Results 1 to 7 of 7
-
05-09-2025, 13:13 #1
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΙΖΟΝ
Γειά σας παιδιά
θα τα γράψω συνοπτικά.
πριν 3 μήνες περίπου γνωρίστικα με μια κοπέλα η οποία είναι χωρισμένη κι αυτή με παιδιά.
Στην αρχή όλα μέλι γάλα ,μου έδειχνε τόσο ενθουσιασμό,γενικά ήταν κάτι δυνατό και από τις 2 πλευρές.Η κοπέλα δουλεύει σαιζόν με απαιτητικά ωράρια και μου είχε πει ότι σε λίγο καιρό που θα αυξηθεί ο τουρισμός θα έχει ελάχιστο χρόνο γιατί έχει και τα παιδιά της. λέω οκ κι εγώ έχω παιδιά και χρειάζομαι το χρόνο μου.
όσο περνούσε ο καιρός και ανέβαινε η δουλειά την έβλεπα και απομακρυνόταν και πιο αραιά στα μηνύματα και οι συναντήσεις μας...πριν μερικές εβδομάδες παρατήρησα ότι μόνο εγώ έκανα την πρώτη κίνηση για να επικοινωνήσουμε,σκέφτηκα να κάνω ένα πείραμα...δεν έστειλα για 3 μέρες και δεν έστειλέ τίποτα αυτή...μιλήσαμε και μου λέει ζορίζομαι πολύ με τη δουλειά και οικογενειακά θέματα και χρειάζομαι μια παύση...αλλά μην κόψουμε επικοινωνία και το βλέπουμε πάλι μόλις πέσει λίγο ο τουρισμός που θα είναι πιο λάσκα...στην αρχή έστελνε λίγο μετά πάλι τα ίδια...μιλήσαμε ξανά και μου λέει δεν προλαβαίνω,της λέω ούτε ένα μήνυμα δεν προλαβαίνεις?μου λέει εντάξει θα το φτιάξουμε το θέμα...μετά πάλι τα ίδια,ούτε φωνή ούτε ακρόαση και της έστειλα να το διαλύσουμε εντελώς,τότε ταρακουνήθηκε λίγο και μιλήσαμε μου είπε δώσε μου λίγο χρόνο τώρα το Σεπτέμβρη θα φτιάξει το θέμα...αλλά πάλι τα ίδια,στην αρχή λίγο ήταν πιο ζεστή αλλά μετά τίποτα...
πείτε καμιά γνώμη
- 05-09-2025, 13:44 #2
E αφου το βλεπεις πως δεν περπαταει το πραγμα. Μην δεσμευεσαι συναισθηματικα, μην εχεις προσδοκιες και οπου παει.
05-09-2025, 14:16 #3
Φίλε, δεν μου φαίνεται να γουστάρει. Πόσο πιεσμένη είναι? Άμα γούσταρε θα βρισκε και τον ελάχιστο χρόνο και τον τρόπο για να σε κρατάει σε επαφή μέχρι να πέσουν οι δουλειές.
Αν εκλαβω ότι όλα μέλι γάλα κι απέραντος ενθουσιασμός κι απ τις δυο πλευρές στις αρχές, να το πάρω δηλαδή ως δεδομένο ότι όντως γούσταρε και σ' ήθελε, μήπως κάπου είδε στο χαρακτήρα σου πράγματα που της έριξαν τον ενθουσιασμό? Διότι η γυναίκα ψάχνει τον άλλο κι αν με τον καιρό δει πως δεν είναι ο χαρακτήρας που περίμενε το πράγμα κρυώνει.
Σίγουρα δεν είναι θετικό το ότι η επικοινωνία γίνεται με δική σου πρωτοβουλία. Στο μεταξύ άσε τον εγκέφαλο σου λεύτερο απ αυτήν για το ενδεχόεμνο να σου προκύψει κάτι άλλο.γιάννης
05-09-2025, 14:25 #4
συμφωνώ σε ότι μου γράφεται αλλά γιατί να μη μου το πει ξεκάθαρα...δε θέλω...αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να μην ξαναστείλω τίποτα κι αν δεν υπάρχει ανταπόκριση τελειώνει αυτόματα...
05-09-2025, 16:15 #5
Γτ δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη.
05-09-2025, 19:47 #6
Καταλαβαίνω τι εννοείς, να της πω εγώ να χωρίσουμε για να νοιωθει αυτή εντάξει, αλλά της το έχω πει ήδη να χωρίσουμε και μετά μου έλεγε στο τηλέφωνο να της δώσω χρόνο.
Δεν ξέρω μπορεί να παίζει και με τα νεύρα μου απλά....
05-09-2025, 20:40 #7
КΚρατα την ρε συ, αν δεν σου κοστιζει, απλα μην ριχνεσαι με τα μουτρα. Για κανα φιλικο οποτε γουσταρει καλη ειναι.