Results 421 to 435 of 802
-
19-10-2009, 20:49 #421
Originally posted by krino
1. Να απαγορευτουν οι προσωπικες επιθεσεις απο απαντες προς απαντες.
Θεωρώ την παρουσία σου εδώ περα πολύ σημαντική και καταλυτική πάρα πολλές φορές, αλλά αναλογίσου πόσες φορές καταπατάς (και καταπατάς μόλις και αυτή τη στιγμή) και εσύ αυτόν το κανόνα που ο ίδιος διατύπωσες;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 19-10-2009, 20:59 #422
Originally posted by anwnimi
1. Να απαγορευτουν οι προσωπικες επιθεσεις απο απαντες προς απαντες.
Θεωρώ την παρουσία σου εδώ περα πολύ σημαντική και καταλυτική πάρα πολλές φορές, αλλά αναλογίσου πόσες φορές καταπατάς (και καταπατάς μόλις και αυτή τη στιγμή) και εσύ αυτόν το κανόνα που ο ίδιος διατύπωσες;
Σε ευχαριστω για τα καλα και τα κακα λογια...
Οσο για την καταπατηση το γνωριζω.
Οταν βουτηξεις στο βουρκο,
δεν εχει νοημα να λες οτι με εσπρωξε καποιος και λερωθηκα.....
Εγω λεω τι πρεπει να κανει ο αντμιν και οχι οι χρηστες.
Τα υπολοιπα σε νεο ποστ,
γιατι σχολασα.
19-10-2009, 21:02 #423
Ναι αλλά δε φτάνει μόνο το τι θα κάνει μόνο ο αντμίν, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά με τον τρόπο που πράττουμε.
Ναι, ο βούρκος λερώνει αλλά αυτό είναι μερικές φορές δικαιολογία παρά αιτιολογία.
Γι\'αυτό και είναι χρήσιμο να δεσμευτούμε προσωπικά όλοι μας, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό όπως είπε και ο Νίκος, σε κάποιους πιό πρακτικούς όρους χρήσης.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
19-10-2009, 22:17 #424
EINAI ΠAPAΛOΓO NA MIΛAME AΠΛA ΓIA TPOΠOΠOIHΣEIΣ TΩN MHNYMATΩN. ΔEN MΠOPOYN NA KANOYN AYTO TO ΠPAΓMA ΣYNEXΩΣ OI YΠEYΘYNOI KAΘΩΣ AYTOI ΠOY ΠAPEKTPEΠONTAI ΘA ΣYNEXIΣOYN NA TO KANOYN AN ΔEN YΠAPXOYN AMEΣEΣ ΣYNEΠEIEΣ.
ME 1-2 MΠAN TO 99% ΘA ΣYMMOPΦΩΘEI AMEΣA.
EIMAI KATA TΩN ΔIAΓPAΦΩN KAI ΠPOTIMΩ AYTOI ΠOY ΦTAINE NA MΠAINOYN ΣTO ΠEPIΘΩPIOΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-10-2009, 22:32 #425
Εγω να λαβω τα μετρα μου?
Ας τα λαβουν οι διαχειριστες, αυτωνων δουλεια δεν ειναι?
Δικη μου ευθυνη ειναι να κρατω το χωρο σε ταξη?*
Γιατί αν μπορούσε, δεν θα καθόμασταν τώρα εδώ να συζητάμε το ενδεχόμενο να κλείσει. Απλό δεν είναι?
ο χωρος οπως τον αντιλαμβανομαστε εχει διαφορετικη εννοια για εσενα και για εμενα.
Για εμενα χωρανε απαντες ακομα και οι επιθετικοι,
για σενα περισευουν και σου χαλανε την εικονα.
Αλλη αισθητικη προφανως.....
Τα πάντα δεν τελείωσαν και δεν τελειώνουν με το φόρουμ.
Όσον αφορά την τροπή των πραγμάτων, παραμένω αισιοδοξη.
ομοιως και εγω αισιοδοξος ειμαι..... για αυτο αλλωστε παρεμβαινω και θα συνεχισω να το κανω,
μεχρις ωτου λογικες οπως οι δικες σου να μπουν στο ντουλαπι με τα αχρηστα....
* αν και πιστευω οτι το εχω κανει και αυτο....
Αυτό το θεωρώ υπερπροστατευτικό, να κάθεται ο αντμίν και να επιτηρεί ολημερίς τι γράφει ο καθένας και να τροποποιεί αν είναι απαραίτητο.
Είναι πιο απλά και πιο εύκολα λοιπόν τα πράγματα, αν αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί.
Να λάβεις τα μέτρα σου λοιπόν σε αυτό.
Όχι για μένα δεν χωράνε άπαντες.
Όταν αρχίζουν να πετάγονται χυδαίοι χαρακτηρισμοί και δημιουργούνται εντάσεις διαρκώς επί μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν υπάρχει αδυναμία αυτορύθμισης, όταν επιπλέουμε όλοι μαζί σε ένα κλίμα νοσηρό, όπου η στήριξη λαμβάνει συχνά κακοποιητική μορφή, όταν η διαχειριστική παρέμβαση έχει εξαντλήσει κάθε άλλη προειδοποίηση, τότε, κάποιοι δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσουν.
Όχι φυσικά για λόγους αισθητικής, αλλά για λόγους ουσίας.
Να παρεμβαίνεις όσο θέλεις Κρίνο, αλλά δεν είναι ανάγκη οι απόψεις που διαφωνούν με την δική σου να μπούνε σε κάποιο ντουλάπι.
Γιατί τέτοια επιθυμία να ακουστεί η δική σου μόνο άποψη ως η απόλυτα σωστή?
Είπαμε, εκθέτει ο καθένας προτάσεις, κι από εκεί και πέρα, άλλοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-10-2009, 22:32 #426
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
EINAI ΠAPAΛOΓO NA MIΛAME AΠΛA ΓIA TPOΠOΠOIHΣEIΣ TΩN MHNYMATΩN. ΔEN MΠOPOYN NA KANOYN AYTO TO ΠPAΓMA ΣYNEXΩΣ OI YΠEYΘYNOI KAΘΩΣ AYTOI ΠOY ΠAPEKTPEΠONTAI ΘA ΣYNEXIΣOYN NA TO KANOYN AN ΔEN YΠAPXOYN AMEΣEΣ ΣYNEΠEIEΣ.
ME 1-2 MΠAN TO 99% ΘA ΣYMMOPΦΩΘEI AMEΣA.
EIMAI KATA TΩN ΔIAΓPAΦΩN KAI ΠPOTIMΩ AYTOI ΠOY ΦTAINE NA MΠAINOYN ΣTO ΠEPIΘΩPIO
Η διαφορά του μπαν απο την διαγραφή ποιά είναι ακριβώς?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-10-2009, 23:01 #427
Καλησπέρα σε όλους.
Είχα πολλή δουλειά και τώρα πρέπει να ξαναφύγω.
Βλέπω ότι σήμερα είπατε πολλά, δεν έχω τώρα χρόνο να τα δω αναλυτικά. Θα το κάνω αργότερα. Είδα όμως ότι σε 1-2 ποστ αναφέρεται το όνομά μου σε σχέση με διαγραφές.
Βιαστικά σας ενημερώνω ότι ΔΕΝ συμφωνώ με διαγραφές, κανενός!!!
Πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται όμως μνεία ποιος είναι ο λόγος που το Α ή το Β ποστ είναι απαράδεκτο. Μόνο έτσι αποφεύγεται η επανάληψη της ίδιας συμπεριφοράς.
Σχετικά με τον Πάνο η σούμα για μένα είναι θετική.
Λέει αρκετά που δεν συμφωνώ, αλλά το εξισορροπεί με άλλα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ και ΒΑΘΕΙΑ που εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να τα διαβάζω.
Δεν έχετε δικαίωμα 5-6 ή 16 ή 26 άτομα εδώ να μου στερήσετε το δικαίωμα να διαβάζω τον Πάνο.
Να ξέρετε ότι όπως εσάς σας ενδιαφέρει να μιλάτε για το Α θέμα, ένας συνάνθρωπος ή συμφορουμίτης, έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται για ένα Β θέμα.
Αυτά προς το παρόν.....
19-10-2009, 23:03 #428
TO MΠAN EINAI ΠPOΣΩPINH AΠAΓOPEYΣH EIΣOΔOY ΣE ENA ΦOPOYM ANAΛOΓO ME TO ΠOΣO EΠIΘYMEI O ANTMIN KAI ΣYMΦΩNA ME TO ΠAPAΠTΩMA
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
20-10-2009, 10:33 #429
Όχι, ήταν και άλλα μέλη που συντάχθηκαν με την ίδια άποψη.
Όχι, μιλάω για την άποψη κατά της διαγραφής, όσον αφορά τα γεγονότα του καλοκαιριού.
το καλοκαιρι ειναι γνωστο το τι θεση πηρε ο καθενας.
Συνοπτικα αν θες οσοι μιλησαν για διαγραφες κακως μιλησαν.
Θα μπορουσαν να απευθυνθουν απευθειας στον αντμιν και να ειχε ληξει εκει το θεμα.
Αντιθετα απο τοτε αρχισαν να στηνονται τα ιδιοτυπα δικαστηρια.
Δεν μίλησα για διαγραφές κατευθείαν αλλά αν θυμάσαι συμφώνησα με την τοποθέτησή σου για επισήμανση μιας αδιόρθωτης συμπεριφοράς (κάτι που έχει γίνει ήδη πολλάκοις) και στη συνέχεια για τη συνολική κρίση της συμπεριφοράς από την κοινότητα, κάτι που πάλι εσύ ο ίδιος είπες.
μεχρι εδω,
παρακατω δεν παει.
Στη συνέχεια πρόσθεσα το μέτρο του προσωρινού αποκλεισμού, αν πάλι τα παραπάνω δεν λειτουργήσουν.
και αν δεν λειτουργησει ουτε αυτο?
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν δε λειτουργήσει, αν δεν γίνει προηγουμένως η εφαρμογή του
μα εσυ ηδη προχωρησες σε σειρα μετρων χωριςνα ξερεις τι θα κανουν τα προηγουμενα.
Χωρις απο την αλλη να εχεις υποψη σου γιατι φορουμ μιλαμε.
Ειναι γεγονος οτι αυτο κανενα δεν εχει απασχολησει.
Ουτε εσενα, ουτε την weird ουτε κανενα.
Βέβαια, αυτό δε σημαίνει όμως ότι η πλειοψηφία απονέμει πάντα δικαιοσύνη, αν συνέβαινε αυτό όλες οι δημοκρατικές χώρες θα ευημερούσαν. Η πλειοψηφία μπορεί κάποιες φορές να είναι εξαιρετικά παραπλανημένη...
κατσε παρεξηγηση....
για ποια πλειοψηφια μιλας?
Εγω ειχα υποψη μου, οτι τις αποφασεις τις λαβαινει ο αντμιν.
Βγαινει κυβερνηση πλειοψηφιας και δεν το πηρα χαμπαρι?
Ο ίδιος ο αντμίν μίλησε για ψηφοφορία των κανόνων χρήσης.
Τώρα για κρίση συμπεριφοράς, εσύ δε μίλησες για συνολική κρίση από την κοινότητα;
το θεμα της ψηφοφοριας το θεωρω μια ακομα κινηση του αντμιν να φυγουν απο πανω του οι ευθυνες του.
Αναζητα το αλλοθι για μια διεξοδο προς μια ατελεσφορη κατευθυνση.
Οσο με αφορα αυτο το αλλοθι δεν προκειται να το δωσω σε κανενα.
Όμως, ποιος άλλος τρόπος αλήθεια υπάρχει; Για πες εσύ...Μακάρι να υπάρχει γιατί πολύ θα χαρώ, ειλικρινά σου μιλάω!
να υπαρχει σοβαρη αντιμετωπιση απο τον (τους) αντμιν για την τηρηση (και εμπλουτισμο αν χρειαστει) των ορων χρησης.
Να υπαρχει συνεχη τηρηση αυτων και σε περιπτωση που ο κρινο ξεφυγει να τροποποιείται το ποστ του ως μη τηρουμενων των ορων χρησης.
Η εγραφη μου δεν σημαινει οτι μπορω να γραφω και οτι μου κανει κεφι, ουτε να βριζω, ουτε να επιτιθομαι προσωπικα σε χρηστες.
Οκ, καμία δίαφωνία.
Απλά, αν έχω καταλάβει καλά, ο Νίκος μίλησε ότι ίσως παίξει ρόλο και η δική μας συνδρομή στην κρίση του αποκλεισμού ή μη κάποιου μέλους που παραβιάζει ασύστολα κάποιους κανόνες.
Aλλά να σου πω την αλήθεια, αυτό προσωπικά θα με έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση τώρα που το σκέφτομαι στην πράξη πως θα ήταν, οπότε για να δούμε για αρχή πως και αν θα γίνει αυτό από τη διαχείριση και μόνο.
Δηλαδη να στησω μια αλλου τυπου αρενα (οπως αυτη που κλειδωσαν οι διαχειριστες) και εκει να μαζευεται η συγκλητος για να τοποθετουν αναλογα τον αντιχειρα τους εαν θα φανε τα λιονταρια η οχι τον μονομαχο.
Μαζευτειτε οσοι θελετε, οσοι διψατε για αιμα,
αλλα εμενα να με αφησετε μακρια απο τετοια αιμοδιψη σεναρια.
Εγω θα συνεχισω να κανω οτι εκανα συνειδητα οσα χρονια ειμαι εδω μεσα.
Ειναι θεμα ηθικης μου και ιδεολογιας μου οσο και αξιοπρεπειας μου, να εχω τις αποψεις που εχω.
Και επειδη τις εχω υπερασπιστει επαξια πανω απο 20 χρονια,
δεν σκοπευω να αλλαξω τακτικη σημερα για χαρη ενος φορουμ.
Όσο για την αξία της τιμωρίας, σου ξαναλέω την εννοώ αλλιώς, ως μέσο συνειδητοποίησης και σεβασμού των ορίων όχι ως μέσο επιβολής εξουσίας, είτε σε ένα παιδί είτε σε μια κοινότητα real life ή εικονικά, ναι, έχει αξία.
Αν έχεις μεγαλώσει ή δουλέψει με παιδιά, αυτό το καταλαβαίνεις στο πετσί σου. Και ειδικά εδώ μέσα που κάποιοι δε φέρονται ως ενήλικοι αλλά ως αυτοκαταστροφικά παιδιά.
Τι θα κάνεις στο παιδί μου/σου/του αν σου βάζει φωτιά στο σπίτι, αν βαζει σε κίνδυνο είτε τους άλλους είτε τον εαυτό του, αν βρίζει ασύστολα, αν δεν έχει μάθει να συζητάει; Θα του πεις \"κρίνε μόνο σου, δε σε τιμωρώ, σε αφήνω να βάλεις φωτιά, σε αφήνω να σκοτωθείς ή να προξενήσεις βλάβη, σε αφήνω να μιλάς όπως σου έρθει;\" Του μαθαίνεις τα όρια, όρια που δε θίγουν προπαντώς την αξιοπρέπεια τη δική του και έπειτα των άλλων. Το να μεγαλώσεις παιδιά ρομπότ, πειθήνια, καταπιεσμένα είναι το άλλο άκρο και δε μίλησα για κάτι τέτοιο...
καταρχην ειμαστε εκτος θεματος.
Κατα δευτερον και πολυ συνοπτικα διαφωνω.
Κατα τριτον, ειναι ενα θεμα που το εχω συζητησει διεξοδικα και εχω ετοιμα απο αλλο θρεντ και τις διαφωνιες και την επιχειρηματολογια μου.
Αν νομιζεις ανοιγουμε ενα νεο θρεντ που να μιλαει για το πως βλεπουμε την διαπαιδαγωγηση και μπορω να σου μεταφερω ολοκληρα πακετα αποψεων που ηδη εχω γραψει.
Δεν θα κουραστω σε πληροφορω καθολου.
Το αντιλαμβάνομαι ότι βγήκα εκτός θέματος αλλά ο σκοπός μου ήταν για να σου φανερώσω το πως η συμμόρφωση κάποιου με κάποιους κανόνες μιας κοινότητας στην οποία συμμετέχει μπορούν να τον ωφελήσουν τον ίδιο, αυτό και μόνο.
σου επα οτι διαφωνω ως προς την λογικη που βαζεις.
Δεν ξερω αν εχει νοημα να το επεκτεινω μονο και μονο για να σου αποδειξω οτι εχεις αδικο.
Παρολα αυτα αν το νομιζεις σκοπιμο μπορω να το κανω.
Τέλος, πιστεύω ότι το πρόβλημα εδώ μέσα δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διαγραφή ή μη ενός συγκεκριμένου μέλους αλλά στο πως συμπεριφερόμαστε όλοι μας εδώ μέσα απέναντι σε όλους.
δεν μπορει κανενας αντμιν, ουτε να μαθει αγωγη σε κανενα, ουτε συμπεριφορα.
Μπορει ομως οταν καποιος κανει αταξια, να του κοβει τον αερα.
Εδω αρκετοι ειναι ετοιμοι με τα μαχαιρια ακονισμενα.
Καθηκον καθε αντμιν ειναι να του παρει το μαχαιρι, οχι να τον πεταξει εξω απο το χωρο.
Συμφωνώ και εδώ.
Εγώ μίλησα για το τι μπορεί να γίνει αν ακόμα κι αν του πάρει το μαχαίρι, εξακολουθεί να πετροβολάει.
Μακάρι να μην εξακολουθεί. Οπότε ας μην επεκταθούμε άλλο κι ας μείνουμε στο να του παίρνει το μαχαίρι...κάτι που εύχομαι να σταματάει εκεί.
ας του παρει και το μαχαιρι και τις πετρες και το τσεκουρι αν χρειαστει.
Ειναι σαφες οτι εφοσον σεβεται τους κανονες του φορουμ, ας εχει και κανονια.
Και ολα αυτα που συζηταμε τωρα επρεπε να ειχαν γινει πριν αρκετους μηνες, εν τη γεννεση τους,
οχι τωρα που εχουμε φτασει στο απροχωρητο.....
Πλεον το φορουμ εχει κακοφορμησει πολυ ασχημα....
Οπότε καιρός για πιο δραστικά μέτρα...
συμφωνω ως προς τα δραστικα μετρα.
Μονο που για μενα τα \"δραστικα μετρα\" ειναι να μην αφηνεται το φορουμ στην τυχη του.
Και ενα παραδειγμα πολυ προχειρο, ηταν το θεμα του καλοκαιριου που καποιοι την επεφταν στον πανο και αναγκαστηκα (οπως και αλλοι 2 χρηστες) να λενε στους υπολοιπους αφηστε τον καθε πανο να πει την γνωμη του.
Αυτο ηταν δουλεια του αντμιν και οχι δικη μου.
Η αυτορυθμιση δεν λειτουργησε γιατι δεν θα υπηρχαν ατομα που να δειχνουν κατανοηση σε τετοια ζητηματα.
Αντιθετα αρχιζαν να βαζουν ζητηματα απο το πουθενα περι διαγραφων.
Εκει επρεπε να παρεμβει ο αντμιν και να πει στους μεν που ηθελαν διαγραφες,
να μας κανουν την χαρη και αν υπηρχε θεμα με τον καθε πανο, να του εφιστησει την προσοχη σε ποιο σημειο ειναι λαθος με βαση το κεντρικο πνευμα του φορουμ.
Εαν γινονταν ολα αυτα, τοτε εφοσον συνεχιζαν αυτες οι φωνες, δεν ειχαν αλλο δρομο ειτε να αποδεκτουν την ολη κατασταση ειτενα αποχωρησουν.
Αντιθετα τιποτα απο αυτα δεν εγινε και ετσι σιγα σιγα οι φωνες αυτες αποκτησαν προσωπο και ετσι φτασαμε στο σημερα....
20-10-2009, 10:38 #430
Ναι αλλά δε φτάνει μόνο το τι θα κάνει μόνο ο αντμίν, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά με τον τρόπο που πράττουμε.
Ναι, ο βούρκος λερώνει αλλά αυτό είναι μερικές φορές δικαιολογία παρά αιτιολογία.
Γι\'αυτό και είναι χρήσιμο να δεσμευτούμε προσωπικά όλοι μας, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό όπως είπε και ο Νίκος, σε κάποιους πιό πρακτικούς όρους χρήσης.
Ο καθενας μας ξεχωριστα μπορει να κανει οτι νομιζει.
Δεσμευσεις εχουν γινει και στο παρελθον αλλοτε λειτουργησαν αλλοτε οχι.
Την συνολικη ευθυνη του φορουμ την εχει ο αντμιν και οχι οι χρηστες.
Σαφως ο Χ κρινος μπορει να παρεκτραπει.
Ποιος ομως θα κρινει οτι οντως ετσι ειναι?
η πλειοψηφια του φορουμ?
Γιατι μαζι το εχουμε το φορουμ?
Μαζι το πληρωνουμε?
Μαζι κλειδωνουμε θεματα?
Και αμα εγω δεσμευτω και αυριο καποιοι κρινουν οτι εγω παρεβηκα κατι,
θα πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας?
20-10-2009, 10:58 #431
Originally posted by weird
Ευθύνη του καθενός μας είναι να κρατάμε τον εαυτό μας σε τάξη, και όχι να πετάμε διαρκώς το μπαλάκι στον αντμιν λέγοντας «Να υπαρχει συνεχη τηρηση αυτων και σε περιπτωση που ο κρινο ξεφυγει να τροποποιείται το ποστ του ως μη τηρουμενων των ορων χρησης».
Αυτό το θεωρώ υπερπροστατευτικό, να κάθεται ο αντμίν και να επιτηρεί ολημερίς τι γράφει ο καθένας και να τροποποιεί αν είναι απαραίτητο.
Είναι πιο απλά και πιο εύκολα λοιπόν τα πράγματα, αν αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί.
Να λάβεις τα μέτρα σου λοιπόν σε αυτό.
Όχι για μένα δεν χωράνε άπαντες.
Όταν αρχίζουν να πετάγονται χυδαίοι χαρακτηρισμοί και δημιουργούνται εντάσεις διαρκώς επί μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν υπάρχει αδυναμία αυτορύθμισης, όταν επιπλέουμε όλοι μαζί σε ένα κλίμα νοσηρό, όπου η στήριξη λαμβάνει συχνά κακοποιητική μορφή, όταν η διαχειριστική παρέμβαση έχει εξαντλήσει κάθε άλλη προειδοποίηση, τότε, κάποιοι δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσουν.
Όχι φυσικά για λόγους αισθητικής, αλλά για λόγους ουσίας.
Να παρεμβαίνεις όσο θέλεις Κρίνο, αλλά δεν είναι ανάγκη οι απόψεις που διαφωνούν με την δική σου να μπούνε σε κάποιο ντουλάπι.
Γιατί τέτοια επιθυμία να ακουστεί η δική σου μόνο άποψη ως η απόλυτα σωστή?
Είπαμε, εκθέτει ο καθένας προτάσεις, κι από εκεί και πέρα, άλλοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν.
δεν λεω οτι δεν εχουν ευθυνη οι χρηστες.
Αλλωστε οι χρηστες γραφουν και οχι ο αντμιν.
Ειανι ομως περα απο καθε λογικη να πουμε οτι εγω μπορω να αυτολογοκρινω τον εαυτο μου.
Μα πως μπορω να το κανω αυτο, οταν θεωρω οτι αυτο που λεω ειναι σωστο?
Αρα τι μου προτεινεις εδω, να με φιμωσεις?
Δεχομαι ομως οτι αυτο μπορει να το κανει ο αντμιν εξηγωντας μου,
γιατι εχω γραψει κατι που ειναι εκτος του πνευματος της κοινοτητας
Και οσο με αφορα, αν το πας στο προσωπικο,
αναλογα το κενο που αφησε ο αντμιν θεωρω οτι εχω αναλαβω τις ευθυνες μου στο ακεραιο.
Τα μετρα που επρεπε να λαβω εγω, το εχω κανει και με το παραπανω.
Ψαξε αλλου για ευθυνες λοιπον.
Λες οτι για σενα δεν χωρανε απαντες.
Αληθεια για αυτο το λογο δεν εφυγες?
Κατι βεβαια που με λυπησε αλλα το σεβαστηκα.
Γιατι ομως τωρα επεστρεψες?
Μυριστηκες αιμα η μου φανηκε?
Πως και επεστρεψες ετσι ντουρα την στιγμη που αρχισε να υφαινονται οι αποψεις περι διαγραφων?
20-10-2009, 11:29 #432
Κρίνο,εγώ προσωπικά κάθισα και σκέφτηκα όσα έγραψες χτες.Δεν επιθυμώ ούτε να είμαι τιμωρός,ούτε κριτής.Αρκεί να αναγνωρίσω την προσπάθεια της κάθε πλευράς να γίνει ξανά η συλλογικότητα το κέντρο,όχι ο ατομικισμός.(Πάνε,τ\'ακούς;Π άρτο λίγο αλλιώς και κάνε κι εσύ,όπως οφείλουμε όλοι μας,άλλη μία προσπάθεια να επικοινωνούμε με τρόπο που να εμπεριέχει το σεβασμό στην κοινότητα αυτή.Περαστικά επίσης,διάβασα για το πρόβλημα της υγείας σου,σιδερένιος!Δε θα πάψω να σε κρίνω όμως,το νου σου ρε!)lol
Xάιντε,ας το πάρουμε αλλιώς παιδιά,ίσως αν δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα θετικά του καθενός,κι όχι στα ελαττώματά του,να φτάνουμε κι εμείς σε έναν καλύτερο εαυτό.Για να σας δω.(κι εγώ θα προσπαθήσω,μέσα με βάζω)
Ψψψττ,καλέ,πάμε άλλη μία.Καλημέρα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
20-10-2009, 11:41 #433
RainAndWind
απο μονο του και αυτοματα δεν γινεται τιποτα.
Αυτα εδω μεσα πια εχουν τελειωσει.
Η καλη θεληση στερεψε.
Ο αντμιν ειναι εκ των πραγματων αναγκασμενος και απο τις νεες συνθηκες που υπαρχουν να βαλει τα πραγματα στη θεση τους.
Αλλιως αυτη η υποθεση δεν θα σταματησει ποτε.
Υπαρχει μια ανοχη η οποια καλως η οχι εχει παρεξηγηθει.
Αυτη η παρεξηγηση πρεπει να ληξει ΑΜΕΣΑ!
20-10-2009, 11:54 #434
απο μονο του και αυτοματα δεν γινεται τιποτα.
Αυτα εδω μεσα πια εχουν τελειωσει.
Η καλη θεληση στερεψε.
Ο αντμιν ειναι εκ των πραγματων αναγκασμενος και απο τις νεες συνθηκες που υπαρχουν να βαλει τα πραγματα στη θεση τους.
Αλλιως αυτη η υποθεση δεν θα σταματησει ποτε.
Υπαρχει μια ανοχη η οποια καλως η οχι εχει παρεξηγηθει.
Αυτη η παρεξηγηση πρεπει να ληξει ΑΜΕΣΑ!
Δε η αυτορύθμιση μου φαίνεται πια φανταστικό σενάριο απλά γιατί η ανοχή είναι παρεξηγημένη και ίσως βολική.
Από κει και πέρα δεν έχω συγκροτημένη άποψη και προτάσεις για το τι θα μπορούσε να συμβεί ώστε να διορθωθεί η κατάσταση γι\'αυτό και δε γράφω τόσο καιρό....
20-10-2009, 12:03 #435
Originally posted by RainAndWind
Ίσως.Ίσως να φταίει και το ότι δεν γίνεται σαφές από πλευράς της διαχείρισης ποιος είναι ο χαρακτήρας του forum που επιθυμεί να έχει.Θεωρείς πως είναι άσχετο το ένα απ΄το άλλο;Ίσως να είναι και καλό που δεν είμαι εγώ στη διαχείριση.Το Κωσταλέξι δε θα είχε χρόνο να κουνήσει βλέφαρο πριν πεταχτεί έξω.Αν δε συνάδει,ωστόσο υπάρχει και αυτή η οπτική.Πως το κακό,χτυπιέται στη ρίζα του.Αυτό το αβγάτισμα θα είχε αποφευχθεί.
Διαφωνώ με τα περισσότερα ποστ σου που διάβασα (είσαι και πολυγραφότατη και δεν τα προλαβαίνω).
Ξέρεις υπάρχουν διάφορες οπτικές γωνίες για κάθε πράγμα.
Δεν είναι μόνο η δική σου προσέγγιση η σωστή.
Είναι φυσικά μια προσέγγιση, αλλά όχι απαραίτητα η μόνη και η πιο σωστή.
Εμένα πχ, η άποψή μου είναι ότι δεν θα είχαμε κυλήσει, όχιαν δεν είχε επιτραπεί η περιγραφή του κωσταλεξιού, αλλά αν δεν είχε επιτραπέί η ασύστολη και ανεξέλεγκτη ομαδική επιθετικότητα από λίγα μέλη. Για μένα αυτή η ατιμωρησία έφερε το αυγάτισμα.
Βροχή, δεν έζησες τα γεγονότα του καλοκαιριού, οπότε καλό θα ήταν να μη βιάζεσαι να βγάζεις άποψη.
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία