Πώς θα ξεπεράσει τις αναστολές της η παρθένα; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 190
    Junior Member
    Originally posted by Triella
    Αν ποναει ακομα και μετα απο την πρωτη σεξουαλικη πραξη, τοτε η ιδια μαλλον εχει πολυ αγχος στο να συνεχισει...διαβασα σε προηγουμενο ποστ, οτι περνατε ομορφα και οτι μιλατε μεχρι τις 2 το βραδυ...καμαρι μου ειστε ερωτευμενοι και απο τη μερια της δεν το εχει καταλαβει ακομα... αν δεν της αρεσες πολυ δεν θα καθοταν με τις ωρες μαζι σου...και η φραση free σχεση δεν ξερω ποιος την εβγαλε για να μπορεσει να κρυψει τους φανερους φοβους του....

επισης σε προηγουμενο ποστ σου, ειδα την φοβερη της φραση που θα ξενερωνε ακομα και μενα αν ημουν αντρας \"εκδηλωτικη θα ειμαι με τον γκομενο μου\"....δηλαδη εσυ για τι πας εκει περα για βολτα???? χαιρω πολυ...

ολα αυτα που διαβασα, μου βγαζουν εναν ανθρωπο, ο οποιος εχει πολλα κομπλεξ και ανασφαλειες, που εν τελει τις βγαζει απανω σου και παιζει και συναισθηματικα μαζι σου...οσο και αν σου αρεσει, και να θελεις, κρατα μια μικρη πισινη...και αφου σε παιζει εκεινη, ειμαι της αποψης οτι πρεπει να την παιξεις και συ λιγο...για να δεις τελικα που οδευει το πραγμα...την θελουμε την ταλαιπωρια διαφορετικα δεν καταλαβαινουμε και δεν αξιολογουμε αυτο που εχουμε μπροστα μας. Ακομα και ο πολυ σεβασμος βλαπτει σοβαρα την υγεια...(το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος)....πες της και συ κατι παρομοιο..του στυλ \"τρελλιτσες θα κανω μοναχα με την κοπελα μου και πολλες ωρες μαλιστα\" η κατι τετοιο σε μια αλλη συζητηση.....

κατι μου λεει οτι σε θεωρει δεδομενο (δεμενο συναισθηματικα)...συγνωμη κιολας αλλα ειπαμε σεβασμος στην πρωταρα...αλλα η ιδια μου φαινεται οτι το εχει παραξηλωσει...δεν εισαι κηφηνας κανενος...και γενικα δεν εισαι κηφηνας....
    να αγιάσει το στόμα σου κορίτσι μου. η πιο αντικειμενική, εύστοχη και ουσιαστική απάντηση που ειδα σε αυτο το ποστ

μην φορτωνετε ασκοπα το παιδι με πιθανα ψυχολογικα προβληματα της κοπελας του !
    αφηστε τον να παρει μια πρακτικη συμβουλη για το πως μπορει να την χαλαρωσει σωματικα και οχι ψυχολογικα .... το προβλημα του κοριτσιου ειναι προφανως οτι ο δικος μας απο την πολυ καψα, βιαζεται λιγο παραπανω απο οτι χρειαζεται , για την ιδια ....
    δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα ουτε η τελευταια που ενας ανδρας \"επιτιθεται σεξουαλικα \"
    και μια γυναικα , παρθενα στο μυαλο και οχι στο σωμα μονο , αρνηται να χαλαρωσει ....
    ειναι το συνηθες και το αναμενομενο ...
    ο κρινος του ειπε κατι πολυ σωστο και πρακτικο ...μια αλοιφη λιπαντικη ....
    εγω του ειπα κατι ακομα πιο απλο και πιο φυσικο ...
    μην το τρως το παγωτο γιατι τελειωνει γρηγορα ....
    αστε τον να δοκιμασει με αυτα και μετα αν συνεχιζει το κοριστι να βγαζει ρποβλημα ας το ριξουμε στην πυρα ....
    ας νοιωσει ομως πρωτα και το χαδι να της ξυπναει τα δικα της ενστικτα ....

Member
    Originally posted by alexandergreek
    Πρόσφατα γνώρισα μια κοπέλα 21 ετών, η οποία είναι παρθένα, και δύσκολη, διότι όλοι της \"ξυνίζουν\"...

Και ενώ κάνουμε πολλή παρέα, δε δίνει πολλά δικαιώματα, αλλά όλο στο τηλέφωνο και στις βόλτες είμαστε...

Αν υποθετικά πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ μας, τι προτείνετε για να τη διευκολύνω να ξεπεράσει τις αναστολές της, χωρίς \"ευθεία επίθεση\", αφού εκεί συνήθως μαζεύεται και διστάζει... Μάλλον θέλει υπομονή, αλλά μη μας πάρουν και τα χρόνια!! Τι σκέφτεστε;
    Θελει υπομονη ως ενα σημειο ακριβως.Δοσε της χρονο αλλα αν περασει ενα διαστημα και βλεπεις οτι αρχιζουν να σπανε τα νευρα σου σημαινει οτι η ιδια δεν ειναι σιγουρη για το αν θελει να κανει κατι μαζι σου.Αν δεν ειναι να γινει κατι καλυτερα να μη το πιεζουμε.

Member
    Τωρα ειδα και τα υπολοιπα ποστ.Λοιπον φιλε εφοσον εχετε φτασει ως εκει δε νομιζω οτι εχεις λογο να ανυπομονεις πια.Κοντα ειστε στο να γινει.Η κοπελα ποναει ok πολλες κοπελες πονανε αρκετα την πρωτη φορα αλλα καποια στιγμη θα γινει χωρις να το πολυκαταλαβει.Ασε τα πραγματα να συμβουν πιστευω ολα καλα θα πανε.

Banned
    Originally posted by πανος12345

ο κρινος του ειπε κατι πολυ σωστο και πρακτικο ...μια αλοιφη λιπαντικη ....
    μερικοι νομιζουν οτι οι αλοιφες εχουν πρακτικο μονο αποτελεσμα κατι που ειναι λαθος.
    Οταν κατι δινει στη συντροφο την αισθηση οτι αυτο θα της εξαλειψει το προβλημα, αυτο βοηθαει στην απωλεια αγχους που ειναι ο κυριος λογος για μια κοπελα να αισθανεται ετσι.
    Ο πονος ειναι το αποτελεσμα του προβληματος οχι η αιτια που προκαλει το προβλημα.

Ολα αυτα βεβαια τα προβληματα υπαρχουν στην πολυ αρχη μιας γυναικας που εχει αρχισει να παιζει με την ολοκληρωση της σεξουαλικοτητα της.
    Εκει προφανως υπαρχει και ενα θεμα σε μια γυναικα που τωρα αρχιζει αυτους τους πειραματισμους.
    Χρειαζεται οπως εγραψα σε παλαιοτερο ποστ ενα τακτ και μια υπομονη αλλα το κυριοτερο να εμπνευσει μια εμπιστοσυνη. Χωρις αυτη ολα πανε περιπατο.

Senior Member
    Φίλες και φίλοι, ωραίες οι συμβουλές σας και σας ευχαριστώ.
    Μέχρι τώρα το έχουμε δεί σχεδόν συγκατοίκηση το θέμα, και τωρα που γράφω είναι στο σαλόνι και παίζει στο fcbk (εχω 2 pc).
    Διασκεδάζουμε τα βράδυα εξω, περνάμε πολλές ώρες μαζί.
    Μέχρι και βραδυνή δουλειά βρήκαμε μαζί σε εταιρεία promotion (special events σε clubs).
    Αλλά απο σεξ, ό\'τι κάνουμε είναι χειροκίνητο... (δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα του oral sex).
    Χτες είχε έναν οργασμό, σπαρταρούσε ολόκληρη...
    Απο την άλλη, όταν πάω να μπώ κανονικά, εκείνη είναι ΠΟΛΥ σφιγμένη, εγώ κομπλάρω, χαλαρώνω κι όλας, και να ήθελα να σπρώξω περισσότερο δε μπορώ.
    Ελεος...
    Πραγματικά θα πάω σε γιατρό... τα νευρα μου...

Μέχρι τώρα το έχουμε δεί σχεδόν συγκατοίκηση το θέμα, και τωρα που γράφω είναι στο σαλόνι και παίζει στο fcbk (εχω 2 pc).
    Μέχρι και βραδυνή δουλειά βρήκαμε μαζί σε εταιρεία promotion (special events σε clubs).
    Αλλά απο σεξ, ό\'τι κάνουμε είναι χειροκίνητο... (δεν της αρέσει καθόλου η ιδέα του oral sex).
    Απο την άλλη, όταν πάω να μπώ κανονικά, εκείνη είναι ΠΟΛΥ σφιγμένη, εγώ κομπλάρω, χαλαρώνω κι όλας, και να ήθελα να σπρώξω περισσότερο δε μπορώ.
    Ελεος...
    δοκιμασε λιγο τοτε με το δακτυλο σου σιγα σιγα με κυκλικες κινησεις να διευρυνεις το πεδιο δρασης ! και μην ξεχνας πριν το κανεις να πεις την καλημερα σου στην κλειτοριδα της !
    ειναι το δικο της \"πεος \" και οσο πιο καλα την ερεθιζεις , τοσο πιο πολυ θα χαλαρωνει ...
    μην μπεις μεσα της πριν διαπιστωσεις οτι το δακτυλο σου μπορει να κανει μια κυκλικη κινηση αναλογη με την διαμετρο του πεους .... εισαι τοσο κοντα που σε λιγες μερες θα το εχετε ξεχασει και οι δυο σας !

Senior Member
    Αντε βρε παιδια μην το ζαλιζετε αφου και οι δυο το θελετε....συμφωνω με το κρινο και συμφωνω με τον Πανο στο σημειο οτι μπορεις να κανεις καλη δουλεια με το δαχτυλο σου πρωτα, ωστε να ανοιξει λιγο η περιοχη... υστερα εφοσον την εχεις διεγειρει παρε πρωτοβουλεια, μπορει κιολας να παιζει ετσι γιατι θελει να σε νιωσει δυνατο αντρα με πυγμη, παρθενα ειναι / ηταν...Εγω παντως νομιζω οτι ειναι σιγανοπαπαδια και οτι ειναι πλασματικα αυτα που κανει, να νιωθει ο φιλος μας...Θελει πρωτοβουλεια αλεξανδρε και δραση, εφοσον εχετε ηδη προχωρησει τοσο...Το πιο σημαντικο ειναι να την διεγειρεις/ αναψεις για να της φανει γλυκος ο πονος...αντε με το καλο και σε μερικες μερες να μας πεις οτι πετυχες το στοχο σου...

Originally posted by anoiksi
    Αντε βρε παιδια μην το ζαλιζετε αφου και οι δυο το θελετε....συμφωνω με το κρινο και συμφωνω με τον Πανο στο σημειο οτι μπορεις να κανεις καλη δουλεια με το δαχτυλο σου πρωτα, ωστε να ανοιξει λιγο η περιοχη... υστερα εφοσον την εχεις διεγειρει παρε πρωτοβουλεια, μπορει κιολας να παιζει ετσι γιατι θελει να σε νιωσει δυνατο αντρα με πυγμη, παρθενα ειναι / ηταν...Εγω παντως νομιζω οτι ειναι σιγανοπαπαδια και οτι ειναι πλασματικα αυτα που κανει, να νιωθει ο φιλος μας...Θελει πρωτοβουλεια αλεξανδρε και δραση, εφοσον εχετε ηδη προχωρησει τοσο...Το πιο σημαντικο ειναι να την διεγειρεις/ αναψεις για να της φανει γλυκος ο πονος...αντε με το καλο και σε μερικες μερες να μας πεις οτι πετυχες το στοχο σου...
    Ποσες σελιδες λες ανοιξη να παρει ακομα? ειμαστε ηδη στις 10!

Banned
    πανο αμα δεν ξεχειμωνιασουμε καλα ειναι.....

;)

Senior Member
    Ελεος...
    Χαχαχα, τα τρία Χ τα ξέρεις? Πως λέμε φιλάκια ΧΧΧ..Αν είχες ποτέ σχέση με Ευρωπαία θα ξέρεις.. ειδάλλως μετά το τύλιγμα ολοκληρώνεται η συσκευασία του πακέτου. Καλά βέβαια μην τρομάζεις.. φαντάζομαι θα έχεις πολλά να λες στους φίλους σου για τις επιδόσεις σου. Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου που κάθε φορά που τον έβλεπα μου έλεγε με ποια είχε πάει και με πόσες, την φορά που έκανε παρτούζα και άλλα. Ήταν περήφανος για τα κατορθώματα του. Οι γυναίκες όμως άλλα λέγανε γι\'αυτόν.. υπήρχαν μερικές (συνήθως άπειρες) που πράγματι τον γουστάρανε και άλλες που τον έπαιζαν στα δάχτυλα τους.. μετά τον έφτυναν και αυτός έβγαινε νοκ αουτ και το έριχνε στο τσιγαριλίκι. Όμως ποτέ δεν παραδεχόταν αυτό που έβλεπε ο περίγυρος του (έβλεπε δηλάδή μόνο το δικό του σενάριο).. Κάπου στην πορεία πάντως έβαλε και λιγο μυαλό..

Είναι σημαντικό να περνάς καλά με μια γυναίκα ..και εγώ συμφωνώ με αυτό (αρκεί να μην παίρνουμε την τρομπέτα και να το κράζουμε..). Αν το χειριστείς το θέμα με ειλικρίνεια θα περάσεις ακόμα καλύτερα. Θα το εκτιμήσει η κοπέλα. Ίσως να το έκανες ήδη.

Στα λοβερ γιαρς έμαθα κάτι το πολύ απλό. Ότι κάνεις σε μία το κάνεις σε όλες. Θα με θυμηθείς αν κάποτε αποφασίσεις να στεριώσεις σε ένα δικό σου \"νησί\".

Αλέξανδρε welcome to the club. Μόλις έμαθες πως το σεξ είναι και υποχρέωση όχι μόνο διασκέδαση.

Senior Member
    Originally posted by vinceΧαχαχα, τα τρία Χ τα ξέρεις? Πως λέμε φιλάκια ΧΧΧ..Αν είχες ποτέ σχέση με Ευρωπαία θα ξέρεις.. ειδάλλως μετά το τύλιγμα ολοκληρώνεται η συσκευασία του πακέτου. Καλά βέβαια μην τρομάζεις.. φαντάζομαι θα έχεις πολλά να λες στους φίλους σου για τις επιδόσεις σου. Μου θυμίζεις έναν γνωστό μου που κάθε φορά που τον έβλεπα μου έλεγε με ποια είχε πάει και με πόσες, την φορά που έκανε παρτούζα και άλλα. Ήταν περήφανος για τα κατορθώματα του. Οι γυναίκες όμως άλλα λέγανε γι\'αυτόν.. υπήρχαν μερικές (συνήθως άπειρες) που πράγματι τον γουστάρανε και άλλες που τον έπαιζαν στα δάχτυλα τους.. μετά τον έφτυναν και αυτός έβγαινε νοκ αουτ και το έριχνε στο τσιγαριλίκι. Όμως ποτέ δεν παραδεχόταν αυτό που έβλεπε ο περίγυρος του (έβλεπε δηλάδή μόνο το δικό του σενάριο).. Κάπου στην πορεία πάντως έβαλε και λιγο μυαλό..

Είναι σημαντικό να περνάς καλά με μια γυναίκα ..και εγώ συμφωνώ με αυτό (αρκεί να μην παίρνουμε την τρομπέτα και να το κράζουμε..). Αν το χειριστείς το θέμα με ειλικρίνεια θα περάσεις ακόμα καλύτερα. Θα το εκτιμήσει η κοπέλα. Ίσως να το έκανες ήδη.

Στα λοβερ γιαρς έμαθα κάτι το πολύ απλό. Ότι κάνεις σε μία το κάνεις σε όλες. Θα με θυμηθείς αν κάποτε αποφασίσεις να στεριώσεις σε ένα δικό σου \"νησί\".

Αλέξανδρε welcome to the club. Μόλις έμαθες πως το σεξ είναι και υποχρέωση όχι μόνο διασκέδαση.
    Φιλε vince, δεν καταλαβα το ΧΧΧ... δηλαδή θα με τυλίξει εννοεις; Τελος πάντων, παιδια εγω ειμαι ειλικρινης, ουτε κανω τον call boy ουτε το zigolo. Και στους φιλους μου δε λεω βλακειες... Αμα πάω καλα το λέω, αμα με κανει μια γυναικα να κλαψω επισης το λεω.

Ειμαι ειλικρινης, επειδη εχω υγιη αυτοεκτιμηση και δε μου χρειαζονται τα ψεμματα... Καλυτερα δεν ειναι ετσι;

Παντως πιο πολυ υποχρεωση μου θυμιζει πλεον το σεξ παρα ευχαριστηση... ελεος... θα παρω βιαγκρα να τελειωνουμε, να το κανω διατρητικο εργαλειο, να μην επηρεαζομαι ψυχολογικα απο την \"πόρτα\" του club...

Senior Member
    Αντε Αλεξανδρε ανελαβε δραση για να πιειτε επιτελους νερο απο την πηγη...Δεν ειναι και πλεον κατι τοσο δυσκολο...αφου σε αφησε να κανεις ολα τα αλλα εκει θα κολλησει τωρα;;;Αντε προχωρα και πιστεψε με οτι το θελει οσο και εσυ...σταματα να το φιλοσοφεις και δεν υπαρχει τιποτα αλλο για συζητηση και αυτο που λες στο τελος ειναι πολυ σημαντικο...κοιτα μην ξενερωσεις και δεν σου σηκωνετε μετα καθολου και τσαμπα ολος ο κοπος εδω στο θεμα...αντε το σαββατοκυριακο θα ειναι το δικο σας σαββατοκυριακο...της ηδονης, του οργασμου και του καλυτερου ερωτα της ζωης σου με εναν ανθρωπο που αγαπας και εισαι ερωτευμενος...υπαρχει κατι πιο ομορφο;;;Αντε περιμενουμε ολοι εμεις εδω νεα σου με πολυ αγωνια...να εισαι καλα και να το απολαυσεις μετα απο τοσο κοπο...

Banned
    γιατι εχω την εντυπωση οτι το φορουμ εν μερει εχει καταντησει ερωτοδικειο?
    μπορει και να πλαναμαι βεβαια.....

ειδωμεν.

Senior Member
    anoiksi σ\'ευχαριστω.... με ενθαρρυνεις... θα φαω καρυδια με μελι!!!!
    τι αλλο να πω πια... σε λιγο οντως δε θα μου σηκωνεται, ηδη δυσκολευεται, κομπλαρε ο Οδυσσεας!

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast