Results 166 to 180 of 190
-
25-10-2009, 14:38 #166
Originally posted by πανος12345
αυτο που δεν εχουν καταλαβει τα 3 αυτα προφιλ σχετικα με την χρησιμοτητα του φορουμ ειναι ακριβως στο τι στοχευει σαν σκοπο !
εδω πχ αντι την γενικολογη και αοριστη αναφορα στον θειο της θειας κλπ επερεπε το προφιλ Γιωτα να γραψει οτι ο γιατρος εδωσε το ταδε φαρμακο για τον ταδε σκοπο και ειχε καλα αποτελεσματα !
Τρία προφίλ που φταίνε για όλα και άλλα τρία που τρέχουν πίσω τους σαν κατσικάκια στο γρασίδι.....Ενδιαφέρον, αλλά έχει καταντήσει κουραστικό....
- 25-10-2009, 14:55 #167
παντρέψου την! μετά δεν θα μπορεί να κάνει διαφορετικά...
25-10-2009, 14:59 #168
Originally posted by claire
παντρέψου την! μετά δεν θα μπορεί να κάνει διαφορετικά...
εισαι σιγουρη οτιεισαι στο σωστο θεμα ?
εδω δεν μπορουμε \"να τρυπησουμε τον υμενα\" και εσυ μας βαζεις ενωπιον γαμου?
τι θα γινει δηλαδη με τον γαμο ?
θα υποχωρησει μονος του ο υμενας με \"θεια επιφωτιση\" ?
25-10-2009, 15:01 #169
προφανώς, δεν διάβασα 12 σελίδες. μόνο το αρχικό ποστ, οπότε και απάντησα αναλόγως :)
25-10-2009, 15:04 #170
Νεϊτσουρ διάβασε καλύτερα λέω για μια περίπτωση ιδια που αντιμετώπισε ένας εξάδελφός μου με την γυναίκα του.Πάνο να γράψω στο φόρουμ τι έδωσε ο γιατρός;απ\' ότι μου είπαν ηρεμιστικό αν σε καλύπτει ποιο ακριβώς δεν μου είπαν μιλάμε για 30 χρόνια πριν.Αλλά και να ήξερα το θεωρώ επικίνδυνο να δώσω συνταγές για αυτό υπάρχουν οι γιατροί.Νεϊτσουρ να διαβάζεις ποιο προσεκτικά
25-10-2009, 15:16 #171
Originally posted by claire
προφανώς, δεν διάβασα 12 σελίδες. μόνο το αρχικό ποστ, οπότε και απάντησα αναλόγως :)
χαχαχαχαχα
25-10-2009, 15:21 #172
μα τι σχεσει το ηρεμιστικο σε μια περιπτωση που αυτο που βαζει το προβλημα ειναι η ιδια η φυση του υμενα που κατα πασα πιθανοτητα ειναι λιγο πιο ανθεκτικος στο εν λογω κοριτσι !
το ηρεμιστικο ισως να εχει αντιθετα αποτελεσματα αν εννοεις να δοθει στον αλεξανδρο!
γιατι απορριπτεις την παρκτικη που ακολουθουν οι επαγγελματιες φαρμακοποιοι?
25-10-2009, 15:25 #173
καθε ρηξη παντος ειδους σγφιχτηρα , υμενα περιοριεται μονο με αναισθητικο καιλιπαντικο !
μηπως νομιζεις οτι ολοι οι γιατροι σκεφτονται με τον ιδιο τροπο ?
χθες εκανα εξεταση πρωκτικη και ο ακτινολογοςμου εχωσε στον πισινο το εργαλειο και κοντεψα να μεινω απο τους πονους!
ααααααααααααααα...εχετε μηπως αιμοροιδες μου λεει αφου με εκανε προηγουμενως να σφαδαζω στους πονους !
ναι του λεω και σαν θεραπεια εχω βαλει μονος μου στον πισινο μου εργαλειο 3 φορες πιο μεγαλο απο το δικο σας για να μαθω στον σφιχτηρα να ανοιγει , αλλα εβαλα ξιλοκαινη και λιπαντικο ζελ αφου προηγουμενως το ζεστανα του απαντησα
ε..καλα δεν πειραζει ,,,μου ειπε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτος ποναγε στην θεση μου ?
25-10-2009, 16:20 #174
To σταματάμε εδώ δεν αξίζει να πούμε τίποτε παραπάνω την λύση θα την βρεί το ζευγάρι.
26-10-2009, 00:25 #175
Φιλοι παμε καλα, χτες μπήκα κατα 50%... Δε νομιζω οτι ειναι υμενας πια, ειναι σφίξιμο του κόλπου. Αν και αναρωτιέμαι αν θα φτάσουμε ποτέ να κάνουμε έρωτα απλά και φυσιολογικά...
Διότι όταν πονάει και αντιδρά, ξενερώνω.. Μέχρι και όνειρο το είδα:
Ημουν λέει σε μια ωραία, ζεστή παραλία, ο κόσμος διασκέδαζε στην πλάζ, και έλεγα \"τι ωραία, είναι και Οκτώβρης, θα συμπληρώσω μπάνια αφού έφτιαξε ο καιρός\". Πρίν όμως μπώ και κολυμπήσω, πιάνει ένα κρύο, μια συννεφιά, ένα σκοτάδι. Μπαίνω σε μια καφετέρια, και μου λένε ότι έχει έκλειψη ηλίου. \"Μην ανησυχείς, σε λίγο θα ξαναβγεί ο ήλιος\". Πράγματι, περίμενα λίγο στο κρύο και στα σκοτάδια, και μετά ξαναβγήκε ο ήλιος... Ζέστη, θάλασσα, φώς... και μπήκα στο νερό, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ (!).
Νομίζω ο συμβολισμός είναι προφανής!!
26-10-2009, 00:48 #176
Φυσικα....αυτο το αγχος που εχεις, βγηκε και στα ονειρα σου ενδομυχα δηλαδη....αλεξανδρε το καλο το πραγμα αργει να γινει...
θα κανετε ερωτα καλα και φυσιολογικα. Αν εχεις την εντυπωση οτι ο ερωτας ειναι απο πολυ καλος μεχρι αψογος απο την πρωτη κιολας φορα, τοτε μαλλον πρεπει να το ψαξεις καλυτερα...αυτο που τον κανει τοσο συναρπαστικο, ειναι η πρωτη φορα που ανακαλυπτεις τον αλλον, και η αγωνια να τον νιωσεις να ανταποκρινεται....
ταυτοχρονα ομως, η αγνοια για το τι αρεσει στον καθενα ειναι αυτο που μας εμποδιζει να αποδωσουμε τα μεγιστα στην απολαυση...τωρα γνωριζοσαστε....πολυ βιαζεσαι....με την 3η με την 4η φορα θα απολαμβανετε ολο και περισσοτερο την πραξη του ερωτα και η κοπελα σου θα το δει και πιο \"τελετουργικα\" και οχι σαν πραξη απλα για να φυγουν οι καψες...δωστε και οι δυο την αναλογη σημασια χωρις να βιαζεστε και χωρις να αγχωνεστε αν ειστε καλοι η μετριοι...
γνωριζα ανθρωπο, ο οποιος τα ειχε με μια κοπελα, που ενω τα πηγαιναν καλα στο συναισθηματικο, στο σεξουαλικο τα πραγματα ηταν μετρια...ειχαν ομως και οι δυο θεληση και υπομονη, και σε 6 μηνες ο ανθρωπος εκανε τον καλυτερο ερωτα της ζωης του. Τουλαχιστον ετσι ελεγε...δεν ειχα λογο να μην τον πιστεψω....
οχι αγχος...αφου τα καταφερες μεχρι τη μεση...θα φτασεις και στο τελος...και καθε φορα θα γινεται πιο συναρπαστικο!!! ξεαγχωσου πρωτα εσυ για να ξεαγχωθει και εκεινη...Some of us of fall some of us fly...most of us live to try, till the edge of forever.
29-10-2009, 18:41 #177
Συντρόφισσες και σύντροφοι
Σημερα ηταν η 2η φορα που εγινε ολοκληρωμενα και ομορφα.
Μαγεία....
Σιγα σιγα τη μαθαινω. Ειναι μεχρι να μπει στο κλιμα, να ζεσταθει, της βαζω και δαχτυλο κανα 15λεπτο... και αμα ποναει (και ξενερωσω λιγο) με χαϊδεύει, ξαναστηνεται ορθιος ο ταρζαν, και ξαναδοκιμαζουμε.
Νομιζω οτι σιγα σιγα θα βρουμε το ρυθμο μας.
Ασε που σχεδον συγκατοικουμε!
Παντως παραμενει μια free σχεση...
Η ενθάρρυνση σας ως εδω ηταν ανεκτιμητη....
29-10-2009, 19:09 #178
Originally posted by alexandergreek
Συντρόφισσες και σύντροφοι
Σημερα ηταν η 2η φορα που εγινε ολοκληρωμενα και ομορφα.
Μαγεία....
Σιγα σιγα τη μαθαινω. Ειναι μεχρι να μπει στο κλιμα, να ζεσταθει, της βαζω και δαχτυλο κανα 15λεπτο... και αμα ποναει (και ξενερωσω λιγο) με χαϊδεύει, ξαναστηνεται ορθιος ο ταρζαν, και ξαναδοκιμαζουμε.
Νομιζω οτι σιγα σιγα θα βρουμε το ρυθμο μας.
Ασε που σχεδον συγκατοικουμε!
Παντως παραμενει μια free σχεση...
Η ενθάρρυνση σας ως εδω ηταν ανεκτιμητη....
ΑΝΤΕ ....ΚΑΛΑ ΒΟΛΙΑ !
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
29-10-2009, 19:12 #179
Originally posted by alexandergreek
Φιλοι παμε καλα, χτες μπήκα κατα 50%... Δε νομιζω οτι ειναι υμενας πια, ειναι σφίξιμο του κόλπου. Αν και αναρωτιέμαι αν θα φτάσουμε ποτέ να κάνουμε έρωτα απλά και φυσιολογικά...
Διότι όταν πονάει και αντιδρά, ξενερώνω.. Μέχρι και όνειρο το είδα:
Ημουν λέει σε μια ωραία, ζεστή παραλία, ο κόσμος διασκέδαζε στην πλάζ, και έλεγα \"τι ωραία, είναι και Οκτώβρης, θα συμπληρώσω μπάνια αφού έφτιαξε ο καιρός\". Πρίν όμως μπώ και κολυμπήσω, πιάνει ένα κρύο, μια συννεφιά, ένα σκοτάδι. Μπαίνω σε μια καφετέρια, και μου λένε ότι έχει έκλειψη ηλίου. \"Μην ανησυχείς, σε λίγο θα ξαναβγεί ο ήλιος\". Πράγματι, περίμενα λίγο στο κρύο και στα σκοτάδια, και μετά ξαναβγήκε ο ήλιος... Ζέστη, θάλασσα, φώς... και μπήκα στο νερό, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ (!).
Νομίζω ο συμβολισμός είναι προφανής!!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ [ΦΡΟΥΝΤ]
ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ !
29-10-2009, 19:13 #180
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ \"ΘΕΙΟ? ΜΕΙΓΜΑ
ΒΑΖΕΛΙΝΗ +ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ = ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ !
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια