Results 1 to 4 of 4
-
25-10-2025, 15:26 #1Senior Member
Κάηκε κι άλλη γέφυρα, η καλύτερη που έχω βρει ποτέ
Έκρυβε πράγματα, δεν ξέρω γιατί. Τον έβαλα προτεραιότητα. Βρήκε δικαιολογία να μου πει ότι έχει καρκίνο για να ξεκοψω (πνίγηκα στο κλάμα, αλλά τόσο iq έχω, ψέματα ήταν απλά για να φύγω).
Μαύρα χάλια. Διέγραψε όλα τα μηνύματα που μου είχε στείλει, η συνομιλία είναι σαν να μιλούσα μόνη μου, σε μια πολύ άσχημη στιγμή και μου άφησε ένα τελευταίο μήνυμα ότι δεν ήταν αρκετός για εμένα μαζί με 500 συγνώμες και πως δεν αξίζει συγχώρεση, ότι αξίζω κάτι καλύτερο και ότι είναι μόνο άγχος πλέον για εκείνον (2 μήνες μετά). Ότι φταίει για όλα εκείνος.
Ότι κάποιος χρησιμοποίησε τον καρκίνο για να
με διώξει, δεν το περίμενα ποτέ μου.
Είχαν αρχίσει να αποκτούν νόημα οι μέρες μου. Τι να πω.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Πρέπει να είναι η 50η καμμένη γέφυρα; Αλλά η πρώτη που άξιζε.
Καλή μου κατάθλιψη.
- 25-10-2025, 16:36 #2Senior Member
Γεια σου wanderer. Καιρό είχα να διαβάσω μήνυμά σου και από τη μία χαιρόμουν επειδή πίστευα ότι δεν είχες πια ανάγκη να γράψεις κάπου. Από την άλλη ανησυχούσα μήπως έπαθες κάτι κακό.
Πάντως και τώρα που σε διάβασα, το κείμενό σου φαίνεται πολύ πιο ώριμο και πολύ πιο ψύχραιμο σε σχέση με προηγούμενα. Άρα κάτι καλό έχεις κάνει για τον εαυτό σου και χαίρομαι πολύ για εσένα.
Λοιπόν, η απόλυτη εξάρτηση από άλλους δεν είναι λύση. Ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό, αλλά όχι ον εξαρτημένο. Καλό είναι να ψάχνουμε και να έχουμε φίλους, αλλά όχι να πιστεύουμε ότι θα γίνουν δεκανίκια μας και θα περιστρέφονται γύρω από εμάς ή το αντίστροφο. Μην "πνίγεις" τον άλλον γιατί θα φύγει.
Οπότε, κοίταξε πάνω από όλα την υγεία σου και την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι. Κοίταξε τη διατροφή και να κάνεις άσκηση, για λόγους υγείας πάνω από όλα. Τρίτον ψάξε για δουλειά και σπουδές που είχες πει ότι σου άρεσε βρεφονηπιοκόμος. Αλλά και οτιδήποτε άλλο. Έχουν βγει κάποιες προκηρύξεις για ΑΜΕΑ ΔΕ, και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Τις κοιτάς καθόλου; Έχεις κάνει αίτηση; Νέα κοπέλα είσαι, μια χαρά μπορείς να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου.
25-10-2025, 21:39 #3Senior Member
Ναι, το ότι χρησιμοποίησε κάποιος τον δήθεν καρκίνο για να σε διώξει είναι πραγματικά αηδιαστικό και είναι κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να θυμώνεις. Με το δίκιο σου.
Δεν ξέρω αν ήταν από το τίντερ, αλλά ρε, πληρώνεις τόσα λεφτά στο τίντερ για να βρίσκεις αυτούς τους καμένους; Δεν βλέπεις ότι 5 στους 5 σου βγήκαν μάπες, τι συνεχίζεις να πιστεύεις ότι από ον λάιν θα βρεις τον καλό; Ή μάλλον δεν διαλέγεις τους καλούς. Ή μάλλον έχεις κάποιο θέμα και τους απομακρύνεις και δεν θες να το παραδεχθείς. Μήπως τα κάνεις σάλτσα με δική σου υπετειότητα;
Το σκέφτεσαι αυτό; Ότι διαλέγεις κουλούς το σκέφτεσαι; Θα μπορούσε να σου πει απλά σε αφήνω όχι μια τέτοια μαλακία αν ήταν στα καλά του αυτός.
Ή στραβός είναι ο ύαλός ή στραβά αρμενίζεις καλή μου.
Δηλαδή πόσο κατουρημένος πρέπει να ήταν για να σε ξεκόψει έτσι.Last edited by Γκαμόρα_; 25-10-2025 at 22:58.
25-10-2025, 23:03 #4Senior Member
καλά πόσο σάπιος και κατεψυγμένος παίζει να ήταν για να σου πει ότι έχει καρκίνο απλά και μόνο για να φύγει ?
πλέον οι άνθρωποι φοβούνται να πούνε την αλήθεια, δεν σε γουστάρω, δεν σε θέλω κτλ γιατί απλά δεν έχουν τα κότσια
μήπως όντως ήταν αλήθεια ?