Υποστήριξη στην φίλη μου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitris23 View Post
    Δεν φασώνεται τόσο όσο άλλα πράγματα ( στοματικό εγώ σε εκείνη , με τα χέρια και οι δύο ο ένας τον άλλον ειδικά εγώ με τις ώρες ) , χάδια κλπ , και μία απομίμηση σεξ χωρίς να βγάζουμε τα εσώρουχα μας . Εγώ ναι είχα 3 σύντομες σχέσεις ( λίγων μηνών ) , η μία ολοκληρωμένη , μετά μία πενταετία απραξίας όπου έκανα λίγες “αρπαχτές ” , και μία σχέση ενάμιση χρόνο περίπου που παραλίγο ( ευτυχώς δεν ) να καταλήξει σε γάμο .
    Δεν θέλει να κάνουμε σεξ ενώ όπως μου λέει την ελκύω σαν άνδρας και νιώθει πόσο την αγαπώ ( εξού και λαμβάνουν πράξη όσα λαμβάνουν ) , αλλά αν κάνουμε σεξ θα νιώθει πολύ άσχημα επειδή θα πρέπει να τα φτιάξουμε καθώς δεν θέλει σεξ εκτός σχέσης και θέλει να είμαστε φίλοι . Μου λέει επανειλημμένα αν δεν αντέχω και θέλω σεξ να κάνω με άλλες απλά μου άφησε να εννοηθεί ότι είτε κάνω αρπαχτή είτε σχέση δεν θα μπορεί μετά να αφεθεί ξανά να γίνουν πράγματα μεταξύ μας ( μόνο αυτό θα αλλάξει , θεωρητικά δηλώνει ότι θέλει να παραμείνουμε φίλοι ακόμα και αν έχω κοπέλα ) .
    Όσον αφορά εμένα ; Έχω “ ρίξει άκυρο ” και επανειλημμένα στην πρώην που με κυνήγησε υπερβολικά , και σε δύο τρεις κοπέλες που γνώρισα στη δουλειά και μου εκδήλωσαν ενδιαφέρον ( η μία μου είπε να βγούμε η άλλη να πάμε βόλτα η άλλη με έκανε follow και likes στο Instagram ) . Δεν μου βγαίνει να συνδεθώ με άλλη κοπέλα . Αλλά θα νιώσω πολύ άσχημα είναι η αλήθεια αν γίνει το ανάποδο .
    Аπο αυτα που λες τι συμπερασμα βγαζεις;

Senior Member
    Δεν φασώνεται τόσο όσο άλλα πράγματα ( στοματικό εγώ σε εκείνη , με τα χέρια και οι δύο ο ένας τον άλλον ειδικά εγώ με τις ώρες ) , χάδια κλπ , και μία απομίμηση σεξ χωρίς να βγάζουμε τα εσώρουχα μας . Εγώ ναι είχα 3 σύντομες σχέσεις ( λίγων μηνών ) , η μία ολοκληρωμένη , μετά μία πενταετία απραξίας όπου έκανα λίγες “αρπαχτές ” , και μία σχέση ενάμιση χρόνο περίπου που παραλίγο ( ευτυχώς δεν ) να καταλήξει σε γάμο .
    Δεν θέλει να κάνουμε σεξ ενώ όπως μου λέει την ελκύω σαν άνδρας και νιώθει πόσο την αγαπώ ( εξού και λαμβάνουν πράξη όσα λαμβάνουν ) , αλλά αν κάνουμε σεξ θα νιώθει πολύ άσχημα επειδή θα πρέπει να τα φτιάξουμε καθώς δεν θέλει σεξ εκτός σχέσης και θέλει να είμαστε φίλοι . Μου λέει επανειλημμένα αν δεν αντέχω και θέλω σεξ να κάνω με άλλες απλά μου άφησε να εννοηθεί ότι είτε κάνω αρπαχτή είτε σχέση δεν θα μπορεί μετά να αφεθεί ξανά να γίνουν πράγματα μεταξύ μας ( μόνο αυτό θα αλλάξει , θεωρητικά δηλώνει ότι θέλει να παραμείνουμε φίλοι ακόμα και αν έχω κοπέλα ) .
    Όσον αφορά εμένα ; Έχω “ ρίξει άκυρο ” και επανειλημμένα στην πρώην που με κυνήγησε υπερβολικά , και σε δύο τρεις κοπέλες που γνώρισα στη δουλειά και μου εκδήλωσαν ενδιαφέρον ( η μία μου είπε να βγούμε η άλλη να πάμε βόλτα η άλλη με έκανε follow και likes στο Instagram ) . Δεν μου βγαίνει να συνδεθώ με άλλη κοπέλα . Αλλά θα νιώσω πολύ άσχημα είναι η αλήθεια αν γίνει το ανάποδο .
    άρα δηλαδή μας λες ότι κάνατε και τη στάση 69 ... δηλαδή τα κάνατε πραγματικά όλα εκτός από διείσδυση. Κοίτα εγώ θα σου έλεγα να πιστέψεις αυτό που σου είπε η κοπέλα, ότι αν κάνετε σεξ δεν θα είσαστε όπως πριν και αυτό ισχύει. Βέβαια με τόσα που έχετε κάνει δεν έχετε ακριβώς φιλική σχέση.. Εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα δεν θέλει να το συνεχίσει μαζί σου σε κάτι ερωτικό, σχέση κτλ, σε θέλει περισσότερο φίλο της, εξάλλου σου είπε ότι αν κάνεις σχέση δεν έχει θέμα. Ίσως έχει καταλάβει ότι τη γουστάρεις πολύ, και φοβάται ότι αν κάνετε σεξ θα χαλάσει η φιλία σας, οπότε προτιμά να το κρατήσει έτσι. Επίσης έγραψες στην αρχή ότι έχει καταθλιπτικές σκέψεις, είναι ανασφαλής κτλ, μην την πιέζεις για κάτι άλλο, σου είπε ακριβώς τι θέλει και χρειάζεται. Και ελπίζω ότι κάνατε να ήταν επειδή το ήθελε και εκείνη και όχι από πίεση μην σε χάσει από φίλο της. Σεβάσου αυτό που χρειάζεται, αλλά αν δεν μπορείς να την δεις φιλικά τότε φύγε, μην κάνεις παρέα μαζί της απλά και μόνο μην τυχόν αλλάξει γνώμη γιατί είναι σαν να την κοροιδεύεις.

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Аπο αυτα που λες τι συμπερασμα βγαζεις;
    Τι συμπέρασμα να βγάλω ; Ειλικρινά δεν γνωρίζω και σπάω το κεφάλι μου . Πολλά από όσα λέει ας πούμε φάσκουν και αντιφάσκουν - όπως το να βρω ας πούμε κοπέλα αν θέλω , γιατί όταν γνωριστήκαμε , ναι μεν δήλωσε ότι με βλέπει φιλικά , αλλά στην πρώτη προσπάθεια επανασύνδεσης που έκανε η πρώην ( ήρθε ακάλεστη στο τραπέζι μας ) , μετά είδα μερική ανατροπή συμπεριφοράς που έκανε και εμένα να … “ χωθώ ” δυναμικά και να εκφράσω τα συναισθήματα μου ελεύθερα . Μία στιγμή που ήταν στενοχωρημένη και έλεγε ότι μου κάνει κακό , είπε “ έπρεπε να σε αφήσω στην … ” . Και μετά ρώτησα γιατί ; Αφού δεν με πήρες εσύ . Και είπε “ ε το είπα έτσι μη δίνεις σημασία ” .
    Με θέλει αλλά λόγω των προβλημάτων που την βασανίζουν δεν μπορεί να με δεχτεί με το ιστορικό που ξέρει ότι έχω ( εννοώ με κοπέλες ) ; Με θέλει αλλά υπάρχει ίσως κάποιος που θέλει παραπάνω ( αλλά δεν τον έχει ) ; Δεν με θέλει αλλά έρχεται τόσο κοντά μου ( σεξουαλικά ) επειδή … λαμβάνει όντως από εμένα μία μικρή έλξη ; Πραγματικά αν τα αναλύσω όλα σπάω το κεφάλι μου .

Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    άρα δηλαδή μας λες ότι κάνατε και τη στάση 69 ... δηλαδή τα κάνατε πραγματικά όλα εκτός από διείσδυση. Κοίτα εγώ θα σου έλεγα να πιστέψεις αυτό που σου είπε η κοπέλα, ότι αν κάνετε σεξ δεν θα είσαστε όπως πριν και αυτό ισχύει. Βέβαια με τόσα που έχετε κάνει δεν έχετε ακριβώς φιλική σχέση.. Εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα δεν θέλει να το συνεχίσει μαζί σου σε κάτι ερωτικό, σχέση κτλ, σε θέλει περισσότερο φίλο της, εξάλλου σου είπε ότι αν κάνεις σχέση δεν έχει θέμα. Ίσως έχει καταλάβει ότι τη γουστάρεις πολύ, και φοβάται ότι αν κάνετε σεξ θα χαλάσει η φιλία σας, οπότε προτιμά να το κρατήσει έτσι. Επίσης έγραψες στην αρχή ότι έχει καταθλιπτικές σκέψεις, είναι ανασφαλής κτλ, μην την πιέζεις για κάτι άλλο, σου είπε ακριβώς τι θέλει και χρειάζεται. Και ελπίζω ότι κάνατε να ήταν επειδή το ήθελε και εκείνη και όχι από πίεση μην σε χάσει από φίλο της. Σεβάσου αυτό που χρειάζεται, αλλά αν δεν μπορείς να την δεις φιλικά τότε φύγε, μην κάνεις παρέα μαζί της απλά και μόνο μην τυχόν αλλάξει γνώμη γιατί είναι σαν να την κοροιδεύεις.
    Ναι είχε συναίνεση και θα ξαναγράψω ότι έχει γίνει δεκάδες φορές όχι μόνο μία , απλά όχι ομοιόμορφα ( ας πούμε μπορεί κάποιες εβδομάδες να συνέβαινε καθημερινά , μετά να σταματούσε για είκοσι μέρες και ξανά κλπ ) . 69 όχι επειδή δεν μου κάνει εκείνη επειδή με είχε ρωτήσει αν έχω κάνει ελεύθερο σεξ χωρίς προφύλαξη ποτέ , ήμουν ειλικρινής της είχα πει ότι είχα κάνει και δήλωσε ότι και να τα είχαμε δεν θα μου έκανε στοματικό ποτέ ( έκανα όλες τις εξετάσεις την ίδια εβδομάδα και ήμουν πεντακάθαρος αλλά και πάλι και μόνο στην σκέψη ότι έχει μπει σε άλλο κόλπο αφύλακτο φτάνει ) . Τέλος πάντων να σημειώσω για την συγκατάθεση ότι την είχα κάθε φορά και μάλιστα τις πρώτες φορές , καθώς και όποτε είχε προηγηθεί καυγάς , το είχε κάπως ξεκινήσει εκείνη . Πολύ πάθος , αλλά μόλις τελείωνε η φάση , ξανά φίλοι .
    Εγώ ειλικρινά δεν θέλω να κόψουμε με τίποτα , αλλά αν ισχύει αυτό ( ότι με θέλει μόνο για φίλο ) , δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω το να βρει κάποιον ( που θα γίνει αργά ή γρήγορα ) , και επίσης αν εγώ βρω κάποια δεν θέλω να το χαλάσω εγώ πρώτος για ένα κορίτσι που δεν θα το θέλω απλά θα είναι για να κάνω ένα σεξ . Επειδή σε όλα τα άλλα , όσο δεν υπάρχει κάποιος ανάμεσα μας , νιώθω εντάξει . Μόνο … η αντρική μου φύση ΥΠΟΦΕΡΕΙ , και κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό , να φτάνω σε αυτό το σημείο και τελικά να μην ολοκληρώνουμε .

Senior Member
    άρα της έχεις κάνει εσύ στοματικό λες αλλά αυτή όχι ... Κοίτα εγώ καταλαβαίνω ότι η κοπέλα δεν είναι καλά, και χρειάζεται κάποιον δίπλα της. Μπορεί να της αρέσεις έστω λίγο για να φτάσατε μέχρι εκεί αλλά σίγουρα όχι αρκετά για να κάνετε σεξ. Εφόσον εσύ δεν το αντέχεις αυτό και θέλεις περισσότερα πράγματα πες της το και φύγε.

Senior Member
    επίσης ναι μεν μπορεί να κολλήσει κάτι από στοματικό έρωτα αλλά για να λες ότι τραβιόσαστε ένα χρόνο, έχεις κάνει εξετάσεις κτλ και αυτή δεν θέλει.. μάλλον δεν της αρέσεις και τόσο, στη τελική θα μπορούσες να βάλεις προφυλακτικό και να το κάνει αλλά δν το κάνει ......

αλλά εσύ συνεχίζεις και της το κάνεις.. τι να σου πω ρ φιλε

Senior Member
    σου λεει προφανεις παραλογισμους κι εσυ καθεσαι και τους ακους...
    το στοματικο το κανουν οι φιλοι δηλαδη;;;;
    ε οκ, αν κανουν στοματικο οι φιλοι, τοτε κανουν και σεξ!!! ποια η διαφορα;;;
    ξερεις κατι; πιστευω οτι ειναι παρθενα και ντρεπεται/ φοβαται να στο πει, ειτε γιατι φοβαται το σεξ, ειτε γιατι κομπλαρει οτι θα φανει οτι δενε χει ξανακανει.
    αν δεν ισχυει αυτο, δεν υπαρχιε τπτ λογικο στις δικαιολογιες της...

Senior Member
    Αυτοι ειναι χειρισμοι, φιλαρακι. Σκοπος της ειναι να σπασει την προσωπικοτητα σου και να γινεις ενα αβουλο μωρο που δεν θα ξεκολλαει απο την φουστα της.

Senior Member
    μα αν ήταν παρθένα νιώθει πιο άνετα να της κάνει στοματικό ο άλλος απ' το να βρεθούνε γυμνοί μαζί..?
    εγώ δεν πιστεύω ότι είναι παρθένα απλά δεν τον γουστάρει τόσο για να το κάνουν, εδώ τραβιόσαστε ένα χρόνο και σου είπε ότι δεν σου κάνει στοματικό μην κολλήσει κάτι, ενώ θα μπορούσε να σου πει να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό. Απλά δεν σε θέλει.. εγώ αυτό πιστεύω

Senior Member
    συγνώμη πως γίνεται να της κάνεις στοματικό με εσώρουχο ??

Member
    Κανονικά , όχι με εσώρουχο . Με εσώρουχο απλά μία … αναπαράσταση σεξ ( κινήσεις κλπ μέχρι να τελειώσει κάποιος από τη τριβή , συνήθως εγώ ) .

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αυτοι ειναι χειρισμοι, φιλαρακι. Σκοπος της ειναι να σπασει την προσωπικοτητα σου και να γινεις ενα αβουλο μωρο που δεν θα ξεκολλαει απο την φουστα της.
    Σε ένα σημείο είχα γίνει έτσι . Μετά άλλαξα στάση , 180 μοίρες , μαλώσαμε και συζητήσαμε και άλλαξαν κάποια πράγματα .
    Το ερώτημα είναι … αν έχεις δίκιο … τι έχει να κερδίσει αν ΔΕΝ με θέλει ;
    Να σημειώσω προς όλους ότι δεν θέλω με τίποτα να ξεκόψουμε . Πέρα από το σεξουαλικό την αγαπώ .

Senior Member
    φίλε έχεις ανοίξει το θέμα στην ενότητα κατάθλιψη, η κοπέλα φαίνεται να μν είναι και πολύ καλά και να θέλει περισσότερο τη παρέα σου παρά να το συνεχίσετε στο σεξουαλικό ..και εσύ ρωτάς τι έχει να κερδίσει από σένα ?

Senior Member
    Ασφαλεια, οσο εχεις προσωπικοτητα και δικα σου θελω εισαι ανασφαλης για αυτην.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    μα αν ήταν παρθένα νιώθει πιο άνετα να της κάνει στοματικό ο άλλος απ' το να βρεθούνε γυμνοί μαζί..?
    εγώ δεν πιστεύω ότι είναι παρθένα απλά δεν τον γουστάρει τόσο για να το κάνουν, εδώ τραβιόσαστε ένα χρόνο και σου είπε ότι δεν σου κάνει στοματικό μην κολλήσει κάτι, ενώ θα μπορούσε να σου πει να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό. Απλά δεν σε θέλει.. εγώ αυτό πιστεύω
    ΑΝ ειναι παρθενα, δεν φοβαται την γυμνια. φοβαται την διεισδυση.
    αλλα απο την αρχικη περιγραφη, θεωρησα οτι το στοματικο ειναι αμοιβαιο. αν το κανει μονο αυτος, μαλλον τον εκμεταλλευεται, χωρις να τον γουσταρει πολυ..

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast