THE BOY WHO CRIED WOLF........ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Banned
    το φορουμ δεν ειναι μια μηχανη.
    Το φορουμ αποτελειται απο ανθρωπους.
    Οι ανθρωποι, απο οσο γνωριζω κανουν τα παντα.
    Βοηθουν, πετροβολουν, κατουρανε, τρωνε, κοιμουνται και ενα σωρο.

Senior Member
    το φορουμ δεν ειναι μια μηχανη.
    Το φορουμ αποτελειται απο ανθρωπους.
    Οι ανθρωποι, απο οσο γνωριζω κανουν τα παντα.
    Βοηθουν, πετροβολουν, κατουρανε, τρωνε, κοιμουνται και ενα σωρο.
    αχα καποιος ερχεται στα λογια μου και ουτε το εχω καταλαβει lol.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ευχαριστώ που απάντησες. Αν νομίζεις ότι έχει να σου προσφέρει κάτι αυτό που θα σου πω, κράτα το. Στους ΑΑ που υπήρξα μέλος, διαπίστωσα ότι αυτοί που πραγματικά ασχολούνται με το πρόβλημά τους - αλκοολισμός - είναι αυτοί που δεν ασχολούνται με τις ζωές των άλλων. Λίγοι δηλαδή. Στο τέλος - τέλος, είναι και οι μοναδικοί που το λύνουν. Οι υπόλοιποι που δεν ασχολούνται με τον εαυτό τους κοιτάζοντας βαθιά μέσα τους, καταφέρνουν μεν να κόψουν το ποτό, αλλά δυστυχώς εξακολουθούν να είναι αλκοολικοί απ\' το πρωί μέχρι το βράδυ σκεπτόμενοι τί κάνουν οι άλλοι. Κανένας δε μπορεί να μας πετροβολίσει αν δε του δώσουμε δικαίωμα. Καλό μεσημέρι σε όλους.

Senior Member
    Εμεις ευχαριστουμε alobar...για τις αποψεις σου,και να εχεις ενα καλο μεσημερι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    το οτι οι ανθρωποι κατουρανε βεβαια,
    δεν σημαινει οτι εγω πρεπει να παθω ουρολοιμωξη.....

ε?
    ναι?

ε ναι.
    :cool:

Banned
    να μας γραφεις.:P

Senior Member
    Originally posted by panikoula
    αλλα για να καταλαβω ολο αυτο παει για μενα.την διαγνωση που βγαλατε την βγαλατε σαν ειδικοι?γιατι εμενα οι γιατροι μου με εχουν για μια χαρα.με λιγο παραπανω αγχος.σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω καραγκιοζηδες.
    κιαν δεν κανω λαθος το σαιτ αυτο ειναι για ατομα με τετοια προβληματα.οχι δικαστιριο.ρεμ εισαι απαραδεκτη.
    κανεις διαδυκτιακες διαγνωσεις χωρις να ξερεις που πανε τα 4 ,ποια νομιζεις πως εισαι τελικα?
    δεν αξιζεις ουτε μια τριχα απο τα μαλια μου,να εισαι σιγουρη!
    αυτα.
    μου εχουν εμπιστοσυνοι στην αληθινη μου ζωη.μου εμπιστευονται να ταιζω 40 παιδακια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης) .πως εισαι αξια να με κρινεις?αχαχχαχαχα.
    διαγνωση πανικουλας απο την \"ειδηκο\" Remedy-----> νοητικη στερηση.
    μαλιστα να σε καλα.τι θεραπεια μου προτεινεις ειδηκε της δεκαρας?
    αχαχαχ:P:P:P:cool:
    Πανικούλα,
    μη βιάζεσαι.

1)Δεν είπε κανείς για σένα. Δεν είσαι σίγουρη για ποιον μιλάμε. Μπορεί να είναι για κάποιον που δεν φαντάζεσαι. Δεν έχει σημασία όμως ποιος είναι. Σημασία έχει αυτοί που έχουν κατά σύμπτωση όπλα στη κατοχή τους, να μην τα αφήνουν αφύλακτα να εκπυρσοκροτούν. Γιατί γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι.
    2) Δεν είπε η ρέμεντυ για νοητική υστέρηση. Διάβασε πάλι και χωρίς βιασύνη για να δεις ποιος το είπε. Βέβαια δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει και μια παροιμία.

Θα σε παρακαλέσω άλλη μια φορά να μη βρίζεις γιατί αν σου αρέσει να μιλάμε όλοι πιο όμορφα, πρέπει όλοι να δίνουμε και το καλό παράδειγμα με τη συμπεριφορά μας.
    Οπως σου είπα και στην αρχή μη βιάζεσαι γενικά. Δες τα όλα με πιο ψυχραιμία πριν καταλήξεις σε μια άποψη. Ετσι θα έχεις και πιο πολλές πιθανότητες να βρίσκεσαι πιο κοντά στην αλήθεια.

Originally posted by nature
    Originally posted by panikoula
    αλλα για να καταλαβω ολο αυτο παει για μενα.την διαγνωση που βγαλατε την βγαλατε σαν ειδικοι?γιατι εμενα οι γιατροι μου με εχουν για μια χαρα.με λιγο παραπανω αγχος.σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω καραγκιοζηδες.
    κιαν δεν κανω λαθος το σαιτ αυτο ειναι για ατομα με τετοια προβληματα.οχι δικαστιριο.ρεμ εισαι απαραδεκτη.
    κανεις διαδυκτιακες διαγνωσεις χωρις να ξερεις που πανε τα 4 ,ποια νομιζεις πως εισαι τελικα?
    δεν αξιζεις ουτε μια τριχα απο τα μαλια μου,να εισαι σιγουρη!
    αυτα.
    μου εχουν εμπιστοσυνοι στην αληθινη μου ζωη.μου εμπιστευονται να ταιζω 40 παιδακια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης) .πως εισαι αξια να με κρινεις?αχαχχαχαχα.
    διαγνωση πανικουλας απο την \"ειδηκο\" Remedy-----> νοητικη στερηση.
    μαλιστα να σε καλα.τι θεραπεια μου προτεινεις ειδηκε της δεκαρας?
    αχαχαχ:P:P:P:cool:
    Πανικούλα,
    μη βιάζεσαι.

1)Δεν είπε κανείς για σένα. Δεν είσαι σίγουρη για ποιον μιλάμε. Μπορεί να είναι για κάποιον που δεν φαντάζεσαι. Δεν έχει σημασία όμως ποιος είναι. Σημασία έχει αυτοί που έχουν κατά σύμπτωση όπλα στη κατοχή τους, να μην τα αφήνουν αφύλακτα να εκπυρσοκροτούν. Γιατί γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι.
    2) Δεν είπε η ρέμεντυ για νοητική υστέρηση. Διάβασε πάλι και χωρίς βιασύνη για να δεις ποιος το είπε. Βέβαια δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει και μια παροιμία.

Θα σε παρακαλέσω άλλη μια φορά να μη βρίζεις γιατί αν σου αρέσει να μιλάμε όλοι πιο όμορφα, πρέπει όλοι να δίνουμε και το καλό παράδειγμα με τη συμπεριφορά μας.
    Οπως σου είπα και στην αρχή μη βιάζεσαι γενικά. Δες τα όλα με πιο ψυχραιμία πριν καταλήξεις σε μια άποψη. Ετσι θα έχεις και πιο πολλές πιθανότητες να βρίσκεσαι πιο κοντά στην αλήθεια.

Πάλι εγώ είμαι το θέμα σου λοιπόν αγαπητή νάτσουρ...

\"Κοιτάξτε, κοιτάξτε, τι έγραψε η Θεοφανία....!!!!\"

Με συγκινεί το ενδιαφέρον σου, είναι αλήθεια.
    Επί του προκειμένου:
    Που είδες εσύ να γράφω εγώ κάτι για την πανικούλα? Η ρεμ ρώτησε κάτι, (που αν δεν το έκανες τόσο μεγάλο θέμα, ούτε που θα το κοίταζε κανείς), και γω απλά απάντησα.
    Εδώ μέσα μιλάμε όλη μέρα γι αρώστιες και δεν είδα κανέναν να συγκινείται τόσο όσο εσύ προκειμένου να με βγάλεις λάθος.
    Είναι τυχαίο που μπαίνεις μόνο σε θέματα που μπορεί να δημιουργηθεί χαμός? Είναι τυχαίο που με τη στάση σου κουρδίζεις την πανικούλα, (που ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί να αρχίσει να σκορπάει χυδαιότητες και να κάνει ένα φόρουμ μπ΄\'/.,?
    όχι αγαπητή...τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Αν κοβόσουν για την ηρεμία και το επίπεδο του φόρουμ, θα έστελνες ένα μνμ στον αντμιν, ή όπου αλλού πίστευες καλύτερα και δεν θα έβγαζες δημόσιο κατηγορώ για μένα και τη ρέμεντι μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις το προσωπικό σου μένος...

Banned
    νατ εσενα σου φενετε να ιπονει καπιο αλλο μελος?εμενα μ φενετε οτι για μενα χτυπαει η καμπανα παλι.αλλα σκασιλα μ δεν ξανασχολιεμαι με σαχλαμαρες.

Banned

1)Δεν είπε κανείς για σένα. Δεν είσαι σίγουρη για ποιον μιλάμε.

αυτο ειναι ενα προβλημα.
    Μερικες φορες διαβαζεις κατι και μπορει ο καθενας να αφηνει υποννοουμενα ειτε για σενα ειτε για αλλον.
    Αρχιζεις και τρωγεσαι αν σε αφορα η οχι.

Πριν λιγο ο βινς,
    ατυχως καταλαβε οτι βαλλομαι εναντιον του.
    Αναγκαστηκα (και καλως πιστευω) να του ξεκαθαρισω τι συμβαινει.

Εν πασει περιπτωση,
    θα ηταν χρησιμο για ολους αν θελουμε καποιον να τον κατηγορησουμε να το κανουμε ευθεως και να κοψουμε τις εμμεσες πλαγιοκοπησεις.
    Αυτη η τακτικη εχει κουρασει εδω και μηνες.

ΥΓ....... νομιζω οτι το αγορι πηρε τα βουνα με αυτα που διαβαζει.
    :P

Banned
    Originally posted by Θεοφανία

Πάλι εγώ είμαι το θέμα σου λοιπόν αγαπητή νάτσουρ...

\"Κοιτάξτε, κοιτάξτε, τι έγραψε η Θεοφανία....!!!!\"

αντε παλι.....
    γιατι ο κοσμος μαμα,
    θελει να πιστευει οτι μιλαμε συνεχεια για αυτον?

ρε συ νατουρ,
    που το εγραψες εσυ το παραπανω?

Senior Member
    Θεοφανία.
    Εχεις πει ότι δεν θα μιλάς μαζί μου.
    Σου απάντησα ότι θα μου κάνεις χάρη.
    Επανέρχεσαι.
    Ξέρω, θα πεις ότι σε προκαλώ.
    Λες επίσης ότι κουρδίζω τη πανικούλα.

Για δες πιο ήρεμα και προσεκτικά!!!!
    Μήπως την ηρεμώ όσο μου πέφτει λόγος δηλαδή???
    Μήπως της λέω ότι δεν μιλάνε για εκείνη???

Τώρα αν θεωρείς πρόκληση ότι την προτρέπω να διαβάσει πιο καθαρά για να μην κατηγορεί άδικα τουλάχιστον για τη παρούσα φάση τη ρέμεντυ, δεν φταίω εγώ αν θα διαπιστώσει ότι αυτά δεν τα έγραψε η ρέμ, αλλά εσύ. Το θέμα είναι ότι δεν το έγραψε η ρεμ. Δεν φταίω αν τα έγραψες εσύ, αγαπητή Θεοφανία.

Τέλος και μιλάω πολύ σοβαρά.
    Δεν έχει σημασία αν το παιδί αυτό με τη ν. υ. είναι η νατουρ, ο κρίνο ή η πανικ ή ο Χ, Ψ, Ζ.
    Το πολύ σοβαρό για μένα είναι ότι τόσο εγώ, όσο και η Θεοφανία γνωρίζουμε ποιο είναι. Αυτό είμαι σε θέση να το ξέρω πολύ καλά.
    Μπορώ να το αποδείξω και στον αντμιν αν μου ζητηθεί.
    Ετσι ξέρω ότι η ατάκα είχε συγκεκριμένο αποδέκτη, έγινε με δόλο και ο αποδέκτης πόνεσε. Ασχετα αν μίλησε ή δεν μίλησε. Δεν έχει σημασία όμως, επαναλαμβάνω, ποιο είναι το παιδί, αλλά οι προθέσεις και οι βόμβες που είναι έτοιμα ορισμένα μέλη να αμολύσουν με περισσή ευκολία. Η ρεμ δεν ξέρω αν γνωρίζει αλλά δεν το είπε αυτή και έτσι την αφήνω απέξω.

Και για όσους λένε ότι έχω εμπάθεια και προσωπικά μαζί σου Θεοφανία γιαυτό σε κυνηγάω,

τους ενημερώνω ότι κανείς εδώ μέσα δεν με έχει θυμώσει τόσο πολύ όσο η ρέμεντυ, με το απαράδεκτο υβριστικό ποστ εναντίον μου στα τέλη Αυγούστου στο θέμα bullying. Αν υπήρχε τρόπος να την αποκλείσω τουλάχιστον από όποια θέματα ανοίγω εγώ, θα τον χαιρέτιζα.
    Ομως.....
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, έσπευσα να δηλώσω στη πανικούλα ότι τη δόλια και ρατσιστική ατάκα για ν. υ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Η ΡΕΜΕΝΤΥ!!!

Θεοφανία.
    Εχεις πει ότι δεν θα μιλάς μαζί μου.

Η αλήθεια είναι πως έκανα φιλότιμες προσπάθειες...

Σου απάντησα ότι θα μου κάνεις χάρη.
    Επανέρχεσαι.
    Ξέρω, θα πεις ότι σε προκαλώ.

Ενώ δεν το κάνεις και έχω παραισθήσεις....

Λες επίσης ότι κουρδίζω τη πανικούλα.

Πάλι έχω παρασθήσεις....

Για δες πιο ήρεμα και προσεκτικά!!!!
    Μήπως την ηρεμώ όσο μου πέφτει λόγος δηλαδή???
    Μήπως της λέω ότι δεν μιλάνε για εκείνη???

Συγνώμη, μήπως μπορείς να μου θυμίσεις ποιος σκάλισε αυτό το θέμα? Ποιος μπήκε και άρχισε να γράφει ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ!
    Μόνο διαδικτυακή πορεία διαμαρτυρίας που δνε έκανες ώστε να το προσέξουν...

Τώρα αν θεωρείς πρόκληση ότι την προτρέπω να διαβάσει πιο καθαρά για να μην κατηγορεί άδικα τουλάχιστον για τη παρούσα φάση τη ρέμεντυ, δεν φταίω εγώ αν θα διαπιστώσει ότι αυτά δεν τα έγραψε η ρέμ, αλλά εσύ. Το θέμα είναι ότι δεν το έγραψε η ρεμ. Δεν φταίω αν τα έγραψες εσύ, αγαπητή Θεοφανία.

Είδες πουθενά να γράφει κάτι η πανικούλα? Ασχολήθηκε κανείς, εκτός από σένα με αυτό το θέμα?

Τέλος και μιλάω πολύ σοβαρά.
    Δεν έχει σημασία αν το παιδί αυτό με τη ν. υ. είναι η νατουρ, ο κρίνο ή η πανικ ή ο Χ, Ψ, Ζ.
    Το πολύ σοβαρό για μένα είναι ότι τόσο εγώ, όσο και η Θεοφανία γνωρίζουμε ποιο είναι. Αυτό είμαι σε θέση να το ξέρω πολύ καλά.
    Μπορώ να το αποδείξω και στον αντμιν αν μου ζητηθεί.

Τι εννοείς πως εγώ και συ ξέρουμε ποιο είναι το παιδί με την ν.υ? Είχαμε πάει κανέναν για εξέταση στην οποία είμασταν και οι δυο μπροστά?

Ετσι ξέρω ότι η ατάκα είχε συγκεκριμένο αποδέκτη, έγινε με δόλο και ο αποδέκτης πόνεσε. Ασχετα αν μίλησε ή δεν μίλησε. Δεν έχει σημασία όμως, επαναλαμβάνω, ποιο είναι το παιδί, αλλά οι προθέσεις και οι βόμβες που είναι έτοιμα ορισμένα μέλη να αμολύσουν με περισσή ευκολία. Η ρεμ δεν ξέρω αν γνωρίζει αλλά δεν το είπε αυτή και έτσι την αφήνω απέξω.

Εκτος απ το παιδί, εξέτασες την πανικούλα, ανακάλυψες τις βόμβες...ενδιαφέρον..Εγώ που ήμουν?

Και για όσους λένε ότι έχω εμπάθεια και προσωπικά μαζί σου Θεοφανία γιαυτό σε κυνηγάω,

Αυτό μη το ξαναπείς.

τους ενημερώνω ότι κανείς εδώ μέσα δεν με έχει θυμώσει τόσο πολύ όσο η ρέμεντυ, με το απαράδεκτο υβριστικό ποστ εναντίον μου στα τέλη Αυγούστου στο θέμα bullying. Αν υπήρχε τρόπος να την αποκλείσω τουλάχιστον από όποια θέματα ανοίγω εγώ, θα τον χαιρέτιζα.
    Ομως.....
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ, έσπευσα να δηλώσω στη πανικούλα ότι τη δόλια και ρατσιστική ατάκα για ν. υ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Η ΡΕΜΕΝΤΥ!!!

Αφού λοιπόν δεν προκύπτει απ την εμπάθεια σου το θέμα, γιατί πολύ απλά δεν έστελνες ένα πμ στον αντμίν ώστε μα κρίνει εκείνος και να πράξει τα ανάλογα?
    Ξέρεις γιατί? Γιατί πολύ απλά το θέμα σου είμαι ΕΓΩ. Ούτε τα παιδιά με ν.υ, ούτε η πανικούλα, ούτε κανείς.
    Μ εμένα τα έχεις και εμένα προσπαθείς συνεχώς να προκαλέσεις...

Senior Member
    Καταντάει κουραστικό.
    1) επιμένω σε ότι έγραψα, δεν είναι ψέμα ούτε ένα \"και\"

2) Δεν είναι κακό που το δικό μου μάτι πρόσεξε την απαράδεκτη ατάκα για το παιδί με τη ν.υ.
    Ισα- ίσα αποδεικνύει την ευαισθησία μου και τη ρημάδα τη τάση μου να υποστηρίζω όσους βρίσκονται με τη πλάτη στα όπλα. Δεν θα απολογηθώ που είπα ότι θέλω να βάλω τα κλάματα για το αστειάκι με το αγόρι. Τιμή μου που το είδα, τιμή μου που ευαισθητοποιώ και τους συμφορουμίτες μου σε ένα τέτοιο λεπτό θέμα που 1 μέλος σπάει πλάκα εις βάρος ενός μέλους με ν.υ.

3) Φυσικά και δεν θα έκανα μια κρυφή και τετ α τετ διαμαρτυρία στον αντμιν. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Και ήθελα όλοι να είναι κοινωνοί του προβληματισμού μου.

Καταντάει κουραστικό.
    1) επιμένω σε ότι έγραψα, δεν είναι ψέμα ούτε ένα \"και\"

2) Δεν είναι κακό που το δικό μου μάτι πρόσεξε την απαράδεκτη ατάκα για το παιδί με τη ν.υ.
    Ισα- ίσα αποδεικνύει την ευαισθησία μου και τη ρημάδα τη τάση μου να υποστηρίζω όσους βρίσκονται με τη πλάτη στα όπλα. Δεν θα απολογηθώ που είπα ότι θέλω να βάλω τα κλάματα για το αστειάκι με το αγόρι. Τιμή μου που το είδα, τιμή μου που ευαισθητοποιώ και τους συμφορουμίτες μου σε ένα τέτοιο λεπτό θέμα που 1 μέλος σπάει πλάκα εις βάρος ενός μέλους με ν.υ.

3) Φυσικά και δεν θα έκανα μια κρυφή και τετ α τετ διαμαρτυρία στον αντμιν. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Και ήθελα όλοι να είναι κοινωνοί του προβληματισμού μου.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως αυτό δεν έχει στόχο εμένα.
    1. Που είδες πως έσπασα εγώ πλάκα με ένα ατομο που πάσχει από ν.υ?
    2. Ήθελες να είναι όλοι κοινωνοί του προβληματισμού σου, σε μια εποχή που το φόρουμ περνάει δύσκολες μέρες?
    3. Να υποθέσω πως το μυαλό σου φτάνει μέχτι εκεί που δεν ήξερες πως θα γίνει χαμός έτσι και θίξεις και μάλιστα τοσο γλαφυρά, (τύπου Ξανθόπουλου), το θέμα?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast