Results 46 to 60 of 68
Thread: ΑΠΟΧΟΡΩ ΤΕΡΜΑ
-
10-10-2009, 15:58 #46
YΠAPXEI KANEIΣ ΠOY TON ENΔIAΦEPEI ΠPAΓMATIKA TO ΘEMA THΣ ΠAPTOYZAΣ ΠOY AΠΛA ΔEIXNEI TO EΠIΠEΔO TOY KAΘENOΣ? AN EΓINE EINAI ΠPOBΛHMA TOYΣ KAI HTAN ENA ΘEMA ΠOY EΠPEΠE NA AΠAΞIΩΘEI AMEΣΩΣ, TO ΠOΛY-ΠOΛY NA ΓPAΦONTAN 2 ΣEΛIΔEΣ KAI NA TEΛEIΩNE.
ANTI ΓIA AYTO ΠPOKEIMENOY NA BΓAΛOYN TO KOMΠΛEΞ TOYΣ 2-3 ATOMA ΠPOΣ THN ΘEOΦANEIA, TO ΣYNTHPOYN KAI EKANAN MΠOYPΔEΛO TO ΦOPOYM.
OΠOTE ANTI NA ZHTANE AΠO TON NIKO NA ΠAPEMBEI KAΛYTEPA NA AYTOMΠANAPIΣTOYN KAI NA ΓΛYTΩΣOYME TIΣ BΛAKEIEΣ KAI TA KOMΠΛEΞ TOYΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 10-10-2009, 16:00 #47
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by πανος12345
Originally posted by πανος12345
κυριες μου μην πυροβολατε μια αρρωστη κοπελα σαν και εσας !
κανεις εδω μεσα δεν εχει μαζεψει πιο πολλα μπινελικια απο την πανικουλα απο μενα !
ομως ξερω οτι ειναι αρρωστη και δειχνω κατανοηση γιατι δεν βγαινει τιποτα να την στειλω στον αδοξαστο...
δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ... ειναι η υποστηριξη του ψυχικα αδυναμου και αρρωστου
οποιος δεν μπορει να αντεξει στο βρισιδι , ας μην απανταει
η να μην συμμετεχει σε ενα φορουμ που υπαρχουν ψυχικα αρρωστοι ανθρωποι αναμεσα μας !
Εγώ δεν έχω ακούσει τα απίστευτα απ την πανικούλα?
Μ εχεις δει ποτέ να της απαντάω?
Μ έχεις δει να συμμετέχω στ ανεκδιήγητα θέματα της?
Εσύ και πολλοί άλλοι ήσασταν αυτοί που συντηρούσατε αυτή την κατάσταση, γιατί πολύ απλά σπάγατε πλάκα.
Αν δεν σου άρεσε, δεν θα απαντούσες και δεν θα την προκαλούσες....Έλεος!
θεοφανια , την ατομικη μου τακτικη συμπεριφορας σε οποια προφιλ μου επιτιθενται , την εφαρμοσα και σημερα δεν εχω προβλημα με κανενα στο φορουμ και ουτε αυριο θα εχω!
Υπό συζήτηση είναι και αυτό...
εσυ ομως επειδη ξερεις την αρρωστεια της πανικουλας ,
Όχι, δεν τη ξέρω.
γιατι
απλα , απο αφελεια , εμπιστευεται αυτο το φορουμ οτι μπορει και θελει να την βοηθησει ,
Ας περιοριζόταν λοιπόν στην ψυχική βοήθεια και όχι σε ένα εκατομμύριο άλλες. Είπαμε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι και όχι σεξουαλικής/σχέσεων/ανταλλαγής συντρόφων...
εριξες λαδι στην φωτια με την περιφημη κρεπαλη με τον κιπ που ξερεις πολυ καλα οτι υπαρει μια λανθανουσα συνασθηματικη σχεση εδω και καιρο
Καιρός λοιπόν δεν ήταν να ησυχάσουμε από τα άστοχα προξενιά σου?
και εκτοτε ζουμε ολοι εδω τις συνεπειες γιατι τις ξυπνησες μια φαση
μανιας και δεν μπορει να την αποβαλει μονη της πριν κανει ενα κυκλο και που ισως καταληξει παλι σε καταθλιψη...
Βλέπω έβγαλες και το πόρισμα. Λυπάμαι αλλά δεν συμφωνώ καθόλου....
Ολα αυτα πιστευω οτι εκαναν και την φυση να ειναι τοσο σκληρη μαζι σου
Αστό. Εκεί παίζεται άλλο έργο και δεν είναι τόσο αλτρουιστικό όσο νομίζεις.
και γιαυτο παραδεξου το λαθος σας και μην προσπαθεις να παρατεινεις την ενταση γιατι οι συνεπειες θα ειναι ασχημες για την ποιοτητα του φορουμ που ολοι λιγο πολυ εχουν αναγκη και θελουν να τους συμπαρισταται στα προβληματα τους
Μήπως μιλάμε για άλλο θέμα; Έχουμε απολογηθεί, τόσο ο κηπ, εγώ και η μστρουμφ πεντακόσιες φορές. Τελικά αυτό συνεχίζει να είναι το πρόβλημα?
εν συμπερασματι αρνησαι τον φρουδισμο και την θεωρια της σεξουαλικοτητας αλλα αυτο δεν ειναι θεμα που μπορει
να το λυσει το φορουμ....
αθελα σου , ισως , οργανωσες και εκτελεσες ενα σχεδιο το οποιο ειχε σαν αποτελεσμα την απωλεια του αυτοελεγχου ενος μελους και αρνησαι συστηματικα να το παραδεχθεις
αλλα και αυτο δεν ειναι θεμα που μπορει να λυσει το φορουμ....
τι μπορει να λυσει πρακτικα το φορουμ?
να βρει τον τροπο εν απουσια διαχειριστικης παρεμβασης ,
να προφυλασεται απο οσους επιβουλευονται σκοπιμως
την συνεχεια της λειτουργιας του !
πως ?
εχοντας στο νου οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας
αν δηλαδη υπαρχει εστω και ενα μελος εδω μεσα που αρνείται την σχεση σεξυαλικοτητας με την ψυχικη υγεια
οπως εσυ , η μονη λογικη αιτια ειναι οτι αρνησαι την ιδια
την συγχρονη Ψυχιατρικη και απο δω και στο εξης
ας ειναι επιφυλαχτικο στις τοποθετησεις και τις αποψεις σου
για να προστατεψει την ψυχικη του υγεια !
10-10-2009, 16:08 #48
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
YΠAPXEI KANEIΣ ΠOY TON ENΔIAΦEPEI ΠPAΓMATIKA TO ΘEMA THΣ ΠAPTOYZAΣ ΠOY AΠΛA ΔEIXNEI TO EΠIΠEΔO TOY KAΘENOΣ? AN EΓINE EINAI ΠPOBΛHMA TOYΣ KAI HTAN ENA ΘEMA ΠOY EΠPEΠE NA AΠAΞIΩΘEI AMEΣΩΣ, TO ΠOΛY-ΠOΛY NA ΓPAΦONTAN 2 ΣEΛIΔEΣ KAI NA TEΛEIΩNE.
ANTI ΓIA AYTO ΠPOKEIMENOY NA BΓAΛOYN TO KOMΠΛEΞ TOYΣ 2-3 ATOMA ΠPOΣ THN ΘEOΦANEIA, TO ΣYNTHPOYN KAI EKANAN MΠOYPΔEΛO TO ΦOPOYM.
OΠOTE ANTI NA ZHTANE AΠO TON NIKO NA ΠAPEMBEI KAΛYTEPA NA AYTOMΠANAPIΣTOYN KAI NA ΓΛYTΩΣOYME TIΣ BΛAKEIEΣ KAI TA KOMΠΛEΞ TOYΣ
10-10-2009, 16:10 #49
Λοιπον ας δειξει την ωριμοτητα του ο καθενας.
Η πανικουλα εχει ενα ταλεντο...να αναστατωνει ολο το συμπαν,δεν εχω καταλαβει ακριβως πως το καταφερνει αυτο και δεν θελω να επεκταθω με τις θεωριες μου.
Δεν εχω κατι κατα της πανικουλας αλλα αγαπω και αυτο το μερος...ειχα γραψει καπου μην επιτιθεστε κατα της...πολυ σωστο λοιπον μην επιτιθεστε για να γινει ενα βημα.
Απο κει και περα εγω για προσωπικους λογους θα προτιμησω να μην απανταω στα μυνηματα της....εσεις απαντηστε οταν νομιζετε οτι αρμοζει να απαντατε.
Αν σε καποιον αρεσει να ειναι το επικεντρο και το πετυχαινει δυστυχως αυτο δρα σαν \"ναρκωτικο\".[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-10-2009, 16:10 #50
ποιος ανθρωπος που σημερα εχει δικαιωμα να θεραπευει η να συμβουλευει εστω αλλους στην Ελλαδα αρνηται οτι η σεξουαλικοτητα συνδεεται με την ψυχικη υγεια ?
παππαδες ειστε ? να πατε στο σαιτ της ορθοδοξιας ! εδω ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης για ψχικα ασθενεις και ανθρωπους που γνωριζουν και παραδεχονται τα διδαγματα της εξελιξης της Ψυχιατρικης επιστημης !
10-10-2009, 16:12 #51
Originally posted by keep_walking
Λοιπον ας δειξει την ωριμοτητα του ο καθενας.
Η πανικουλα εχει ενα ταλεντο...να αναστατωνει ολο το συμπαν,δεν εχω καταλαβει ακριβως πως το καταφερνει αυτο και δεν θελω να επεκταθω με τις θεωριες μου.
Δεν εχω κατι κατα της πανικουλας αλλα αγαπω και αυτο το μερος...ειχα γραψει καπου μην επιτιθεστε κατα της...πολυ σωστο λοιπον μην επιτιθεστε για να γινει ενα βημα.
Απο κει και περα εγω για προσωπικους λογους θα προτιμησω να μην απανταω στα μυνηματα της....εσεις απαντηστε οταν νομιζετε οτι αρμοζει να απαντατε.
Αν σε καποιον αρεσει να ειναι το επικεντρο και το πετυχαινει δυστυχως αυτο δρα σαν \"ναρκωτικο\".
δεν το κανει επιτηδες ....
την προκαλεσαν και τωρα το φορουμ δεχεται την εκληση της εντασης /αντιδρασης της
10-10-2009, 16:49 #52
παιδακια τωρα ειδα τι γινεται και φρικαρα!αχ και ειμαι και εγκυμονουσα...χα χα χα..χαλαρωστε οπως καλα ειπαν ορισμενοι απο εσας απλα μην ασχοληστε και μην απαντατε σε θεματα που σας φαινονται φτηνα και βλακωδη..η αδιαφορια ειναι οτι καλυτερο..δεν περιμενα παντως με αφορμη το θεμα μου για την εγκυμοσυνη να ανοιξει και η πανικουλα ψευτικο θεμα για να κανει πλακα ...ελεος
10-10-2009, 17:26 #53
OΠOTE ANTI NA ZHTANE AΠO TON NIKO NA ΠAPEMBEI KAΛYTEPA NA AYTOMΠANAPIΣTOYN KAI NA ΓΛYTΩΣOYME TIΣ BΛAKEIEΣ KAI TA KOMΠΛEΞ TOYΣ
Συμφωνώ απόλυτα. Γραψ\'τα χρυσόστομε!
10-10-2009, 17:37 #54
Originally posted by PETRAN
Το λέω μέρες τωρα, αλλά δεν με ακούει κανείς. Είναι ανακουφιστικό να βλέπω πως κάποιοι αντιλαμβάνονται την αλήθεια....
10-10-2009, 17:42 #55
Originally posted by krino
noelia,
ο πανος εχει ενα δικαιο (μπορει και δυο) στα της αδιαφοριας.
Λες γιατι βαζει ενα θεμα για το πρωκτικο σεξ.
Εχεις δικαιο, και για μενα δεν θα επρεπε να το βαλει.
Λοιπον?
Ας μην απαντησεις, με το να απαντησεις τι θα βγαλεις? θα λυσεις κατι?
Περα απο το οτι, απο οσο γνωριζεις το τι ειναι καταλληλο εδω μεσα,
δεν μπορεις να το κρινεις εσυ η εγω, ειναι θεμα των αντμιν,
ετσι δεν μπορεις να εχεις 100% σωστη κριση.
Εν κατακλειδι για την υποθεση που συζηταμε,
εαν προσθετεις (εσυ και οποιος αλλος) εστω και μια τελεια σε θεμα που ειναι αναρμοστο για σενα,
δινεις δυναμη σε κατι που δεν σου αρεσει.
Το ιδιο ισχυει και για τα βρισιδια, τα μπινελικια και ολο αυτο το νοσηρο κλιμα των ημερων.....
10-10-2009, 17:50 #56
Το λέω μέρες τωρα, αλλά δεν με ακούει κανείς. Είναι ανακουφιστικό να βλέπω πως κάποιοι αντιλαμβάνονται την αλήθεια....
ωρα ειναι να πεις οτι διαφωνειτε κιολας....
Λελο πες της λιζας οτι ειναι ντεφορμε.....
[flash=425x344]http://www.youtube.com/v/loepxmGEkrE&hl=en&fs=1&[/flash]
10-10-2009, 18:07 #57
Originally posted by evath
noelia,
ο πανος εχει ενα δικαιο (μπορει και δυο) στα της αδιαφοριας.
Λες γιατι βαζει ενα θεμα για το πρωκτικο σεξ.
Εχεις δικαιο, και για μενα δεν θα επρεπε να το βαλει.
Λοιπον?
Ας μην απαντησεις, με το να απαντησεις τι θα βγαλεις? θα λυσεις κατι?
Περα απο το οτι, απο οσο γνωριζεις το τι ειναι καταλληλο εδω μεσα,
δεν μπορεις να το κρινεις εσυ η εγω, ειναι θεμα των αντμιν,
ετσι δεν μπορεις να εχεις 100% σωστη κριση.
Εν κατακλειδι για την υποθεση που συζηταμε,
εαν προσθετεις (εσυ και οποιος αλλος) εστω και μια τελεια σε θεμα που ειναι αναρμοστο για σενα,
δινεις δυναμη σε κατι που δεν σου αρεσει.
Το ιδιο ισχυει και για τα βρισιδια, τα μπινελικια και ολο αυτο το νοσηρο κλιμα των ημερων.....
να σου πω.....
υπαρχει περιπτωση να συμφωνουμε ολοι εδω μεσα,
αλλα στο τελος να καταγραφει οτι διαφωνουμε εξισου παλι ολοι.
Ετσι οπως εχουμε γινει ισωμα,
αμφιβαλλω αν εχει κατι νοημα,
να ασχοληθεις με σοβαροτητα.
Τεσπα,
εγω σε λιγο κλεινω,
και το ψυχο-θεατρο, θα το ανοιξω παλι δευτερα.....
καλο ΣΚ
10-10-2009, 18:28 #58
Αυτό και αν είναι επιβεβαίωση.....
10-10-2009, 18:34 #59
αααχχ..ειχα καιρο να μπω καθοτι δεν εχω χρονο καθολου.ειστε καλα παιδια μου??
ακομα ομως οι διαμαχες απαπαπ
10-10-2009, 18:35 #60
Αυτό και αν είναι επιβεβαίωση.....
μη μου πεις οτι ειδες την μπανανα?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....