κατάθλιψη;;;; ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 125
    Senior Member
    Originally posted by giota
    Πάνο αν παρατηρήσεις έχεις τραβήξει γραμμή στους περισσότερους εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν υπάρχει πείπτωση να σου φέω την θέση αλλά εαν ήσουν εσύ πρώτος θα έπρεπε να λες αυτά που λέμε όλοι εμείς.Μπορεί να ήταν το απωθημένο σου να γίνεις ψυχολόγος αλλά μόνο ειδικός δεν είσαι.αντίθετα΄μπορεί να είσαι και επικίνδυνος για μερικούς που ψάχνουν να πιαστούν απο μια λέξη.Υπάρχουν ψυχολόγοι που μπορούν να απαντήσουν και θα παρακαλέσω την Μαρίνα να μας πεί ως ειδικός την γνώμη της ως επαγγελματίας ψυχολόγος και όχι κομπογιανίτης

Ως προς το ύφος το ποστ αυτό όπως και πολλά άλλα δικά σου είναι προσβλητικό και επιθετικό.
    Δεν συνάδει με το σκεπτικό που έλεγα χτες
    ότι
    δεν κάνουμε στους άλλους αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν.

Ως προς την ουσία ο θυρεοειδής δεν είναι θέμα ψυχολόγου.

υπηρξα οχι μονο ψυχολογος, αλλα δημοσιος υπαλληλος με διορισμο υπουργου Δημοσιας Ταξης και αρμοδιοτητα την ψυχολογικη εξεταση εν ενεργεια αστυνομικων και χωροφυλακων σε μια εποχη που στην Ελλαδα δεν υπρχε ουτε μια εστω εδρα ψυχολογιας !
    Αυτα για την αποκατασταση της αληθειας στο φορουμ για το προφιλ Γιωτα και τον ρολο που παιζει εδω μεσα ...

Originally posted by nature
    Originally posted by giota
    Πάνο αν παρατηρήσεις έχεις τραβήξει γραμμή στους περισσότερους εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν υπάρχει πείπτωση να σου φέω την θέση αλλά εαν ήσουν εσύ πρώτος θα έπρεπε να λες αυτά που λέμε όλοι εμείς.Μπορεί να ήταν το απωθημένο σου να γίνεις ψυχολόγος αλλά μόνο ειδικός δεν είσαι.αντίθετα΄μπορεί να είσαι και επικίνδυνος για μερικούς που ψάχνουν να πιαστούν απο μια λέξη.Υπάρχουν ψυχολόγοι που μπορούν να απαντήσουν και θα παρακαλέσω την Μαρίνα να μας πεί ως ειδικός την γνώμη της ως επαγγελματίας ψυχολόγος και όχι κομπογιανίτης

Ως προς το ύφος το ποστ αυτό όπως και πολλά άλλα δικά σου είναι προσβλητικό και επιθετικό.
    Δεν συνάδει με το σκεπτικό που έλεγα χτες
    ότι
    δεν κάνουμε στους άλλους αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν.

Ως προς την ουσία ο θυρεοειδής δεν είναι θέμα ψυχολόγου.
    φυση
    οχι μονο ο θηροειδης δεν ειναι αρμοδιοτητα ψυχολογου ,
    αλλα το ατομο που ανοιξε το ποστ εχει δωσει τιτλο
    ιατρικο λαθος
    για το κενο διαχειρησης της δημοσιας υγειας στην Χωρα μας
    που φαινεται θελουν να διατηρησουν αυτοι που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους προσπαθωντας να αποδυναμωσουν τις υπηρεσιες αυτου εδω του εργαλειου διαδυκτιακης επικοινωνιας , για να το εχουν στα χερια τους με στοχο να προαγουν τα φακελακια ....

Originally posted by Sofia
    Πανο, νομιζω ο καθενας μας εχει λογο κ μπορει να μιλησει μονος του, να διαμαρτυρηθει μονος του, να ευχαριστησει μονος του κ.ο.κ. Αν θες λοιπον, εξεφραζε την δικη σου αποψη κ προσπαθησε να αποδεχτεις οτι μπορει να υπάρχουν κ διαφορετικες γνωμες απο τη δικη σου. Σ ευχαριστω για την καταννοηση
    αν ομως η λιτσα ακουσει εσας και αφησει στην μεση την θεραπεια του θειροειδη της ποιος θα αναλαβει την ευθυνη σοφια για την παραπλανηση της εδω μεσα ?
    η διαχειρηση εχει προ πολλου ξεκαθαρισει την θεση της οτι εδω δεν παρεχονται διαγνωσεις !
    εισαι σιγουρη οτι η εμπιστισυνη που ισως δειχνει η λιτσα σε μια πλειοψηφια \"ομοιοπαθων \" δεν θα την αποτρεψει απο το να υλοποιηση τις οδηγιες τους θεραποντα ιατρου της ?

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Πανο, νομιζω ο καθενας μας εχει λογο κ μπορει να μιλησει μονος του, να διαμαρτυρηθει μονος του, να ευχαριστησει μονος του κ.ο.κ. Αν θες λοιπον, εξεφραζε την δικη σου αποψη κ προσπαθησε να αποδεχτεις οτι μπορει να υπάρχουν κ διαφορετικες γνωμες απο τη δικη σου. Σ ευχαριστω για την καταννοηση
    αν ομως η λιτσα ακουσει εσας και αφησει στην μεση την θεραπεια του θειροειδη της ποιος θα αναλαβει την ευθυνη σοφια για την παραπλανηση της εδω μεσα ?
    η διαχειρηση εχει προ πολλου ξεκαθαρισει την θεση της οτι εδω δεν παρεχονται διαγνωσεις !
    εισαι σιγουρη οτι η εμπιστισυνη που ισως δειχνει η λιτσα σε μια πλειοψηφια \"ομοιοπαθων \" δεν θα την αποτρεψει απο το να υλοποιηση τις οδηγιες τους θεραποντα ιατρου της ?
    πανο
    ειδες κανεναν σε αυτο το θρεντ να λεει στην λιτσα ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΤΗΣ?

γιατι εγω δεν ειδα κανεναν.

οσο για τις διαγνωσεις,εχεις απολυτο δικιο, οτι και ειναι επικινδυνες και απαγορευονται εδω μεσα,γιαυτο καλα θα κανεις να προσεχεις και να μην παρασυρεσαι να βγαζεις διαγνωσεις γιατι εισαι αυτος που το κανει κατα συστημα εδω μεσα και καποιος μπορει να τις παρει στα σοβαρα...

Originally posted by Remedy
    πανο
    ειδες κανεναν σε αυτο το θρεντ να λεει στην λιτσα ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΤΗΣ?

οσο για τις διαγνωσεις,εχεις απολυτο δικιο, οτι και ειναι επικινδυνες και απαγορευονται εδω μεσα,γιαυτο καλα θα κανεις να προσεχεις και να μην παρασυρεσαι να βγαζεις διαγνωσεις γιατι εισαι αυτος που το κανει κατα συστημα εδω μεσα και καποιος μπορει να τις παρει στα σοβαρα...
    ρεμεντυ ,
    υπηρξαν παρεμβασεις που ξαναγυριζαν την λιτσα στην φαση που η ιδια , με επιστημονικο κριτηριο την ανακαλυψη [εστω μετα απο πολλα παρατραγουδα της παθησης της στον θειροειδη ]ενοιωσε οτι μπορουσε αμεσα και με ιατρικο τροπο να αποφυγει ,δηλαδη τα συνδρομα ψυχικης διαταραχης !
    Εγραψε οτι βρηκε μονη της οτο ο θειροειδεις μπορει να προκαλεσει ψυχικα συνπτωματα και οτι πιστευει πως η θεραπεια της θα την απομακρυνει οριστικα απο αυτα τα συμπτωματα αλλα καποιοι συνεχισαν να την γυριζουν πισω και να της ζητουν οπως η Γιωτα να συνεχισει να αμφιβαλει και εμμεσα να μην σταματησει την αναζητηση της !
    αυτο ειναι πολυ επικινδυνο για καποιον ο οποιος εχει συνδεθει συναισθηματικα με ανθρωπους οι οποιοι για διαφορετικη αιτιολογια παρουσιαζαν μεχρι προτινος κοινη συμπτωματολογια
    Τελος βαλε καλα στο κεφαλι σου οτι η διαγνωση ειναι ο προθαλαμος μιας θεραπειας και δεν χορηγειται ποτε σκετη ιδιως μεσω ιντερνετ !
    ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , Η ΛΙΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ \"ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΕΣ \"
    ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Originally posted by Remedy
    πανο

ρεμεντυ ,
    υπηρξαν παρεμβασεις που ξαναγυριζαν την λιτσα στην φαση που η ιδια , με επιστημονικο κριτηριο την ανακαλυψη [εστω μετα απο πολλα παρατραγουδα της παθησης της στον θειροειδη ]ενοιωσε οτι μπορουσε αμεσα και με ιατρικο τροπο να αποφυγει ,δηλαδη τα συνδρομα ψυχικης διαταραχης !
    Εγραψε οτι βρηκε μονη της οτο ο θειροειδεις μπορει να προκαλεσει ψυχικα συνπτωματα και οτι πιστευει πως η θεραπεια της θα την απομακρυνει οριστικα απο αυτα τα συμπτωματα αλλα καποιοι συνεχισαν να την γυριζουν πισω και να της ζητουν οπως η Γιωτα να συνεχισει να αμφιβαλει και εμμεσα να μην σταματησει την αναζητηση της !
    αυτο ειναι πολυ επικινδυνο για καποιον ο οποιος εχει συνδεθει συναισθηματικα με ανθρωπους οι οποιοι για διαφορετικη αιτιολογια παρουσιαζαν μεχρι προτινος κοινη συμπτωματολογια
    Τελος βαλε καλα στο κεφαλι σου οτι η διαγνωση ειναι ο προθαλαμος μιας θεραπειας και δεν χορηγειται ποτε σκετη ιδιως μεσω ιντερνετ !
    ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , Η ΛΙΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ \"ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΕΣ \"
    ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!
    Τελικά είσαι όντως επικίνδυνος!
    Τι πρέπει να πει η Γιώτα, ή η κάθε Γιώτα εδώ μέσα βρε τσαρλατάνε της κακιάς ώρας, εκτός πό το να πάει σε ένα καλό γιατρό και να δει αν όλα αυτά στέκουν και να μην σταματήσει τα φάρμακα της πριν πάρει ιατρική γνωμάτευση?
    Με το ίδιο σκεπτικό, θα λέμε εδώ μέσα σε ένα άτομο που πάσχει από διπολική πως του το προκάλεσε ο πονόδοντος, ή αν είναι οριακός πως έχει αρθριτικά!
    Ελπίζω κάποια στιγμή να επιληφθεί ο Νίκος και να γλιτώσουμε, και όχι εμείς που δεν σε παίρνουμε έτσι και αλλιώς σοβαρά, αλλά οι άνθρωποι που μπαίνουν για να νιώσουν μια υποστήριξη.
    Έλεος...

Senior Member
    Και πάλι θα παρακαλέσω τον Νίκο να μου στείλει τα πιεστικά μην που έστελνα σε μέλος επι μήνες χυδαολογώντας για τον Πάνο.Θα ήθελες πολύ να ασχολιόμουν μαζι σου τώρα θα πω ναι είσαι επικίνδυνος και ότι λέω το λέω δημοσίως,ψεύτη που με εμπλέκεις σε φανταστικές ιστορίες ντροπή σου για τα χρόνια σου.Πόσους μήνες είμαι στο φόρουμ;αν είχες έστω και μια μικρή σχέση με την ψυχολογία δεν θα είχες καταντήσει κατίνα.να δώ τι άλλο θα σκεφτείς για μένα προκειμένου να με διαβάλλεις

Senior Member
    Γιώτα, εσύ γιατί πιστεύεις ότι διαβάλλει ειδικά εσένα ο πάνος?
    Γιατί εγώ δεν έχω αυτό το παράπονο?
    Γιατί τόσοι άλλοι δεν έχουν αυτό το παράπονο?

Γύρνα μόνο εδώ, σ’ αυτό το θρεντ και δες ότι το 95% της συνδρομής σου προς τη Λίτσα είναι να προσβάλλεις και να ειρωνεύεσαι τον πάνο.
    Το θέμα σου δεν είναι η Λίτσα!!!!
    Είναι ο Πάνος.

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν αν έχεις θέμα με τον πάνο, όπως φαίνεται να ανοίξεις ένα ειδικό θρεντ και να μη χαλάς όλα τα θρεντ για να τη λες στον πάνο.
    Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι απόψεις του και τις ακούω τουλάχιστον με προβληματισμό. Αν δεν σε ενδιαφέρουν, μην τις διαβάζεις.

Πάνο αν θέλεις μην δώσεις συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη γιώτα εδώ.
    Είναι θέμα της Λίτσας.
    Ας αρκεστείς και εσύ στις απόψεις που παρέθεσες που σίγουρα κάποιους ενδιαφέρουν όπως άλλωστε και εμένα. Εχεις δείξει και στο παρελθόν πολλές φορές πως διαθέτεις την ικανότητα να προσπερνάς τις διάφορες προσβολές.

Ας προβληματιστούμε όλοι με αυτά που η Λίτσα είχε την ευγένεια να καταθέσει για να μας ενημερώσει.

Senior Member
    λοιπόν πήρα τις αιματολογικές μου εξετάσεις.....
    εκτός από τα συνηθισμένα χοληστερίνη και σάκχαρο που είναι στα ύψη μου βρήκαν και ανισοκυττάρωση....
    δεν μου είπαν τί είναι αυτό....
    θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει λίγο γιατί τα έχω χαμένα;;;;;

α!!! το απόγευμα πρώτα ο Θεός πηγαίνω ενδοκρινολόγο οπότε θα σας ενημερώσω εγκυρέστατα για τις εξελίξεις...

Originally posted by nature
    Γιώτα, εσύ γιατί πιστεύεις ότι διαβάλλει ειδικά εσένα ο πάνος?
    Γιατί εγώ δεν έχω αυτό το παράπονο?
    Γιατί τόσοι άλλοι δεν έχουν αυτό το παράπονο?

Γύρνα μόνο εδώ, σ’ αυτό το θρεντ και δες ότι το 95% της συνδρομής σου προς τη Λίτσα είναι να προσβάλλεις και να ειρωνεύεσαι τον πάνο.
    Το θέμα σου δεν είναι η Λίτσα!!!!
    Είναι ο Πάνος.

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν αν έχεις θέμα με τον πάνο, όπως φαίνεται να ανοίξεις ένα ειδικό θρεντ και να μη χαλάς όλα τα θρεντ για να τη λες στον πάνο.
    Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι απόψεις του και τις ακούω τουλάχιστον με προβληματισμό. Αν δεν σε ενδιαφέρουν, μην τις διαβάζεις.

Πάνο αν θέλεις μην δώσεις συνέχεια στην αντιπαράθεση με τη γιώτα εδώ.
    Είναι θέμα της Λίτσας.
    Ας αρκεστείς και εσύ στις απόψεις που παρέθεσες που σίγουρα κάποιους ενδιαφέρουν όπως άλλωστε και εμένα. Εχεις δείξει και στο παρελθόν πολλές φορές πως διαθέτεις την ικανότητα να προσπερνάς τις διάφορες προσβολές.

Ας προβληματιστούμε όλοι με αυτά που η Λίτσα είχε την ευγένεια να καταθέσει για να μας ενημερώσει.
    ναι ομως φυση μου αλλα και η λιτσα πρωτη -πρωτη θα επρεπε να προστατευεται στο θεμα της απο την διαχειρηση καθαρα για λογους της υγειας της !
    Αν καποιοι οπως πια χωρις καμμια απολυτως αμφιβολια ερχονται εδω και σε αλλα ποστ μονο με τον στοχο να βρυζουν εμενα εσενα η τον οποιονδηποτε καποτε θα πρεπει να αποδειξει και ο Νικος τι ακριβως πιστευει ο ιδιος οτι ειναι ψυχολογικη υποστηριξη!
    Δεν ειμαι ουτε απο σιδερο ουτε απο σιλικονη φτιαγμενος ουτε εγω ουτε εσυ ουτε κανενας εδω νομιζω
    αν η Γιωτα η Θεοφανια και οποιος αλλος αποδεδειγμενα δεν μπορει να πετυει τον αυτοελεγχο καποτε θα πρεπει η διαχειρηση να τους αφαιρει τον λογογιαλιγα 24ωρα προκειμενου να διαφυλαχθει η ομαλη λειτουργια του φορουμ

Originally posted by λίτσα
    λοιπόν πήρα τις αιματολογικές μου εξετάσεις.....
    εκτός από τα συνηθισμένα χοληστερίνη και σάκχαρο που είναι στα ύψη μου βρήκαν και ανισοκυττάρωση....
    δεν μου είπαν τί είναι αυτό....
    θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει λίγο γιατί τα έχω χαμένα;;;;;

α!!! το απόγευμα πρώτα ο Θεός πηγαίνω ενδοκρινολόγο οπότε θα σας ενημερώσω εγκυρέστατα για τις εξελίξεις...
    λιτσα , δεν μπορω να σε βοηθησω για μικροβιολογικες εξετασεις ομως μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο που στις εδωσε ....
    εξαλλου το απογευμα που θα πας στον μικροβιολογο και θα παρεις φυσικα μαζι σου ολες τις αιματολογικες , θ σου εξηγησει ο ιδιος αν συνδεονται με τον θειροειδη η αν απαιτειται ξεχωριστη θεραπεια
    Αυτο που πρεπει να βαλεις καλα στο μυαλο σου λιτσα ειναι οτι προηγειται η σωματικη σου υγεια σε καθε περιπτωση !
    Ουτε καν να το σκεφτεσαι αν πρεπει να ρωτησεις καμμια δεκαρια ακομα εδω μεσα την γνωμη εχουν γιατι αυτο που σου γραφω, γιατι θα στο πει ο καθε ευσυνειδητος επαγγελματιας στην ψυχικη υγεια ....

Senior Member
    Καλησπέρα. Για άλλη μια φορά μέλη που θέλουμε απλά να παρακολουθήσουμε κάποιο θρεντ, ερχόμαστε αντιμέτωπα με διενέξεις που δε μας αφορούν μεν, αλλά μας αναγκάζουν να συμμετάσχουμε δε... τελικά θα αφήσετε τίποτα όρθιο, ειδικά εσείς που κόπτεσθε στο όνομα της επικοινωνίας και του όφελούς της;... πραγματικά, πρώτη φορά βλέπω \'επικοινωνία\' \'από μας για εμάς με πολύ αγάπη\' καθώς και... \'διαχείριση\' καταστάσεων με ύβρεις, διαγνώσεις, υπονοούμενα και ό,τι άλλο βάλει ο νους... να επισημάνω κι εγώ λοιπόν, ότι ο χρήστης για τον οποίο γίνεται λόγος - ξέχασα κιόλας ότι είμαι σε θρεντ του νικ \'λίτσα\' και φροντίσατε για αυτό - χρησιμοποιείται επίσης από μέλη για να \'την πουν\' σε άλλα μέλη. Και ρωτάω εγώ η αφελής. Μήπως να αναλάβετε την ευθύνη όλοι όσοι το προκαλείτε αυτό, μήπως να ζητήσετε συγγνώμη από τη θεματοθέτρια ή μήπως τελικά βολεύει να ζητήσω συγγνώμη εγώ ή κάθε άσχετος και ανυποψίαστος αναγνώστης, που ακόμη μπορεί και παρακολουθεί;... εκτός αν οφείλω συγγνώμη που απλά λέω τη γνώμη μου...

Senior Member
    λοιπόν από που να αρχίσω και που να τελειώσω.....
    χθες πήγα στην ενδοκρινολόγο με όλες τις εξετάσεις μου αιματολογικές σπινθιρογράφημα καρκινικές υπέρηχους θυρεοειδούς και άνω κάτω κοιλίας ακτινογραφίες και δεν θυμάμαι και εγώ η ίδια τί άλλο....
    εφόσον με εξέτασε για ακόμα μία φορά είδε και τις εξετάσεις....
    και αρχίζουμε...
    οι αιματολογικές χάλια....αν δεν προσέξω με το το σάκχαρο θα τρέχω και δεν θα φτάνω....
    οι υπέρηχοι χάλια.....υπάρχει και γυναικολογικό πρόβλημα σοβαρό......
    δόθα το Θεό οι καρκινικές βγήκαν αρνητικές και η ακτινογραφία καλή.....
    και φτάνουμε στο επίμαχο σημείο....
    πρόβλημα με τον θυρεοειδή....
    μου εξήγησε κάποια σημαντικά πράγματα και φτάνουμε στην ερώτηση κρίσεως....
    γιατρέ όλα αυτά τα συμπτώματα από την ατυχής εγκυμοσύνη και μετά οφείλονται στον θυρεοειδή;;;;
    απάντηση: 100%!!!!!!
    άρα άδικα παίρνω τα φάρμακα τόσα χρόνια;;;;
    ναι ,φυσικά ο θυρεοειδής επηρρεάζει και τον ψυχολογικό τομέα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό για να παίρνεις τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο δυνατά φάρμακα....
    και τί κάνω γιατρέ τώρα;;;
    θα πας σε έναν δικό μου νευρολόγο για να στα μειώσει σιγά σιγά.....θα πας στον κύριο τάδε....
    και τώρα η πλάκα η μεγάλη....
    μα γιατρέ αυτός με παρακολουθεί....
    αυτός;;;μα πώς είναι δυνατόν!!!! αυτός είναι πάρα πολύ καλός γιατρός....λοιπόν θα πας και θα του πεις πως η γιατρός μου είπε πως είναι οκ. και πρέπει να σταματήσεις τα φάρμακα.....
    εντάξει;;;;
    εντάξει....
    μου είπε πως την θεραπεία για τον θυρεοειδή θα την παίρνω εφ όρου ζωής και μου έδωσε και ένα χαπάκι για την καρδιά γιατί έχω ταχυπαλμία....
    φεύγω από εκεί και πηγαίνω καπάκι στον νευρολόγο μαζί με τον άντρα μου....
    και τώρα το θέατρο του παραλόγου.....
    γιατρέ νιώθω πολύ καλά δεν πήγα στην ψυχίατρο και δεν αύξησα τα φάρμακα....βρέθηκε θυρεοειδής και η τάδε είπε πως πρέπει να σταματήσω τα φάρμακα....
    ποιός είδε το θεριό και δεν το φοβήθηκε.....
    τί είναι αυτά που λες;;;;έχεις θυρεοειδή;;;και εγώ τί κάνω τόσα χρόνια;;;; έχω χάσει τόσο χρόνο μαζί σου....δώσε μου τις εξετάσεις σου να τις δω....
    δίνω τις εξετάσεις και μένει κάγκελο.....
    δεν είναι δυνατόν....θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ...θα πας στην ψυχίατρο που την είχα την κοπέλα μία ώρα στο τηλέφωνο και της εξηγούσα την περίπτωσή σου και εσύ θα με εκθέσεις;;;;
    μα γιατρέ η ενδοκρινολόγος μου είπε άλλα.....
    τώρα θα την πάρω τηλέφωνο γιατί είναι φίλη μου η κυρία τάδε....
    πηγαίνει μέσα στα ιδιαίτερα και την παίρνει τηλέφωνο...
    έρχεται πάλι και μου λέει...δεν κατάλαβες καλά άλλα σου είπε η γιατρός...εσύ θα κάνεις ότι σου λέω εγώ....
    εδώ παρεμβαίνει ο άντρας μου αλλά πριν προλάβει να τελειώσει την φράση του του λέει ο γιατρός...
    εσύ μην μιλάς εγώ την ξέρω τρία χρόνια την κοπέλα.....
    μείναμε παγοκολώνες.....
    δεν μας άφηνε να αρθρώσουμε λέξη....
    επέμενε στην άποψή του πως πρέπει να αυξήσω τα φάρμακα και πως πρέπει να πάω σε ψυχίατρο.....
    γυάλισε το μάτι του σας λέω....
    δεν παραδεχόταν τίποτα.....
    τέλος πάντων φύγαμε από εκεί με ένα κεφάλι κουδούνι....

και τώρα στο δια ταύτα....
    εγώ τί να πιστέψω;;;;;που στο τέλος θα με κάνουν να πιστεύω πως έχω πραγματικά ψυχολογικό πρόβλημα ενώ νιώθω πολύ καλά;;;;
    στην συγκεκριμένη ενδοκρινολόγο αποφάσισα να μην ξαναπάω γιατί πλέον ξέρω ποια θα είναι η στάση της απέναντί μου όσον αφορά στην ψυχοφαρμακευτική μου αγωγή.....
    θα πάω σε άλλη.....να δω και εκείνη τί θα μου πει....
    μέχρι τότε όμως εγώ να παίρνω το φάρμακο του θυρεοειδούς ή όχι;;;;;;
    όσο για τον νευρολόγο ούτε συζήτηση...και ούτε στην δική του ψυχίατρο θα πάω γιατί είναι μιλημένη από αυτόν...
    αποφάσισα να πάω σε άλλον νευρολόγο ή ψυχίατρο να του πάω όλες μου τις εξετάσεις και να του πω ακριβώς τα πράγματα για να δω τί θα μου πει και εκείνος....
    χώρια που έχω και τον γυναικολόγο που πρέπει να επισκεφτώ άμεσσα..να υπήρχε τρόπος και σήμερα ακόμα....
    οπότε ξεκινάμε πάλι από την αρχή......
    και εγώ μένω πίσω να επιβαρρύνω τον εαυτό μου με ένα σωρό φάρμακα....
    έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε όλους.....
    ο κάθε ένας λέει τα δικά του και εγώ νιώθω ένα πειραματόζωο στα χέρια τους που το κάνουν ότι θέλουν και δοκιμάζουν επάνω του τα φάρμακά τους....
    αυτά τα λίγα....

Λίτσα.....γιατί δεν πας σε κάποιον άλλο ψυχίατρο/νευρολόγο? Πάρε μαζί τις εξετάσεις σου, πες του τι φάρμακα παίρνεις και ζήταν τη βοηθεια του.
    Το μόνο που να μην κάνεις, είναι να κόψεις μόνη σου τα φάρμακα....

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast