Results 1 to 15 of 92
Thread: Υποστήριξη στην φίλη μου
-
04-11-2025, 16:50 #1Member
Πώς να βοηθήσω ;
Καλησπέρα σε όλους ,
είχα γράψει ξανά στο φόρουμ για μία περίπτωση πέρυσι , παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ των δύο θεμάτων .
Εδώ κι ένα χρόνο έχω βρεθεί σε πολύ στενή σχέση με μία κοπέλα που - χωρίς να είμαι υπερβολικός - ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή που την γνώρισα , μέσω κοινής φίλης . Την προσέγγισα στην αρχή φιλικά , ίσως να ήταν λάθος το γνωρίζω , και έπειτα ερωτικά και ενώ είπε ότι ήθελε να είμαστε μόνο φίλοι , έχουν συμβεί επανειλημμένα πολλά πράγματα μεταξύ ( βασικά σχεδόν ότι μπορεί να φανταστεί κανένας εκτός κανονικής σεξουαλικής διείσδυσης ) , περνάμε μαζί πολύ χρόνο , καθημερινά , αν δεν είμαστε μαζί μιλάμε στο τηλέφωνο όλο το βράδυ πολλές φορές , γενικά μοιάζει πολύ με σχέση χωρίς … σεξ . Και ούτε έχει κάνει εστω προσπάθεια να βρει άλλον - μπορω να ειμαι πολύ σιγουρος για αυτό . Όσο για εμένα , δεν θέλω να βρω άλλη . Τέλος πάντων δεν θέλω να γράψω για το πώς νιώθω εγώ με αυτήν την κατάσταση , δεν είναι αυτός ο λόγος που γράφω .
Έμαθε , στις αρχές , από τη κοινή μας φίλη που μας γνώριζε , ότι κάποτε εγώ γούσταρα μία άλλη κοπέλα που κάναμε παρέα και τελικά δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ μας και όμως συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα , και η συγκεκριμένη κοπέλα είναι στα πρότυπα χαρακτήρων που την νευριαζαν και την έκαναν να νιώθει άσχημα . Η ίδια ειλικρινά είναι πανέμορφη αλλά έχει κάποιες ανασφάλειες και συγκρίνεται . Και η άλλη κοπέλα που γράφω , είναι από τις κοπέλες που ενω αντικειμενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά , προσπαθούν με φ χ ψ τρόπους να “ το παίξουν ” κάτι και ντύνονται και συμπεριφέρονται κάπως , και την έκαναν παλιότερα να νιώθει άσχημα . Μην τα πολυλογώ εκεί που είμαστε μια χαρά τρώει κρίσεις στο άκυρο και λέει “ πώς γινεται να σου άρεσε μια τέτοια ” , και “ πως τολμάς τώρα να λες ότι θες εμένα ” , και “ αυτή θα νιώθει καλύτερη από εμένα επειδή με εμένα έχεις κάνει πράγματα ενω εκείνη δεν ήθελε ” , κλπ κλπ κλπ . Και μπορεί να μαλώνουμε για ΩΡΕΣ για αυτό το θέμα , στο βαθμό που να φτάνω να μπαίνω σε σκέψεις ότι αυτός ο εγωισμός που την πιάνει είναι ένας λόγος που δεν ολοκληρώνουμε .
Δεν ξέρω αν το εβαλα στη σωστή κατηγορία αλλά γράφω εδώ επειδή την πιάνουν καταθλιπτικές σκέψεις γενικότερα. Θέλω να ακούω κάποιες απόψεις για το πώς να την κάνω , έστω όπου μπορώ , να νιώθει καλύτερα επειδή νομίζω ότι ενω είχε λύσει αυτά τα θέματα μέσα της , αυτή η ιστορία την έκανε να τα ξανανιώσει και να νιώθει πολύ άσχημα όταν της έρχεται στο μυαλό . Με εκείνη την φίλη που ανέφερα ξέκοψα ( βασικά ξέκοψε μόνη της όταν άρχισα να της λέω “ όχι ” , αλλά εκείνη είναι άλλη ιστορία ) , παρόλα αυτά η νέα μου φίλη συνέχεια την θυμάται και μαλώνουμε με τις ώρες .
- 04-11-2025, 17:18 #2Senior Member
Βρες αλλη, αυτη σε εχει δεδομενο, την προσοχη σου θελει μονο.
05-11-2025, 13:33 #3Senior Member
η "αλλη" φιλη, πολυ καλα εκανε και ξεκοψε... τι να σε κανει, αν της λες οχι; τις κουμπαρες θα παιξετε;
η τωρινη φιλη, δεν τρελλαινεται απο εγωισμο, αλλα απο κομπλεξ... εαν θεωρει οτι το σεξ ειναι παραχωρηση στον ανδρα και οχι κατι που ικανοποιει εξισου και τους δυο, τοτε ή ειναι θεουσα και παρθενα και σκοπευει να κανει σεξ με αυτον που θα παντρευτει, ή δεν της αρεσει το σεξ..
αλλα για να τα κανετε ολα εκτος απο διεισδυση, αν ειναι παρθενα , μαλλον ειναι απο τις παρθενες που λεμε " απο μπρος παρθενα κι απο πισω μπαινουν τρενα"...
κατι αλλο δεν βλεπω στην προβληματικη αυτη γνωριμια.
06-11-2025, 01:07 #4
06-11-2025, 01:17 #5Senior Member
ένας χρόνος πάει πολύ για να μην έχετε κάνει κάτι.. Σε πιστεύω που λες ότι δεν ψάχνει κάποιον, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι της αρέσεις εσύ. Μπορεί η κοπέλα αυτή να μην έχει φίλους, να περνάει καλά μαζί σου από άποψη παρέας, αλλά να μην της αρέσεις τόσο για να το προχωρήσετε.. Ή εκτός και αν είναι 20 χρονών και δεν έχει συνευρεθεί ποτέ ερωτικά, για τι ηλικίες μιλάμε..? Πάντως και εμένα περισσότερο κόμπλεξ μου κάνει αυτή η σύγκριση με την άλλη κοπέλα. Αν είναι όντως ανασφαλής, αν δει ότι αραιώνεις κάπως, δεν στέλνεις τόσα μηνύματα τηλέφωνα κάθε μέρα, τότε πιστεύω θα δεις περισσότερο ενδιαφέρον από πλευράς της..
06-11-2025, 01:39 #6Member
23 είναι .
Θεωρητικά μου έχει πει ότι είχε σχέσεις ολοκληρωμένες , τώρα αν όντως είχε ή το λέει έτσι τι να πω . Πάντως το θέμα είναι … έχουμε κάνει επανειλημμένα “ κάτι ” , απλά χωρίς σεξ . Ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους . Και απαντάει ότι θέλει να είμαστε φίλοι ενώ αν ολοκληρώσουμε δεν θα είμαστε .
Να σημειώσω ότι … ούτε παρέες επιδιώκει να κάνει τόσο . Το τελευταίο που γράφεις το επιδίωξα ένα διάστημα , και αντέδρασε ναι . Αλλά δεν θέλω να το πάω στα άκρα , αρχικά αν εξαιρέσεις την μπερδεμένη σεξουαλική κατάσταση , ειλικρινά αξίζει πάρα πολλά ακόμα και φιλικά αν την έβλεπα , σε ένα χρόνο έχω δει πολλά καλά που δεν είχα δει από φίλους παρέας δέκα χρόνων και βάλε ( ούτε από κοπέλες με τις οποίες είχα κανονική σχέση ) .
06-11-2025, 01:41 #7Member
06-11-2025, 01:48 #8Senior Member
06-11-2025, 02:02 #9Senior Member
06-11-2025, 02:25 #10Senior Member
06-11-2025, 02:31 #11Senior Member
06-11-2025, 02:38 #12Senior Member
06-11-2025, 02:46 #13Senior Member
06-11-2025, 15:01 #14Senior Member
κι εσυ καλα εκανες που ελεγες "οχι" σε χαμαλικια, κι αυτη καλα κανε που απομακρυνθηκε εφοσον αυτο που ηθελε ηταν εξυπηρετησις και οχι φιλία/ παρεα..
οσο για την τωρινη φιλη, μπορεις να μου εξηγησεις τι διαφορα εχει η διεισδυση απο το "ολα εκτος απο διεισδυση";; απο εκει να καταλαβεις οτι ειναι κομπλεξικη η κοπελα..
πες της οτι αν θελει σεξ αλλα οχι σχεση, διοτι αφου φασωνεται μαζι σου, σεξ θελει, μπορει μια χαρα να κανετε σεξ, χωρις να εχετε σχεση. το ξεκαθαριζετε και το κανετε. τοσο απλα...
εκτος αν το "κανουμε τα παντα εκτος απο διεισδυση, επανειλλημενα", ειναι κανενα φιλακι με τα ρουχα 3 φορες τον χρονο...
εσυ ειχες ολοκληρωμενες σχεσεις εκτος απο σεξ με σεξεργατριες;
06-11-2025, 15:53 #15Member
Δεν φασώνεται τόσο όσο άλλα πράγματα ( στοματικό εγώ σε εκείνη , με τα χέρια και οι δύο ο ένας τον άλλον ειδικά εγώ με τις ώρες ) , χάδια κλπ , και μία απομίμηση σεξ χωρίς να βγάζουμε τα εσώρουχα μας . Εγώ ναι είχα 3 σύντομες σχέσεις ( λίγων μηνών ) , η μία ολοκληρωμένη , μετά μία πενταετία απραξίας όπου έκανα λίγες “αρπαχτές ” , και μία σχέση ενάμιση χρόνο περίπου που παραλίγο ( ευτυχώς δεν ) να καταλήξει σε γάμο .
Δεν θέλει να κάνουμε σεξ ενώ όπως μου λέει την ελκύω σαν άνδρας και νιώθει πόσο την αγαπώ ( εξού και λαμβάνουν πράξη όσα λαμβάνουν ) , αλλά αν κάνουμε σεξ θα νιώθει πολύ άσχημα επειδή θα πρέπει να τα φτιάξουμε καθώς δεν θέλει σεξ εκτός σχέσης και θέλει να είμαστε φίλοι . Μου λέει επανειλημμένα αν δεν αντέχω και θέλω σεξ να κάνω με άλλες απλά μου άφησε να εννοηθεί ότι είτε κάνω αρπαχτή είτε σχέση δεν θα μπορεί μετά να αφεθεί ξανά να γίνουν πράγματα μεταξύ μας ( μόνο αυτό θα αλλάξει , θεωρητικά δηλώνει ότι θέλει να παραμείνουμε φίλοι ακόμα και αν έχω κοπέλα ) .
Όσον αφορά εμένα ; Έχω “ ρίξει άκυρο ” και επανειλημμένα στην πρώην που με κυνήγησε υπερβολικά , και σε δύο τρεις κοπέλες που γνώρισα στη δουλειά και μου εκδήλωσαν ενδιαφέρον ( η μία μου είπε να βγούμε η άλλη να πάμε βόλτα η άλλη με έκανε follow και likes στο Instagram ) . Δεν μου βγαίνει να συνδεθώ με άλλη κοπέλα . Αλλά θα νιώσω πολύ άσχημα είναι η αλήθεια αν γίνει το ανάποδο .