Κάθε προσπάθεια έχει πάει στα σκουπίδια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Κάθε προσπάθεια έχει πάει στα σκουπίδια

Πραγματικά, ίδιες μλκιες από παντού. Κακία, εκμετάλλευση, καθόλου ενδιαφέρον, υποκρισία, εγωκεντρισμός, κοροϊδία, μίσος που οδηγεί σε εμμονή, ειδικά το τελευταίο με τσάκισε γιατί έφτασε αρρωστημένο βαθμό, θέλουν απλά να με βλάψουν λες και τους έκανα τίποτα. Κάθε φορά λέω δεν μπορεί να υπάρχει χειρότερο και πάντα το επόμενο είναι χειρότερο.

Λένε ας μην προσπαθείς με τους άλλους, αλλά έχω τεράστια θλίψη μόνη μου. Και τεράστια ψυχική φθορά με τον τρόπο που μου φέρονται.

Ένα ακόμη αδιέξοδο. Τόσους μήνες μετά, δεν έχω ούτε έναν άνθρωπο.

Όλα μλκιες.

Senior Member
    Wanderer, θα σου μιλήσω ειλικρινά κορίτσι μου και ίσως να μη δεχτείς αυτά που σου λέω. Κανείς δε θέλει να σε βλάψει. Εγώ εσένα βλέπω και αυτοκαταστρέφεσαι. Είναι κρίμα να περάσεις έτσι τα πιο παραγωγικά σου χρόνια και να φτάσεις σε μια ηλικία που η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Είναι αλήθεια ότι η οριακή διαταραχή επιδεινώνει τα προβλήματά σου.
    Άρχισε από τα βασικά. Ζήτα σοβαρή ψυχιατρική βοήθεια και βρες δουλειά. Ψάξε παντού, σε φούρνους, σε καφετέριες και σουπερμάρκετ. Δημοσίευσε στα social ότι ψάχνεις εργασία, το αντικείμενό της, και σε ποιες περιοχές. Κοίταξε sites όπως τη "χρυσή ευκαιρία". Ανάρτησε βιογραφικό στο "indeed". Υπάρχει όπως θα ξέρεις και η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ
    Κοίταξε κάθε μέρα την προκήρυξη 6Κ/2025 με προσλήψεις ΑΜΕΑ στο Δημόσιο. Βγάλε τα δικαιολογητικά σου που αποδεικνύουν τουλάχιστον 50% αναπηρία και να είσαι έτοιμη να κάνεις αίτηση από την πρώτη στιγμή.
    Μη χαραμίσεις τα πιο δημιουργικά σου χρόνια ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι στο παιδικό σου δωμάτιο.

Marylou25
    Guest
    Joanna8 για να κάνει κάποιος τα δικαιολογητικά του σε αυτή την προκήρυξη δεν προϋποθέτει να έχει δώσει εξετάσεις στον ασεπ ?

κατά τα άλλα συμφωνώ στα άλλα που έγραψες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Joanna8 για να κάνει κάποιος τα δικαιολογητικά του σε αυτή την προκήρυξη δεν προϋποθέτει να έχει δώσει εξετάσεις στον ασεπ ?

κατά τα άλλα συμφωνώ στα άλλα που έγραψες
    Πρέπει απλώς να κάνει αίτηση εντός προθεσμίας. Στις προκηρύξεις τύπου -Κ δε γίνεται γραπτός διαγωνισμός.

Αν κρινω απο τις επόμενες απαντησεις στην ανάρτηση σου, δεν εχεις ατομα να σε βοηθήσουν. Προσπαθείς αλλα επειδη δεν εχεις κάποιους να σε καθοδηγησουν η προσπάθεια σου καταλήγει σε λαθη κι αποτυχιες, κι απογοητεύεσαι. Τουλάχιστον αξιοποίησε το ίντερνετ, σχεδόν για όλα βρισκεις απαντησεις. Κοινονοικοποιησου επισης για να βρεις αναμεσα στους παρα πολλούς λίγους και καλους που ξέρουν για να σε βοηθήσουν και με τους οποίους πεισματικά κρατά επαφή για να πάρεις καθοδήγηση.
    γιάννης