Results 106 to 109 of 109
Thread: Υποστήριξη στην φίλη μου
-
11-11-2025, 13:21 #106Member
Όσον αφορά το ότι ” μπλέκω ” με ευάλωτες κοπέλες , αρχικά επειδή είχα μπουχτίσει να “ τρώω άκυρα ” , μετά τα 25 σταμάτησα να “ την πέφτω ” και γνώριζα κοπέλες που με προσέγγιζαν με κάποιον τρόπο εκείνες . Αν με προσεγγίζουν ευάλωτες κοπέλες , ίσως θα ήταν λόγος επειδή φέρομαι γενικά προστατευτικά και αυτό φαίνεται . Ή επειδή άθελα μου βγάζω ευάλωτη συμπεριφορά κι εγώ προς τα έξω ; Δεν το γνωρίζω .
Όσον αφορά φίλους , όντως δεν έχει πολλούς και πολλοί από όσους έχει δεν μένουν εδώ . Εγώ γενικά είχα μάθει να είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις και ιδιαίτερα κοινωνικός , δηλαδή ας πούμε δύσκολα θα έλεγα “ όχι ” σε ένα καφέ ή ένα ποτό , και επίσης σχεδόν κανένας δεν μου έλεγε “ όχι ” ή καλούσαν κι εμένα ακόμα και αν ήταν έξω με τις κοπέλες τους ας πούμε , και έρχομαι σε δύσκολη θέση πλέον που η φίλη μου ΔΕΝ θέλει την πλειοψηφία τους , τον καθένα για διαφορετικούς λόγους . Πέρα του πρώτου που έγραψα που την πρόσβαλε κατάμουτρα , ένας άλλος την πρόσβαλλε πλαγίως , ένας άλλος ενώ ήταν εκείνη στο τραπέζι κοιτούσε έντονα άλλες και είναι τρομερά μειωτικό για την ίδια λέει , ένας άλλος πετούσε σπόντες για την δική μας “ σχέση ” , ένας άλλος είναι “ πέφτουλας ” λέει , με ζευγάρια δεν θέλει για να μη μας θεωρήσουν σίγουρα για ζευγάρι κι εμάς ( παρόλα αυτά δεν την πειράζει να αγκαλιαζόμαστε ας πούμε μέσα σε μαγαζί , οπότε ίσως είναι μία δικαιολογία ) .
- 11-11-2025, 13:25 #107Member
Εν πάση περίπτωση δεν θέλω συμβουλές για το πώς να την ρίξω . Το μόνο που θα ήθελα βοηθηθώ να είναι το αν υπάρχει περίπτωση να με θέλει αλλά από εγωιστικούς λόγους να μη θέλει να κάνει σεξ - ή να κατανοήσω αν δεν έχει κάνει γενικά κι όσα λέει δεν ισχύουν όπως τα λέει . Κατά τα άλλα , πώς θα προχωρούσα στον ερωτικό τομέα ενώ ταυτόχρονα θα διατηρούσα την παρέα μαζί της ; Πραγματικά όσο και να τη γουστάρω , παράλληλα την αγαπώ πολύ και σαν άνθρωπο , και ειλικρινά αν εξαιρέσουμε όταν μαλώνουμε και κάποιες φορές βγάζει έναν εαυτό που δεν περιμένω , κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και γλυκιά και υποστηρικτική . Και περνάμε καλά και συζητάμε και όλα . Και να μάθω ίσως τι μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω με τις ανασφάλειες της .
11-11-2025, 17:32 #108Senior Member
αρχικά στο πρώτο ποστ αυτού του thread, η ερώτηση σου ήταν πως να κάνεις τη φίλη σου να νιώσει καλύτερα. Τώρα ρωτάς ότι γράφεις για να μάθεις αν σε γουστάρει ... εμείς σου είπαμε
11-11-2025, 21:23 #109Member
Το ένα φέρνει και το άλλο .
Δηλαδή έχει μεγάλη διαφορά το αν την πιάνει αυτό με την παλιά φίλη και γενικότερα αυτά με τα οποία μαλώνει μαζί μου επειδή με γουστάρει ή επειδή είναι θέματα ανασφαλειών και μόνο και θα την έπιαναν όπως και να έχει . Αλλιώς θα αντιμετώπιζα το ένα και αλλιώς το άλλο .
Αλλά όπως έγραψα και στο τέλος του προηγούμενου ποστ , άσχετα με το “ ερωτικό ” κομμάτι , ακόμα και αν σταματήσω να της δείχνω ερωτικό ενδιαφέρον οποιουδήποτε είδους , δεν θέλω να σταματήσω να κάνω παρέα μαζί της . Αλλά δεν ξέρω πώς να την βοηθώ ουσιαστικά από εκεί και πέρα εάν βρεθώ σε μία θέση ( όπως αν κάνω μία σχέση ) όπου δεν θα μπορώ να είμαι μαζί της σχεδόν όλη την ημέρα όπως είμαι τώρα .