Οι συμφορουμήτες που θαυμάζουμε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Οι συμφορουμήτες που θαυμάζουμε

Yπάρχουν στιγμές που θα θαυμάσω αρκετά μέλη. Ακόμα και τα κακόφημα μέλη του φορουμ έχουν τις δικές τους στιγμές, καθώς, ας μην ξεχνάμε, παίζει ρόλο και η στάση του συνομιλητή μας για την δική μας συμπεριφορά.

Πιστεύω πως πολλοί από εσάς θα έχετε νιώσει το ίδιο για τους συμφορουμήτες σας. Υπάρχει και ένα παρόμοιο θέμα αλλά δεν άντεξε σε περισσότερες από μία δύο σελίδες. Ελπίζω το μήνυμα αυτό να γίνει η αφορμή να πούμε και μια δύο καλές κουβέντες παραπάνω.

Senior Member
    weird
    empneysths
    anwnymh
    giota
    melene
    olgaki28
    krino
    nanure
    mstroymf
    asmodeus
    helena

Senior Member
    εχω θαυμασει πολλες φορες εδω το πως οι σκεψεις και τα συναισθηματα αγνωστων και ετεροκλητων ανθρωπων μπορει να εχουν τοση μα τοση ομοιοτητα και ταυτιση :)
    Dum spiro spero (?)

Banned
    ουφ....
    εγω θαυμαζω πολλους,
    ιδιως αυτους που με ανεχονται......
    Αν θελετε να κανω και αυτοκριτικη,
    γνωριζω οτι ειμαι μεγαλος πριχτης.

Δεν ξερω αν θα ειχε ομως νοημα να πιασω ενα - ενα και να πω τι θαυμαζω ακριβως,
    ε οκ ισως αυριο να το κανω.

Senior Member
    :):)

Κρινο μου θυμίζεις ένα γνωστό μου.
    Μερικές φορές μπορεί να γίνει κάπως κουραστικός ή και εκνευριστικός (σόρυ:) ) αλλά άλλες φορές απολαυστικός:)

Originally posted by Helena
    εχω θαυμασει πολλες φορες εδω το πως οι σκεψεις και τα συναισθηματα αγνωστων και ετεροκλητων ανθρωπων μπορει να εχουν τοση μα τοση ομοιοτητα και ταυτιση :)
    Συμφωνώ Helena...και να προσθέσω τόσο πηγαιότητα, αληθινότητα, μέσα από τα ψυχρά χάλκινα καλώδια...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Banned
    Originally posted by anwnimi
    :):)

Κρινο μου θυμίζεις ένα γνωστό μου.
    Μερικές φορές μπορεί να γίνει κάπως κουραστικός ή και εκνευριστικός (σόρυ:) ) αλλά άλλες φορές απολαυστικός:)

α μπα,
    εχω αυτογνωσια.
    Πολυ σωστα σου θυμιζω το φιλο σου.
    :)

θαυμαζω πολλους εδω μεσα,ακομη και με τα τρωτα τους σημεια που ολοι εξαλου εχουμε,αλλωστε οι αδυναμιες και τα λαθη μας κανουν ανθρωπους.

θαυμαζω την αμελι για την ευαισθησια και τη γλυκυτητα τας,τη μελενε γιατι ειναι πολυ σωστη και ευθυς ανθρωπος,την σοφια για τη<< σοφια>>της,τon kip,tin θεοφανια και την ρεμεντι,τον εμπευστη,ισως ξεχναω καποιους
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Θαυμαζω ολους τους ανθρωπους...γιατι εχουν κατι που δεν εχω εγω κι ολοι εχουν κατι.
    Αντιπαθω πολλα στοιχεια που ειναι ξενα προς εμενα.
    Διαβαζω μερικους πιο συχνα,και εντυπωνονται στο μυαλο μου πιο ευκολα,γιατι εχουν κατι να μου πουν επιπλεον.
    Δεν θα αναφερθω ονομαστικα...δεν θελω να το κανω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα