ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    odusea αν και σε διαβαζω απο την αρχη δεν ξερω τι να σου πω..κουραγιο μονο και καλη δυναμη.θα ρθουν καλυτερες μερες,περνας μια δυσκολη φαση.δεν γινεται να εγκαταλειψεις,εχεις και παιδακια!!εδω ειναι φορουμ υποστηριξης,σιγουρα δεν θα λυθουν τα προβληματα σου ομως θα σε βοηθησει να δεις αλλιως τα πραγματα.τουλαχιστον σε εμενα ετσι λειτουργησε..
    καλοβραδυ!

Member
    Originally posted by giota
    Εχετε να προτείνετε κάτι στον άνθρωπο;σύλλογος γιοκ;Οδυσσέα αν κρίνω και απο το νικ εισαι απο Ιόνιο.Πάλεψέ το και στον δήμο και στην εκκλησία και με δικούς σου ανθρώπους να έλθεις σε επαφή και να μην χάνεσαι απο το φόρουμ.Θα ακούσεις πολλά μην δίνεις σημασία κράτα όσα κρίνεις ότι σε βοηθούν.Οτι υπάρχει αμπελοφιλοσοφία είναι γεγονός ο εμπνευστής δεν εχει άδικο.Κρινο ψέμα είναι;ας τα αφήσουμε αυτά να δουμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν φόρουμ καιρός να κάνουμε πράξη όσα λέγαμε
    Γιώτα καλημέρα κ σε εσένα κ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν είμαι από νησί του Ιόνιου αλλά από την Κρήτη. Όπως έχω γράψει όμως έχω κτυπήσει αρκετές πόρτες κ από όλους πήρα την ίδια απάντηση. Δεν ελπίζω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω. Το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι να μην υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος που να έρθει στην θέση σου. Το λέω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου αυτό.

Member
    Originally posted by melene
    odusea αν και σε διαβαζω απο την αρχη δεν ξερω τι να σου πω..κουραγιο μονο και καλη δυναμη.θα ρθουν καλυτερες μερες,περνας μια δυσκολη φαση.δεν γινεται να εγκαταλειψεις,εχεις και παιδακια!!εδω ειναι φορουμ υποστηριξης,σιγουρα δεν θα λυθουν τα προβληματα σου ομως θα σε βοηθησει να δεις αλλιως τα πραγματα.τουλαχιστον σε εμενα ετσι λειτουργησε..
    καλοβραδυ!
    Σε ευχαριστώ Melene. Αλλά καμία φορά το ρέμα του ποταμίου είναι τόσο έντονο κ δυνατό που όσο κ εάν παλέψεις όσο κ εάν αντισταθείς σε παρασύρει κ τότε η απογοήτευση είναι διπλή κ η κούραση το ίδιο κ κάπου εκεί βλέπεις ότι έρχεται η στιγμή να τα παρατήσεις κ να προετοιμαστείς για τα χειρότερα των χειρότερων.

Senior Member
    Οδυσσέα μην τρελλαθούμε.Το θέμα είναι να μπορέσουμε σαν φόρουμ να βοηθήσουμε.Εχω ρωτήσει πόσες φορές για τον σύλλογο αλλά δεν πήρα απάντηση.

Senior Member
    πόσο χρόνων είσαι;

Banned
    Originally posted by odyseas

Κρίνο καλημέρα κ σε ευχαριστώ. Επαγγελματικά στην κατάσταση που είμαι αυτή τη χρονική περίοδο δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Την περισσότεροι μέρα είμαι ξαπλωμένος όχι γιατί είμαι τεμπέλης αλλά γιατί το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται.

φυσικα και δεν εισαι τεμπελης.
    Ομως ρωταω να δουμε ποιοι ακριβως ειναι οι ποροι σου και τα αντικειμενικα σου εξοδα.

Πονάω σε 3-4 σημεία συνεχώς, έχω παρατεταμένους πονοκέφαλους κ το χειρότερο είναι ότι μέρες τις οποίες είμαι λίγο καλύτερα μόλις ασχοληθώ με εργασία που έχει κ σωματική άσκηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα νιώθω 100 χρόνων δεν μπορώ να πάρω τα ποδιά μου κ συνήθως δεν έχω μετά καν συγκροτημένοι σκέψη. Νιώθω ερείπιο εντελώς.

θα ελεγες οτι με πνευματικου τυπου εργασια,
    θα μπορουσες να τα φερεις βολτα και θα ανταποκρινοσουν σχετικα ανετα οπως καθε μεσος ορος ανθρωπου?

[/quote]

Senior Member
    Οδυσσέα αυτά είναι συμπτώματα κατάθλιψης τα οποία έχουμε περάσει όσοι υποφέρουμε απο αυτή.Χρειάζεσαι φαρμακευτική αγωγή να ανέβουν τα επίπεδα σερετονίνης που δημιουργούν αυτά τα συμπτώματα.Δεν υπάρχει συγγενής μα κανείς για να πάρεις μια άμμεση βοήθεια;

Originally posted by odyseas
    Πάνο θα σου πω ότι έχω στείλει i-mail σε αρκετούς φορείς κ συλλόγους κ δεν ήθελα κάτι άλλο επαναλαμβάνω, από το να έχω το δικαίωμα έστω για περίθαλψη. Δεν τους ζήτησα ούτε τα χρέη να μου διαγράψουν ούτε τίποτα να μου χαρίσουν, ζήτησα μια ευκαιρία να γίνω εάν γινόταν κ κατά όσο γινόταν ξανά μάχιμος για την ζωή. Ξέρεις τι απαντήσεις έλαβα??? 0000000000.Δεν είμαι υπερβολικός ούτε έχω λόγο να κατηγορήσω κανεναν. Κ να σου πω του στραβού το δίκιο δεν έχουν καμία υποχρέωση να ασχοληθούν με τον κάθε τελευταίο πολίτη του κράτους. Εγώ φταίω για τα χάλια μου εγώ θα τα πληρώσω.
    διαφωνω στο τελευταιο ριζικα Οδησσεα ! και ο τελευταιος πολιτης μιας Χωρας πρεπει να νοιωθει την Πολιτεια αρωγο στον πονο και στην αναγκη του

Senior Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by Empneustns
    καταλαβα λαθος το μηνυμα του πανο,καταλαβα πως συμβουλευε να αυτοκτονησει για αυτο και αντεδρασα ετσι.αυτος ηταν και ο λογος που εσβησα το μηνυμα μου.γιατι θεωρησα πως οποιοδηποτε θα ελεγε κατι τετοιο ειναι λαθος.κρινο βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου.οδυσσεα συγνωμη αν σου χαλασα θεμα αθελα μου

Καλα κανεις και δεν ασχολεισαι μαζι μου.
    Εκεινο που δεν κατανοω,
    ειναι αφου δεν σου αρεσει το φορουμ, οπως δηλωσες,
    γιατι γραφεις? γιατι καταπιεζεσαι? γιατι αισθανεσαι σωτηρας ολων και στο τελος πνιγεσαι μονος σου?
    θεωρησες... θεωρησες... θεωρησες....
    οπως και οι αλλοι που εκαναν την πλακιτσα τους....
    νομιζαν.... νομιζαν... νομιζαν....

Αν μη τι αλλο δεν μαζευεστε πλεον και δεν περναε
    ι εβδομαδα χωρις να γραψετε ιστορια....
    βρε κρινο,σταματα την κρεβατομουρμουρα....ουτε γκομενιτσα να σουν..

Banned

χεχεχε.....
    ενω εσυ.... αλλου εισαι λαλιστατος ετσι?
    πονηρουλη..... ποσα ξερεις - ποσα ξερεις.....

ΥΓ..... βρε εσυ, καλο παιδι και αγαθο, φρεσκαρε λιγο την μνημη της φιλεναδας σου.... ελα δεν ειναι δυσκολο, μπροστα ησουν....

:P:P:P:P

Originally posted by krino

χεχεχε.....
    ενω εσυ.... αλλου εισαι λαλιστατος ετσι?
    πονηρουλη..... ποσα ξερεις - ποσα ξερεις.....

ΥΓ..... βρε εσυ, καλο παιδι και αγαθο, φρεσκαρε λιγο την μνημη της φιλεναδας σου.... ελα δεν ειναι δυσκολο, μπροστα ησουν....

:P:P:P:P
    Και δω τον πόνο σου λες?

Banned
    συμπαρισταμε στο προβλημα μνημης του φιλου σου.....

Senior Member
    ρε κρινο,τι να φρεσκαρω,αφου ολοι το ξερουμε τι εισαι,και μας το αποδυκνειες καθε φορα.παντως χαιρομαι που επιτελους ταιριαξες πνευματικα με ενα ατομο,με τον πανο.με εντυπωσιασες πραγματικα

Senior Member
    αστον βρε θεοφανια,θα ειρωνευτει λιγο ακομα,τα συνηθισμενα που κανει,θα κλαφτει και μετα θα ξαναρχισει να λεει πως το παρατραβηξε και να σωσουμε το φορουμ οπως εχει κανει σε αλλο θρεντ.και παλι απο την αρχη μετα.ο γνωστος ΣΤΑΘΕΡΟΣ κρινο...

αστον βρε θεοφανια,θα ειρωνευτει λιγο ακομα,τα συνηθισμενα που κανει,θα κλαφτει και μετα θα ξαναρχισει να λεει πως το παρατραβηξε και να σωσουμε το φορουμ οπως εχει κανει σε αλλο θρεντ.και παλι απο την αρχη μετα.ο γνωστος ΣΤΑΘΕΡΟΣ κρινο...
    Μόνο που πια έχει γίνει τόσο προβλέψιμος που καταντά κουραστικό....

Με παρηγορεί μόνο πως το μεγαλύτερο ποσοστό του φόρουμ τον έχει καταλάβει και έχει αρχίσει το φτύσιμο....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast