ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Senior Member
    για αυτο μιλαει με τον πανο

Senior Member
    συγνωμη βρε παιδια αλλα με τον Οδυσσεα τι γινεται?

Originally posted by panamar
    συγνωμη βρε παιδια αλλα με τον Οδυσσεα τι γινεται?
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕς ΦΙΛΕΝΑΔΑ!
    ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ....
    ΝΑΞΕΡΕς ΠΟΣΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

Member
    Καλησπέρα παιδία συγνώμη αλλά δεν είχα τη δύναμη να μπω νωρίτερα. Εγώ μια από τα ίδια κ ίσως χειρότερα.

Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by odyseas

Κρίνο καλημέρα κ σε ευχαριστώ. Επαγγελματικά στην κατάσταση που είμαι αυτή τη χρονική περίοδο δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Την περισσότεροι μέρα είμαι ξαπλωμένος όχι γιατί είμαι τεμπέλης αλλά γιατί το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται.

φυσικα και δεν εισαι τεμπελης.
    Ομως ρωταω να δουμε ποιοι ακριβως ειναι οι ποροι σου και τα αντικειμενικα σου εξοδα.

Πονάω σε 3-4 σημεία συνεχώς, έχω παρατεταμένους πονοκέφαλους κ το χειρότερο είναι ότι μέρες τις οποίες είμαι λίγο καλύτερα μόλις ασχοληθώ με εργασία που έχει κ σωματική άσκηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα νιώθω 100 χρόνων δεν μπορώ να πάρω τα ποδιά μου κ συνήθως δεν έχω μετά καν συγκροτημένοι σκέψη. Νιώθω ερείπιο εντελώς.

θα ελεγες οτι με πνευματικου τυπου εργασια,
    θα μπορουσες να τα φερεις βολτα και θα ανταποκρινοσουν σχετικα ανετα οπως καθε μεσος ορος ανθρωπου?

[/quote]Καλησπέρα κρίνο. Τα έσοδα μου αντικειμενικά αυτή την στιγμή είναι μηδέν. Όσο αφορά την πνευματική εργασία όπως λες πιστεύω ότι εκεί θα μπορούσα ίσως να ανταποκριθώ καλύτερα. Κάποτε είχα σπουδάσει αλλά δεν το ακολούθησα ποτέ γιατί δεν είχα το <<μέσον>> να με διορίσουν κάπου. Μετά καταπιάστηκα με την ασφάλεια τον ιδιωτικών χώρων κ έτσι βρέθηκα κ στην SHELL έχω μια προϋπηρεσία σε αυτόν τον τομέα πάνω από 12 χρόνια με μια πορεία πολύ επιτυχημένη σε όλους τους τομής της (πρόβλεψη- μελέτη, εφαρμογή, κ διοίκηση προσωπικού). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω εδώ δουλεία σε κάτι αντίστοιχο, ούτε καν σαν χαμηλό βαθμό στέλεχος (δουλεία γραφείου).

Member
    Originally posted by giota
    πόσο χρόνων είσαι;
    Καλησπέρα Γιώτα, είμαι 32 χρόνων.

Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by odyseas
    Πάνο θα σου πω ότι έχω στείλει i-mail σε αρκετούς φορείς κ συλλόγους κ δεν ήθελα κάτι άλλο επαναλαμβάνω, από το να έχω το δικαίωμα έστω για περίθαλψη. Δεν τους ζήτησα ούτε τα χρέη να μου διαγράψουν ούτε τίποτα να μου χαρίσουν, ζήτησα μια ευκαιρία να γίνω εάν γινόταν κ κατά όσο γινόταν ξανά μάχιμος για την ζωή. Ξέρεις τι απαντήσεις έλαβα??? 0000000000.Δεν είμαι υπερβολικός ούτε έχω λόγο να κατηγορήσω κανεναν. Κ να σου πω του στραβού το δίκιο δεν έχουν καμία υποχρέωση να ασχοληθούν με τον κάθε τελευταίο πολίτη του κράτους. Εγώ φταίω για τα χάλια μου εγώ θα τα πληρώσω.
    διαφωνω στο τελευταιο ριζικα Οδησσεα ! και ο τελευταιος πολιτης μιας Χωρας πρεπει να νοιωθει την Πολιτεια αρωγο στον πονο και στην αναγκη του
    καλησπέρα Πάνο, μακάρι να ήταν έτσι αλλά δυστυχώς δεν ζούμε στην Σουηδία αλλά στην Ελλάδα!! Όσοι από εσάς ζείτε στην Αθηνά θα ξέρετε πόσοι άστεγοι κοιμούνται κάθε βράδυ στα πεζοδρομία, εκεί που είναι η πολιτεία???? ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Θα ασχοληθεί λοιπόν με εμένα??

Banned
    Originally posted by odyseasΚαλησπέρα κρίνο. Τα έσοδα μου αντικειμενικά αυτή την στιγμή είναι μηδέν. Όσο αφορά την πνευματική εργασία όπως λες πιστεύω ότι εκεί θα μπορούσα ίσως να ανταποκριθώ καλύτερα. Κάποτε είχα σπουδάσει αλλά δεν το ακολούθησα ποτέ γιατί δεν είχα το <<μέσον>> να με διορίσουν κάπου. Μετά καταπιάστηκα με την ασφάλεια τον ιδιωτικών χώρων κ έτσι βρέθηκα κ στην SHELL έχω μια προϋπηρεσία σε αυτόν τον τομέα πάνω από 12 χρόνια με μια πορεία πολύ επιτυχημένη σε όλους τους τομής της (πρόβλεψη- μελέτη, εφαρμογή, κ διοίκηση προσωπικού). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω εδώ δουλεία σε κάτι αντίστοιχο, ούτε καν σαν χαμηλό βαθμό στέλεχος (δουλεία γραφείου).
    καλησπερα οδυσσεα,

καταλαβαινω αυτα που λες.
    Ομως ειναι αρκετα κρισιμο να εχεις μια βασικη (εστω και ελαχιστη) πηγη εσοδων.
    Οποτε υπαρχουν δυο κινησεις,
    ειτε να δεις αν μπορεις να βρεις μια πνευματικη δουλεια κοντα στο αντικειμενο σου ειτε να σε βοηθησει καποιος φορεας.

Ας παμε πιο πισω ομως......
    εισαι σε θεση να εργαστεις αν βρεις κατι, η νομιζεις οτι θα δυσκολευτεις λογω των δυσκολιων της περιοδου που ζεις?

Member
    Originally posted by krino
    Originally posted by odyseasΚαλησπέρα κρίνο. Τα έσοδα μου αντικειμενικά αυτή την στιγμή είναι μηδέν. Όσο αφορά την πνευματική εργασία όπως λες πιστεύω ότι εκεί θα μπορούσα ίσως να ανταποκριθώ καλύτερα. Κάποτε είχα σπουδάσει αλλά δεν το ακολούθησα ποτέ γιατί δεν είχα το <<μέσον>> να με διορίσουν κάπου. Μετά καταπιάστηκα με την ασφάλεια τον ιδιωτικών χώρων κ έτσι βρέθηκα κ στην SHELL έχω μια προϋπηρεσία σε αυτόν τον τομέα πάνω από 12 χρόνια με μια πορεία πολύ επιτυχημένη σε όλους τους τομής της (πρόβλεψη- μελέτη, εφαρμογή, κ διοίκηση προσωπικού). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω εδώ δουλεία σε κάτι αντίστοιχο, ούτε καν σαν χαμηλό βαθμό στέλεχος (δουλεία γραφείου).
    καλησπερα οδυσσεα,

καταλαβαινω αυτα που λες.
    Ομως ειναι αρκετα κρισιμο να εχεις μια βασικη (εστω και ελαχιστη) πηγη εσοδων.
    Οποτε υπαρχουν δυο κινησεις,
    ειτε να δεις αν μπορεις να βρεις μια πνευματικη δουλεια κοντα στο αντικειμενο σου ειτε να σε βοηθησει καποιος φορεας.

Ας παμε πιο πισω ομως......
    εισαι σε θεση να εργαστεις αν βρεις κατι, η νομιζεις οτι θα δυσκολευτεις λογω των δυσκολιων της περιοδου που ζεις?
    Θα ήθελα όσο τίποτα άλλο στο κόσμο να τα καταφέρω πάλι, να μπορώ να εργαστώ όπως παλιά να αντεπεξέλθω έστω σε ένα μικρό κομμάτι των υποχρεώσεων μου. Προσπαθώ σε αυτό, αλλά μπορεί να ακουστεί οξύμωρο αυτό, αλλά πολλές φορές λέω ότι αύριο θα πάω να ψάξω να τρέχω να βρω έστω κάτι μικρό κ μέσα σε μερικές στιγμές η’την επόμενη που έχω πει ότι θα το κάνω με έχει πάρει πάλι από κάτω είμαι κομμάτια ψυχολογικά κ σωματικά. Ζω μέσα σε ένα φαύλο κύκλο κ δεν ξέρω πώς να βγω έστω για μερικές στιγμές.

Banned
    η αναβλητικοτητα ειναι νορμαλ που υπαρχει.
    Αλλωστε οι δυσκολιες ειναι αρκετες και σημαντικες.
    Θα προτεινα να μπεις σε μια κατασταση ηρεμιας, πχ το ΣΚ,
    να μην σκεφτεσαι οτιδηποτε αρνητικο με δεδομενο οτι συντομα ολα θα πανε καλα.

Σαφως και εχεις προβληματα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν μπορεις να τα λυσεις.
    Ας μεινουμε αυτο το τριημερο με θετικο πνευμα και ξαναγυρναμε απο δευτερα
    στο θεμα απο αλλη σκοπια πλεον.

Συμφωνεις?

Senior Member
    Οδυσσέα,καλησπέρα!Τα παιδιά μένουν με τη μητέρα στο νησί και αυτά;Μπορείς να τα βλέπεις φαντάζομαι.
    Θα σε ξεκούραζε λίγο ψυχικά να κάνετε κάτι απλό μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο;Έτσι θα μπορέσει λίγο το μυαλό σου να στραφεί σε κάτι πιο όμορφο και αισιόδοξο,να βρεις μία ωρίτσα να ξεφύγεις κι εσύ;Μήπως να κάνατε κάτι μαζί που να μην απαιτεί έξοδα,αλλά απλά τη συμμετοχή τους;
    Μη στεναχωριέσαι,κάτι θα βρεθεί,κι εδώ μέσα θα βρεις ψυχική υποστήριξη,κι έξω σιγά σιγά.Όταν είμαστε τόσο αγχωμένοι,κάποιες φορές το μυαλό μας κολλάει,δεν έχει τόπο να σκεφτεί κάποιες λύσεις,το έχουμε οι περισσότεροι βιώσει.Σε σκεφτόμαστε κι από δω,κράτα γερά!!!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    odysea geia soy.
    Dibasa tuxaia thn istoria sou .euxomai na eisai kalutera kai an sou einai eukolo grapse mas kapoia nea sou.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345