Πώς θα ξεπεράσει τις αναστολές της η παρθένα; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 190
    Senior Member
    Originally posted by alexandergreek
    Originally posted by Remedy
    βρε χρυσο μου,
    τι να ερευνησεις και να διερευνησεις????
    αυτες οι \"διερευνησεις\"γινονται σιγα- σιγα, στην πορεια των σχεσεων...εσυ τι εχεις στο μυαλο σου?μια περιοδο ερευνων και μετα ενα δεκαετες συμβολαιο οτι θαστε μαζι πιστοι κι αφοσιωμενοι?
    δεν υπαρχουν τετοια πραγματα! Ο καθενας βλεπει την κορυφη του παγοβουνου κι αν του κανει, προχωραει......με κανεις να σκεφτομαι οτι εσυ εισαι ο παρθενος τελικα...
    Μα δεν υπάρχει σχέση ακόμα... υπάρχει ένα φλέρτ.
    Και τί, αν η κοπέλα μου πεί μια μέρα (ξανα) \"έλα να το κάνουμε\", εγώ πρέπει να πετάξω απο τη χαρα μου;

Δεν είναι καλύτερα να γίνει στα πλαισια μιας σχεσης;

Εχω ακουσει τα παντα. Σε μια περίπτωση, της είπε η φίλη της να το κάνει μαζί του για πρώτη φορά, και μετά να τον χωρίσει, για να μη δεθεί μαζί του, και πήγε και εκτέλεσε οδηγίες! Μετα το σεξ του είπε ότι δεν της άρεσε, και τον χωρισε...

Ναι, ακόμα δε μου εχει εμπνεύσει καμιά εμπιστοσύνη, ναι, εχω καρδιά που μπορεί να πληγωθεί, ναι, το σεξ δεν ειναι αυτοσκοπός για μενα... αν πρόκειται μετά να μου φερθεί σαν \"ξεπαρθενευτη κηφηνα\".
    μα δεν σου λεω να προχωρησεις στην \"επεμβαση\"....
    σου λεω να προχωρησεις μαζι της εαν και εφοσον κρινεις οτι σε ενδιαφερει...πρεπει να του βαλεις ονομα για να εμβαθυνετε συναισθηματικα αυτο που εχετε?
    αν η παρεα σας σας ικανοποιει, το σεξ ειναι αδιαφορο ποτε ακριβως θαερθει, αλλα θα ερθει!οποτε το νοιωσετε και το θελησετε κι οι δυο...
    κι αν δεν ερθει, απλα θα προσπερασει...

Senior Member
    Αγορι μου μιλα της ντομπρα και ξεμπερδευε....δεν ειναι δυνατον να αναλωνεσαι συναισθηματικα και να σε αφηνει ετσι μετεωρο....αυτο ειναι χειροτερο απο το να σου πει οχι στην τελικη....
    παρτην απο το χερακι, μιλα της πες της χυμα αυτο που πιστευεις και κυριως πες της (αν το νιωθεις)...οτι μπορει να σου αρεσει και να την φλερταρεις, αλλα δεν θα την κυνηγησεις και απο πανω...
    αν εχει μυαλο θα καταλαβει...διαφορετικα αστην να βραζει στο ζουμι της....
    Χυμα η ξεκαθαριση...χυμα....για να μην παιδευεσαι και συ αλλο...κριμα ειναι...να νιωθεις τοσα πολλα και να μην ξερεις τι αποψη εχει ο αλλος....
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

ποσο ευκολο ειναι αληθεια να συμβουλευει ο καθε ενας μας , προβαλωντας τον εαυτο του μεσα σε ενα αλλα ανθρωπο? χυμα λοιπον! μα αμα μπορουσε τρελλια να το κανει και να τα πει τι ηρθε να κανει εδω ? μηπως να περασει την ωρα του μαζι μας ?
    αλλα και αν τα πει οπως του τα λεμε , ποιος μπορει να εξασφαλισει τον τροπο που θα τα παρει η κοπελα η οποια στην παρθενια της εχει προσδωσει ισως μια σημαντικοτητα η οποια ξεπερνα την αντικειμενικη αξια ενος υμενα που η φυση εχει προβλεψει να υποχωρει , οταν το ατομο εχει φτασει σε πραγματικη διαθεση ερωτικης συνομιλιας ?
    Ολα οσα συμβαινουν στο μυαλο των νεων αυτων , ειναι ακριβως ο ορισμος της σεξουαλικοτητας σαν πεδιο συμπλεγματικης συμπεριφορας σαν προεκταση των κοινωνικων και οικογνειακων στερεοτυπων μας .
    Το ποιος θα κυνηγησει ποιον , το ποτε και το πως θα γινει η κρουση , τα μεσα και ο τροπος , ποικιλουν απο λαο σε λαο , αναλογα με τον βαθμο αντιστασης στην φυση μας και στις επιταγες της ...

Senior Member
    προφανως φιλε Πανο το \"χυμα\" ειναι η τελευταια λυση....και το λεω επειδη απο τα λογια του φαινεται οτι ταλαιπωρειται....
    μπορει να εχουν κανει συζητησεις με την κοπελα, αλλα απο τα λεγομενα του, δεν μου φαινεται οτι εχουν ξεκαθαρισει τι γινεται μεταξυ τους. Και συνηθως οταν καποιος βαδιζει σε τεντωμενο σκοινι συναισθηματικα, για την δικη του συναισθηματικη υγεια δεν πρεπει να μενει ετσι. Εκει χρειαζεται το χυμα...Προφανως πριν καταφυγει σε αυτη τη λυση θελησε να παρει καποιες αλλες εναλλακτικες και λιγοτερο επωδυνες.
    Αν δεν ηθελε τις συμβουλες μας, δεν θα το εγραφε καν εδω περα. Το τι θα κανει μετα ειναι δικο του θεμα, θα πραξει οπως του οριζει ο νους του και τι θεωρει αυτος σωστο.
    Καταλαβαινω απολυτα οτι η κατασταση τους ειναι αποτελεσμα κοινωνικων στερεοτυπων, και κανενας μας δεν εγγυαται ποια και αν θα ειναι θετικη η αντιδραση της κοπελας.

Για το αγορι ομως, το θεωρω προσωπικα πολυ καλυτερο να της ξεκαθαρισει τι πιστευει για εκεινη και να απαιτησει και εκεινη να του πει τι πιστευει για εκεινον, παρα να καθεται και να περιμενει και να καιγεται ο πωπος του....οι γενικοτητες του τι πιστευουμε για την παρθενια και για τις σχεσεις (γενικα)τις λεμε ολοι μας σε συζητησεις...

αλλο ομως να λες \"για το ταδε θεμα σκεφτομαι καπως\" και αλλο να λες \"σκεφτομαι για το ταδε θεμα που αφορα εσενα προσωπικα\".

Παραδειγμα ενας γνωστος μου ειπε οτι ειναι ανθρωπος των σοβαρων σχεσεων αλλα οταν ηρθε η ωρα να το αποδειξει στη σχεση του, καθε αλλο παρα σοβαρα σκεφτηκε...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...

Αν η αντιδραση της κοπελας ειναι θετικη απο την αποψη οτι τελικα σφιχτει, καταλαβει οτι κανει ανοησιες και δειξει τα πραγματικα της αισθηματα...εχει καλως, πανε για σχεση και ολα θα πανε καλα...
    Αν η αντιδραση της κοπελας ειναι αρνητικη, σημαινει οτι μαλλον απο την αρχη η κοπελα δεν ηθελε να κανει ουσιαστικο μαζι του, αλλα απλα τον τεσταρε. Ουτως η αλλως το ειπε και το παληκαρι οτι \"ολοι της ξυνιζουν\"...απο την μια μου φαινεται σαν σχολιο του οτι εχω απαιτησεις και θελω καποιον να με καταλαβει και δεν ειμαι της ξεπετας....απο την αλλη ομως, μου βγαζει και το εξης: ειμαι παραπονιαρης ανθρωπος και γκρινιαζω με το παραμικρο, δεν ευχαριστιεμαι ευκολα. (Και αυτο εχει σαν συνεπεια, και η σεξουαλικοτητα της να καταπιεζεται επειδη ειναι ανευχαριστητος ανθρωπος. Τετοιοι ανθρωποι ειναι γενικα δυσκολοι στο να επικοινωνησεις μαζι τους και αν δεν νιωσουν πιεση, δεν καταλαβαινουν τι κανουν.

Υ.Γ. Το ονομα μου ειναι Τριελλα...οχι Τρελλια...:P:D
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Originally posted by Triella
    προφανως φιλε Πανο το \"χυμα\" ειναι η τελευταια λυση....και το λεω επειδη απο τα λογια του φαινεται οτι ταλαιπωρειται....
    μπορει να εχουν κανει συζητησεις με την κοπελα, αλλα απο τα λεγομενα του, δεν μου φαινεται οτι εχουν ξεκαθαρισει τι γινεται μεταξυ τους. Και συνηθως οταν καποιος βαδιζει σε τεντωμενο σκοινι συναισθηματικα, για την δικη του συναισθηματικη υγεια δεν πρεπει να μενει ετσι. Εκει χρειαζεται το χυμα...Προφανως πριν καταφυγει σε αυτη τη λυση θελησε να παρει καποιες αλλες εναλλακτικες και λιγοτερο επωδυνες.
    Αν δεν ηθελε τις συμβουλες μας, δεν θα το εγραφε καν εδω περα. Το τι θα κανει μετα ειναι δικο του θεμα, θα πραξει οπως του οριζει ο νους του και τι θεωρει αυτος σωστο.
    Καταλαβαινω απολυτα οτι η κατασταση τους ειναι αποτελεσμα κοινωνικων στερεοτυπων, και κανενας μας δεν εγγυαται ποια και αν θα ειναι θετικη η αντιδραση της κοπελας.

Για το αγορι ομως, το θεωρω προσωπικα πολυ καλυτερο να της ξεκαθαρισει τι πιστευει για εκεινη και να απαιτησει και εκεινη να του πει τι πιστευει για εκεινον, παρα να καθεται και να περιμενει και να καιγεται ο πωπος του....οι γενικοτητες του τι πιστευουμε για την παρθενια και για τις σχεσεις (γενικα)τις λεμε ολοι μας σε συζητησεις...

αλλο ομως να λες \"για το ταδε θεμα σκεφτομαι καπως\" και αλλο να λες \"σκεφτομαι για το ταδε θεμα που αφορα εσενα προσωπικα\".

Παραδειγμα ενας γνωστος μου ειπε οτι ειναι ανθρωπος των σοβαρων σχεσεων αλλα οταν ηρθε η ωρα να το αποδειξει στη σχεση του, καθε αλλο παρα σοβαρα σκεφτηκε...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις...

Αν η αντιδραση της κοπελας ειναι θετικη απο την αποψη οτι τελικα σφιχτει, καταλαβει οτι κανει ανοησιες και δειξει τα πραγματικα της αισθηματα...εχει καλως, πανε για σχεση και ολα θα πανε καλα...
    Αν η αντιδραση της κοπελας ειναι αρνητικη, σημαινει οτι μαλλον απο την αρχη η κοπελα δεν ηθελε να κανει ουσιαστικο μαζι του, αλλα απλα τον τεσταρε. Ουτως η αλλως το ειπε και το παληκαρι οτι \"ολοι της ξυνιζουν\"...απο την μια μου φαινεται σαν σχολιο του οτι εχω απαιτησεις και θελω καποιον να με καταλαβει και δεν ειμαι της ξεπετας....απο την αλλη ομως, μου βγαζει και το εξης: ειμαι παραπονιαρης ανθρωπος και γκρινιαζω με το παραμικρο, δεν ευχαριστιεμαι ευκολα. (Και αυτο εχει σαν συνεπεια, και η σεξουαλικοτητα της να καταπιεζεται επειδη ειναι ανευχαριστητος ανθρωπος. Τετοιοι ανθρωποι ειναι γενικα δυσκολοι στο να επικοινωνησεις μαζι τους και αν δεν νιωσουν πιεση, δεν καταλαβαινουν τι κανουν.

Υ.Γ. Το ονομα μου ειναι Τριελλα...οχι Τρελλια...:P:D
    Τριελλα , οσα συμβαινουν στο μυαλο τοσο του αγοριου , οσο και του κοριτσιου , ειναι σχετικα με ενα βημα προς την αυτονομια τους , η οποια μεσω της σεξουαλικοτητας , απλα καταγραφει την σημερινη τους δυναμικη αυτοελεγχου...
    Αν προσεξες , το αγορι πηγε πολυ μακρυα , χρησιμοποιοντας τοπαραδειγμα του φιλου του που τον παρατησε η παρθενα , βασει προσχεδιασμου ! Ειναι πολυ σωστο και οντως αποκαλυπτει αυτο που θελω να σου πω...
    Ειναι πραγματικα δυσκολο , δυο παρθενοι να φτασουν μαζι στην σεξουαλικη ολοκληρωση , γιατι ερωτας ειναι μια συνθετη διαδικασια πρωτογνωρη γιαυτους !
    Παιζει τεραστειο ρολο η πειρα , ο αυτοελεγχος , η τακτικη ,
    η ψυχραιμια και η επιμονη αυτου που θα \"μυησει \" τον αλλον σε ενα παιχνιδι που το συνολο της υπαρξης μας βγαινει απο τον εαυτο του και συναντα καποιον αλλον ....
    Η ερωτικη συνομιλια ειναι \"μια τελετη μυησης \" και χωρις να θελω να απογοητευσω τον φιλο μας , ειναι πραγματικα δυσκολο για οποιονδηποτε να βρει την χρυση συνταγη γιατι απλουστατα δεν υπαρχει!
    Ειναι ανταλλαγη συναισθηματων , χαδιων , ικανοτητας πειθους και ερωτικης διεγερσης του αλλου , μα πανω απο ολα ειναι ζητημα αυτοελεγχου.....
    εδω καπως με εκανε απαισιοδοξο ο φιλος , γιατι πηγε κατευθειαν στον Γ αφήνοντας το Α και το Β στην ακρη!
    εχω την εντυπωση οτι αγαπαει τοσο πλατωνικα το κοριτσι του
    που προτιμαει να το \"μυησει \" καποιος αλλος στον ερωτα , παρα να γινει αυτος ο πρωην που απλα ανοιξε τον δρομο για τον επομενο!
    ετσι ακριβως σκεφτηκα και εγω στα 18 μου χρονια , ισως οχι τοσο συνειδητα οσο τωρα που απλα το θυμαμαι χωρις να το ζω , σε ολη του την ενταση....

Senior Member
    Παιδες, προχωρήσαμε λίγο... πάλι βγήκαμε, τα ήπιαμε, πήγαμε σπίτι της... εκεί ήταν καπως μεθυσμένη (2 βοτκες + 1 bayles), πάλι ηθελε να κάνουμε έρωτα... της είπα πάλι ότι \"αυριο θα μου πείς ότι ήσουνα μεθυσμένη και δεν ήξερες τι έκανες\", οπότε κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα μέν, και με πολλές περιπτύξεις αλλά χωρις σεξ.

Το πρωι όμως, που ήταν ξεμέθυστη, επέμενε πάλι, οπότε της είπα \"αν θες να κανουμε έρωτα πρέπει να γδυθείς εντελώς\", αλλά... ντρεπότανε... δυο φορές έγινε αυτό, εκείνη να επιμένει να το κάνουμε αλλά χωρις να θέλει να γδυθει εντελως (τωρα μη προχωρήσω σε λεπτομέρειες, καταλαβαίνετε ποιο ρούχο δεν ήθελε να αφαιρέσει) -οπερ ατοπον... welcome to the asylum.

Τελος παντων, ζεσταινεται το κλιμα, αλλα δε νομιζω οτι με θελει γι αυτο που ειμαι... μονο για το κορμι μου (!) (κλισε...).

Tην αγαπάω όμως, τη σκέφτομαι συνέχεια... mia stella ti amo molto (ειναι μιση ιταλιδα). Εκείνη όμως μάλλον με βλέπει σαν τιρμπουσόν. ΟΚ είπαμε να βιάζεται αλλά εδώ αμφιβάλλω αν με αγαπάει καν, πέραν της \"ανθρώπινης αγάπης\"...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345Η ερωτικη συνομιλια ειναι \"μια τελετη μυησης \" και χωρις να θελω να απογοητευσω τον φιλο μας , ειναι πραγματικα δυσκολο για οποιονδηποτε να βρει την χρυση συνταγη γιατι απλουστατα δεν υπαρχει!
    Ειναι ανταλλαγη συναισθηματων , χαδιων , ικανοτητας πειθους και ερωτικης διεγερσης του αλλου , μα πανω απο ολα ειναι ζητημα αυτοελεγχου.....
    εδω καπως με εκανε απαισιοδοξο ο φιλος , γιατι πηγε κατευθειαν στον Γ αφήνοντας το Α και το Β στην ακρη!
    που προτιμαει να το \"μυησει \" καποιος αλλος στον ερωτα , παρα να γινει αυτος ο πρωην που απλα ανοιξε τον δρομο για τον επομενο!
    ετσι ακριβως σκεφτηκα και εγω στα 18 μου χρονια , ισως οχι τοσο συνειδητα οσο τωρα που απλα το θυμαμαι χωρις να το ζω , σε ολη του την ενταση....
    Φίλε Πάνο, είπες μεγάλα πράγματα. Βεβαια απέχω απο το να είμαι παρθένος. Ομως πράγματι είμαι αισθηματίας και δε μπορώ να τη δώ σα μια εμπειρία.

...παρ\'ότι τελικά ίσως το κάνω.

Senior Member
    μηπως ειναι καιρος ν αλλαξεις τιτλο και ν αρχισεις να σκεφτεσαι τι τρεχει με τις δικες σου αναστολες?

Originally posted by πανος12345Η ερωτικη συνομιλια ειναι \"μια τελετη μυησης \" και χωρις να θελω να απογοητευσω τον φιλο μας , ειναι πραγματικα δυσκολο για οποιονδηποτε να βρει την χρυση συνταγη γιατι απλουστατα δεν υπαρχει!
    Φίλε Πάνο, είπες μεγάλα πράγματα. Βεβαια απέχω απο το να είμαι παρθένος. Ομως πράγματι είμαι αισθηματίας και δε μπορώ να τη δώ σα μια εμπειρία.

...παρ\'ότι τελικά ίσως το κάνω.
    αλεξανδρε ,
    εχουν περασει 40 χρονια απο τοτε που ειχα την πρωτη μου ερωτικη επαφη με γυναικα και αισθανομαι καθε φορα που γνωριζω μια αλλη , παρθενος !
    ξερεις τι αλλαξε μοναχα ολα αυτα τα χρονια ?
    επαψε να με απασχολει τελειως , το οτι δεν κανω για καλαποδας !
    θελω μια γυναικα με παρελθον παρον και μελλον που να ξερει
    τι θελει απο την ζωη της ....
    οχι ουρανοκατεβατη ουτε αμολυντη απο σπερμα ...
    δεν θα σου δωσω αλλη καλυτερη συμβουλη , για τα σεξουαλικα θεματα, απο το να σου πω πως εμαθα τις γυναικες,
    επιλεγοντας να πηγαινω σχεδον παντα με μεγαλυτερες !
    Οταν μια μερα ξανασταυρωσαν οι δρομοι μας με την πρωην παρθενα , ηξερα και εγω και αυτη οτι θα καναμε μια μεγαλη πορεια μαζι αλλα οχι για παντα ...
    Ειναι αδυνατον να μπορει κανεις να ζει με το μυαλο του τα συναισθηματα που θα νοιωθει για μια γυναικα μετα απο 30 η 40 χρονια !
    μια σχεση χτιζεται καθημερινα , με κοινη προσπαθεια και προπαντως διαθεση για εξελιξη του ιδιου του ευτου μας !

Senior Member
    Ιδέα: Αφού τους βγάζει όλους... σκάρτους, μήπως να μη της δείξω ότι της βάζω σε όλα...10/10, αλλά ότι έχει και ελλείψεις; Π.χ. της ειπα σημερα ότι \"έχεις στύλ, φινέτσα, νοιάζεσαι, σε όλα παίρνεις 9 η 10/10... εκτός του ότι δεν είσαι εκδηλωτική, αλλά αυτό διορθώνεται\" - και μου λέει \"εκδηλωτική θα είμαι με το γκόμενό μου\".... no comments

Ιδέα: Αφού τους βγάζει όλους... σκάρτους, μήπως να μη της δείξω ότι της βάζω σε όλα...10/10, αλλά ότι έχει και ελλείψεις; Π.χ. της ειπα σημερα ότι \"έχεις στύλ, φινέτσα, νοιάζεσαι, σε όλα παίρνεις 9 η 10/10... εκτός του ότι δεν είσαι εκδηλωτική, αλλά αυτό διορθώνεται\" - και μου λέει \"εκδηλωτική θα είμαι με το γκόμενό μου\".... no comments
    τωρα θα σε μαλωσω φιλικα αλεξανδρε !
    ξερεις τι λενε σε αυτες τις περιπτωσεις ?
    εμενα δηλαδη για τι με περασες κοριτσι μου ?
    μηπως για κανενα καψουρη που θα κρεμεται ολη του την ζωη
    απο σενα ?
    αν ειναι ετσι λαθος κανεις !
    και σηκωνεσαι να φυγεις αφου πληρωσεις τον λογαριασμο σου αν ειστε εξω για καφε η για ποτο!
    Γιατι οπως πολυ σωστα εγραψες νομιζω καπου πριν ειναι θεμα εγωισμου !
    καντης την αλλη φορα ενα τετοιο σπασιμο και θα την δεις να γινεται κοματια και να σε παιρνει μονη της τηλεφωνο μετα για να ζητησει συγνωμη...
    Φτανει βεβαια εστω καιμια φορα , εστω και απεξω -απεξω να της εδωσες καλα να καταλαβει οτι δεν εισαι θαυμαστης απλος αλλα αμεσαενδοαφερομενος για μια ερωτικη σχεση!

Senior Member
    Aλέξανδρε,μήπως είναι λάθος ο τίτλος του thread;Μήπως δεν είναι οι αναστολές της παρθένας αλλά οι δικές σου αναστολές αυτό που σε απασχολεί στην πραγματικότητα;
    Ξεκίνησες να λες πως δεν θέλει,ενώ όταν θέλει εκείνη δε θέλεις εσύ.Δε βρίσκεις σε αυτό μία αντίθεση;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Originally posted by RainAndWind
    Aλέξανδρε,μήπως είναι λάθος ο τίτλος του thread;Μήπως δεν είναι οι αναστολές της παρθένας αλλά οι δικές σου αναστολές αυτό που σε απασχολεί στην πραγματικότητα;
    Ξεκίνησες να λες πως δεν θέλει,ενώ όταν θέλει εκείνη δε θέλεις εσύ.Δε βρίσκεις σε αυτό μία αντίθεση;
    γαιτι τωρα παρεμβαινεις για να τον κομπλαρεις ?
    γραφει το παιδι οτι ειμαι ευαισθητος με αυτη την κοπελα ...
    δεν καταλαβες ακομα οτι δεν μπορει να της πει τον ερωτα του?

Senior Member
    Πάνο,ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα πάνω σε αυτό το οποίο ρώτησα;Aρμόδιος να κρίνει αν τον κόμπλαρα είναι ο Αλέξανδρος,όχι εσύ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, καθένας σας έχει την οπτική του γωνία, Πάνο και RainAndWind.

Μετα τα νεότερα δεδομένα, είναι αλήθεια ότι οι αναστολές οι δικές μου βρίσκονται στο ότι διαβλέπω πώς με αντιμετωπίζει σαν τον \"ηρωα\" που θα τη βγάλει απο τη δυσκολη θέση (της ... παρθένας...ΕΛΕΟΣ). Και οτι μετά θα έχει πετύχει το σκοπό της.

΄Συνεπώς, δεν έχει σεξουαλικές αναστολές η παρθενα, αλλά μάλλον συναισθηματικές, να ανοιχτεί, να ερωτευτεί, να δοθεί, ή απλά \"she\'s not into me\" crystal clear.

Οπότε θα έπρεπε να το κάνω το thread \"Πώς μπορώ να την κάνω να μου ανοιχτεί συναισθηματικα/ ερωτικά, και πώς να αντιδράσω αν απλά με θέλει για την εμπειρία\"...

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast