασει τοσα πολλα εξαιτιας αυτων που τους αρεσει το σκοταδι η ιντριγκα και η συνωμοσια που εχω μαθει πια να τους αντιμετωπιζω χωρις συναισθημα αλλα μονο με την λογικη βρισκοντας λυσεις .
να σου δωσω ενα παραδειγμα ?
πηγαινε στον Γαλλικο Γκουγκλ και χτυπα την λεξη santorini...
Η ιστοσελιδα μου βγαινει στην πρωτη σελιδα και ενας ενας οι επαγγελματιες τουρισμου ερχονται ολοι να μου ζητανε λινκ για ολους τους τουριστικους προορισμους του πλανητη!
Ξερω να παιρνω απο το ιντερνετ αυτο για το οποιο φτιαχτηκε
εσυ ομως μαλλον για αλλη δουλεια εχεις ερθει εδω και μια κουβεντα μονο θα σου πω..
προσεξε κοριτσι μου πως μπορεις να ωφεληθεις απο το αγνωστο , το διαφορετικο και το αντιφατικο στις σκεψεις σου
γιατι μονο αυτο μπορει να σε βγαλει απο τα αδιεξοδα σου...
αλλαγη τροπου σκεψης ερχεσαι να κανεις στην πλατεια και οχι επιβεβαιωση παντα
φιλικα παντα
15-10-2009, 12:13 #273
Originally posted by nature
Originally posted by πανος12345
Originally posted by nature
Originally posted by giota
Εχει πάθει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί.ακου είπε στον Οδυσσέα να πάει στον Γ.Α.Παπανδρέου για να τον βοηθήσει.Πάνο σύνελθε και ήγαινε σε γιατρό.Τράβα και δυο γραμμες τώρα απο κάτω.
Θα το σχολιάσω στην αρένα
γιατί ακόμα πιστεύω πως αυτό το θρεντ πρέπει να μείνει εφ ό ετάχθη.....
οταν ενας πολιτης σε μια δημοκρατικη Χωρα εξαντλησει ολο τον κρατικο μηχανισμο χωρις να μπορει απο πουθενα να εξασφαλισει τα φαρμακα του και την περιθαλψη του , πρεπει να το γνωριζει το πρωθυποργικο γραφειο γιατι ο πρωθυπουργος μιας Χωρας μπορει να δωσει τις καταλληλες οδηγιες για να παρακαμφθουν τα οποια εμποδια .
Ειναι ο ανωτατος ηγετης μιας λαικης κυριαρχιας καιειμαι σιγουρος οτι ο Οδησσεας η ο καθε Οδησσεας θα βρει την λυτρωση του αν το κανει
Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι δεν το γνωρίζω? (μην παραξηγούμαστε, δεν εννοώ μόνο τον ΓΑΠ, αλλά όποιος και να ήταν στη θέση του και ο Μπους να ήταν που λέει ο λόγος, φυσικά γνωρίζω ότι αυτό που λες γίνεται)
αποδειξει ολα αυτα που σου εχω γραψει εκει που ηθελες να παει η συζητηση
15-10-2009, 12:15 #274
πανο χαλαρωσε,
δεν εχουν ολοι αρνητικη εικονα για σενα.
Η τουλαχιστον μην προσπαθεις να την κανεις εσυ ο ιδιος αρνητικη σε ολους.
Αν εχεις να δωσεις κατι θετικο καντο απλα.
15-10-2009, 12:17 #275
Originally posted by giota
Θέμα: Σχετικά με τη λειτουργία και τους στόχους της κοινότητας
-----------------------------------------------------------------------------------
Αυτό είναι το θέμα μας κάναμε τίποτε απο αυτά που λέγαμε;υπήρχε μια κινητοποίηση για έναν σύλλογο υπυστήρηξης και αλληλοβοήθειας τι έχουμε/έχουν όσοι είχαν αρχίσει τις ενέργειες;η ιδέα χάλασε;
Πάνο σου είχα πεί ότι μόνο σε ενα πράγμα συμφωνούσαμε και τίποτε άλλο.Γράφω τέλος στην ανταλλαγή εξυπνάδων απο όλους μας και εγώ αν θέλετε βάζω πρώτη τον εαυτό μου όσο και αν διαφωνώ γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ.Πανο σταμάτα να δίνεις απαντήσεις εγώ σταματάω δείτε πως θα βοηθηθούμε και θα βοηθήσουμε.Τ Ε Λ Ο ΣΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2009, 12:18 #276
Πάνο συγνώμη που σου το χαλάω αλλά σε βλέπω σε μεγάλη ένταση τις τελευταίες μέρες και νομίζω οτι καλό θα ήταν να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
υποβολιμη...
εγω εχω περασει τοσα πολλα εξαιτιας αυτων που τους αρεσει το σκοταδι η ιντριγκα και η συνωμοσια που εχω μαθει πια να τους αντιμετωπιζω χωρις συναισθημα αλλα μονο με την λογικη βρισκοντας λυσεις .
Η ιστοσελιδα μου βγαινει στην πρωτη σελιδα και ενας ενας οι επαγγελματιες τουρισμου ερχονται ολοι να μου ζητανε λινκ για ολους τους τουριστικους προορισμους του πλανητη!
εσυ ομως μαλλον για αλλη δουλεια εχεις ερθει εδω και μια κουβεντα μονο θα σου πω..
προσεξε κοριτσι μου πως μπορεις να ωφεληθεις απο το αγνωστο , το διαφορετικο και το αντιφατικο στις σκεψεις σου
φιλικα παντα
αυτά που λες τα βρίσκω άστοχα και δεν θα ασχοληθώ. Επιμένω όμως, οτι βρίθεις επιθετικότητας και έχεις ξεφύγει τελευταία.
Μήπως έιναι καλό να αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου και να κοιτάξεις να σε φροντίσεις?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2009, 12:29 #277
υποβολιμη...
φιλικα παντα
αυτά που λες τα βρίσκω άστοχα και δεν θα ασχοληθώ. Επιμένω όμως, οτι βρίθεις επιθετικότητας και έχεις ξεφύγει τελευταία.
Μήπως έιναι καλό να αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου και να κοιτάξεις να σε φροντίσεις?
15-10-2009, 12:31 #278
Originally posted by krino
πανο χαλαρωσε,
τα δικα μου ταυτιζονται με αυτα που επικαλειται επισημα το φορουμ
τωρα ειπαμε πολλα εδω για το πως μπορει να το υλοποιησει καλυτερα
ΤΕΛΟΣ και απο μενα
15-10-2009, 12:34 #279
Εύκολα βαφτίζεις καλοπροαίρετα και ειλικρινή σχόλια ως επιθετικά και είδα πως το ίδιο έκανες με την rain and wind.
Εύκολα κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλό σου για την επιθετικότητα που ολοφάνερα εκμπέμπεις.
Ξέρεις Πάνο, πάντα έλεγα ότι η βάση καθε σχεδόν προβλήματος είναι η εθελοτυφλία.
Κάτι που σε σένα είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Καλό μεσημέριΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-10-2009, 12:40 #280
μμμμ βλεπω εσεις οι δυο τα πατε μια χαραααα.....
15-10-2009, 12:49 #281
Εύκολα βαφτίζεις καλοπροαίρετα και ειλικρινή σχόλια ως επιθετικά και είδα πως το ίδιο έκανες με την rain and wind.
Εύκολα κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλό σου για την επιθετικότητα που ολοφάνερα εκμπέμπεις.
Ξέρεις Πάνο, πάντα έλεγα ότι η βάση καθε σχεδόν προβλήματος είναι η εθελοτυφλία.
Κάτι που σε σένα είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Καλό μεσημέρι
........................................
15-10-2009, 12:53 #282
πανο χαλαρωσε,
ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης δεν ειναι χωρος
ουτε αυτοπροβολης, ουτε ετεροκριτικης ....
Ειναι ενα εργαλειο μαζικης επικοινωνιας με προκαθορισμενο στοχο και φορα απο το ατομο στο συνολο μονοσημαντη ....
Συνεχισε να δινεις χωρις να παιρνεις οπως απεδειξες
οτι εχεις την διαθεση και την θεληση να κανεις ,
χωρις να ζητας ανταλλαγματα
15-10-2009, 13:04 #283
χμμμ ας συμφωνησω οτι ειναι ετσι οπως τα λες.
Ας μην πεσω στη παγιδα λοιπον οπως λες.
Ξέχωρα απο αυτα,
να εχεις υποψη σου,
οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα εργαλεια θελουν ρευμα για να δουλεψουν....
αμα τα βγαλεις απο την πριζα, ειναι χρησιμα μονο για σκαμπω.
15-10-2009, 13:11 #284
χμμμ ας συμφωνησω οτι ειναι ετσι οπως τα λες.
Ας μην πεσω στη παγιδα λοιπον οπως λες.
Ξέχωρα απο αυτα,
να εχεις υποψη σου,
οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα εργαλεια θελουν ρευμα για να δουλεψουν....
αμα τα βγαλεις απο την πριζα, ειναι χρησιμα μονο για σκαμπω.
θα σου απαντησω με ενα παλιο Ρωσικο παραμυθι..
καποτε σε ενα χωριο εμφανιστηκαν φιδια!
μαζευτηκε το συμβουλιο και αποφασισαν να φερουν σκατζοχοιρους για να τα φανε ....
ομως αφου εφαγαν τα φιδια οι σκατζοχοιροι , καταλαβαν οτι τωρα ειχαν προβλημα με αυτους ,γιατι τα παιδια επαιζαν μαζι τους και τα πληγωναν οι αγκιδες τους !
δωστου συμβουλιο ξανα λοιπον και αποφασισαν να φερουν αλεπουδες για να φανε τους σκατζοχοιρους ...
οπως παλι τα ιδια , γιατι τωρα τα ειχαν με τις αλεπουδες
που ετρωγαν τις κοτες και τα κοτοπουλα ...
ξανα συμβουλιο λοιπον και αποφασιζουν να φερουν φιδια για να διωξουν τις αλεπουδες!
15-10-2009, 13:28 #285
που εκαναν λαθος ?
στο οτι προσπαθουσαν να αλλαξουν την φυση αντι να βουλωσουν τις τρυπες στα σπιτι τους !
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία