Results 106 to 112 of 112
Thread: Υποστήριξη στην φίλη μου
-
11-11-2025, 13:21 #106Member
Όσον αφορά το ότι ” μπλέκω ” με ευάλωτες κοπέλες , αρχικά επειδή είχα μπουχτίσει να “ τρώω άκυρα ” , μετά τα 25 σταμάτησα να “ την πέφτω ” και γνώριζα κοπέλες που με προσέγγιζαν με κάποιον τρόπο εκείνες . Αν με προσεγγίζουν ευάλωτες κοπέλες , ίσως θα ήταν λόγος επειδή φέρομαι γενικά προστατευτικά και αυτό φαίνεται . Ή επειδή άθελα μου βγάζω ευάλωτη συμπεριφορά κι εγώ προς τα έξω ; Δεν το γνωρίζω .
Όσον αφορά φίλους , όντως δεν έχει πολλούς και πολλοί από όσους έχει δεν μένουν εδώ . Εγώ γενικά είχα μάθει να είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις και ιδιαίτερα κοινωνικός , δηλαδή ας πούμε δύσκολα θα έλεγα “ όχι ” σε ένα καφέ ή ένα ποτό , και επίσης σχεδόν κανένας δεν μου έλεγε “ όχι ” ή καλούσαν κι εμένα ακόμα και αν ήταν έξω με τις κοπέλες τους ας πούμε , και έρχομαι σε δύσκολη θέση πλέον που η φίλη μου ΔΕΝ θέλει την πλειοψηφία τους , τον καθένα για διαφορετικούς λόγους . Πέρα του πρώτου που έγραψα που την πρόσβαλε κατάμουτρα , ένας άλλος την πρόσβαλλε πλαγίως , ένας άλλος ενώ ήταν εκείνη στο τραπέζι κοιτούσε έντονα άλλες και είναι τρομερά μειωτικό για την ίδια λέει , ένας άλλος πετούσε σπόντες για την δική μας “ σχέση ” , ένας άλλος είναι “ πέφτουλας ” λέει , με ζευγάρια δεν θέλει για να μη μας θεωρήσουν σίγουρα για ζευγάρι κι εμάς ( παρόλα αυτά δεν την πειράζει να αγκαλιαζόμαστε ας πούμε μέσα σε μαγαζί , οπότε ίσως είναι μία δικαιολογία ) .
- 11-11-2025, 13:25 #107Member
Εν πάση περίπτωση δεν θέλω συμβουλές για το πώς να την ρίξω . Το μόνο που θα ήθελα βοηθηθώ να είναι το αν υπάρχει περίπτωση να με θέλει αλλά από εγωιστικούς λόγους να μη θέλει να κάνει σεξ - ή να κατανοήσω αν δεν έχει κάνει γενικά κι όσα λέει δεν ισχύουν όπως τα λέει . Κατά τα άλλα , πώς θα προχωρούσα στον ερωτικό τομέα ενώ ταυτόχρονα θα διατηρούσα την παρέα μαζί της ; Πραγματικά όσο και να τη γουστάρω , παράλληλα την αγαπώ πολύ και σαν άνθρωπο , και ειλικρινά αν εξαιρέσουμε όταν μαλώνουμε και κάποιες φορές βγάζει έναν εαυτό που δεν περιμένω , κατά τα άλλα είναι πολύ καλή και γλυκιά και υποστηρικτική . Και περνάμε καλά και συζητάμε και όλα . Και να μάθω ίσως τι μπορώ να κάνω για να τη βοηθήσω με τις ανασφάλειες της .
11-11-2025, 17:32 #108Senior Member
αρχικά στο πρώτο ποστ αυτού του thread, η ερώτηση σου ήταν πως να κάνεις τη φίλη σου να νιώσει καλύτερα. Τώρα ρωτάς ότι γράφεις για να μάθεις αν σε γουστάρει ... εμείς σου είπαμε
11-11-2025, 21:23 #109Member
Το ένα φέρνει και το άλλο .
Δηλαδή έχει μεγάλη διαφορά το αν την πιάνει αυτό με την παλιά φίλη και γενικότερα αυτά με τα οποία μαλώνει μαζί μου επειδή με γουστάρει ή επειδή είναι θέματα ανασφαλειών και μόνο και θα την έπιαναν όπως και να έχει . Αλλιώς θα αντιμετώπιζα το ένα και αλλιώς το άλλο .
Αλλά όπως έγραψα και στο τέλος του προηγούμενου ποστ , άσχετα με το “ ερωτικό ” κομμάτι , ακόμα και αν σταματήσω να της δείχνω ερωτικό ενδιαφέρον οποιουδήποτε είδους , δεν θέλω να σταματήσω να κάνω παρέα μαζί της . Αλλά δεν ξέρω πώς να την βοηθώ ουσιαστικά από εκεί και πέρα εάν βρεθώ σε μία θέση ( όπως αν κάνω μία σχέση ) όπου δεν θα μπορώ να είμαι μαζί της σχεδόν όλη την ημέρα όπως είμαι τώρα .
12-11-2025, 09:06 #110Senior Member
ΑΝ η γιαγια σου ειχε καρουλια, θα ηταν πατινι..
με τα ΑΝ, δουλεια δεν γινεται.. πρεπει να εχεις πααααρα πολυ ελευθερο χρονο για να κανεις τετοιες υποθετικες και αδιεξοδες σκεψεις με τα αν και τα θα...
ΑΝ βρεις καποια ωραια σχεση , ΜΠΟΡΕΙ να μην σε προβληματιζει καν το ΑΝ θα την βλεπεις συχνα ή αν θα την βλεπεις ΚΑΝ, την "φιλη".. διοτι φιλη κανονικη δεν ειναι. δεν κανουμε γλυφο...νια στις φιλες μας.. την θελεις για σχεση, αλλα δεν θελει εκεινη. αυτο δεν ειναι φιλια.
οταν θα θελεις καποια αλλη και θα σε θελει κι εκεινη, δεν θα προβληματιζεσαι...
και γιατι να πρεπει να την "βοηθας";; τι ειναι; ατομο με ειδικες αναγκες; νοσοκομος της εισαι; κοιτα να βοηθησεις τον εαυτο σου γιατι τα μπεδευεις πολυ και μην προβαλεις τα δικα σου κενα σε ασχετες "βοηθειες"...
οσο για το αρχικο ερωτημα σου, κοβω το χερι μου οτι οι συμπεριφορες αυτες με τις "ζηλειες" ειναι ξεκαθαρα μονο θεμα ανασφαλειων και εγωισμου. αν ηταν ερωτας, ενω εσυ εισαι τοσο ανοιχτος και δεκτικος, θα προχωρουσε ερωτικα μαζι σου, δεν θα σου δηλωνε σε καθε δευτερη λεξη οτι δεν σε θελει...
12-11-2025, 09:24 #111Senior Member
Εφαγες μελι πρωι πρωι, Ρεμεντυ...
12-11-2025, 10:30 #112Senior Member
κατ αρχας, μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ, αν καταφερες ολα αυτα στις δουλειες σου και στις σπουδες σου. ειναι ΠΑΡΑ πολυ σημαντικα και αυτα καθ αυτα και για θεματα αυτοπεποιθησης και κο9νωνικοποιησης.
οσον αφορα το neediness το οποιο εδιωχνε τις γυναικες, πρεπει να σου πω οτι δυστυχως ακομα το κανεις...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η ανωριμη και προβληματικη σχεση πουε χεις με την κοπελα.. ειοσαι συνεχως διαθεσιμος ανευ ορων καιτ ης το λες, ενω εκεινη σε απορριπτει καταμουτρα. και το συνεχιζεις αντι να την στειλεις. αυτο ειναι απωθητικο και προβληματικο για αν ακιναεις σχεση με καποια..