Υποστήριξη στην φίλη μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92
    Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    πιο πριν ανέφερες για '' καταθλιπτικές τάσεις '' και σε αυτό δεν νομίζω οτι αναφερόσουν στις ανασφάλειες της
    τι εννοείς όταν λες καταθλιπτικές τάσεις ? σου έχει πει ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της κτλ ?
    Είχε περάσει μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή της παλιότερα . Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα απολύτως . Όλα τα συμπτώματα της κατάθλιψης και της πήρε μήνες να το αφήσει πίσω της .

Senior Member
    άρα είχε κατάθλιψη ? λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ?

Member
    άρα είχε κατάθλιψη ? λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ?
    Δεν έχει πάρει όχι .

Senior Member
    μπορεί να παίρνει ή να είχε πάρει και να μην στο είπε. Πάντως γενικά νιώθω ότι δεν τα λες όλα, για να ανοίξεις το θέμα σε αυτήν την ενότητα και για να αναφέρεις για καταθλιπτικές τάσεις έχει συμβεί και κάτι άλλο. Λες οτι είσαι 30+ και η κοπέλα είναι 23, αν λες όντως αλήθεια και δεν είναι μικρότερη.. λες ότι δεν είναι καλά και θέλει να παραμείνετε φίλοι, προφανώς δεν σε βλέπει ερωτικά για να μην έχετε κάνει σεξ, και ίσως να μην ήθελε να κάνετε καν αυτά που λες ότι κάνατε. Όταν θες τον άλλον αν φτάσεις τόσο κοντά το προχωράς, αυτή δεν θέλει. Εσύ είσαι 30 + και μας ζητάς τη γνώμη μας πως θα κάνεις σεξ με μια 20χρονη κοπέλα που βλέπεις οτι δεν είναι καλά ??

Senior Member
    συγνώμη αυτή είναι η κοπέλα που γράφεις σ' αυτό το thread
    https://forum.psychology.gr/threads/...9F%CE%94%CE%A0 ??

για να ξέρω αν είναι να το διαβάσω το κατεβατό

Senior Member
    διάβασα το πρώτο κατεβατό στο άλλο thread δν ξέρω αν μιλάς για την ίδια κοπέλα αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είσαι αρκετά ανασφαλής και για να μπλέκεις συνέχεια με άτομα με ψυχολογικά, να σε φτύνουν και να τρέχεις απο πίσω κάποιο θέμα έχεις

σε ψυχολόγο πας ??

Member
    1 ) Οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται - η μοναδική συσχέτιση είναι ότι σταμάτησα να ασχολούμαι με την πρώην μου όταν γνώρισα την κοπέλα που αναφέρω
    2 ) Είμαι 30 ακριβώς και είναι 23 . Δεν ζητάω την γνώμη κανενός για να κάνω σεξ . Δεν κρύβω τίποτα σχετικά με ηλικία κλπ . Δεν θέλω να … κάνω σεξ . Αν ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν με βλέπει ερωτικά , θα προσπαθούσα και εγώ να το γυρίσω στο φιλικό εντελώς και να προχωρήσω , αλλά σε κάθε μου απόπειρα να το κάνω βλέπω κάποιας μορφής αντίδραση .

Senior Member
    μα έχετε φτάσει τόσο κοντά και δεν προχώρησε ποτέ σε σεξ.. ακόμη και να μην θέλεις πολύ τον άλλον μετά από στοματικό έρωτα που της έκανες και όλα τα '' παιχνίδια '' απλά το κάνεις, αυτή δεν θέλει, ούτε καν στοματικό έρωτα δεν σ έκανε. Είναι προφανές ότι δεν θέλει ..η αντίδραση που βλέπεις εσύ όταν μιλάς για άλλες γυναίκες ή ότι θα κάνεις κάτι με άλλη είναι λόγω της δικιάς της ανασφάλειας. Εφόσον τα βρίσκετε τόσο καλά σαν παρέα, και εσύ έχεις εκφράσει τα αισθήματα σου για εκείνη και της έχεις κάνει μέχρι και αυτό που είπες, ΑΝ σε ήθελε θα το είχατε κάνει ήδη ....... όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο το κάνεις με κλειστά τα μάτια, αν το σταματάς πριν την πράξη πάει να πει οτι ΔΕΝ θες. Ή εκτός και αν έχει βιώσει κάτι άσχημο στο σεξ και φοβάται, πράγμα που θα καταλάβαινες και θα μας έλεγες.. Αλλά ακόμη και αυτό να ήταν, θα σου έκανε στοματικό έρωτα αλλά δν κάνει

Senior Member
    εντωμεταξύ στο άλλο thread έλεγες οτι η κοπέλα χαρακώνονταν, αυτή γράφεις έχει καταθλιπτικές τάσεις..από dating app τις γνώρισες ?

Member
    εντωμεταξύ στο άλλο thread έλεγες οτι η κοπέλα χαρακώνονταν, αυτή γράφεις έχει καταθλιπτικές τάσεις..από dating app τις γνώρισες ?
    Η πρώην με είχε βρει στο ίνσταγκραμ
    Την φίλη μου την γνώρισα μέσω κοινής γνωστής τυχαία , ήταν να βγούνε και η κοινή γνωστή δεν μπόρεσε και με πήρε τηλέφωνο με ρώτησε αν θέλω να πάω στο κλαμπ με την φίλη της για να μη στενοχωρηθεί

Senior Member
    Μόνο σε αυτή τη χώρα συμβαίνει αυτό . Ενήλικες γυναίκες , να γνωρίζουν ενήλικους άνδρες και να βγαίνουν μαζί τους , πολλές φορές, χωρίς σεξ . Στους φυσιολογικούς ανθρώπους, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή, μια ενήλικη όταν γνωρίσει έναν ενήλικο και βγουν οι δυό τους, βγαίνουν με προοπτική να κάνουν σεξ . Αν όχι την πρώτη φορά κάποια από τις επόμενες. Μονοψήφιο νούμερο .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Μόνο σε αυτή τη χώρα συμβαίνει αυτό . Ενήλικες γυναίκες , να γνωρίζουν ενήλικους άνδρες και να βγαίνουν μαζί τους , πολλές φορές, χωρίς σεξ . Στους φυσιολογικούς ανθρώπους, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή, μια ενήλικη όταν γνωρίσει έναν ενήλικο και βγουν οι δυό τους, βγαίνουν με προοπτική να κάνουν σεξ . Αν όχι την πρώτη φορά κάποια από τις επόμενες. Μονοψήφιο νούμερο .
    υπάρχει και η φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών.. Η κοπέλα του ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνουν φίλοι, εφόσον έχουν φτάσει τόσο κοντά και δεν θέλει να κάνουν σεξ, δν νομίζω να κάνουν κ ποτέ

Senior Member
    εγώ πάντως διάβασα και τα άλλα thread που είχες ανοίξει και πιστεύω ότι είσαι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι λες, πιστεύω είσαι γύρω στα 40

Member
    εγώ πάντως διάβασα και τα άλλα thread που είχες ανοίξει και πιστεύω ότι είσαι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι λες, πιστεύω είσαι γύρω στα 40
    30 είμαι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitris23 View Post
    1 ) Οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται - η μοναδική συσχέτιση είναι ότι σταμάτησα να ασχολούμαι με την πρώην μου όταν γνώρισα την κοπέλα που αναφέρω
    2 ) Είμαι 30 ακριβώς και είναι 23 . Δεν ζητάω την γνώμη κανενός για να κάνω σεξ . Δεν κρύβω τίποτα σχετικά με ηλικία κλπ . Δεν θέλω να … κάνω σεξ . Αν ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι δεν με βλέπει ερωτικά , θα προσπαθούσα και εγώ να το γυρίσω στο φιλικό εντελώς και να προχωρήσω , αλλά σε κάθε μου απόπειρα να το κάνω βλέπω κάποιας μορφής αντίδραση .
    εχμ... δεν ειχα διαβασει αυτο το θεμα με την πρωην.. το διαβασα τωρα.
    περιεργα μας τα λες αγαπητε.
    πολυ περιεργα...
    παρα τα προβληματα της πρωην, εσυ ησουν διατεθιμενος κι ετοιμος για γαμους, κι επειδη σου εκαναν ενα κονε, την ξεχασες ΤΕΛΕΙΩΣ κι αρχισες να ασχολεισαι ξετρελλαμενος με την νεα γνωριμια.
    μια γνωριμια χωρις καν σεξ, χωρις να σε θελει η αλλη παρα μονο για φιλο με μπενεφιτς. μπενεφιτς myass ... κουρευε λαγους κι αρμεγε χελωνες....
    το θεμα με το ποτο, σε τι κατασταση ειναι;
    πιστευω οτι πρεπει ν λυσεις δικα σου θεματα κι οχι των γυναικων αυτων...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast