Results 31 to 45 of 164
Thread: παλευοντας την διπολικη....
-
17-10-2009, 16:44 #31
Εγώ βλέπω μεγάλη πρόοδο Αμελί και μην το βάζεις κάτω είσαι αγωνίστρια συνέχισε δυναμικά και φρόντισε την Αμελί
- 17-10-2009, 16:50 #32
να εισαι καλα γλυκια μου για τα καλα σου λογια
οχι δεν θα το βαλω κατω.
λυγιζω βεβαια καθημερινα,αλλα καθημερινα ξανασηκωνομαι
17-10-2009, 17:34 #33
μπραβο αμελι,εκπληρωσε τους στοχους σου κ συνεχισε ετσι με δυναμη κοριτσι μου,θα τα καταφερεις
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
17-10-2009, 19:08 #34
να σαι καλα ολγακι μου
18-10-2009, 22:53 #35
Αμελί,
κάθε φορά που σε διάβάζω είσαι και πιο δυναμική!
Αξιοποίησε αυτο το θυμό που νιώθεις, τη δυσφορία, με εποικοδομητικό τρόπο. Βάλε στόχους, κάνε ένα βήμα τη φορά, δες τις επιτυχίες σου -ακόμα και τις πιο μικρές και πες εσύ το μπράβο στον εαυτό σου- και μην περιμένεις να αλλάξουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.
Όσο για το παράπονό σου και την απόγνωση και το θυμό που αισθάνεσαι ότι όλα αυτά τα οποία έχεις επωμισθεί στη ζωή σου είναι too much, θα συμφωνήσω αλλά θα διαφωνήσω ότι δεν υπάρχουν άλλα μέλη με τα ίδια, περισσότερα ή λογότερα προβλήματα. Καλό είναι να βλέπεις τα προβλήματα γύρω σου, να μην εθελοτυφλείς αλλά από την άλλη να μην σε κάνουν να βλαστημείς τη μοίρα σου (δε λέω ανθρώπινο είναι και αυτό αλλά μη μένεις εκεί)και να σε αποτρέπουν από την προσπάθεια βελτίωσης της ζωής σου.
Να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει...Εκτός από την αγωγή ακολουθείς και κάποια ψυχοθεραπεία;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
19-10-2009, 07:15 #36
καλημερα ανωνυμη.
καταρχας εχεις απολυτο δικιο στο οτι υπαρχουν χειροτερα προβληματα απο τα δικα μου.μονο οταν ειμαι πολυ χαλια εθελοτυφλω και βλεπω μονο τα δικα μου προβληματα.
τωρα ως προς το ερωτημα που εθεσες...ψυχοθεραπεια εκανα μεχρι προσφατα και γενικοτερα ολα αυτα τα χρονια εχω κανει πολλων μορφων ψυχοθεραπειες(ψυχαναλυτικ� �,υποστηρικτικη και αλλες).
απο τον τελευταιο μου γιατρο δεν εμεινα και τοσο ευχαριστημενη,ουτε και απο τους προηγουμενους.
επειδη βαρεθηκα και κουραστηκα να ψαχνω νεους ψυχοθεραπευτες,σκεφτομαι να ψαχτω για ομαδικη ψυχοθεραπεια αυτη τη φορα.ερχεται οικονομικοτερα και ειναι κατι το οποιο δεν το εχω δοκιμασει.
19-10-2009, 09:58 #37
kalhmera αμελι!!
πως πας με τα μαθηματα?
φιλακιαΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
19-10-2009, 13:41 #38
θα δειξει Ολγα μου...
φιλακια και σε σενα
19-10-2009, 14:16 #39
Originally posted by amelie74
καλημερα ανωνυμη.
καταρχας εχεις απολυτο δικιο στο οτι υπαρχουν χειροτερα προβληματα απο τα δικα μου.μονο οταν ειμαι πολυ χαλια εθελοτυφλω και βλεπω μονο τα δικα μου προβληματα.
τωρα ως προς το ερωτημα που εθεσες...ψυχοθεραπεια εκανα μεχρι προσφατα και γενικοτερα ολα αυτα τα χρονια εχω κανει πολλων μορφων ψυχοθεραπειες(ψυχαναλυτικ� �,υποστηρικτικη και αλλες).
απο τον τελευταιο μου γιατρο δεν εμεινα και τοσο ευχαριστημενη,ουτε και απο τους προηγουμενους.
επειδη βαρεθηκα και κουραστηκα να ψαχνω νεους ψυχοθεραπευτες,σκεφτομαι να ψαχτω για ομαδικη ψυχοθεραπεια αυτη τη φορα.ερχεται οικονομικοτερα και ειναι κατι το οποιο δεν το εχω δοκιμασει.
Πάντως Αμελί, ακόμα κι αν σε ακούω πολύ δυσανασχετημένη, σε άκούω πολύ διαφορετική, δυναμικά δυσανασχετημένη δηλαδή! Και ναι, αυτό είναι μία αλλαγή, αναγνώρισέ την, χαιρέτησέ την και καλωσόρισέ την!Αξιοποίησέ την με δράση
)
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
23-10-2009, 16:30 #40
Originally posted by amelie74
ο πατερας μου, ο οποιος νιωθει σωματικη αδυναμια εδω και ενα μηνα, βρισκεται στο ωνασειο και κανει καποιες πολυ σημαντικες εξετασεις.
ειπε οτι ενδεχεται να μην χρειαστει καμια επεμβαση,αλλα υπαρχει η περιπτωση να βαλει το λεγομενο \"μπαλονακι\" ή στην χειροτερη των περιπτωσεων,να χρειαστει by pass.
το μονο παρηγορητικο,ειναι οτι δεν τον πιεσε να παει αμεσα για αυτη την εξεταση.φανταζομαι,οτι αν ηταν τραγικα τα πραγματα,θα του ελεγε να κανει το στεφανιογραφημα το συντομοτερο δυνατον....
23-10-2009, 16:37 #41
Αμελι,
ακομα κ αν χρειαστει \"μπαλονακι\", δεν ειναι τπτ αλλο παρα εγχειρηση ρουτινας πλεον. Λογικο να ανησυχεις, αλλα μη βαζεις στο μυαλο σου πώς ειναι κατι το τραγικο. Θα σας τα πει ο γιατρος αναλυτικα. Ευχομαι περαστικα να ειναι κ συντομα να ναι καλυτερα ο πατερας σου!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
23-10-2009, 16:39 #42
ευχομαι περαστικά αμελί....
έχεις δίκιο πάντως,αν όντος ήταν έντονο το πρόβλημα θα τον πίεζε άμεσα υποθέτω.
εσύ τι κάνεις?
23-10-2009, 16:40 #43
Αρσι και Σοφια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.
να ειστε παντα καλα
κατα τα αλλα...συνεχιζω την μελετη μου για το ECDL και πρωτα ο Θεος,το αλλο Σαββατο δινω εξετασεις για την πρωτη ενοτητα.
23-10-2009, 16:46 #44
Καλή επιτυχία
Μπράβο αμελί,πολύ χαίρομαι για τα βήματά σου.κ συ να είσαι πάντα καλά
23-10-2009, 16:47 #45
Καλη επιτυχια Αμελι
Πες μας πώς τα πηγες!πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία