Results 121 to 135 of 180
Thread: το χαμενο σπερματοζωαριο
-
08-10-2009, 11:32 #121
καλημερα.
ελα μωλε μια πλακιτσα εκανα......:P:P:P
- 08-10-2009, 11:42 #122
μα και οι αλλοι οταν μαζευτηκαν ελεγαν,
ελα μωρε μια πλακιτσα θα κανουμε....
Εν πασει περιπτωση,
ο καθενας μας κρινεται για τα παντα.
Για τις πλακιτσες του, για τα σοβαρα του, για τις προθεσεις του και παει λεγωντας...
08-10-2009, 11:45 #123
οι αλλοι το αρχησαν πρωτοι,και εγω το τελειωσα.
μεχρι τωρα ειμαι η χαζη της παρεας.οφθαλμον αντι οφθαλμον.
εγω σας το ειπα δεν ειμαι τοσο καλη οσο νομηζουν μερικοι.:P
αν με πειραξεις???σε γαμησα!(γενικα μηλαμε):P
08-10-2009, 11:50 #124
μαστα....
και ολοι εσεις που πειραζετε τους υπολοιπους που παρακολουθουμε,
τι πρεπει να σας κανουμε?
ερωτημα ενος posting freak.....
08-10-2009, 11:53 #125
να μας κανενε νταντά χιχιιχ.
παντως ειπα και πιο πανω,πολυ πιο πανω μαλλον οτι δεν ηταν ολο ενα ψεμα.
η αληθεια σταματαει μεχρι που πηρα το τεστ,το εκανα και βγηκε ανρητικο.
μετα σκευτικα γιατι να μην κανω και εγω μια πλακιτσα στον ---,να νιωσει οτι με εχασε για παντα με τις μαλακιες του?ετσι....
08-10-2009, 11:57 #126
κιαν εχετε χασει την εμπιστοσυνη σας σε μενα.σκασιλα μου.εγω θα γραφω εδω ολα τα εσωψυχα μου και θα ξεσκασω.ας μην μου απανταει κανεις.
08-10-2009, 11:59 #127
Τι θα έλεγες να άφηνες όσους έχουν διάθεση να ασχοληθούν με πραγματικά προβλήματα ανθρώπων,να μάθουν και να δώσουν ή πάρουν βοήθεια,να πάψεις να φέρεσαι σα μωρό που επιζητά την προσοχή των άλλων;Άντε,γιατί βλέπω πως αντί να ζητήσεις συγγνώμη,είσαι όλο χαζογελάκια και μωρολογίες.Υπάρχουν και chatrooms εάν βαριέσαι και άλλοι χώροι να περάσεις την ώρα σου.Εξάλλου,θα μπορούσες να συμμετάσχεις στα threads ουσιαστικότερα,λέγοντας μία κουβέντα συμπαράστασης σε κάποιο άλλο άτομο,ξεκολλώντας από τον εγωκεντρισμό.Θα σε βοηθούσε να βρεις και λύσεις.Η ίδια έθεσες το θέμα στο δικό σου thread για το ότι βαρέθηκες τον εαυτό σου,κάνε κάτι θετικό να βρεις τις λύσεις σου.
Το να χρησιμοποιείς το forum ως υποκατάστατο ενός dvd,ή ενός μισάωρου με πασατέμπο,δε νομίζω πως θα σε οδηγήσει σε έναν καλύτερο εαυτό,ήδη αναγνώσκω πως κάποιοι αρνούνται να σε πάρουν στα σοβαρά,πώς να το κάνουν όταν δε σε παίρνεις η ίδια;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-10-2009, 12:00 #128
εχεις υ2υ βροχη και ανεμος.
08-10-2009, 12:13 #129
Originally posted by RainAndWind
Τι θα έλεγες να άφηνες όσους έχουν διάθεση να ασχοληθούν με πραγματικά προβλήματα ανθρώπων,να μάθουν και να δώσουν ή πάρουν βοήθεια,να πάψεις να φέρεσαι σα μωρό που επιζητά την προσοχή των άλλων;Άντε,γιατί βλέπω πως αντί να ζητήσεις συγγνώμη,είσαι όλο χαζογελάκια και μωρολογίες.Υπάρχουν και chatrooms εάν βαριέσαι και άλλοι χώροι να περάσεις την ώρα σου.Εξάλλου,θα μπορούσες να συμμετάσχεις στα threads ουσιαστικότερα,λέγοντας μία κουβέντα συμπαράστασης σε κάποιο άλλο άτομο,ξεκολλώντας από τον εγωκεντρισμό.Θα σε βοηθούσε να βρεις και λύσεις.Η ίδια έθεσες το θέμα στο δικό σου thread για το ότι βαρέθηκες τον εαυτό σου,κάνε κάτι θετικό να βρεις τις λύσεις σου.
Το να χρησιμοποιείς το forum ως αντικατάστατο ενός dvd,ή ενός μισάωρου με πασατέμπο,δε νομίζω πως θα σε οδηγήσει σε έναν καλύτερο εαυτό,ήδη αναγνώσκω πως κάποιοι αρνούνται να σε πάρουν στα σοβαρά,πώς να το κάνουν όταν δε σε παίρνεις η ίδια;
+1000 Αυτά ήθελα να γράψω και εγώ αλλά με έβγαλες από την δύσκολη θέση. Thanks!
08-10-2009, 12:13 #130
Originally posted by PETRAN
Το να χρησιμοποιείς το forum ως αντικατάστατο ενός dvd,ή ενός μισάωρου με πασατέμπο,δε νομίζω πως θα σε οδηγήσει σε έναν καλύτερο εαυτό,ήδη αναγνώσκω πως κάποιοι αρνούνται να σε πάρουν στα σοβαρά,πώς να το κάνουν όταν δε σε παίρνεις η ίδια;
αγαπη μου :P
ολο γλυκα εισαι.
08-10-2009, 12:19 #131
Originally posted by liveloula
Originally posted by PETRAN
αγαπη μου :P
ολο γλυκα εισαι.
Thanks! Κρίμα που αυτό δεν ισχύει για σένα
08-10-2009, 12:23 #132
liveloula,όχι,και θα έπρεπε να αναρωτηθείς γιατί.Θέλω να σου επιστήσω την προσοχή,θα ήθελα πολύ να καταλάβω τα γιατί σου,όπως πιστεύω όλοι μας και να σε βοηθήσω στα πλαίσια ενός forum,όπου τα μέλη του θα έπρεπε να έχουν αλληλεγγύη καθώς τα ενώνουν κοινές συνισταμένες,αλλά αυτό εξαρτάται από το πώς εσύ διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου!
Δεν είμαι δικαστής,ούτε με διακρίνει σοβαροφάνεια,αλλά ούτε έχω διάθεση να κάνω τον κόπο να ποστάρω προσπαθώντας να βοηθήσω ή να πω έναν καλό λόγο τέσπα σε ένα άτομο το οποίο απλά κάνει πλακίτσα.Γύρω μας υπάρχουν άτομα που αναζητούν το φως,δεν τα σέβεστε με τη στάση σας και τα υποτιμάτε.Σκέφτηκες πως κάποιος μπορεί να απωθηθεί και να φύγει βλέποντας αυτό το συρφετό πλακίτσας,ενώ θα μπορούσε να μείνει,να συμμετέχει και να αλλάξει;Σκέφτηκες πως μπορεί εσύ ή άλλοι,με την πλακίτσα,να στερήσατε την ευκαιρία σε κάποιον να δει αλλαγές;
Aν θες να αναλάβεις το ρόλο της Πετρούλας σε ένα forum,κάντο.Αλλά εγώ απεχθάνομαι τις Πετρούλες κάθε είδους.
Έχεις την επιλογή να αλλάξεις τη στάση σου,και κατά συνέπεια,τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι,εκμεταλλεύσου την για να φτάσεις στον επιθυμητό σου εαυτό."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-10-2009, 12:43 #133
Dear liveloula,δεν σου έχει μιλήσει κανείς για προφυλάξεις;;;Προφυλακτικά, σπιράλ,αντισυλλιπτικά,τόσε ς επιλογές έχεις.Σου\'χει ξανατύχει και μεγαλώνεις ήδη ένα παιδί μόνη σου...σε συγχαίρω που το κράτησες και που τα καταφέρνεις όλα μόνη σου αλλά θα τα καταφέρεις πάλι; Μου έλεγαν ότι 1 παιδί=κανένα και γελούσα αλλά πλέον
έχω και\'γω 2 παιδιά και τρέχω όλη μέρα σα το Βέγγο .Όμως έχω και τον άντρα μου να ψωνίζει, να μαστορεύει, να βοηθάει όπου και όποτε μπορεί όπως και να περισυλλέγει τα κουρασμένα κομμάτια μου κάθε βράδυ και να μου συμπαραστέκεται έστω και με μια καλή κουβέντα.
Εφόσον επιλέξεις να το κρατήσεις, όπως πολύ καλά σου είπαν όλοι εδώ μέσα, τσέκαρε αν όλα είναι καλά με το μωρό, ενημέρωσε τον πατέρα και.......καλό κουράγιο
08-10-2009, 12:45 #134
\'Αλλο ένα μέλος που την πάτησε.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-10-2009, 12:45 #135
σοφ,
εχεις χασει τευχη.
Το παιδι το μετανιωσε να γεννηθει και ξαναγινε σπερματοζωαριο.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....