Υποστήριξη στην φίλη μου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 109 of 109
    Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ας μην ξαναβγει μαζι τους. της ειπες να βγει υποχρεωτικα; ας βγει με τους δικους της φιλους!!!εσενα σε καλει με τους φιλους της, ή μηπως δεν εχει!!! μηπως δεν εχει και θελει να βγαινει με τους δικους σου φιλουε, τους οποιους θελει και να την γουσταρουν;;;
    Όσον αφορά το ότι ” μπλέκω ” με ευάλωτες κοπέλες , αρχικά επειδή είχα μπουχτίσει να “ τρώω άκυρα ” , μετά τα 25 σταμάτησα να “ την πέφτω ” και γνώριζα κοπέλες που με προσέγγιζαν με κάποιον τρόπο εκείνες . Αν με προσεγγίζουν ευάλωτες κοπέλες , ίσως θα ήταν λόγος επειδή φέρομαι γενικά προστατευτικά και αυτό φαίνεται . Ή επειδή άθελα μου βγάζω ευάλωτη συμπεριφορά κι εγώ προς τα έξω ; Δεν το γνωρίζω .
    Όσον αφορά φίλους , όντως δεν έχει πολλούς και πολλοί από όσους έχει δεν μένουν εδώ . Εγώ γενικά είχα μάθει να είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις και ιδιαίτερα κοινωνικός , δηλαδή ας πούμε δύσκολα θα έλεγα “ όχι ” σε ένα καφέ ή ένα ποτό , και επίσης σχεδόν κανένας δεν μου έλεγε “ όχι ” ή καλούσαν κι εμένα ακόμα και αν ήταν έξω με τις κοπέλες τους ας πούμε , και έρχομαι σε δύσκολη θέση πλέον που η φίλη μου ΔΕΝ θέλει την πλειοψηφία τους , τον καθένα για διαφορετικούς λόγους . Πέρα του πρώτου που έγραψα που την πρόσβαλε κατάμουτρα , ένας άλλος την πρόσβαλλε πλαγίως , ένας άλλος ενώ ήταν εκείνη στο τραπέζι κοιτούσε έντονα άλλες και είναι τρομερά μειωτικό για την ίδια λέει , ένας άλλος πετούσε σπόντες για την δική μας “ σχέση ” , ένας άλλος είναι “ πέφτουλας ” λέει , με ζευγάρια δεν θέλει για να μη μας θεωρήσουν σίγουρα για ζευγάρι κι εμάς ( παρόλα αυτά δεν την πειράζει να αγκαλιαζόμαστε ας πούμε μέσα σε μαγαζί , οπότε ίσως είναι μία δικαιολογία ) .

Member
    Εν πάση περίπτωση δεν θέλω συμβουλές για το πώς να την ρίξω . Το μόνο που θα ήθελα βοηθηθώ να είναι το αν υπάρχει περίπτωση να με θέλει αλλά από εγωιστικούς λόγους να μη θέλει να κάνει σεξ - ή να κατανοήσω αν δεν έχει κάνει γενικά κι όσα λέει δεν ισχύουν όπως τα λέει . Κατά τα άλλα , πώς θα προχωρούσα στον ερωτικό τομέα ενώ ταυτόχρονα θα διατηρούσα την παρέα μαζί της ; Πραγματικά όσο και να τη γουστάρω , παράλληλα την αγαπώ πολύ και σαν άνθρωπο , και ειλικρινά αν εξαιρέσουμε όταν μαλώνουμε και κάποιες φορές βγάζει έναν εαυτό που δεν περιμένω , κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και γλυκιά και υποστηρικτική . Και περνάμε καλά και συζητάμε και όλα . Και να μάθω ίσως τι μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω με τις ανασφάλειες της .

Senior Member
    αρχικά στο πρώτο ποστ αυτού του thread, η ερώτηση σου ήταν πως να κάνεις τη φίλη σου να νιώσει καλύτερα. Τώρα ρωτάς ότι γράφεις για να μάθεις αν σε γουστάρει ... εμείς σου είπαμε

Member
    Quote Originally Posted by Marylou26 View Post
    αρχικά στο πρώτο ποστ αυτού του thread, η ερώτηση σου ήταν πως να κάνεις τη φίλη σου να νιώσει καλύτερα. Τώρα ρωτάς ότι γράφεις για να μάθεις αν σε γουστάρει ... εμείς σου είπαμε
    Το ένα φέρνει και το άλλο .
    Δηλαδή έχει μεγάλη διαφορά το αν την πιάνει αυτό με την παλιά φίλη και γενικότερα αυτά με τα οποία μαλώνει μαζί μου επειδή με γουστάρει ή επειδή είναι θέματα ανασφαλειών και μόνο και θα την έπιαναν όπως και να έχει . Αλλιώς θα αντιμετώπιζα το ένα και αλλιώς το άλλο .
    Αλλά όπως έγραψα και στο τέλος του προηγούμενου ποστ , άσχετα με το “ ερωτικό ” κομμάτι , ακόμα και αν σταματήσω να της δείχνω ερωτικό ενδιαφέρον οποιουδήποτε είδους , δεν θέλω να σταματήσω να κάνω παρέα μαζί της . Αλλά δεν ξέρω πώς να την βοηθώ ουσιαστικά από εκεί και πέρα εάν βρεθώ σε μία θέση ( όπως αν κάνω μία σχέση ) όπου δεν θα μπορώ να είμαι μαζί της σχεδόν όλη την ημέρα όπως είμαι τώρα .

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678