ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Originally posted by ainomel
    Δουλεύω σε μία εταιρεία πολιτικής επικοινωνίας, (είμαι κοινωνική ψυχολόγος με ειδικότητα στον κυβερνοχώρο) εξ ου και το πολύ τρέξιμο και η πίεση τώρα με τις εκλογές. Οι σχέσεις μου με τους άλλους είναι άριστες, αλλά μάλλον την έχω πατήσει στο θέμα της υπερεμπλοκής. Η δουλειά μου μου αρέσει και είχα πέσει με τα μούτρα, τα λεφτά βέβαια λίγα και τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αισθάνομαι ότι δεν αναγνωρίζεται η δουλειά μου, η αξία μου κλπ (έκλεισα και τα 30 πρόσφατα και με έχει πιάσει και ένα \"τι κάνω στη ζωή μου\")
    νομιζω οτι εχει σχεση με την συναισθηματικη φορτιση που τραβηξες λογω της προεκλογικης περιοδου !
    αδειασες απο τα δικα σου προβληματα γιατι αλλαξες την σειρα προτεραιτητας ....για καποιο χρονικο διστημα \"βγηκες απο τον εαυτο σου \" και σημερα που ξαναγυρισες διαπιστωνεις ενα κενο
    Δεν ξερω αν αυτο οφειλεται οτι ετρεξες για το τιποτα η οτι ετρεξες ελπιζοντας σε κατι που δε σου βγηκε
    Με τον καιρο θα επανελθεις σε φυσιολογικες σκεψεις και ρυθμους ζωης καιεχεις σιγουρα τις ικανοτητες να ξαναβρεις τον δρομο που θ σε οδηγησει στην αναγκωριση και στην επιτυχια στην επαγγελματικη σου ζωη

Page 2 of 2 FirstFirst 12