Πώς θα ξεπεράσει τις αναστολές της η παρθένα; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 190
    Originally posted by Sofia
    δεν ξερω αν εχει γραφτει απο καποιο μελος παραπανω, αλλα εγω θα σου λεγα να κανεις κατι απλο: να την ρωτήσεις πώς αισθανεται για σενα. Ευθεως.
    εχουν ηδη κανει ερωτικη πραξη Σοφια !
    στις προηγουμενες σελιδες τα εξηγει αναλυτικα

Senior Member
    Ναι ρε παιδια ελεος, οχι αλλο σεβασμο... αν ηταν, απο την πρωτη νυχτα που ηθελε σεξ μεθυσμενη, (και οπως αποδειχτηκε ηξερε τι ελεγε, και ξεμεθυστη το θυμοταν μια χαρα αυτο που ζητησε) θα εδραττα την ευκαιρια...

Senior Member
    Λοιπον, σεξ ολοκληρωμενο δεν εχει γινει ακομα... παρθενα γαρ.

Απο την αλλη, εκεινη λεει οτι ειμαστε φιλοι και part time lovers (δικη μου εκφραση), γενικώς είναι μια free σχεση...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    δεν ξερω αν εχει γραφτει απο καποιο μελος παραπανω, αλλα εγω θα σου λεγα να κανεις κατι απλο: να την ρωτήσεις πώς αισθανεται για σενα. Ευθεως.
    δεν ηξερα πώς το πώς αισθανομαστε για τον αλλο μπορουμε να το ρωτησουμε μονο πριν το ολοκληρωμενο σεξ....μαλιστα!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by alexandergreek
    Λοιπον, σεξ ολοκληρωμενο δεν εχει γινει ακομα... παρθενα γαρ.

Απο την αλλη, εκεινη λεει οτι ειμαστε φιλοι και part time lovers (δικη μου εκφραση), γενικώς είναι μια free σχεση...
    εχεις σκεφτει οτι μπορει να το λεει επειδη, ετσι αισθανεται περισσοτερο ασφαλης? βαζοντας δλδ τον εαυτο της, σε μια κατασταση οχι υψηλων προσδοκιων, ωστε να προστατευτει απο τυχον απορριψη δικη σου....αυτα ως μια πιθανοτητα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Originally posted by πανος12345
    δεν ηξερα πώς το πώς αισθανομαστε για τον αλλο μπορουμε να το ρωτησουμε μονο πριν το ολοκληρωμενο σεξ....μαλιστα!
    μαλλον μετα ηθελες να γραψεις ετσι?
    ναι σοφια ! καμμια φορα οταν ειμασταν νεοι πρωτα καναμε κατι αυθορμητα και μετα αναρωτιομασταν γιατι το καναμε !
    ειναι χαρακτηριστικο δειγμα της νιοτης
    Ομως ο αλεξανδρος αλλο που δεν θελει για να παρατεινει την ολοκληρωση της προ-ερωτικης φασης , με τοση καθυστερηση που οπως εχουμε διεξοδικα αναλυσει , ισως ασυνειδητα να προτιμουσε να αφησει καποιον αλλον να περασει μπροστα για να βεβαιωθει οτι το κοριτσι του δεν θα τον χρησιμοποιησει απλα σαν καλαποδι !
    αυτη ειναι η δικη του αναστολη και οχι φυσικα της κοπελας .
    δεν εχει λοιπον νοημα να τον βαζεις να ψαχνει και αλλο να βρει εξηγησεις για μια πραξη που μονος του βαζει παραπανω υπερ-εγω απο οσο χρειαζεται γι να τελειωσει μια δουλεια που η ιδι η κοπελα του εχει ζητησει αλλα ο ιδιος αρνηται να κανει!

Senior Member
    οχι, ηθελα να γραψω αυτο που εγραψα.

οχι, ηθελα να γραψω αυτο που εγραψα.
    παντως πισω δεν μπορουμε να παμε σοφια ...
    τα παιδια εφτασαν πολλες φορες στην πηγη , την δουλεια την εκαναν ηδη , εγω τουλαχιστον σας αφηνω τωρα να τα πειτε μονοι σας ....
    οταν μια γυναικα ζηταει απο ενα ανδρα να της κανει ερωτα
    θα επρεπε να εχεις καταλαβει που θα πρεπει να ψαχνεις να βρεις το προβλημα γιατι εισαι παλια εδω σοφια !

Senior Member
    αστο Πανο:) δεν πειραζει, δεν θα συννενοηθουμε:)

κατι ακομα: αναφερεις οτι πρεπει να καταλαβαινω πραγματα που καταλαβαινεις (ως παλια μαλιστα, αυτο το βρισκω χαριτωμενο!).

προφανως κ καταλαβαινουμε διαφορετικα τα πραγματα. εμενα δεν με πειραζει. ελπιζω ουτε κ εσενα:) καλο βραδυ!

αστο Πανο:) δεν πειραζει, δεν θα συννενοηθουμε:)

κατι ακομα: αναφερεις οτι πρεπει να καταλαβαινω πραγματα που καταλαβαινεις (ως παλια μαλιστα, αυτο το βρισκω χαριτωμενο!).

προφανως κ καταλαβαινουμε διαφορετικα τα πραγματα. εμενα δεν με πειραζει. ελπιζω ουτε κ εσενα:) καλο βραδυ!
    ειμαστε εδω για να υποστηριξουμε αυτον που υποφερει σοφια και οχι να προβαλουμε τα δικα μας προβληματα στα προβληματα των αλλων
    καλο σου βραδυ και εσενα και καλο βολι αλεξανδρε!

Senior Member
    Το πως το βιώνει ο καθένας και μια κοπέλα την πρώτη φορά δεν μπορεί να ξέρει κανείς πόσο μάλλον ένας άνδρας.Υπάρχει και η πιθανότητα να φοβάται το κορίτσι το θέμα αν θα πονέσει δεν είναι απλό για μια νέα κοπέλα προφανώς σοβαρή μπορεί μέσα της να θέλει και η λογική να την εμποδίζει να προχωρήσουν.

Senior Member
    Αμαν ρε παιδια η κοπελα ποναει πολυ, δεν ξερω σφιγμενη ειναι, και ενω τεχνικα δεν υπαρχει πια το παρθενικο εμποδιο του υμενα, στην πραξη δεν εχουμε κανει ερωτα... κανω υπομονη, αλλα καποια στιγμη μου πεφτει κι εμενα, με το σταματα ξεκινα... παντως ειναι πολυ θερμη μαζι μου. Δεν την κατηγορω...

Αμαν ρε παιδια η κοπελα ποναει πολυ, δεν ξερω σφιγμενη ειναι, και ενω τεχνικα δεν υπαρχει πια το παρθενικο εμποδιο του υμενα, στην πραξη δεν εχουμε κανει ερωτα... κανω υπομονη, αλλα καποια στιγμη μου πεφτει κι εμενα, με το σταματα ξεκινα... παντως ειναι πολυ θερμη μαζι μου. Δεν την κατηγορω...
    ξοδεψε ισως περισσοτερη ωρα στην προετοιμασια ....
    φαντασου οτι εχεις μπροστα σου ενα παγωτο
    μπορεις να το φας σε 5 λεπτα η να το γλυφεις 1/2 ωρα .....
    οσο πιο γρηγορα το τρως , τοσο πιο πολυ θα ποναει το κοριτσι....

Banned

πρακτικα ειναι ολα θεμα αγχους.
    Αν ρωτησεις καποιες γυναικες εχουν προβλημα ακομα και οταν πανε στο γυναικολογο τους, κατι που δεν εχει σχεση με σεξ, και ομως ειναι σφιγμενες, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για σεξ.

Δοκιμασε περα απο τα ερωτικα παιχνιδια που ειθιστε να χαλαρωνουν την γυναικα (μιλαμε για κατι που δεν ειναι ακριβως στο χερι της να κανει) να χρησιμοποιησεις και μια αλοιφη KY (καπα-γουαι) απο τα φαρμακεια με 5 ευρω.
    Εκτος απο φυσικη λιπανση θα προσθεσει και ψυχολογικα ενα κατι της παραπανω για να χαλαρωσει.
    Αυτα για τις πρωτες 2-3 φορες. Στην συνεχεια πετα την στα σκουπιδια, θα σου ειναι αχρειαστη.

ΥΓ...... μην κανεις καποια κινηση μονος σου.
    Συζητησε το μαζι της και προτεινε της να δοκιμασετε και αυτο.
    Δεν θα παρεις κατι απο την λαικη, απο το φαρμακειο θα το παρεις και ειναι για αυτη την δουλεια ακριβως. (ενδεχωμενα αν ρωτησεις στο φαρμακειο, θα στο πει και ο φαρμακοποιος)
    Απο την αλλη μην την παρεις, και την βγαλεις ξαφνικα απο το κομοδινο....

Senior Member
    Αν ποναει ακομα και μετα απο την πρωτη σεξουαλικη πραξη, τοτε η ιδια μαλλον εχει πολυ αγχος στο να συνεχισει...διαβασα σε προηγουμενο ποστ, οτι περνατε ομορφα και οτι μιλατε μεχρι τις 2 το βραδυ...καμαρι μου ειστε ερωτευμενοι και απο τη μερια της δεν το εχει καταλαβει ακομα... αν δεν της αρεσες πολυ δεν θα καθοταν με τις ωρες μαζι σου...και η φραση free σχεση δεν ξερω ποιος την εβγαλε για να μπορεσει να κρυψει τους φανερους φοβους του....

επισης σε προηγουμενο ποστ σου, ειδα την φοβερη της φραση που θα ξενερωνε ακομα και μενα αν ημουν αντρας \"εκδηλωτικη θα ειμαι με τον γκομενο μου\"....δηλαδη εσυ για τι πας εκει περα για βολτα???? χαιρω πολυ...

ολα αυτα που διαβασα, μου βγαζουν εναν ανθρωπο, ο οποιος εχει πολλα κομπλεξ και ανασφαλειες, που εν τελει τις βγαζει απανω σου και παιζει και συναισθηματικα μαζι σου...οσο και αν σου αρεσει, και να θελεις, κρατα μια μικρη πισινη...και αφου σε παιζει εκεινη, ειμαι της αποψης οτι πρεπει να την παιξεις και συ λιγο...για να δεις τελικα που οδευει το πραγμα...την θελουμε την ταλαιπωρια διαφορετικα δεν καταλαβαινουμε και δεν αξιολογουμε αυτο που εχουμε μπροστα μας. Ακομα και ο πολυ σεβασμος βλαπτει σοβαρα την υγεια...(το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος)....πες της και συ κατι παρομοιο..του στυλ \"τρελλιτσες θα κανω μοναχα με την κοπελα μου και πολλες ωρες μαλιστα\" η κατι τετοιο σε μια αλλη συζητηση.....

κατι μου λεει οτι σε θεωρει δεδομενο (δεμενο συναισθηματικα)...συγνωμη κιολας αλλα ειπαμε σεβασμος στην πρωταρα...αλλα η ιδια μου φαινεται οτι το εχει παραξηλωσει...δεν εισαι κηφηνας κανενος...και γενικα δεν εισαι κηφηνας....
    Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast