Results 16 to 26 of 26
Thread: Ερωτικες σχεσεις με μικροτερες
-
08-10-2009, 09:38 #16
Η διαφορά των 6 ετών ιδίως για τη δική σας δεκαετία(26 με 20)είναι σαν να είστε συνομίλικοι...στο μυαλό.
Τί είναι ένας 26 σήμερα;Παιδί!!!Μπορεί κάποιοι 26ρηδες να έχουν τακτοποιηθεί επαγγελματικά αλλά σπάνια έως καθόλου βλέπεις την ωρίμανση που υπήρχε πριν καμιά 15ριά χρόνια,για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.
Σε αντίθεση με το αγόρι,το κορίτσι ωριμάζει πολύ γρηγορότερα.Αν λοιπόν κάνεις δεσμό με μια 26ρα,αυτή έχει βάλει ήδη το γάμο στα μελλοντικά της σχέδια, ενώ η 20ρα χαίρεται απλά τη σχέση της και δεν πολυσκέφτεται το μέλλον.
Σε όλα αυτά βέβαια υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις αλλά στην πλειοψηφία του,αυτό είναι που συμβαίνει.
Απόλαυσε τη ζωή σου, τις σχέσεις,την καθημερινότητα και μην κοιτάζεις τις ημερομηνίες γεννήσεως. Είναι μόνο ανούσιες λεπτομέρειες!!!
- 08-10-2009, 09:40 #17
Έξι χρόνια ηλικιακή διαφορά δε νομίζω πως θα έπρεπε να σε προβληματίζουν,ειδικά στην ηλικία που βρίσκεσαι,είναι αρκετά συνηθισμένη σε ζευγάρια.Πιστεύω πως δεν έχει να κάνει με την ίδια τη διαφορά,αλλά με ερωτήματα άλλα που σε βασανίζουν ως προς την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου.
Γιατί αναρωτιέσαι για το επίπεδο της ωριμότητάς σου;\'Eχεις κάποιες ενδείξεις πως δεν είναι αυτό που θα επιθυμούσες;Δε σε ικανοποιεί;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-10-2009, 10:26 #18
ΔEN ΞEPΩ AN YΠAPXEI KAΠOIOΣ BAΘYTEPOΣ ΛOΓOΣ ΠOY ANOIΞEΣ AYTO TO ΘEMA AΛΛA ΔEN BPIΣKΩ KATI ΠAPAΞENO KAI H ΔIAΦOPA HΛIKIAΣ EINAI IΔANIKH. KAI AN OΠΩΣ ΛEΣ ΔEN NIΩΘEIΣ TOΣO ΩPIMOΣ TOTE AKOMA KAΛYTEPA ΠOY EIΣAI ME MIKPOTEPEΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
08-10-2009, 10:31 #19
Originally posted by Lef
καλα αφου το λες εσυ.. το πιο φυσιολογικο ειναι 20 χρονια θες να μου πεις . και η εποχη δε παιζει ρολο ? 30 χρονια πριν?
οχι!δεν θελω να σου πω αυτο.δεν θα σου εξηγησω ομως τωρα,κατσε ξαναδιαβασε και σκεψου τι μπορει να εννοω.\\ακου απαντηση!αφου το λες εσυ...
τι σκατα εχετε παθει πια?
08-10-2009, 11:42 #20
Λεφ...δεν υπάρχει ιδανική διαφορά ηλικίας. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι και πως επικοινωνούμε μαζί τους...
Μην απασχολείς το κεφάλι σου με τέτοια θέματα. Είσαι στην καλύτερη ηλικία. Κοίτα να την περάσεις όσο πιο καλά μπορείς....
08-10-2009, 11:48 #21
ναι RainandWind εχω ενδειξεις . απλα προβληματισμος ηταν δε σπαω κ το κεφαλι μου. θενξ για τις ιδεες
08-10-2009, 11:54 #22
Ούτε εγώ βλέπω κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα αυτή η διαφορά θεωρείται ιδανική απο πολλούς. Είναι εξάλλου πιο συνηθισμένο κοινωνικά - στερεοτυπικά - ο άντρας να είναι μεγαλύτερος. Ίσως φταίει και ότι κάποιοι θεωρούν ότι οι άνδρες αργούν λίγο να ωριμάσουν σε σχέση με τις γυναικές. Εγώ προσωπικά προτιμώ τους μεγαλύτερους γι\' αυτό το λόγο. Πιθανότατα είμαι προκατελειμένη αλλά όσες φορές είχα σχέση με συνομήλικο μου φάνηκε ιδιαίτερα ανώριμος. Σίγουρα αυτό δεν είναι ο κανόνας όύτε και εγώ εχώ πάει με όλους τους συνομήλικους άνδρες για να κάνω γκαλοπ ωριμότητας αλλά αυτή είναι η δική μου εμπειρία και έτσι προτιμώ τους μεγαλύτερους κατά 4-6 χρόνια. Όποτε δε θεωρώ πως έχεις κάποιο πρόβλημα.
Κι αν θεωρείς πως αυτό υποδηλωνεί κάτι βαθύτερο για σένα, ίσως, σημαίνει ότι μπορείς με μικρότερες να παίξεις πιο εύκολα το ρόλο του άντρα \'\'προστάτη\'\', \'\'καθοδηγητή\'\' στις σεξουαλικές εμπειρίες και όχι μόνο.. Κάτι απολύτως φυσιολογικό - τουλάχιστον σύμφωνα με τη κοινωνία - για έναν άνδρα.
08-10-2009, 12:05 #23
Originally posted by evath
Πιθανότατα είμαι προκατελειμένη αλλά όσες φορές είχα σχέση με συνομήλικο μου φάνηκε ιδιαίτερα ανώριμος. Σίγουρα αυτό δεν είναι ο κανόνας όύτε και εγώ εχώ πάει με όλους τους συνομήλικους άνδρες για να κάνω γκαλοπ ωριμότητας αλλά αυτή είναι η δική μου εμπειρία και έτσι προτιμώ τους μεγαλύτερους κατά 4-6 χρόνια.
Προτιμώ τους μικρότερους, μάλλον γιατί κάπου εκεί ψάχνω και γω τη δική μου.
Όπως και να χει, σημασία ειναι να είμαστε ευτυχισμένοι δίπλα σε έναν άνθρωπο, ασχέτως ηλικίας....
08-10-2009, 16:24 #24
Originally posted by Lef
6 χρονια ειναι μικρη διαφορα ?? εγω σκεφτομαι οτι εχω \"μεινει\" σε μια μικροτερη ηλικια απο αποψη βιωματων, ωριμοτητας. αυτο με προβληματιζει
Ομως σου φαινεται μεγαλη διαφορα κι αυτο εχει σημασια τωρα.
Μηπως σε προβληματιζει η δικη σου ηλικια τελικα? Θεωρεις οτι πρεπει να ανταποκριθεις σε ενα συγκεκριμενο μοντελο ζωης που πληρει καποιες προυποθεσεις που εσυ ακομα δεν εχεις εκπληρωσει? Και ετσι νιωθεις λιγοτερος?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-10-2009, 18:44 #25
ισως να ψαχνω δικαιολογιες που δεν προσεγγιζω οσο θαθελα καποιες κοπελες. Μακαρι να μου ηταν πιο ευκολο να περασω καλα με καποια κοπελα αλλα εχω τα κολληματα μου. Δε νομιζω οτι ακολουθω καποιο μοντελο ζωης εξωτερικο απο μενα αν εννοεις αυτο, αποσο ξερω δλδ :p ισα ισα πχ ξερω οτι μαρεσουν οι κοπελες που χαμογελανε πολυ, το οτι νιωθω λιγοτερος ισχυει παντα δυστυχως κ οχι μονο με κοπελες .. ισως πρεπει να ξεκινησω με το τελευταιο, φοβαμαι οτι ειναι τοσα πολλα θεματα (μου),παραγοντες που εμπλεκονται ..
11-10-2009, 00:53 #26
Lef πραγματικα δεν μπορω να υποθεσω ποιος η τι σου εβαλε στο μυαλο αυτον τον προβληματισμο, αλλα πραγματικα μου φαινεται ασημαντος...Μια διαφορα 6 χρονων δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ....οι γονεις μου εχουν 5 χρονια διαφορα...
Μην κοιτας τους αυστηρους κωδικες που εχει δημιουργησει η κοινωνια...αν και για το συγκεκριμενο θεμα, εχουμε απελευθερωθει τοσο πολυ, που και σαρανταρηδες τα φτιαχνουν με 20αρες, εκει ομως ο μεγαλος, κοιταει τα νιατα, την ξεγνοιασια, τη δροσια της νιοτης που δεν εχει πλεον και του λειπει...
Γενικα μια διαφορα ηλικιας μεχρι 10 χρονια, (μεγαλυτερος ο αντρας), δεν ειναι τραγικη, γιατι υπαρχει καλυτερη επικοινωνια μεταξυ του ζευγαριου. Μεχρι τωρα τουλαχιστον αυτο εχω διαπιστωσει. Για το αντιστροφο....δεν μπορω να εκφερω αποψη, μεχρι να βιωσω περιπτωσεις κρατω τις επιφυλαξεις μου....
να χαρεις τη σχεση που κανεις με την κατα 5 χρονια μικροτερη φιλη σου και βγαλε αυτον τον προβληματισμο ο οποιος σου στερει την φαια ουσια που χρειαζεσαι για να αφιερωσεις στη σχεση σου.Ειναι απολυτα φυσιολογικο, και πανω απο ολα διαλεγεις αυτο που σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα και οχι αυτο που θα σε κανουν οι αλλοι να νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για σενα...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία