παλευοντας την διπολικη.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 164
    Senior Member
    Originally posted by narnia
    Καλή επιτυχία κι από μένα. Δεν είναι δυσκολότερη η εξέταση από τα τεστ που κάνεις. Αφού εκεί τα πας καλά δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Αν ξεπεράσεις κα την αρχική αγωνία θα σου φανεί παιχνιδάκι κι ο χρόνος είναι αρκετός. Να αίσαι ψύχραιμη κι όλα θα πάνε καλά.
    αχ narnia μου,
    σε ευχαριστω πολυ αλλα το πακετο που κανω εξασκηση περιλαμβανει συγκεκριμενες ερωτησεις(ευτυχως αρκετες) που δεν εναλλασσονται.
    οποτε ειναι λογικο μετα απο τοση εξασκηση πανω στις συγκεκριμενες ερωτησεις, και η ταχυτητα μου πλεον να ειναι πολυ μεγαλη και να ειμαι ευστοχη στις απαντησεις μου.

αυριο ομως θα εξεταστω πανω σε καινουριες ερωτησεις...
    οσο για το αγχος μου παρολο που ειναι υπερμετρο,θα προσπαθησω να το ελεγχξω.οσο μπορω τουλαχιστον....

Senior Member
    Originally posted by amelie74

αυριο ομως θα εξεταστω πανω σε καινουριες ερωτησεις...
    οσο για το αγχος μου παρολο που ειναι υπερμετρο,θα προσπαθησω να το ελεγχξω.οσο μπορω τουλαχιστον....
    Αμελι,

μπορει να ναι κ οι ιδιες ή παρομοιες. Εχοντας οπως λες την εμπειρια των τοσων τεστ, θα σου ναι πιο ευκολο να απαντησεις πιο γρηγορα. Ψυχραιμια
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    τελικα,επειδη δεν ειχα διαβασει απο τεμπελια ενα δυσκολο κομματι της υλης (συγχωνευση αλληλογραφιας), το οποιο απ\' οτι εμαθα ειναι πολυ sos,μετεθεσα την εξεταση για το αλλο Σαββατο,προκειμενου να παω ετοιμοπολεμη.

Senior Member
    καλημερα και καλο μηνα σε ολους
    θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας αλλον ενα προβληματισμο μου.
    αυριο οι γονεις μου φευγουν για ενα συντομο ταξιδι.
    θα επιστρεψουν την τεταρτη το βραδυ.
    θα μεινουμε λοιπον μονες εγω και η αδερφη μου.

γενικα οταν λειπουν οι γονεις μας τα παμε πολυ καλα με την αδερφη μου-ισως και καλυτερα απ\'οτι οταν ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι.

το προβλημα ομως ειναι οτι την τεταρτη, οπως καθε τεταρτη, η αδερφη μου θα παει στην ψυχιατρο της.το εχω ξανααναφερει, οτι επειδη την ζοριζει να κανει πραγματα που δεν ειναι ετοιμη και γενικα της λεει πολλες μαλακιες ( πχ της κατηγορει τον πατερα μου, οτι ειναι υπερπροστατευτικος) ,γυρναει σπιτι παντα μα παντα ταραγμενη.

οταν ειναι εδω οι γονεις, την ηρεμουν εκεινοι.
    αυτη την τεταρτη ομως θα ειμαστε μονες και θα πρεπει καπως να την ηρεμησω εγω.
    το θεμα δεν ειναι μονο οτι γυρναει ταραγμενη, αλλα πολλες φορες, γινεται και επιθετικη απεναντι σε μενα λεκτικα.
    προφανως βαζει \"λαδι στη φωτια \" η ηλιθια η γιατρος της,την οποια οπως εχετε καταλαβει δεν εκτιμω καθολου.

εχω λοιπον αγχωθει με το θεμα αυτο.τι θα κανω δλδ την τεταρτη. πως θα αντιμετωπισω την ταραχη της. δεν ειμαι και γω οπως ξερετε απο σιδερο και επηρεαζομαι παρα πολυ οταν ερχεται καθε τοσο στο δωματιο μου και αρχιζει να αναστεναζει και να ειναι κατααγχωμενη και πολυ φορτισμενη αρνητικα.

κατα τα αλλα,αν δεν υπηρχε το θεμα της τεταρτης, χαιρομαι
    που θα λειψουν οι γονεις απο το σπιτι.

any help????

καλημερα αμελι!
    σκεφτομουνα μηπως και η αδερφη σου θα χαρει και θα ηρεμησει που θα στε μονες?

μηπως το οτι θα σε βλεπει και και σενα πιο χαρουμενη και χαλαρη ισως την κανει να μην εχει αυτο το ξεσπασμα μετα το γιατρο?

ομως και να συμβει αυτο το ξεσπασμα ισως και εσυ το παρεις πιο ηρεμα και τη βοηθησεις χωρις να εχεις τη <<γκρινια των γονιων σου>> που σε καποιες φασεις σε τσιτωνει...

φιλακια...
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Γεια σου Αμελί.Μήπως θα βοηθούσε την αποφόρτισή της το να μην μπείτε σε καμιά διαδικασία συζήτησης αρχικά,αλλά να της προτείνεις να κάνετε μαζί κάτι που θα τη βοηθήσει να στραφεί σε κάτι θετικότερο;Να δείτε μαζί μια πιο ανάλαφρη σε θέμα ταινία,να ακούσετε λίγη μουσική,να της δοθεί ο χρόνος να χαλαρώσει λίγο;Προσπάθησε να μη γίνεις επικριτική,αλλά να της αποσπάσεις την προσοχή με χιούμορ και καλή διάθεση.Θα σας δοθεί η ευκαιρία να είστε πιο αληθινές μεταξύ σας,χωρίς τη γονεική παρουσία,που κάποιες φορές μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμη\"παιδιά\"(με την αρνητική έννοια).Να μην πάρεις το ρόλο της μαμάς λοιπόν,αλλά της αδερφής και να μοιραστείτε τον κοινό σας χρόνο με ηρεμία εύχομαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    καλημερα RainAndWind

ολα αυτα που περιγραφεις σαν μεθοδους αποφορτισης της αδερφης μου, οντως πιανουν ολες τις αλλες μερες, εκτος απο τις τεταρτες.γυρναει τοσο τσιτωμενη που τιποτα δεν μπορει να την χαλαρωσει.

Senior Member
    Originally posted by amelie74
    το προβλημα ομως ειναι οτι την τεταρτη, οπως καθε τεταρτη, η αδερφη μου θα παει στην ψυχιατρο της.το εχω ξανααναφερει, οτι επειδη την ζοριζει να κανει πραγματα που δεν ειναι ετοιμη και γενικα της λεει πολλες μαλακιες ( πχ της κατηγορει τον πατερα μου, οτι ειναι υπερπροστατευτικος) ,γυρναει σπιτι παντα μα παντα ταραγμενη.

οταν ειναι εδω οι γονεις, την ηρεμουν εκεινοι.
    αυτη την τεταρτη ομως θα ειμαστε μονες και θα πρεπει καπως να την ηρεμησω εγω.
    Αμελί μου,
    σκέφτομαι μήπως τελικά δεν γυρίσει τόσο ταραγμένη αυτήν την τετάρτη η αδερφή σου αφού θα λείπουν οι γονείς σας.
    Ξέρεις αν όντος στο γιατρό μιλάει κ ξίνει πληγές για το γονεικό περιβάλλον είναι σχετικά φυσιολογικό να ταράζεται περισσότερο όταν ξέρει ότι θα γυρίσει κ θα τους αντικρύσει.
    Έχετε μείνει άλλες φορές 2 σας σε ανάλογη περίπτωση?μπορεί να είναι διαφορετικά....

Συγχρόνως όταν γυρίσει ασχοληθείται κ με κάτι εντελώς ανάλαφρο(ή με κάτι που ξέρεις ότι της αρέσει)κ ...εύχομαι να πάνε όλα καλά

Ελπίζω να πας καλά με την προετοιμασία του Σαββάτου ε?
    φιλάκια.

Banned
    ε τοτε,
    μηπως να πηγαινες μια βολτα, καπου τελως παντων για λιγες ωρες?
    ετσι ωστε να περασει το πρωτο κυμα σε πρωτη φαση?

Senior Member
    Originally posted by krino
    ε τοτε,
    κ αυτό είναι μια πολύ καλή λύση.Πάρα πολύ καλή θα έλεγα.

Banned
    πιστευω οτι αν κατι ειναι απιστευτα πιεστικο και μη διαχειρισιμο,
    καλο ειναι να μην το σηκωνει κανεις.
    Και δεν ειναι απαραιτητο να το σηκωσει.
    Τουλαχιστον για το διαστημα που ειναι ακριβως ετσι.

Απο την αλλη,
    το να αποφευγεις να διαχειριστεις μια κατασταση δεν ειναι το καλυτερο.
    Αλλα ολα συντελουν στο να κανεις αυτο που πιστευεις θα εχεις το καλυτερο αποτελεσμα.

Ετσι με αυτο το σκεπτικο πραξε το καλυτερο....

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Αμελί μου,
    σκέφτομαι μήπως τελικά δεν γυρίσει τόσο ταραγμένη αυτήν την τετάρτη η αδερφή σου αφού θα λείπουν οι γονείς σας.
    Ξέρεις αν όντος στο γιατρό μιλάει κ ξίνει πληγές για το γονεικό περιβάλλον είναι σχετικά φυσιολογικό να ταράζεται περισσότερο όταν ξέρει ότι θα γυρίσει κ θα τους αντικρύσει.
    Έχετε μείνει άλλες φορές 2 σας σε ανάλογη περίπτωση?μπορεί να είναι διαφορετικά....
    θα αντικρισει ομως εμενα Αρσι μου.
    και το κακο ειναι οτι δεν της κατηγορει μονο τους γονεις αλλα και μενα.
    ειναι πολυ ηλιθια η γυναικα.
    φυτρωνει εκει που δεν την σπερνουνε.
    ενταξει να συζητανε για τις μεταξυ μας σχεσεις (εμενα και της αδερφης μου), αλλα αυτη επεμβαινει και στην προσωπικη μου ζωη.
    πχ της λεει οτι το ecdl ειναι ενας τρομερα μικρος στοχος για μενα.
    την αντιπαθω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου και το αστειο ειναι οτι εχει πει στην αδερφη μου, οτι απο συζητησεις που εχει κανει μαζι μου, εχει βγαλει το συμπερασμα οτι την εκτιμω!!!!
    χαχαχαχ!καλο αστειο και αυτο!

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Ελπίζω να πας καλά με την προετοιμασία του Σαββάτου ε?
    φιλάκια.
    ναι, ευτυχως τα παω αρκετα καλα Αρσι μου.
    θα τονωθει πολυ το ηθικο μου αν το περασω τελικα!

φιλακια και απο μενα

Senior Member
    Originally posted by krino
    ε τοτε,
    κρινο, αυτο ειναι οντως μια καλη σκεψη.
    μου το χει προτεινει και η γιατρος μου.
    αλλα επειδη οταν γυρναει ειναι η ωρα που ξαπλωνω για μεσημερι, μαλλον θα κοιμηθω ή εστω θα κανω οτι κοιμαμαι:P

Banned
    εγω προτεινα απλα να εξαφανιστεις για 2-3 ωρες.
    Αμα νομιζεις οτι μπορεις να \"εξαφανιστεις\" σπιτι σου καντο.

Μονο που θα δεχεσαι πιεση, την οποια δεν ξερω αν θα ξερεις πως να την βγαλεις απο μεσα σου,
    για αυτο ειπα να μην εισαι σπιτι.

Εσυ ξερεις καλυτερα.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast