Results 16 to 30 of 72
Thread: ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.
-
14-10-2009, 01:47 #16
Κανείς δεν απαντάει;ότι έχεις ευθύνεςς Οδυσσέα το ξέρεις αλλά τώρα τι γίνεται.Είναι δυνατόν να ζητάει ακόμη και εγκλεισμό;Τόσο καιρό στο Αιγινήτειο Οδυσσέα γιατί δεν πήγες;σε ένα κέντρο ψυχικής υγιεινής που είναι δωρεάν πιθανόν να σου χορηγούσαν και φάρμακα.Ενα απλό η εκκλησία γιατί δεν απαευθύνθηκες ακόμη και εκεί στην ενορία σου να σε βοηθήσουν για την αγωγή.Γιατί αν .οντως συμβαίνουν όλα αυτά και το κράτος έχει πέσει σε γενική αναισθησία να γίνονται καταγγελίες να βγαίνουν στην επιφάνεια τέτοια θέματα ακόμη και σε κανάλι.Είναι δυνατόν να έχεις ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής και να μην παίρνεις;βιβλι\'αριο υγείας δεν έχεις; κάποιος άλλος τέλος πάντων.Μπορεί να παίρνεις τα φάρμακα χωρίς συμμετοχή.
- 14-10-2009, 13:26 #17
οδησσεα , νομιζω οτι μπορει να βρεις καποια λυτρωση αν αποτανθεις στον δημο σου....
κανε μια κρουση αναφεροντας ολα αυτα και κυριως την οικονμικη σου αδυναμια να πληρωσεις τα φαρμακα .Μπορει ο δημαρχος να φερει το θεμα στο δημοτικο συμβουλιο και να αποφασισουν για μια εκτακτη βοηθεια προς τον δημοτη....
Ξερω οτι προβλεπεται απο την σχετικη νομοθεσια....
οσον αφορα την ψυχολογικη σου κατασταση μετα την αναλυτικοτατη
και διευκρινιστικοτατη αναφορα σου , βλεπω περισσοτερο μια αδυναμια χειρισμου των επαγγελματικων σου θεματων, ισως απο καποιας μορφης συναισθηματικη ανωριμοτητα
και οχι τοσο ενα σοβαρο προβλημα ψυικη υγειας ...
δεν στο λεω για να σε παρηγορησω...
αυτη ειναι η εικονα που παιρνω εξ αποστασεως....
χρειαζεσαι πιο πολυ μια κοινωνικη λειτουργο νομιζω απο ενα ψυχιατρο....
χρειαζεσαι μια διαδικασια αντιμετωπισης οικογενειακων κρισεων , παρα ατομικη θεραπεια για συνδρομα που εχουν καταφανεστατη πηγη και προβληματισμο που συνδεεται μετην πραγματικοτητα που εζησες και που ισως απο δικα σου λαθη εφτασε να ειναι τοσο πολυ επιβαρυντικη για την διαθεση σου να παλεψεις εκ νεου και να βρεις ξανα τον δρομο της επιλυσης των προβληματων σου... Πιστεψε στις ικανοτητες σου ....
Αυτο μπορω να σου πω εκτος απο το να ψαξεις να βρεις στηριγμα στον δημο σου
14-10-2009, 14:01 #18
οδυσσεα σιγουρα ο δημος θα σε βοηθησει!Μπραβο πανο δεν το σκεφτηκα!!Και δεν απαιτεις απλα εισαι ενας ανθρωπος με πολλες αναποδιες και καλε μου σημερα δεν εισαι ο μονος πιστεψε με!
14-10-2009, 20:16 #19
Καλησπέρα παιδία κ ευχαριστώ για την στήριξη κ το ενδιαφέρον σας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στα ερωτηματα σας. Κατά αρχήν να πάω σε άλλο νοσοκομείο άλλης πόλης δεν έχω την δυνατότητα,(ζω σε επαρχιακή πόλη 300 χιλ από την Αθηνά σε νησί). Πριν από 5-6 μήνες πήγα στη πρόνοια όχι για να πάρω λεφτά αλλά έστω να διαπιστώσουν ότι χρίζω ιατρικής περίθαλψης κ να μου δώσουν έστω το δικαίωμα να έχω νοσοκομειακή περίθαλψη. Μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι γιατί έχω περιουσιακά στοιχεία στο όνομα μου(δεν παίζει καμία σημασία εάν είναι υποθήκη) κ ότι θα πρέπει να έχω μηδενική φορολογική δήλωση τα τρία τελευταία χρόνια κ κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μου, οπότε δεν δικαιούμαι. Το ψυχολογικό που με βασανίζει είναι το ένα κομμάτι , το άλλο κομμάτι έχει να κάνει κ με την σωματική υγειά μου, έχω έλκος στόμαχου κ δωδεκαδάκτυλου από 18 χρόνων μαζί με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου έχω κ πρόβλημα αρκετά μεγάλο στα μάτια , κερατοκονο, μαζί με κάποια επεισόδια που είχα κ εξακολουθώ να έχω με την καρδιά μου, κολποκοιλιακό αποκλεισμό 2βαθμου, συν του ότι τώρα τελευταία ανεβαίνει η πίεση μου μέχρι 18 σε συνδυασμό φρικτούς πονοκέφαλους. Όλα αυτά τα έχω πει κ στο ψυχίατρο που είχα πάει εκείνο το βράδυ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί δωρεάν νοσηλεία φάρμακα κ εξετάσεις δικαιούνται μόνο όσοι έχουν βιβλιάριο απορίας από την πρόνοια.. Όσο αφορά να μου γράψει τα φάρμακα κάποιος γιατρός σε άλλο βιβλιάριο το πρότεινε η μητέρα μου στον οικογενειακό της γιατρό κ εκείνος την πρόσβαλε άσχημα λέγοντας της ότι αυτά γινόταν κάποτε κ ότι εκείνος δεν ρισκάρει την θέση του με τόσο σοβαρές παρατυπίες. Να σας πω ακόμα κάτι τραγελαφικό. Πέρυσι εργαζόμουν σε ένα ξενοδοχείο κ θα με ασφάλιζαν στο ΙΚΑ, πήγα λοιπών κ ρώτησα τι χρειάζεται για να βγάλω βιβλιάριο ασθένειας του ΙΚΑ {ήμουν μέχρι κ πριν 2 χρόνια ασφαλισμένος στο ΤΕΒΕ κ χρωστάω κ εκεί συνδρομές από το 2007} κ μου είπαν ότι παρόλο που θα έχω ένσημα ΙΚΑ δεν μπορώ να ασφαλιστώ γιατί είμαι εγγεγραμμένος στο ΤΕΒΕ, πήγα λοιπόν στο τεβε κ μου είπαν ότι εάν δεν εξοφλήσω το χρέος δεν μπορούν να μου δώσουν χαρτί να ασφαλιστώ σε κανένα ταμείο. Τους παρακάλεσα κ τους εξήγησα ότι αδυνατώ οικονομικά κ ότι έχω ανάγκη από ασφάλεια λόγο υγείας κ εγώ κ τα παιδία μου, μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εκτός εάν εξοφλήσω πρώτα. Όσο αφορά τον Δήμο δεν έχω πάει, γιατί από την στιγμή που η πρόνοια μου είπε ότι δεν δικαιούμαι εξυπακούεται ότι κ ο Δήμος το ίδιο θα πει. Πέρα τον όλων παραπάνω όμως δεν μπορώ να παραλείψω να πω ότι μια ΓΙΑΤΡΟΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ πήρε το ρίσκο κ την ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου κ έκανε κ εξακολουθεί κ κάνει όλα τα εμβόλια αλλά κ ότι χρειάζεται από άποψη υγείας στα παιδία μου μακάρι να μπορούσα να την ευχαριστήσω δημόσιος αλλά φοβάται ότι εάν το μάθει κάποιος κακόβουλος ίσως την <<καρφώσει>> κ βρει άσχημο μπελά. Έστω κ από εδώ την ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρά πολύ.
14-10-2009, 20:33 #20
οδησσεα..ξεχνα το ψυχικο νοσημα και βαλε πλωρη για τον βουλευτη του πασοκ της περιοχης σου , τον συνηγορο του πολιτη και κοντα σε αυτους και ο δημος σου πει τα ιδια
πηγαινε στην ιστοσελιδα του πασοκ και στειλε προσωπικο μειλ στον ΓΑΠ !
14-10-2009, 20:37 #21
αν ουτε ο ΓΑΠ δεν σου λυσει το προβλημα η τελευταια λυση ειναι αρχισε να βαρας οποιον σου λεει οχι στην ιατροφαρμακευτικη σου περιθαλψη , γιατι στην φυλακη τουλαχιστον θα εχεις δωρεαν φαρμακα ,τροφη , φαγητο και γιατρο!
δεν υπερβαλω καθολου!
Πιστευω παντως οτι δεν θα χρειαστει να πας τοσο μακρυα γιατι υπαρχει και η λυση να πας ειτε στην Αλβανια ειτε στην τουρκια που ισως αν τους πεις ολα αυτα θα σου δωσουν τουλαχιστον τα φαρμακα δωρεαν ...
14-10-2009, 20:42 #22
Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω αλλά δεν έχω γρήγορο internet κ συνεχώς με πετατεί έξω κ μετά κάνει 1 ώρα να ξανά συνδεθώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον κ την ανταπόκριση που δείχνεται, έστω εδώ βρίσκω αυτό που δεν βρήκα ίσως πουθενά έξω, ειλικρινά κ ανθρώπινο ενδιαφέρων. Να σας πω ότι δεν ελπίζω σε κάτι καλύτερο πλέων , έχω σκεφτεί πολλές φορές να βάλω τέλος σε όλα αλλά πάντα κάτι με κρατάει πίσω. Κ εδώ που έγραψα εχτές δεν έγραψα με την ελπίδα να τα διαβάσουν κάποιοι κ να με λυπηθούν, έγραψα περισσότερο μπας κ νιώσω κάπως καλύτερα .
14-10-2009, 20:55 #23
αν βαλεις τελος δικαιωνεις αυτους που παιζουν σημερα με την υγεια σου οδησσεα ....
αντλησε δυναμη απο την θεληση σου να μην νικησει η αμαρτια και να χαθει το δικιο....
14-10-2009, 22:04 #24
Τι λέει στον άνθρωπο;
14-10-2009, 22:50 #25
Πάνο θα σου πω ότι έχω στείλει i-mail σε αρκετούς φορείς κ συλλόγους κ δεν ήθελα κάτι άλλο επαναλαμβάνω, από το να έχω το δικαίωμα έστω για περίθαλψη. Δεν τους ζήτησα ούτε τα χρέη να μου διαγράψουν ούτε τίποτα να μου χαρίσουν, ζήτησα μια ευκαιρία να γίνω εάν γινόταν κ κατά όσο γινόταν ξανά μάχιμος για την ζωή. Ξέρεις τι απαντήσεις έλαβα??? 0000000000.Δεν είμαι υπερβολικός ούτε έχω λόγο να κατηγορήσω κανεναν. Κ να σου πω του στραβού το δίκιο δεν έχουν καμία υποχρέωση να ασχοληθούν με τον κάθε τελευταίο πολίτη του κράτους. Εγώ φταίω για τα χάλια μου εγώ θα τα πληρώσω.
14-10-2009, 22:57 #26
Δεν ελπίζω σε τίποτα πέρα από το να μου πάρει ο Θεός την πνοή κ να μπορώ να κοιμάμαι γαλήνια. Έστω να κοιμηθώ επιτέλους με γαληνή.
14-10-2009, 23:17 #27
Originally posted by Empneustns
Originally posted by πανος12345
αν βαλεις τελος δικαιωνεις αυτους που παιζουν σημερα με την υγεια σου οδησσεα ....
αντλησε δυναμη απο την θεληση σου να μην νικησει η αμαρτια και να χαθει το δικιο....
14-10-2009, 23:42 #28
Originally posted by odyseas
Originally posted by πανος12345
Θα προτεινα να χαλαρωσουμε λιγο με τις οδηγιες αφενός,
και τους χαρακτηρισμους αφετερου, μιας και βρισκομαστε σε μια ατελιωτη περιοδο εντασεων.
Εσυ αγαπητε Empneustns,
τοσο πολυ χαρηκες που πεταξες την μπαρουφα σου (ομοια με του φιλου πανου που κατηγορεις) που οσμιστηκες τι πεταξες,
και ετρεξες να την σβησεις?
Δεν περιμενα οτι υπαρχει δυνατοτητα το μυαλο να ειναι πιο γρηγορο απο το χερι αλλα ποσο ακομα θα συμβαλετε στο να δημιουργείτε προβληματα?
14-10-2009, 23:49 #29
δεν ειδα σωστα την απαντηση του και το διορθωσα κρινο.συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις στο φορουμ,ολοι σε λατρευουμε ...
14-10-2009, 23:52 #30
δεν ειδα σωστα την απαντηση του και το διορθωσα κρινο.συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις στο φορουμ,ολοι σε λατρευουμε ...
Εκτος απο ευθυνοφοβος λες και μπουρδες....
δεν διορθωσες, το σωστο ειναι εσβησες τα οσα κατηγορεις πιο πανω.
Δεν ξερω ποσο μπορει να λατρευουν οι κακομοιρηδες.....
Εφαρμογές
29-06-2025, 19:43 in Σχέσεις και Επικοινωνία