το χαμενο σπερματοζωαριο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 180
    Senior Member
    επιπολαιοτητα,ανευθυνοτητ� �,δεν ξερω τι απο τα δυο.μεγαλυτερο εγκλημα θα ειναι να το φερεις το δυστυχο στη ζωη παρα να το ριξεις.με τι υποβαθρο θα το μεγαλωσεις?με τι χρηματα?ειναι ευθυνη ενα παιδι.

Senior Member
    με τα χρηματα του μπαμπα.
    και περιοδο ποτε δεν ειχα σταθερη.
    το αστειο της υποθεσης ειναι οτι οταν εμεινα εγκυος τραβουσαμε με καμερα την πραξη.το μωρο θα εχει την συλυψη του σε καμερα ελεος αχαχαχ.τρελλλα8ηκα

Senior Member
    μελενε δεν θα ειναι δυστιχο γιατι ειμαι απο τις λιγες μανες.και θα εχει και χρηματα απο τον μπαμπα του.εχει χρηματα αυτος.

Senior Member
    ΚΑΙ σε φαρμακευτική αγωγή;Δηλαδή...Πώς θα γνωρίζεις εάν τα ψυχοφάρμακα δεν έκαναν ήδη κάποια ζημιά στο έμβρυο;Οι πρώτοι τρεις μήνες είναι σημαντικότατοι,τον πρώτο και τον δεύτερο τα κύτταρα διπλασιάζονται και τα όργανα σχηματίζονται,τον τρίτο είναι ήδη σχηματισμένα.Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες εξετάσεις πιο εξειδικευμένες για να διαπιστώσεις εάν το έμβρυο είναι υγιές και εάν τα φάρμακα δεν το έβλαψαν.Να το συζητήσεις με το γυναικολόγο σου όσο πιο σύντομα γίνεται.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    λιβελουλα ειναι σιγουρο ομως οτι θα σε υποστηριξει? το εχεις συζητησει μαζι του ή απλα φανταζεσαι οτι θα σε στηριξει?
    Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν

Senior Member
    Θα συμφωνησω με οποιον ειπε παραπανω οτι βλεπει το θεμα επιπολαια!βρισκεται με τον αλλον,το κανουν και μετα.....τι ωραια προεκυψε και ενα παιδι!και ουτε γατα ουτε ζημια...!λες και ειναι παιχνιδι!Υπαρχουν και προφυλαξεις για να αποφευχθουν τα ατυχηματα.Ευτυχως που το γραψατε και σε καμερα να εχει το παιδι να βλεπει!δεν παμε καλα μου φαινεται!

Senior Member
    To epomeno vima gia na travixeis thn prosoxh tha einai na sthseis kapoio tsirko h kapoio show. Dhladh ta exeis dokimasei ola mexri twra. Den exeis kati kalytero na kaneis apo to na xekinas tetoia threads?

Elpyzw dhladh giati tha einai krima kai gia to mwro. Panta elega oti tha eprepe na yparxoun \"birth-cops\".

Sorry gia tous xarakthres alla to pc den yposthrizei greek grr.

Senior Member
    ουτε το μυαλο σου υποστηριζει greeklish

Senior Member
    Originally posted by liveloula
    ουτε το μυαλο σου υποστηριζει greeklish

Επίσης δεν υποστηρίζει και τις μπαρούφες που μας λες κάθε λίγο και λιγάκι. Αυτό είναι καλό!

Senior Member
    χαχααχχχα αν δεν γουσταρεις να μην βλεπεις τι γραφω.

Senior Member
    Originally posted by liveloula
    χαχααχχχα αν δεν γουσταρεις να μην βλεπεις τι γραφω.

λίγο δύσκολο με το στανταρ καθημερινό \"πανικούλα-θέλω να τραβήξω την προσοχή-θρεντ\" της ημέρας. Χώρια που γράφεις αυτά τα τέρατα, δηλαδή οκ κάποιος πρέπει να παρέμβει σε αυτό το πράγμα...

Banned
    Originally posted by PETRAN

δηλαδή οκ κάποιος πρέπει να παρέμβει σε αυτό το πράγμα...

τι εννοεις?
    ποιος να παρεμβει και τι να κανει ακριβως?

Senior Member
    Originally posted by krino

δηλαδή οκ κάποιος πρέπει να παρέμβει σε αυτό το πράγμα...

τι εννοεις?
    ποιος να παρεμβει και τι να κανει ακριβως?

Εμένα εννοούσα που έπρεπε να τα πω. Δεν εννοούσα να της κάνει κάποιος \"delete account\" αν και θα ήταν ελκυστικό IMO!

Banned

Δεν εννοούσα να της κάνει κάποιος \"delete account\" αν και θα ήταν ελκυστικό IMO!

ναι οντως,
    εχω φαει και εγω μια επιλογη,
    να γινω delete account.....

ακομα βεβαια ειμαι ζωντανος....

Senior Member
    και μενα θα μαρεσε να περνε τον πουλο ο πετραν.ειναι καπως πως να το πω?τεσπα ας μην τον χαρακτηρισω.:P

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast