THE BOY WHO CRIED WOLF........ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    Και καλημερα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    το αυτον :)

Banned
    ΑΙΣΟΠΟΣ

Banned
    αλλα για να καταλαβω ολο αυτο παει για μενα.την διαγνωση που βγαλατε την βγαλατε σαν ειδικοι?γιατι εμενα οι γιατροι μου με εχουν για μια χαρα.με λιγο παραπανω αγχος.σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω καραγκιοζηδες.
    κιαν δεν κανω λαθος το σαιτ αυτο ειναι για ατομα με τετοια προβληματα.οχι δικαστιριο.ρεμ εισαι απαραδεκτη.
    κανεις διαδυκτιακες διαγνωσεις χωρις να ξερεις που πανε τα 4 ,ποια νομιζεις πως εισαι τελικα?
    δεν αξιζεις ουτε μια τριχα απο τα μαλια μου,να εισαι σιγουρη!
    αυτα.
    μου εχουν εμπιστοσυνοι στην αληθινη μου ζωη.μου εμπιστευονται να ταιζω 40 παιδακια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης) .πως εισαι αξια να με κρινεις?αχαχχαχαχα.
    διαγνωση πανικουλας απο την \"ειδηκο\" Remedy-----> νοητικη στερηση.
    μαλιστα να σε καλα.τι θεραπεια μου προτεινεις ειδηκε της δεκαρας?
    αχαχαχ:P:P:P:cool:

Senior Member
    πανικουλα...βλεπεις οτι ο καθενας και μια αποψη τελοσπαντων...για αυτο μη δινεις και πολυ σημασια κατι που εμαθα και εγω....και ακομα μαθαινω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Μην κατηγορεις την remedy...δεν εκανε καμμια διαγνωση,δακτυλοδεικτησε απλως την συμπεριφορα σου.

Banned
    δεν θα ασχοληθω αλλο.
    με σκουλικια δεν εχω σηνηθησει να ασχολουμε

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Μην κατηγορεις την remedy...δεν εκανε καμμια διαγνωση,δακτυλοδεικτησε απλως την συμπεριφορα σου.

να της φτιαξω αγαλμα?χαχα:)

τα λεμε εχουμε και δουλειες και παιδια να ασχοληθουμε.

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    .....
    διαγνωση πανικουλας απο την \"ειδηκο\" Remedy-----> νοητικη στερηση.
    μαλιστα να σε καλα.τι θεραπεια μου προτεινεις ειδηκε της δεκαρας?
    αχαχαχ:P:P:P:cool:
    σε παρακαλω να βρεις που εχω βγαλει μια τετοια διαγνωση.
    οσο και να ψαξεις δεν θα το βρεις.

κι οχι μονο δεν εχω βγαλει διαγνωση, αλλα ουτε και το πιστευω οτι εισαι καθυστερημενη.
    εισαι απλα απαραδεκτη...

απλα κατα την συνηθεια σου, λες ψεματα και συκοφαντεις οποιονδηποτε δεν σου κανει τα χατηρια.
    οπως τα πλαστα μηνυματα του κρινο που δημιουργησες και δημοσιευσες, οπως τις ψευτιες σου οτι τα εχω με τον κρινο,οπως τιςψευτιες σου για τον κιπ που παντα ξεκαθαριζε οτι δεν ειχε τπτ ερωτικο μαζι σου, οπως τις ψευτιες σου οτι εισαι εγγυος και πολλες αλλες ψευτιες...

Senior Member
    \'... Αλομπαρ, είναι όμορφο παραμύθι, ο Πέτρος και ο λύκος. είναι ένα μουσικό παραμύθι. Αυτό που αναφέρθηκε εδώ είναι ο ψεύτης βοσκός ή ψευτοβοσκός. Στα αγγλικά ο τίτλος του σε μπέρδεψε και νόμιζες ότι πρόκειται για τον πέτροκαι το λύκο. Συγκινείσαι με το παραμύθι, αλλά μέσα από τον δήθεν αδιάφορο διάλογο, χλευάστηκε σκόπιμα ένα παιδί που γνωρίζουμε πολλοί εδώ μέσα, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι έχει νοητική υστέρηση. Η Θεοφανία το γνωρίζει. οπως το γνωρίζω και εγώ. Αν δεν ξέρεις την ιστορία σου φαίνεται υστερικό που φωνάζω.
    Αν όμως την ήξερες, θέλω να πιστεύω ότι θα φώναζες και εσύ. Δεν μπορεί να σου άρεσε να χλευάζεται ένα ασθενές μέλος του φόρουμ και κατά τα άλλα να σε συγκινεί ο πέτρος και ο λύκος!...\'

Καλημέρα. Ποτέ ένας διάλογος δεν είναι \'αδιάφορος\' απ\' τη στιγμή που τον διαβάζει ο καθένας από μας σ\' ένα δημόσιο φόρουμ με τόσο μεγάλη απήχηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είχε μια βάση για να ξεκινήσει, το παραμύθι. Όπως έχω ξαναγράψει - αν δίνετε τελικά σημασία όλοι εσείς που μονοπωλείτε θρεντς τον τελευταίο καιρό σε ποστς άλλων - δε γνωρίζω ιδιαίτερα τις διαδικτυακές σας προσωπικότητες, κι από κει και πέρα αν έχω διαμορφώσει εικόνα, αυτό αφορά εμένα και μόνο. Θα μπορούσες να μη λέγεσαι \'nature\', αλλά να είχες οποιοδήποτε άλλο νικ. Οπότε το ίδιο θα έλεγα όποια/ος κι αν ήσουν. Θεωρώ άτοπο να μου λες ότι υπάρχει υπονοούμενο για συγκεκριμένο πρόσωπο που κάποιοι γνωρίζετε το πρόβλημά του. Για τον απλούστατο λόγο που έχει να κάνει με το ότι είμαι ένα ακόμη μέλος που θέλει να απαντήσει σ\' ένα θρεντ. Με το ότι δε γνωρίζει αυτό που μου κάνεις γνωστό. Και κυρίως με το ότι δε μου αρέσει με την προσωπικότητα που έχω να μου λέει κάποιος τρίτος για τα προβλήματα των άλλων, παρά μόνο ο ίδιος και σαφώς αν θέλει. Αν αρχίσουμε τις ερμηνείες, τότε κι εγώ μπορώ να κάνω τις δικές μου και να πω ότι χειρίστηκες την απάντησή μου για να εκφράσεις πιο άμεσα αυτό που τελικά ήθελες. Σκεφτείτε λοιπόν λίγο μήπως τελικά συμβαίνει αυτό. Γιατί αν είναι να απαντάω εγώ ή κάποιος άλλος που δε συμμετέχει στις δικές σας φάσεις, σ\' ένα θρεντ, και να χρησιμοποιείται η τοποθέτησή του για περαιτέρω αναζοπυρώσεις που αφορούν γύρω στα 10 άτομα απ\' ό,τι έχω αντιληφθεί, έ τότε να μην απαντάμε πουθενά. Αν δε καταλαβαίνετε εσείς οι ίδιοι ότι αυτό γίνεται κουραστικό για τους υπόλοιπους - μιας και διακρίνω να επεκτείνεται και σε άλλα θρεντς - τότε για πιο ενδιαφέρον σας μιλάτε για ένα δημόσιο φόρουμ;
    Χτες θέλησα να παρακολουθήσω το θέμα του Vince, του οποίου ο λόγος μου έκανε και τοποθετήθηκα αρχικά κι εγώ, και στις 3 τελευταίες σελίδες κατέληξα να διαβάζω κουβέντα ανάμεσα σε τρία μέλη, που δε χρειαζόταν καν να γίνει στο εν λόγω θρεντ... θα τελειώσω, στεκόμενη στην τελευταία σου φράση...

\'... Δεν μπορεί να σου άρεσε να χλευάζεται ένα ασθενές μέλος του φόρουμ και κατά τα άλλα να σε συγκινεί ο πέτρος και ο λύκος!...\'

Αν αναλύσω αυτό, θα γράφω πολύ ώρα. Γιατί πραγματικά μιλάμε για διαστρέβλωση ενός χώρου που εγώ σαν Αλομπάρ, βλέπω να γίνεται απ\' αυτούς που κόπτονται για αυτόν. Αν ο χώρος θεωρείται \'ψυχολογικής υποστήριξης\' και μόνο, τότε δεν έχει καμιά βάση εφόσον... χλευάζονται οι ασθενέστεροι. Έχετε λοιπόν ένα χώρο για να χλευάζετε πιο άνετα όσους δε θα μπορούσατε να χλευάζετε έξω; Ρωτάω για να καταλάβω δηλαδή. Κι αν υποθέσουμε - και μη με ξαναβάλετε στο τρυπάκι να \'μαντέψω\' για ποιό μέλος μιλάτε - ότι το άτομο αυτό είναι πραγματικά πιο ασθενές σε σχέση με άλλα, μήπως του δίνετε τροφή συντηρώντας τέτοιες συμπεριφορές;

Και πάμε λίγο και σ\' αυτό: \'... Λοιπον εχουμε και λεμε ψυχωσεις,σχιζοφρενειες,κρι σεις πανικου,αγχοι,φοβιες,νοητι� �ες υστερησεις και ενα καρο μαλακιες...αν υπηρχαν αρκετες ταμπελες θα μπορουσαμε να ταμπελοποιησουμε ολο τον κοσμο.
    Οι ταμπελες μπαινουν για να δειξουν δυσλειτουργικοτητα...και τροπους που μπορεις να γινεις λειτουργικος.

Εισαστε λειτουργικοι και ως που φτανει η λειτουργικοτητα σας σε συγκριση με την λειτουργικοτητα του αλλου?
    Πως μπορει ενας λειτουργικος ανθρωπος συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου να κολλαει σε μια ταμπελα?
    Πως μπορω να καθοριζω οτι μου συμβαινει και την ζωη μου βασει της ασθενειας μου?Οταν εχω μονο μια ζωη να ζησω?
    Που υπαρχει τελοσπαντων λογικη και νοημοσυνη σε αυτον τον κοσμο?
    Καποιες σκεψεις απλως οπως παντα...\'

Το μέλος τα λέει όλα απευθύνοντας ερωτήματα που μάλλον θα μείνουν αναπάντητα. Προϋπόθεση είναι να σκύψει κανείς πολύ βαθιά μέσα του για να μπορέσει να απαντήσει, πράγμα που λίγοι το κάνουν. Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα περιμένω \'αιωνίως\' να μου δώσει κάποιος τον ορισμό της \'φυσιολογικής\' συμπεριφοράς γιατί για να είμαι ειλικρινής βλέπω συμπεριφορές που το μόνο που τις κάνει να λέγονται \'νορμάλ\' είναι ίσως το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ακόμη επισήμως και επιστημονικώς κάποια ταμπέλα και γι\' αυτές...

Banned
    πες τα χρησοστομε!!!;)

Senior Member
    Αγαπητή Πανικούλα, ζήτησα να μη γίνει χειρισμός της απάντησής μου από κανέναν. Δεν εξαιρείσαι από αυτό. Εκτός αν τελικά δε σ\' ενδιαφέρει να είσαι σ\' ένα φόρουμ ΚΑΙ με άλλα μέλη. Ευχαριστώ.

Banned
    μου αρεσαν αυτα που εγραψες.
    απλα

Senior Member
    Ναι, αλλά σε αυτά που έγραψα, είσαι μέσα. Κι αν θέλεις, απάντησέ μου στο ερώτημα το οποίο θα συμπληρώσω. Είσαι σ\' ένα χώρο απ\' τον οποίο παίρνεις και δίνεις;
    Ή μήπως εγώ σαν Αλομπάρ νιώθω ότι είμαι σ\' ένα χώρο στον οποίο με διαγνωσμένες \'διαταραχές\' ως πρόσχημα, γίνεται προσπάθεια να δικαιολογούνται απαράδεκτες συμπεριφορές οι οποίες τελικά δε καλύπτονται ούτε πίσω από το πρόσχημα μιας \'διάγνωσης\';... δικαίωμά σου να το αφήσεις αναπάντητο. Εγώ έχω κάνει τις διαπιστώσεις μου.

Banned
    ειμαι σε ενα φορουμ για να ζηταω βοηθεια οχι να με πετροβολουν.
    γιαυτο συμπεριφερομαι ετσι.τελος.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast