Results 1 to 8 of 8
-
25-10-2025, 16:26 #1Senior Member
Κάηκε κι άλλη γέφυρα, η καλύτερη που έχω βρει ποτέ
Έκρυβε πράγματα, δεν ξέρω γιατί. Τον έβαλα προτεραιότητα. Βρήκε δικαιολογία να μου πει ότι έχει καρκίνο για να ξεκοψω (πνίγηκα στο κλάμα, αλλά τόσο iq έχω, ψέματα ήταν απλά για να φύγω).
Μαύρα χάλια. Διέγραψε όλα τα μηνύματα που μου είχε στείλει, η συνομιλία είναι σαν να μιλούσα μόνη μου, σε μια πολύ άσχημη στιγμή και μου άφησε ένα τελευταίο μήνυμα ότι δεν ήταν αρκετός για εμένα μαζί με 500 συγνώμες και πως δεν αξίζει συγχώρεση, ότι αξίζω κάτι καλύτερο και ότι είναι μόνο άγχος πλέον για εκείνον (2 μήνες μετά). Ότι φταίει για όλα εκείνος.
Ότι κάποιος χρησιμοποίησε τον καρκίνο για να
με διώξει, δεν το περίμενα ποτέ μου.
Είχαν αρχίσει να αποκτούν νόημα οι μέρες μου. Τι να πω.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Πρέπει να είναι η 50η καμμένη γέφυρα; Αλλά η πρώτη που άξιζε.
Καλή μου κατάθλιψη.
- 25-10-2025, 17:36 #2Senior Member
Γεια σου wanderer. Καιρό είχα να διαβάσω μήνυμά σου και από τη μία χαιρόμουν επειδή πίστευα ότι δεν είχες πια ανάγκη να γράψεις κάπου. Από την άλλη ανησυχούσα μήπως έπαθες κάτι κακό.
Πάντως και τώρα που σε διάβασα, το κείμενό σου φαίνεται πολύ πιο ώριμο και πολύ πιο ψύχραιμο σε σχέση με προηγούμενα. Άρα κάτι καλό έχεις κάνει για τον εαυτό σου και χαίρομαι πολύ για εσένα.
Λοιπόν, η απόλυτη εξάρτηση από άλλους δεν είναι λύση. Ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό, αλλά όχι ον εξαρτημένο. Καλό είναι να ψάχνουμε και να έχουμε φίλους, αλλά όχι να πιστεύουμε ότι θα γίνουν δεκανίκια μας και θα περιστρέφονται γύρω από εμάς ή το αντίστροφο. Μην "πνίγεις" τον άλλον γιατί θα φύγει.
Οπότε, κοίταξε πάνω από όλα την υγεία σου και την ιατρική φροντίδα που χρειάζεσαι. Κοίταξε τη διατροφή και να κάνεις άσκηση, για λόγους υγείας πάνω από όλα. Τρίτον ψάξε για δουλειά και σπουδές που είχες πει ότι σου άρεσε βρεφονηπιοκόμος. Αλλά και οτιδήποτε άλλο. Έχουν βγει κάποιες προκηρύξεις για ΑΜΕΑ ΔΕ, και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Τις κοιτάς καθόλου; Έχεις κάνει αίτηση; Νέα κοπέλα είσαι, μια χαρά μπορείς να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου.
25-10-2025, 22:39 #3Senior Member
Ναι, το ότι χρησιμοποίησε κάποιος τον δήθεν καρκίνο για να σε διώξει είναι πραγματικά αηδιαστικό και είναι κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να θυμώνεις. Με το δίκιο σου.
Δεν ξέρω αν ήταν από το τίντερ, αλλά ρε, πληρώνεις τόσα λεφτά στο τίντερ για να βρίσκεις αυτούς τους καμένους; Δεν βλέπεις ότι 5 στους 5 σου βγήκαν μάπες, τι συνεχίζεις να πιστεύεις ότι από ον λάιν θα βρεις τον καλό; Ή μάλλον δεν διαλέγεις τους καλούς. Ή μάλλον έχεις κάποιο θέμα και τους απομακρύνεις και δεν θες να το παραδεχθείς. Μήπως τα κάνεις σάλτσα με δική σου υπετειότητα;
Το σκέφτεσαι αυτό; Ότι διαλέγεις κουλούς το σκέφτεσαι; Θα μπορούσε να σου πει απλά σε αφήνω όχι μια τέτοια μαλακία αν ήταν στα καλά του αυτός.
Ή στραβός είναι ο ύαλός ή στραβά αρμενίζεις καλή μου.
Δηλαδή πόσο κατουρημένος πρέπει να ήταν για να σε ξεκόψει έτσι.Last edited by Γκαμόρα_; 25-10-2025 at 23:58.
26-10-2025, 00:03 #4Senior Member
καλά πόσο σάπιος και κατεψυγμένος παίζει να ήταν για να σου πει ότι έχει καρκίνο απλά και μόνο για να φύγει ?
πλέον οι άνθρωποι φοβούνται να πούνε την αλήθεια, δεν σε γουστάρω, δεν σε θέλω κτλ γιατί απλά δεν έχουν τα κότσια
μήπως όντως ήταν αλήθεια ?
27-10-2025, 00:55 #5Senior Member
Άσχετη ερώτηση ! Από ποιά εφαρμογή έκανες γνωριμία ;; Μπορεί να έχει ενδιαφερον !
30-10-2025, 22:37 #6Senior Member
Κατά τα άλλα πώς είσαι wanderer; Πας στους γιατρούς; Έχεις κάνει κάποια αίτηση για δουλειά;
04-11-2025, 20:40 #7Senior Member
Ήταν ένας άνθρωπος που μοιράστηκα πάρα πολλά, πολύ γρήγορα, γιατί για αυτό με πλησίασε εξαρχής - με βρήκε από μια δημοσίευση κι αρχίσαμε να μιλάμε.
Στην αρχή μου μιλούσε σαν ψυχολόγος;;, ανέλυε αυτά που έλεγα, με ρωτούσε πολλά πράγματα, με ρωτούσε κάθε μέρα πώς είμαι κλπ, έλεγε ότι νοιάζεται και είχαμε κάποιες συζητήσεις δημόσια τις οποίες διάβασε κάποιος τρίτος που μου είπε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για εμένα, και ότι δεν είναι αυτό που νομίζω. Το κράτησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά συνέχισε να μου μιλά, και συνέχισα κι εγώ.
Από τη μια μου έλεγε πως δεν θέλει συνάντηση ενώ είμαστε και οι δύο στην ίδια πόλη, και πως είναι απλά μια συζήτηση και τίποτα παραπάνω, από την άλλη μου μιλούσε για μια "ξεχωριστή σύνδεση" που ένιωθε. Ήξερε τι σκεφτόμουν, ήξερε τι θα πω, ήταν λες και με έβλεπε σαν ένα παζλ/πρότζεκτ. Από τη μια μου έλεγε ότι δεν μπορεί να είναι κάτι για εμένα, από την άλλη ενίσχυε με επιμονή την σύνδεση, με διάφορα θέματα, κι αν απέρριπτα ένα θέμα συζήτησης, έβρισκε κάτι άλλο καπάκι. Επίσης ταυτόχρονα, πρότεινε πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε μαζί από απόσταση (να διαβάσουμε μαζί ένα βιβλίο και να το συζητήσουμε, διάλεξε κάποιο και μου έστειλε και τα pdf της σειράς, να δούμε μαζί ταινίες, σειρές κλπ), γενικά προσπαθούσε. Και έλεγε πράγματα που δεν μου έχει πει κανείς.
Επίσης "άντεξε" σε προσπάθειες να τον ξεκοψω, γιατί δεν φαινόταν να επηρεάζεται αρνητικά.
Παράλληλα, μου έλεγε ότι θα είναι περήφανος για εμένα αν ξεκοψω;;;;;;
Ακόμη και όταν έστειλα φωτογραφία, ήταν περίεργη προσέγγιση. Ξέρεις που απλά σου λένε μια φορά ένα σχόλιο και μετά τέλος. Αυτός άρχισε "είσαι μια χαρά", μετά το πήγε "περισσότερο από μια χαρά", μετά από λίγο, σχολίασε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μου θετικά, μετά από λίγο, είπε ότι είμαι ο τύπος του, και πάλι μετά από λίγο, πριν κλείσει, "είσαι όμορφη". Ήταν κλιμακωτά.
Όταν όντως προσπάθησα να διακόψω την επικοινωνία, η χειραγώγηση εκτοξεύτηκε. Με έκανε να κλάψω με αυτά που είπε. Και μετά το γύρισε στο σεξουαλικό πρώτη φορά.
Τέλος πάντων, μια μέρα, του είπα ότι τον έβαζα προτεραιότητα και ανέβαλα άλλα πράγματα για να του μιλήσω. Και αυτό ήταν που γύρισε το ταμπλό ανάποδα.
Μου είπε ότι δεν ξέρει τι να κάνει και ότι πρέπει να το σκεφτεί.
Ε, την επόμενη μέρα ξεκίνησε να λέει ότι κάτι μου κρύβει και ότι δεν ξέρει πόσο χρόνο ζωής έχει και ότι έχει καρκίνο, ότι πάει σε ψυχοθεραπείες πένθους, ότι το έχει από τον Ιούνιο και ότι επέστρεψε από πιο παλιά. Και εγώ το πίστεψα. Του είπα ότι ευχομουν να το έχω εγώ αντί για εκείνον... Μου έλεγε ότι δεν θέλει να το περάσει κανένας αυτό μαζί του, για αυτό δεν θέλει στην πραγματικότητα.
Παράλληλα, έγραψα πρώτη φορά σε AI για "πλάκα" να δω πώς θα ερμηνεύσει αυτήν την συμπεριφορά και κάθε φορά, το καημένο το ΑΙ μου έλεγε "Αυτό ταιριάζει στο χειριστικο μοτίβο της συμπεριφοράς του." Αλλά δεν το πήρα σοβαρά. Και μόλις έγραψα στο ΑΙ για τον καρκίνο, το πρώτο πράγμα που άρχισε να αναζητεί αυτόματα ήταν (online fake cancer relationships...). Και ζήτησα από εκείνον να μου στείλει κάτι ως αποδεικτικό, αλλιώς δεν θα το πίστευα. Εννοείται ότι αρνήθηκε να στείλει οτιδήποτε και είπε να πιστέψω ότι θέλω.
Εκείνη τη μέρα που μου είπε για τον καρκίνο, ήταν και η κηδεία μιας γυναίκας στη γειτονιά από την αρρώστια. Έχω χάσει και δικούς μου από αυτό. Οπότε με επηρέασε πάρα πολύ.
Μου έλεγε κιόλας ότι τουλάχιστον το δικό του θα τελειώσει ενώ τα δικά μου προβλήματα υγείας δεν θα τελειώσουν.
Ε κάποια στιγμή μου λέει "είπα ψέματα για τον καρκίνο". Ε, αυτό ήταν, έπαθα κρίση.
Τα μηνύματα που έγραφα είχαν τυπογραφικά, φαινόταν ότι κάτι έπαθα. Τρόμαξε, και μέχρι να σηκωθώ και να μπορέσω να γράψω πάλι, τα είχε διαγράψει σχεδόν όλα.
Μου άφησε το πρώτο τελευταίο μήνυμα όπου απλά εκραζε τον εαυτό του και ότι φοβήθηκε για ευθύνη που δεν θέλει, κάτι τέτοια. Είπε ότι προφασίστηκε τον καρκίνο για να μιλάμε λίγο ακόμη μέχρι να πιστεύω ότι πέθανε. Και ότι τα σεξουαλικά ήταν απλά "διασκέδαση", ενώ τις προηγούμενες φορές με ρωτούσε αν με ελκύει ο ίδιος κλπ (το έκανε πιο προσωπικό).
Συνέχισα να ζητώ να μιλήσουμε, τα έβλεπε όλα, αλλά δεν μιλούσε καθόλου.
Ε τελικά έγραψε, ένα δεύτερο τελευταίο, όπου έλεγε ότι είχα δίκιο για όσα τον είχα κατηγορήσει, ότι απλά τρεφόταν από τα συναισθήματά μου και με χρησιμοποιούσε γιατί ήθελε να νιώσει κάτι. Και ότι δεν θέλει να πάθω κάτι.
Μετά από κάποιες μέρες, μιλήσαμε πάλι, και μου έλεγε ότι απλά έβλεπε τα μηνύματα "για να δει πώς είμαι", και ότι θεωρεί πως μου κάνει κακό. Είπαμε διάφορα, και μου είπε και το υπέροχο "πριν λίγες μέρες ήθελα να σου πω να έρθεις λίγες ώρες σε ένα ξενοδοχείο, και μετά απλά να εξαφανιστώ", αλλά πως δεν θέλει να προκαλέσει μεγαλύτερο κακό και πως δεν θα το έκανε ποτέ.
Στο τέλος το βράδυ μου έγραψε "θα προσπαθήσω να σου μιλήσω αύριο, αλλά αν δεν μιλήσω αύριο, μην ξανά περιμένεις να ακούσεις από εμένα".
Τελικά μίλησε και την επόμενη μέρα, αρνήθηκε να συζητήσουμε απλά και κανονικά για μια άσχετη ερώτηση που έκανα, αλλά κάπως είπε ότι θα ξεκοψουμε σταδιακά, που το είχα ζητήσει προηγουμένως. Το πίστεψα.
Και πήγε την κουβέντα πάλι στο σεξουαλικό κομμάτι, και εκεί δεν είχε κανένα πρόβλημα να συζητήσει και να ασχοληθεί. Μετά δεν ένιωθα καλά και το είπα, τον πρόσβαλα για όλη τη συμπεριφορά του, ότι τροφοδοτεί σύνδεση για την οποία δεν έχει κανένα σκοπό να είναι πραγματική, και εκεί μου είπε ότι δεν μπορεί άλλο, ότι κουράστηκε κλπ, και το "σταδιακά" πήγε περίπατο, είπε ότι δεν εννοούσε την σταδιακή διακοπή. Και αυτή ήταν η τελευταία φορά.
Γενικά ενίσχυε τα πάντα, ενώ δεν είχε σκοπό να με γνωρίσει ποτέ στην πραγματικότητα. Έριχνε κι ένα ίσως, που δεν εννοούσε.
Ε στο τέλος ξέχασε κάθε σύνδεση για την οποία μου είχε πει τόσες φορές, και είπε ότι είμαστε ξένοι και ότι δεν τον ενδιαφέρει.
Παράλληλα ενώ είπε ότι ΔΕΝ θα ξανακάνει τα ίδια (το stalking), συνεχίζει, και με ενοχλεί πολύ, γιατί σε αυτή τη φάση, μου έχει πει αντίο 3 φορές και άλλη μία που εξαφανιστηκε χωρίς να πει τίποτα, και λέει δεν θα το ξανακάνω και ξανακάνει τα ίδια.
Είμαι σε ένα πρόγραμμα της ΔΥΠΑ, έχω πρόβλημα με την συγκέντρωση, όσο για τα θέματα υγείας, ξεκίνησα καινούρια θεραπεία για την ΣΚΠ και θεωρώ ότι ο διαβήτης πάει καλύτερα, ενώ είναι στο 11,3 η hba1c, που θα έπρεπε να είναι μέχρι 6,5, δεν έχω ξαναπάθει οξέωση.
04-11-2025, 20:54 #8Senior Member
Όσο για τον "καρκίνο", ήταν τελείως αντίθετο σε όσα μου είχε πει γενικά, γιατί μου έλεγε για κάπνισμα, για βάρη που σηκώνει, και μετά έλεγε ότι είναι τελικό στάδιο καρκίνου. Ε εντάξει. Ήταν προφανές ψέμα, αλλά ακόμα δεν σκέφτομαι άσχημα για τους ανθρώπους και η πρώτη μου αντίδραση είναι πάντα να πιστέψω.
Αλλά ότι αν δεν το έγραφα στο ΑΙ ώστε να αρχίσω να σκέφτομαι, υπήρχε περίπτωση να συνεχίσω να κλαίω και να θεωρήσω κάποιον νεκρό που απλά θα ζούσε μια χαρά... Άθλιο.