Results 91 to 94 of 94
Thread: Υποστήριξη στην φίλη μου
-
07-11-2025, 19:20 #91Senior Member
- 07-11-2025, 19:21 #92Senior Member
εχεις συναισθηματικη ηλικια 16χρονου... κι εκεινη το ιδιο, αλλα τουλαχιστον εκεινη ειναι κοντα στην μετεφηβικη ηλικια. εσυ τι δικαιολογια εχεις;
δλδ ηλικια ενος εντελως απειρου ανδρα.. δεν ξερω τι αληθινα συμβαινει με την ηλικια σου ή με τις εμπειριες σου, αλλα εισαι τελειως απειρος συναισθηματικα και μαλλον και σεξουαλικα...
αν μας λες οτι δυσκολευεσαι να την κανεις να τελειωσει χωρις διεισδυση, σιγουρα και σεξουαλικα..
δεν θα εκπλησσομουν αν τελικα δεν εχεις κανει ποτε σεξ, αλλα επαιζες με ολες αυτα τα ανωριμα σεξουαλικα παιχνιδια που δεν περιλαμβανουν σεξ επειδη "το σεξ σημαινει σχεση".. (ο,τι ναναι, πραγματικα)
κι επειδη σου ειπε αυτη οτι αν την γουσταρες πραγματικα δεν θα μπορουσες να πας με αλλη;;;;; τι;;;;; αν ησουν ανδρας κι οχι παιδακι και μαλιστα φοβισμενο, θα της απαντουσες 'ναι, αλλα εμεις δεν εχουμε σχεση κι ουτε με θελεις ερωτικα, θελεις μονο να ειμαστε φιλοι. και ναι, μια χαρα μπορω να κανω σεξ με αλλες κι ας σε θελω. " κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! δεν την αφορα αν πας με ποιες πας αφου σου ξεκαθαρισε οτι ουτε εχετε ουτε θελει να εχετε κατι περα απο φιλια!!!! με το να μην πατας στα ποδια σου και να απαντας σαν χεσμενο παιδακι, χανεις ποντους, δεν κερδιζεις.
ειτε ανδρας ειτε γυναικα ησουν, θα απαντουσες οτι δεν οφειλεις λογαριασμο σε καποιον που δεν εχετε κατι ερωτικο, αλλα φιλικο.
εσυ δεν εισαι ουτε το ενα ουτε το αλλο. εισαι παιδακι.
οταν γινεις ανδρας, θα νοιωθουν περισσοτερο σεβασμο για σενα οι γυναικες, αντι να σε παιζουν ετσι και εσυ να ξεροσταλλιαζεις αντι να ξεκαθαρισεις την θεση σου...
08-11-2025, 07:57 #93Member
Μόλις μου είπε “ γύρνα στα φιλαράκια σου ” και μου το έκλεισε , επειδή μία φίλη που κάναμε παλιά παρέα και απλά έτυχε να ήμαστε όλοι μαζί τις προάλλες σε μία γιορτή , δεν την χαιρέτησε ενώ η φίλη μου την χαιρέτησε πρώτη . Λέει αφήνεις να με υποτιμάνε και να με μειώνουν , πάρε τηλέφωνο αύριο και πες καλά τι είναι αυτά τι σου έκανε η κοπέλα και δε την χαιρετάς . Και λέω δε πρόκειται και λέει δεν μου αξίζει αυτό λέω και εμένα δεν μου αξίζει να τρώω στη μάπα χειρισμό μετά από δώδεκα ώρες δουλειά επειδή τρώγεσαι με τα ρούχα σου και είπε οκ γύρνα στα καλά σου τα φιλαράκια και το έκλεισε .
Να σημειώσω ότι όντως κάποιοι φίλοι και φίλες δεν την συμπαθούν επειδή … γνωρίζουν την κατάσταση . Και δυστυχώς της το έδειξαν πετόντας σπόντες και δεν θέλει να βγαίνει μαζί τους . Βέβαια για κάποιους που είχα φάει εκμετάλλευση επανειλημμένα στο παρελθόν , δεν με νοιάζει αν την συμπαθούν και αν τους συμπαθεί , αλλά δεν θέλω να τους παίρνει όλους και όλες η μπάλα για δύο τρία άτομα . Ναι , υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να την υπερασπιστώ και δεν το έκανα , αλλά πέρασε χρόνος ( ένας της είπε “ αφού δεν θες να τα φτιάξεις τον Μήτσο γιατί είσαι συνέχεια μαζί του ; Είσαι συμφεροντολόγα ; Και “ όλο για εσένα ακούω ένα μήνα περίμενα να δω το τέλειο , απογοητεύτηκα ” , νευρίασα έσκασα αλλά ο συγκεκριμένος είχε σοβαρό θέμα εκείνη την περίοδο και ήταν και σούρα και του είπα πάμε και τον πήρα τον πήγα σπίτι και γύρισα , και ακόμα το θυμάται και λέει έπρεπε να τον διώξω επιτόπου ( ο άλλος ζήτησε μέσω εμού συγγνώμη και είπε ηταν μπλακ χιούμορ και δεν τα εννοούσε ) . Να μαλώσω επειδή .. δεν την χαιρέτησε ; Δεν την βάζεις στη θέση της είπε με μειώνει κι εσύ το δέχεσαι δεν μου αξίζει .
08-11-2025, 08:51 #94Senior Member
Δημητρη, οι ερωτες ειναι για τους πιτσιρικαδες. Μαθε να μην εξιδανικευεις και να μην μπαινεις σε τετοιες σχεσεις, η εστω να εχεις τον ελεγχο σου για να διαπραγματευεσαι τα ορια σου καλυτερα.