Results 16 to 17 of 17
Thread: Περνάω δύσκολα
-
19-11-2025, 00:49 #16Junior Member
Θα προσπαθησω να κανω το οτιδηποτε για να ξεκινησω θεραπεια και να κοιταζω για δουλεια οπουδηποτε,εχω ακουσει για καποια προγραμματα για ατομα με δυσκολιες αλλα πρεπει να ειναι δυσκολο για να μπεις εκει,ελπιζω να με καθοδηγησουν και οι υπηρεσιες στο δημο μου που εχω απευθυνθει αλλα χλωμο το βλεπω,θα συνεχισω να προσπαθω να κανω κατι απο το να ειμαι απραγος και αν δεν αντεξω θα δουμε στη πορεια.....
- 19-11-2025, 01:04 #17Senior Member
Ανέφερες ότι οι γιατροί σε διέγνωσαν με δύο διαφορετικές ψυχικές ασθένειες και εσύ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ διέκοψες τη φαρμακευτική αγωγή. Στη παρούσα φάση καμία ''ομάδα αλληλοβοήθειας'' δεν θα σε βοηθήσει και κανένας καφές δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αυτό που προέχει είναι να επικοινωνήσεις ΑΜΕΣΑ με κάποιον γιατρό έτσι ώστε να ρυθμίσει τη φαρμακευτική σου αγωγή και να συνεχίσεις τη ψυχοθεραπεία σου.
ΑΦΟΥ γίνουν αυτά και μόνο τότε και αφού νιώσεις έτοιμος μπορείς να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας. Σε πληροφορώ ότι το να βρεις δουλειά πλέον ΕΙΝΑΙ κατόρθωμα, ειδικά αν δεν έχεις πτυχίο και προϋπηρεσία. Είσαι ακόμα νέος, επαγγελματική προϋπηρεσία μπορείς να αποκτήσεις και τώρα. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μην αφήσεις άλλο χρόνο να πάει χαμένο, κοίτα πρώτα το θέμα της υγείας σου που προέχει και μετά ψάξε για δουλειά. Όσο για το ότι σε θεωρούν άχρηστο όπως λες, μπορεί να το βλέπεις εσύ έτσι, όταν έχεις κατάθλιψη κάπως έτσι βλέπεις τα πράγματα. Μου κάνει εντύπωση που 2 γιατροί σε διέγνωσαν με 2 τόσο διαφορετικές ψυχικές ασθένειες. Σου έκαναν διάγνωση και οι 2 γιατροί την ίδια χρονική περίοδο ?