ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Για πες την προσωπική σου άποψη σχετικά με τις δυο απόψεις;ποια κατά την γνώμη σου είναι για σένα η σωστή μιας και είσαι δημοκρατικός ως προς την ιδεολογία σου;δεν μας αφορά η γνώμη της πλειοψηφίας;η δική μου είναι να ακόγονται και δυό απόψεις αλλά σίγουρα η μειωψηφία δεν μπορεί να φιμώσει την πλειοψηφία.Εγώ προσωπικά ούτε στο ΄αλάθητο του Πάπα δεν πιστεύω παρά μόνο του Θεού αν και πολλές φορές είναι σκληρός για μερικούς ανθρώπους.Θεός είναι Αυτος ξέρει γιατί γίνονται όσα συμβαίνουν κάποιο σκπό θα έχει

δεν μπαινει καν σε αυτη την λογικη η λειτουργια ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης !
    τι αποσκοπει η δημοκρατια η η τυρανια ? στην διαχειρηση της εξουσιας ετσι ?
    ειναι αυτο ο στοχος μας ? προσπαθουμε να επιβαλουμε με το ζορι της εξουσια μας σε καποιους αλλους ? εκει βρισκεται το λαθος καποιων ! δεν κανουμε καμμιας μορφης ανταγωνισμο για τοποια ιδεα ειναι η καλυτερη απο τις αλλες εδω !
    Ολες θεωρητικα εχουν θεση εδω!
    μονο μια εξαιρειται..
    Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ !
    Αυτο σημαινει πλατεια ..
    ρωτας 10 ανθρωπους και εχουν 10 αποψεις διαφορετικες μεταξυ τους !
    καθεσαι και σκεφτεσαι μετα μονος σου ποια απο ολες σου κανει και μετα λες ευχαριστω και φευγεις ! δεν καθεσαι εδω για να βρεις ουτε τους φιλους σου , ουτε για να περασεις την ωρα σου .....
    ποσο μαλλον για να επηρεασεις πολιτικα καποιον για να δει τον κοσμο μεσα απο τα δικασου ματια ....
    δουναι και λαβειν πληροφοριων με σχεση την ψυχολογικη υποστηριξη ....
    ειδα πολλους γιατρους για τις αιμοροιδες , αλλα με γιατρεψε μια νοσοκομα !
    αυτο θελει εμμεσα να επιτυχει το φορουμ
    ανοιγμα σε νεες σκεψεις και ιδεες , αποψεις που αποκλινουν , μπορει να δειξουν τις λυσεις εκει που η τετραμενη πρακτικη εχει αποτυχει να δωσει καρπους ....
    Η πληροφορια απο μονη της ειναι θεραπευτικη διαδικασια !
    Οταν δεν γινεται με σκοπιμοτητα αλλα τυχαια απο ενα αοριστο δειγμα χωρις προσυνενοηση η κοινα χαρακτηριστικα που επικυριαρχουν στους σκοπους της κοινοτητας οπως πχ η προωθηση πελατων σε ορισμενα καναλια θεραπειας ...

Senior Member
    Δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα για συγκεκριμένο θέμα θέλω μια ευθεία γνώμη οχι πολλά δυο λόγια

Το φορουμ δεν ειναι χωρος συγκρουσης αλλα συνθεσης ιδεων .
    κατα συνεπεια αποκλειω οπως εχω αναλυτικα εξηγησει και τις δυο στερεοτυπες αντιληψεις !
    Ουτε πλειοψηφια , ουτε αναρχια ,
    αλλα αυτοελεγχος !

εκανα λαθος , ενημερωνομαι , το επαναλαμβανω ξαναενημερωνομαι , ωσου την τριτη φορα αποκλειομαι και αναγκαζομαι να αλλαξω νοοτροπια !

μαθαινω να αυτοπειθαρχω και οχι να ανηκω σε μια η αλλη αγελη ....
    η πλειοψηφια δεν εχει παντα δικιο ουτε αδικο ...
    απλα καταγραφει το σημερινο κατεστημενο που οδηγησε τους περισσοτερους εδω μεσα !

Senior Member
    Διπλωματικές απαντήσεις είναι αυτές Πάνο μου θυμίζεις πολιτικό.Αλλά πιστεύουμε άλλα λέμε και άλλα κάνουμε

προτεινα συγκεκριμενα μετρα και εξαντλησα την δικαιοδοσια μου σαν μελος .....
    προσδιορισα οπως βλεπω τα αιτια της κρισης , δεν μπορω να πεισω κανενα και ουτε σκοπευω να το κανω γιατι εξορισμου, ο χωρος ειναι ιδιωτικος και οχι δημοσιος ....
    το φορουμ πιστυω οτι ανοιγει το μελλον για ψυχολογικη υποστηριξη εξ αποστασεως
    και η παρουσια μου εδω , στηριζει απολυτα αυτον ακριβως τον στοχο .

Senior Member
    Κατάλαβα Πάνο εδώ κρατάς ασ πούμε μια ουδέτερη στάση κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει για προφανείς λόγους φυσικά

δεν την θεωρω ουδετερη σταση αλλα την μονη σταση ενος απλου μελους σε μια ιδωτικη επικοινωνια μεσω διαδικτυου !
    αν το φορουμ ανηκε στο κρατος η στον δημο η σταση μου θα ηταν διαφορετικη ισως ...
    θα ειχα ισως συμμετοχη στα εξοδα λειτουργιας του [μεσω φορολογησης ]και αναμενενο κερδος σαν πολιτης [απο την αυξηση των εσοδων του δημου η του κρατους ] απο τα κερδη του απο τις διαφημισεις ! ομως εδω ειναι καθαρα ιδιωτικη πρωτοβουλια που πρεπει
    να στηριχθει και να γινει παραδειγμα μιμησης απο το κρατος ....
    εκει ισως να εμπαινε θεμα διαχειρησης στην βαση της πλειοψηφιας στο δημοτικο συμβουλιο η στην διοικηση του νοσοκομειου αν ανηκε σε αυτο ,η στο υπουργειο υγειας ....
    ενα κοινωνικο αγαθο οντως πρεπει να διαχειριζεται απο την πλειοψηφια των πολιτων αρκει να εχουν καταλαβει την ωφελιμοτητα του και τους σκοπους που εξυπηρετει ....

Senior Member
    Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε να καταλάβουν την ωφελιμότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας δεν υπάρχουν σκοποί παρά μονον υποστηριξη και βοήθεια

μα ο σκοπος δεν αφαιρειται απο καμμια λογικη πραξη!
    ειναι ο στοχος για τον οποιο αγωνιζονται για την επιτευξη του διαφορετοκοι ανθρωποι με διαφορετικους τροπους αλλα με κοινο τον στοχο ....την ωφελιμοτητα και την βοηθεια αυτου που την εχει αναγκη απο την \"πλατεια \" του φορουμ

Senior Member
    σαφωσ ολα τα απο πανω....
    επισεισ αγαπαω το φορουμ αυτο επειδη με εκανε νο απομυθοποιησω τουσ ανθρωπουσ.. θεωροντασ πλεον τα παντα ανθρωπινα...

με εκανε να μαθω να αποδεχομαι και να αγαπω ακομη περισσοτερο την καθε διαφορετικοτητα...

..με εκανε να νιωσω αποδοχη..και αγαπη..

με εκανε να νιωσω κουραγιο..

..λιγοτερη μοναξια μια και γνωρισα κι αλλουσ πεισματαριδεσ ιδεολογουσ..και ρομαντικουσ..

με εκανε να πιο δυνατη... και μου δινει την δυνατοτητα...να στηριζω εκεινουσ που εχουν την αναγκη μου..

οπωσ την ειχα κι εγω καποτε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    ααα..επισεισ ειναι ενασ χωροσ οπου κανεισ ...δεν φοβαται να εινια ο εαυτοσ του..
    και να αποκαλυψει...οτι πιο σκοτεινο...

κατι που δεν γινεται..πουθενα...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    πολυ πολύ καλό

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast