Υποστήριξη στην φίλη μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 76
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    υπάρχει και η φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών.. Η κοπέλα του ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνουν φίλοι, εφόσον έχουν φτάσει τόσο κοντά και δεν θέλει να κάνουν σεξ, δν νομίζω να κάνουν κ ποτέ
    ενταξει τωρα... η "φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων", ειναι για πολυ παλιες σχεσεις, που κρατουν απο την παιδικη ή εφηβικη ηλικια... στους ενηλικες δεν υπαρχει καθαρη φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων ετεροφυλοφιλων... ο ενας απο τους δυο ή και οι δυο, επιδιωκει κατι διαφορετικο απο καθαρη φιλια και απλα συμβιβαζεται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενταξει τωρα... η "φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων", ειναι για πολυ παλιες σχεσεις, που κρατουν απο την παιδικη ή εφηβικη ηλικια... στους ενηλικες δεν υπαρχει καθαρη φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων ετεροφυλοφιλων... ο ενας απο τους δυο ή και οι δυο, επιδιωκει κατι διαφορετικο απο καθαρη φιλια και απλα συμβιβαζεται...
    εγώ γενικά πιστεύω ότι το να δημιουργηθεί μια φιλία μετά από μια ηλικία δεν είναι και τόσο εύκολο. Πάντως σχετικά με αυτό που γράφεις και εγώ αυτήν την εντύπωση είχα μέχρι τα φοιτητικά μου χρόνια γι' αυτό και έκανα περισσότερο παρέα με κοπέλες μέχρι τότε. Όταν βγήκα στο χώρο εργασίας, συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν είναι έτσι. Στη προηγούμενη δουλειά μου έβλεπα ότι οι άντρες ήταν πιο φιλικοί, συζητήσιμοι, διαθέσιμοι σε αλλαγή βάρδιας κτλ. και όχι δεν ήταν μόνο σε εμένα έτσι, ήταν γενικά σε όλες τις γυναίκες έτσι. Αντίθετα οι γυναίκες ήταν αρνητικές σε αλλαγή βάρδιας, να βοηθήσουν αν είχα απορία και έβγαζαν πολλά κόμπλεξ όχι μόνο σε εμένα αλλά και μεταξύ τους. Οι φιλίες που κρατούν από την παιδική ηλικία είναι άλλη πάστα είτε είναι μεταξύ γυναικών είτε μεταξύ άντρας κ γυναίκας.

Senior Member
    όσο για τον dimitris23 εμένα μου φαίνεται παράξενο πως μια κοπέλα φτάνει πολλές φορές τόσο κοντά και δεν το συνεχίζει. Είναι προφανές ότι η κοπέλα δεν θέλει, το θέμα είναι ότι όταν κάνεις όλα αυτά τα ''παιχνίδια'' ακόμα και να σε αηδιάζει ο άλλος, με την ''ένταση'' της στιγμής συνεχίζεις τη πράξη. Εμένα μου φαίνεται ότι η κοπέλα δεν θέλει ούτε αυτά τα παιχνίδια..γιατί πίστεψε με αν τα ήθελε και γούσταρε τη στιγμή θα το είχατε ήδη κάνει !

Senior Member
    όσο για τον dimitris23 εμένα μου φαίνεται παράξενο πως μια κοπέλα φτάνει πολλές φορές τόσο κοντά και δεν το συνεχίζει. Είναι προφανές ότι η κοπέλα δεν θέλει, το θέμα είναι ότι όταν κάνεις όλα αυτά τα ''παιχνίδια'' ακόμα και να σε αηδιάζει ο άλλος, με την ''ένταση'' της στιγμής συνεχίζεις τη πράξη. Εμένα μου φαίνεται ότι η κοπέλα δεν θέλει ούτε αυτά τα παιχνίδια..γιατί πίστεψε με αν τα ήθελε και γούσταρε τη στιγμή θα το είχατε ήδη κάνει !
    Διαβαζεις μονο αυτα που θελεις μου φντ, του ειπε αν παει με αλλη τα "παιχνιδια" θα τελειωσουν. Που σημαινει πως θελει ελεγχο, το σεξ για αυτην ειναι εργαλειο ελεγχου και δεν θα το χρησημοποιησει οσο τον κραταει απ'τα @@ με αλλα μεσα.

Senior Member
    τα έχω διαβάσει όλα axl, όπως επίσης διάβασα ότι η κοπέλα είναι τέρμα ανασφαλής, ζηλεύει την κάθε γυναίκα που περνάει από δίπλα της και έχει ''καταθλιπτικές τάσεις '' που δεν μας εξήγησε τι ακριβώς εννοεί. Το γεγονός ότι του είπε ότι αν πάει ή τα φτιάξει με άλλη δεν θα συνεχίσουν το ερωτικό κομμάτι, δεν σημαίνει ότι τον γουστάρει, απλά το μυαλό της σκέφτεται ότι δεν είναι είναι η ίδια αρκετή για να επιλέξει άλλη. Δεν έχεις ιδέα τι παιχνίδια παίζει το μυαλό, και πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχουν μερικές γυναίκες, δεν είναι όλες hardcore να ''βασανίζουν'' κ να ελέγχουν τους άντρες όπως νομίζεις εσύ.

Ακόμη και να σε αηδιάζει ο άλλος όπως έγραψα παραπάνω, όταν φτάνεις τόσες φορές τόσο κοντά, ΑΝ γουστάρεις ''αυτά που γίνονται'' συνεχίζεις τη πράξη. Όταν δεν το κάνεις πάει να πει ότι δεν γουστάρεις αυτά τα ''παιχνίδια''

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχμ... δεν ειχα διαβασει αυτο το θεμα με την πρωην.. το διαβασα τωρα.
    περιεργα μας τα λες αγαπητε.
    πολυ περιεργα...
    παρα τα προβληματα της πρωην, εσυ ησουν διατεθιμενος κι ετοιμος για γαμους, κι επειδη σου εκαναν ενα κονε, την ξεχασες ΤΕΛΕΙΩΣ κι αρχισες να ασχολεισαι ξετρελλαμενος με την νεα γνωριμια.
    μια γνωριμια χωρις καν σεξ, χωρις να σε θελει η αλλη παρα μονο για φιλο με μπενεφιτς. μπενεφιτς myass ... κουρευε λαγους κι αρμεγε χελωνες....
    το θεμα με το ποτο, σε τι κατασταση ειναι;
    πιστευω οτι πρεπει ν λυσεις δικα σου θεματα κι οχι των γυναικων αυτων...
    Δεν το κρύβω ότι είχα πολλά θέματα και ανασφάλειες και εγώ . Και “ έφαγα σκατά ” σε αρκετές ιστορίες με γυναίκες , η πρώην ήταν η πρώτη ( στα 28 μου ) που έναν χρόνο μου πρόσφερε πράγματα που δεν είχα ξαναδεί και ένιωθα ότι δεν ήμουν εντάξει απέναντι της εξού και ήμουν έτοιμος για γάμο . Αλλά στην πορεία ανακάλυψα πράγματα που έκανε ΜΕΤΑ τον χωρισμό και ξενέρωσα , ξενέρωσα αλλά πάλι ασχολιόμουν μαζί της μέχρι που γνώρισα την φίλη που γράφω επειδή κυριολεκτικά με το που την είδα τα έχασα . Μαγεύτηκα . Και στην πορεία κάνοντας παρέα μαζί της με μάγεψε ΚΑΙ ο χαρακτήρας της .
    Αυτό το θέμα με τις ανασφάλειες μου περί αποδοχής από τις γυναίκες λύθηκε εντελώς μέσα στο κεφάλι μου , επί ένα χρόνο κάνουμε τόσο στενή παρέα , μας περνάνε όλοι για ζευγάρι και … μου την έχουν “ πέσει ” πολλές κοπέλες . Κατάλαβα ότι δεν είχα επιτυχίες επειδή έβγαζα προς τα έξω τις ανασφάλειες μου , μόλις το σταμάτησα οι κοπέλες άρχισαν να έρχονται μόνες τους , αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι με καμία απλά για να πω ότι έκανα . Αν ήξερα ότι όντως δεν θα γίνει τίποτα άλλο ποτέ με την φίλη μου θα προσπαθούσα ίσως να φτιάξω μία σχέση αλλά αν αυτά περί φιλίας κλπ ΔΕΝ ισχύουν αλλά τα λέει μόνο εξαιτίας του εγωισμού της ίσως , δεν μπορώ να το ρισκάρω . Όσον αφορά το ποτό το ελάττωσα σημαντικά , πίνω μεν επειδή βγαίνουμε καθημερινά σχεδόν αν δεν δουλεύω βράδυ αλλά με μέτρο , και μόνος σπίτι θα πιω ένα ποτό μόνο αν έχουμε μαλώσει ας πούμε , τις κραιπάλες τις έκοψα .

Junior Member
    τα έχω διαβάσει όλα axl, όπως επίσης διάβασα ότι η κοπέλα είναι τέρμα ανασφαλής, ζηλεύει την κάθε γυναίκα που περνάει από δίπλα της και έχει ''καταθλιπτικές τάσεις '' που δεν μας εξήγησε τι ακριβώς εννοεί. Το γεγονός ότι του είπε ότι αν πάει ή τα φτιάξει με άλλη δεν θα συνεχίσουν το ερωτικό κομμάτι, δεν σημαίνει ότι τον γουστάρει, απλά το μυαλό της σκέφτεται ότι δεν είναι είναι η ίδια αρκετή για να επιλέξει άλλη. Δεν έχεις ιδέα τι παιχνίδια παίζει το μυαλό, και πόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση έχουν μερικές γυναίκες, δεν είναι όλες hardcore να ''βασανίζουν'' κ να ελέγχουν τους άντρες όπως νομίζεις εσύ.

Ακόμη και να σε αηδιάζει ο άλλος όπως έγραψα παραπάνω, όταν φτάνεις τόσες φορές τόσο κοντά, ΑΝ γουστάρεις ''αυτά που γίνονται'' συνεχίζεις τη πράξη. Όταν δεν το κάνεις πάει να πει ότι δεν γουστάρεις αυτά τα ''παιχνίδια''
    Της αρέσει εκείνη την ώρα . Γίνονται σχεδόν όλα τα στάδια μίας κανονικής σεξουαλικής επαφής , χωρίς την σεξουαλική επαφή . Όσον αφορά το μετά , κάποιες φορές έχει νιώσει άσχημα με τον εαυτό της , αλλά της έλεγα εντάξει τότε ας μην ξανακάνουμε δεν πειράζει αρκεί να νιώθεις καλά και … την ίδια ημέρα ή τις επόμενες θα έπαιρνα κάποιο σημάδι για να ξεκινήσουν . Ή αν ας πούμε πάμε για ταινία σπίτι μου και είμαι κουρασμένος και αντί να την “ πειράξω ” κοιμηθώ , παρεξηγείται που με παίρνει ο ύπνος ενώ είναι δίπλα μου .

Senior Member

Ολες οι πορνες χαμιλη αυτοεκτιμιση εχουν, δεν σημαινει πως δεν χρησημοπουν το σεξ για να βγαλουν λεφτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ολες οι πορνες χαμιλη αυτοεκτιμιση εχουν, δεν σημαινει πως δεν χρησημοπουν το σεξ για να βγαλουν λεφτα.
    axl γράφεις πολλές φορές ακραία μισογυνιστικά σχόλια, το ότι ενδεχομένως εσένα να σου έχει φερθεί σκάρτα μια γυναίκα, δεν κάνει όλες τις γυναίκες @@

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitris23 View Post
    Της αρέσει εκείνη την ώρα . Γίνονται σχεδόν όλα τα στάδια μίας κανονικής σεξουαλικής επαφής , χωρίς την σεξουαλική επαφή . Όσον αφορά το μετά , κάποιες φορές έχει νιώσει άσχημα με τον εαυτό της , αλλά της έλεγα εντάξει τότε ας μην ξανακάνουμε δεν πειράζει αρκεί να νιώθεις καλά και … την ίδια ημέρα ή τις επόμενες θα έπαιρνα κάποιο σημάδι για να ξεκινήσουν . Ή αν ας πούμε πάμε για ταινία σπίτι μου και είμαι κουρασμένος και αντί να την “ πειράξω ” κοιμηθώ , παρεξηγείται που με παίρνει ο ύπνος ενώ είναι δίπλα μου .
    εμένα όλη η φάση μου φαίνεται περίεργη ας πούμε

Junior Member
    Επίσης , που έγραψα ότι ένιωθε άσχημα μετά τα “ παιχνίδια ” , να έγινε τις δέκα φορές από τις εκατό ας πούμε . Τις υπόλοιπες ή θα κοιμόμασταν ή θα παραπονιόταν αν δεν είχε τελειώσει και εκείνη επειδή σπάνια τελειώνει πρώτη ( και να της εξηγώ ότι δεν είναι τόσο εύκολο χωρίς σεξ και να λέει άσε με ) ή αράζουμε ή πάμε για ποτό .

Senior Member
    axl γράφεις πολλές φορές ακραία μισογυνιστικά σχόλια, το ότι ενδεχομένως εσένα να σου έχει φερθεί σκάρτα μια γυναίκα, δεν κάνει όλες τις γυναίκες @@
    Η αληθεια δεν ειναι μισογυνιστικη, εσυ εχεις προβλημα με την πραγματικοτητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Η αληθεια δεν ειναι μισογυνιστικη, εσυ εχεις προβλημα με την πραγματικοτητα.
    αυτή είναι η δικιά σου πραγματικότητα

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitris23 View Post
    Επίσης , που έγραψα ότι ένιωθε άσχημα μετά τα “ παιχνίδια ” , να έγινε τις δέκα φορές από τις εκατό ας πούμε . Τις υπόλοιπες ή θα κοιμόμασταν ή θα παραπονιόταν αν δεν είχε τελειώσει και εκείνη επειδή σπάνια τελειώνει πρώτη ( και να της εξηγώ ότι δεν είναι τόσο εύκολο χωρίς σεξ και να λέει άσε με ) ή αράζουμε ή πάμε για ποτό .
    όχι δεν είχες γράψει πουθενά ότι ένιωθε άσχημα μετά τα παιχνίδια, τώρα το λες
    δεν χρειάζεται να το πεις για να το καταλάβω, γυναίκα είμαι, όταν μια κοπέλα φτάνει τόσο κοντά και το γουστάρει συνεχίζει τη πράξη, αν δεν την συνεχίσει πάει να πει ότι δεν γουστάρει

Junior Member
    Επίσης που έγραψα ότι δεν γνωρίζω τι εννοεί και τι όχι , θα γράψω ένα γεγονός .
    Όπως έγραψα την γνώρισα τυχαία αλλά η κοινή μας γνωστή μου είπε όταν της είπα πόσο μου άρεσε ότι “ είναι αλλού και της αρέσουν οι μικρότεροι ” . Οπότε εγώ προσπάθησα να το χωνέψω , αν και καιγόμουν να κάνω κίνηση , πήγα μία φορά με την πρώην ( και αυτό το έμαθε και όταν της εκδήλωσα ενδιαφέρον μάλωσε έλεγε είναι δυνατόν να λες ότι με ερωτεύτηκες και να πήδηξες την πρώην σου , της είπα μα η φίλη μας μου είπε ότι είσαι αλλού και μου είπε δεν έχει σημασία όταν ερωτευόμαστε κάποιον / κάποια δεν μπορούμε να πάμε με άλλον / άλλην ) , τέλος πάντων τελικά δεν ήταν αλλού απλά έτσι νόμιζε η κοινή μας φίλη , κάναμε παρέα όχι στενή ακόμα και μου είπε ότι με βλέπει φιλικά κλπ αλλά εγώ προσπαθούσα διακριτικά . Τέλος πάντων με την πρώην είχα κόψει κάθε συνάντηση απλά μου έστελνε καθημερινά και της απαντούσα . Έμαθε ότι ήμασταν σε ένα μαγαζί εγώ η φίλη μου και ένας φίλος μου και έσκασε να δει αν έχουμε οτιδήποτε ερωτικό και ήρθε ακάλεστη σαν … φίλη , τέλος πάντων δεν το έκανα θέμα έκατσε γνωρίστηκαν με κοιτούσε στραβά βέβαια όσο ήταν εκεί και πήγε σπίτι της . Η φίλη μου της μιλούσε ευγενικά . Την επόμενη ημέρα μου είπε ότι ο φίλος της ο Γιάννης από το Πανεπιστήμιο ( υπαρκτό πρόσωπο , αλλά από εδώ ξεκινάει το θέμα ) , έφυγε μόνιμα από τη πόλη το πρωί και της είπε ότι τόσα χρόνια την ήθελε και ακόμα την θέλει , του είπε ότι δεν μπορεί να τον δει ερωτικά και απλά θα κρατήσουν επαφές επειδή τον αγαπάει πολύ σαν φίλο . Από εκεί και πέρα , ( αυτός ο Γιάννης να σημειώσω όντως έφυγε από τη πόλη αλλά δεν γνωρίζω πότε , δεν τον γνώρισα ποτέ προσωπικά ) , ας πούμε εγώ ήμουν πολύ μαζεμένος δεν της έλεγα σεξουαλικά πράγματα , μου είπε ο Γιάννης της στέλνει σεξουαλικά ώρες ώρες αλλά δεν παρεξηγείται επειδή βάζει φρένο . Από αντίδραση άρχισα κι εγώ να της γράφω και να της λέω τι θέλω να της κάνω κλπ και τα άκουγε και “ παίζαμε ” τηλεφωνικά , μετά από εβδομάδες μου είπε “ μόλις σου είπα ότι ο Γιάννης μου λέει σεξουαλικά πράγματα άρχισες κι εσύ , ζηλιάρη ” . Όποτε πήγαινα κάπου αλλού αντί να βγούμε μαζί , ας πούμε στον γάμο φίλης ή φίλου , ( σε τρεις γάμους πήγα σε ένα μήνα , έτυχε , και νευρίαζε που πήγαινα αντί να βγούμε ) , την ρωτούσα μετά πώς πέρασε το βράδυ σου κι έλεγε “ μιλούσα τηλέφωνο με τον Γιάννη ” . Στον γάμο που δεν βγήκαμε καθόλου ( στους άλλους δύο έφυγα νωρίτερα και βγήκαμε ) , μου είπε ότι βγήκε με δύο φίλους του Γιάννη που είναι στη πόλη επειδή δεν είχε παρέα .
    Ο Γιάννης την πήρε τηλέφωνο να της ευχηθεί δώδεκα και ένα στην γιορτή της και άκουσα γυναικεία φωνή και είπε “ μου ευχήθηκε και η Γεωργία η φίλη του , πήγε να ΔΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ” .
    Μου φάνηκε πολύ παράξενο και τις επόμενες ημέρες αποθήκευε μία επαφή στο κινητό της και όπως κατέβαινε στις επαφές κοίταξα διακριτικά και απομνημόνευσα τον αριθμό του Γιάννη ( φαινόταν ) και μόλις έμεινα μόνος μου κάλεσα στο 11880 . Ο αριθμός ανήκει στην Γεωργία … την πρώτη ξαδέρφη της φίλης μου . Ο Γιάννης που την παίρνει τηλέφωνο και της στέλνει συνέχεια και μιλάνε σε μηνύματα και μαζί όταν είμαστε … είναι η Γεωργία .
    Από τότε , έχει μήνες , σταμάτησα να δείχνω ζήλεια όποτε μου έλεγε για τον Γιάννη ( δεν της είπα ότι ανακάλυψα το κόλπο ) , και ίσως να την έβαλε και ξανά Γεωργία αφού δεν είχε πια λόγο να μου παρουσιάζει την επαφή στο τηλέφωνο σαν Γιάννη . Γιατί να το κάνει τόσο καιρό ; Για να ζηλεύω ; Μία φίλη μου ( έχω και χρόνιες φίλες που ποτέ δεν τις είδα ερωτικά αν έχετε απορία και έχουμε αλληλοβοηθηθεί πολλές φορές ) , μου είπε τότε που μου είχε πει για τον Γιάννη πρώτη φορά ότι μπορεί να το έκανε για να ζηλέψεις και να μην επιστρέψεις στην πρώην , αλλά μου φαινόταν απίθανο .

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast