Results 1 to 8 of 8
-
08-10-2009, 22:12 #1
Κατά κάποιο τρόπο καταλαβαίνω πως νιώθεις. Πολλές φορές μάλιστα που θα μου έρθει τέτοια φάση δεν θα θελήσω να βλέπω την φάτσα κανενός μπροστά μου. Στην δουλειά υπάρχουν προβλήματα κατά καιρούς (βέβαια και σε ποια δουλειά δεν υπάρχουν), τις γυναίκες τις έχω απομυθοποιήσει εντελώς (συνάρτηση σχέσης και προσωπικής ωρίμανσης) ενώ με τους φίλους έχω χαθεί. Δουλειά και σπίτι ή έξω (και αν πετύχει μια διαφορετική μέρα από τις συνηθισμένες θα χαρώ για δυο στιγμές παραπάνω..). Απάντηση λοιπόν δεν έχω να σου δώσω πέραν του ότι η ρουτίνα της ζωής \"τρώει\" πιο εύκολα ανθρώπους που έχουν μια παραπάνω δόση δημιουργικότητας.
- 08-10-2009, 22:18 #2
Αν εισαι εσυ γκρινιαρα...τοτε κατι παει στραβα με το συμπαν μου:P
Ισως να ειναι ενα απλο σταδιο...ισως νοιωθουμε το ιδιο,η διαθεση μου παραμενει στο \"θελω να προχωρησω\",θελω να βγω απο ενα τελμα αλλα να προχωρησω που?
Τωρα ειμαι στα καλυτερα μου αλλα μενει αυτη η απροσδιοριστη αισθηση...του και τι κανω...και τι πετυχα...και τι εχω?
Ισως αυτο που αντιμετωπιζεις να ειναι κατι πιο σοβαρο...ισως απλως ηρθε η στιγμη να σκεφτεις ορισμενα πραγματα και να αλλαξεις καποια απο αυτα.
Ετσι μερικες σκεψεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-10-2009, 22:30 #3
http://www.youtube.com/watch?v=UCmUhYSr-e4
Sittin\' in the mornin\' sun
I\'ll be sittin\' when the evenin\' come
Watching the ships roll in
And then I watch \'em roll away again, yeah
I\'m sittin\' on the dock of the bay
Watching the tide roll away
Ooo, I\'m just sittin\' on the dock of the bay
Wastin\' time
I left my home in Georgia
Headed for the \'Frisco bay
\'Cause I\'ve had nothing to live for
And look like nothin\'s gonna come my way
So I\'m just gonna sit on the dock of the bay
Ooo, I\'m sittin\' on the dock of the bay
Wastin\' time
Look like nothing\'s gonna change
Everything still remains the same
I can\'t do what ten people tell me to do
So I guess I\'ll remain the same, yes
Sittin\' here resting my bones
And this loneliness won\'t leave me alone
It\'s two thousand miles I roamed
Just to make this dock my home
Now, I\'m just gonna sit at the dock of the bay
Oooo-wee, sittin\' on the dock of the bay
Wastin\' time
(whistle)
Μουρθε η διαθεση να ακουσω αυτο το τραγουδακι διαβαζωντας το μυνημα σου helena...απο τα αγαπημενα μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-10-2009, 22:41 #4
Helena παντως πολλοι και πολλες θα ζηλευαν την ζωη που εχεις, και αυτα που εχεις καταφερεις...
Μια δουλεια, ενα συντροφο, μια οικογενεια.Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
08-10-2009, 22:50 #5
E μη το λες βρε Ελενα, δεν εχουμε ολοι τοσο ικανοποιητικη ζωη.
Μπορει και εγω να ειμαι λιγο γκρινιαραΑν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
09-10-2009, 10:38 #6
Έλενα καλημέρα.
Νομίζω πως καταλαβαίνω περίπου πως μπορεί να αισθάνεσαι.
Μοιάζει να έχει πέσει επάνω σου ένα γκρι πέπλο και να σε έχει καλυψει ολόκληρη? Ένα πέπλο που σου επιτρέπει να βλέπεις, αλλά μόνο γκρίζα, που σου επιτρέπει να κινείσαι, αλλά όχι απόλυτα ελεύθερη, που σου επιτρέπει να δουλεύεις, αλλά με περισσή προσπάθεια, που σου επιτρέπει να είσαι με το σύντροφό σου, αλλά χωρίς να μπορείς να αισθανθείς το δέρμα του να ακουμπάει το δικό σου. Είναι κάπως έτσι? Κάπως έτσι το φαντάζομαι εγώ τουλάχιστον.
Αδυνατώ να σου δώσω συμβουλή πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ να σου πω οτι είσαι μια χαρά. Ξέρω οτι, παρόλο που δεν σου λείπει κάτι, ταυτόχρονα σου λείπει αυτό Το Κάτι. Κι αυτό αρκεί για να μην είσαι καλά, για να νιώθεις κενό.
Απο την άλλη, πιθανότατα αυτή η διάθεση να είναι εδώ για κάποιο λόγο. Ίσως να σου χρησιμεύει σε κάτι, αν και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό.Μάκια...
09-10-2009, 17:10 #7
Πολύ χαίρομαι!
Ίσως τότε απλά να χρειαζόταν να εκφραστεί και να ακουστεί...Μάκια...
10-10-2009, 04:21 #8
απιστευτο ισως ...αλλα απο χτες που το εγραψα εδω νιωθω πολυ καλυτερα...
Α ρε Ελενα να σαι καλα[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή