Results 106 to 120 of 125
Thread: κατάθλιψη;;;; ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ
-
23-10-2009, 12:30 #106
Originally posted by λίτσα
λοιπόν από που να αρχίσω και που να τελειώσω.....
χθες πήγα στην ενδοκρινολόγο με όλες τις εξετάσεις μου αιματολογικές σπινθιρογράφημα καρκινικές υπέρηχους θυρεοειδούς και άνω κάτω κοιλίας ακτινογραφίες και δεν θυμάμαι και εγώ η ίδια τί άλλο....
εφόσον με εξέτασε για ακόμα μία φορά είδε και τις εξετάσεις....
και αρχίζουμε...
οι αιματολογικές χάλια....αν δεν προσέξω με το το σάκχαρο θα τρέχω και δεν θα φτάνω....
οι υπέρηχοι χάλια.....υπάρχει και γυναικολογικό πρόβλημα σοβαρό......
δόθα το Θεό οι καρκινικές βγήκαν αρνητικές και η ακτινογραφία καλή.....
και φτάνουμε στο επίμαχο σημείο....
πρόβλημα με τον θυρεοειδή....
μου εξήγησε κάποια σημαντικά πράγματα και φτάνουμε στην ερώτηση κρίσεως....
γιατρέ όλα αυτά τα συμπτώματα από την ατυχής εγκυμοσύνη και μετά οφείλονται στον θυρεοειδή;;;;
απάντηση: 100%!!!!!!
άρα άδικα παίρνω τα φάρμακα τόσα χρόνια;;;;
ναι ,φυσικά ο θυρεοειδής επηρρεάζει και τον ψυχολογικό τομέα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό για να παίρνεις τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τόσο δυνατά φάρμακα....
και τί κάνω γιατρέ τώρα;;;
θα πας σε έναν δικό μου νευρολόγο για να στα μειώσει σιγά σιγά.....θα πας στον κύριο τάδε....
και τώρα η πλάκα η μεγάλη....
μα γιατρέ αυτός με παρακολουθεί....
αυτός;;;μα πώς είναι δυνατόν!!!! αυτός είναι πάρα πολύ καλός γιατρός....λοιπόν θα πας και θα του πεις πως η γιατρός μου είπε πως είναι οκ. και πρέπει να σταματήσεις τα φάρμακα.....
εντάξει;;;;
εντάξει....
μου είπε πως την θεραπεία για τον θυρεοειδή θα την παίρνω εφ όρου ζωής και μου έδωσε και ένα χαπάκι για την καρδιά γιατί έχω ταχυπαλμία....
φεύγω από εκεί και πηγαίνω καπάκι στον νευρολόγο μαζί με τον άντρα μου....
και τώρα το θέατρο του παραλόγου.....
γιατρέ νιώθω πολύ καλά δεν πήγα στην ψυχίατρο και δεν αύξησα τα φάρμακα....βρέθηκε θυρεοειδής και η τάδε είπε πως πρέπει να σταματήσω τα φάρμακα....
ποιός είδε το θεριό και δεν το φοβήθηκε.....
τί είναι αυτά που λες;;;;έχεις θυρεοειδή;;;και εγώ τί κάνω τόσα χρόνια;;;; έχω χάσει τόσο χρόνο μαζί σου....δώσε μου τις εξετάσεις σου να τις δω....
δίνω τις εξετάσεις και μένει κάγκελο.....
δεν είναι δυνατόν....θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ...θα πας στην ψυχίατρο που την είχα την κοπέλα μία ώρα στο τηλέφωνο και της εξηγούσα την περίπτωσή σου και εσύ θα με εκθέσεις;;;;
μα γιατρέ η ενδοκρινολόγος μου είπε άλλα.....
τώρα θα την πάρω τηλέφωνο γιατί είναι φίλη μου η κυρία τάδε....
πηγαίνει μέσα στα ιδιαίτερα και την παίρνει τηλέφωνο...
έρχεται πάλι και μου λέει...δεν κατάλαβες καλά άλλα σου είπε η γιατρός...εσύ θα κάνεις ότι σου λέω εγώ....
εδώ παρεμβαίνει ο άντρας μου αλλά πριν προλάβει να τελειώσει την φράση του του λέει ο γιατρός...
εσύ μην μιλάς εγώ την ξέρω τρία χρόνια την κοπέλα.....
μείναμε παγοκολώνες.....
δεν μας άφηνε να αρθρώσουμε λέξη....
επέμενε στην άποψή του πως πρέπει να αυξήσω τα φάρμακα και πως πρέπει να πάω σε ψυχίατρο.....
γυάλισε το μάτι του σας λέω....
δεν παραδεχόταν τίποτα.....
τέλος πάντων φύγαμε από εκεί με ένα κεφάλι κουδούνι....
και τώρα στο δια ταύτα....
εγώ τί να πιστέψω;;;;;που στο τέλος θα με κάνουν να πιστεύω πως έχω πραγματικά ψυχολογικό πρόβλημα ενώ νιώθω πολύ καλά;;;;
στην συγκεκριμένη ενδοκρινολόγο αποφάσισα να μην ξαναπάω γιατί πλέον ξέρω ποια θα είναι η στάση της απέναντί μου όσον αφορά στην ψυχοφαρμακευτική μου αγωγή.....
θα πάω σε άλλη.....να δω και εκείνη τί θα μου πει....
μέχρι τότε όμως εγώ να παίρνω το φάρμακο του θυρεοειδούς ή όχι;;;;;;
όσο για τον νευρολόγο ούτε συζήτηση...και ούτε στην δική του ψυχίατρο θα πάω γιατί είναι μιλημένη από αυτόν...
αποφάσισα να πάω σε άλλον νευρολόγο ή ψυχίατρο να του πάω όλες μου τις εξετάσεις και να του πω ακριβώς τα πράγματα για να δω τί θα μου πει και εκείνος....
χώρια που έχω και τον γυναικολόγο που πρέπει να επισκεφτώ άμεσσα..να υπήρχε τρόπος και σήμερα ακόμα....
οπότε ξεκινάμε πάλι από την αρχή......
και εγώ μένω πίσω να επιβαρρύνω τον εαυτό μου με ένα σωρό φάρμακα....
έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου σε όλους.....
ο κάθε ένας λέει τα δικά του και εγώ νιώθω ένα πειραματόζωο στα χέρια τους που το κάνουν ότι θέλουν και δοκιμάζουν επάνω του τα φάρμακά τους....
αυτά τα λίγα....
αρχιζει να μοιαζει με σεναριο επιστμονικης φαντασιας αυτο το ποστ!
εγω θα ελεγα να παρεις ολο αυτο το φακελο και να πας σε ενα πανεπιστημιακο σε καποιο νοσοκομειο !
εχεις παθολογικα προβληματα με το θηροειδη σου ειναι αναγκη να αρχισεις απο αυτα και την καρδια σου !
Στο νοσοκομειο , ολα αυτα θα γινουν με ταξη και υπευθυνοτητα ...
Διαλεξε ενα παθολογο καθηγητη πανεπιστημιου και θα δεις οτι θα σου πει ακριβως τα ιδια !
- 23-10-2009, 12:31 #107
Originally posted by Θεοφανία
Λίτσα...σίγουρα αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι και ότι καλύτερο.
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής: δεν έκανες εξετάσεις αίματος; Απο τα αποτελέσματα δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν έχεις θυρεοειδή ή όχι?
Οκ, το να κάνει κάποιος λάθος σε μια ψυχολογική πάθηση το καταλαβαίνω, αλλά ο θυρεοειδής φαίνεται ξεκάθαρα από ειδικές εξετάσεις αίματος.
αλλά με τις ίδιες εξετάσεις ο ένας λέει ναι και παίρνεις φάρμακο και ο άλλος λέει όχι και δεν παίρνεις φάρμακο....
στο τέλος θα πάρω φαρμάκι...χιχιχιχι.....
23-10-2009, 12:40 #108
Originally posted by λίτσα
Originally posted by Θεοφανία
Λίτσα...σίγουρα αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι και ότι καλύτερο.
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής: δεν έκανες εξετάσεις αίματος; Απο τα αποτελέσματα δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν έχεις θυρεοειδή ή όχι?
Οκ, το να κάνει κάποιος λάθος σε μια ψυχολογική πάθηση το καταλαβαίνω, αλλά ο θυρεοειδής φαίνεται ξεκάθαρα από ειδικές εξετάσεις αίματος.
αλλά με τις ίδιες εξετάσεις ο ένας λέει ναι και παίρνεις φάρμακο και ο άλλος λέει όχι και δεν παίρνεις φάρμακο....
στο τέλος θα πάρω φαρμάκι...χιχιχιχι.....
Λίτσα μου...δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό?
Θέλω να πω...όταν κάποιος έχει θυρεοειδή, ή έχει ή δεν έχει..
Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος...
Επειδή έχω δυο φίλες που υποφέρουν απ αυτή την ασθένεια και πρέπει να παίρνουν σε όλη τη ζωή τους φάρμακο κάθε μέρα, μου φαίνεται λίγο περίεργο.
Ο πυρηνικός που κολλάει?
Θα σου έλεγα να πας σε έναν εξειδικευμένο γιατρό και να δείξεις τις εξετάσεις σου μήπως και βρεις άκρη...
23-10-2009, 12:51 #109
Επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάζω το θέμα σου και μου δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά και επειδή το 95 που έπαθα αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα πήγα σε καθηγητή και με έστειλε στον άλλο κόσμο θέλεις να σου πω που θα πας να εξακριβώσεις τι συμβαίνει ακριβώς;το ξέρεις ότι οι τιμές μπορεί να είναι φυσιολογικές και να υπάρχει όζος; οπότε χρειάζεται θυροξίνη.Το θέμα της κατάθλιψης ξανακοίταξέ το μην γυρνάς απο γιατρό σε γιατρό καμμιά φορά ακούμε αυτό που θέλουμε και προσπερνάμε τα υπόλοιπα.Πήγαινε σε δυο σωστούς γιατρούς με τις εξετάσεις σου άρχισε με ενδοκρινολόγο σωστό και βάλε σε μια σειρα τα πράγματα.Νομίζω είναι απλά τα πράγματα.Μπορώ να σου συστήσω ενδοκρινολόγο που είμαι σίγουρη 100% ότι θα σου πεί τι θα κάνεις
23-10-2009, 13:15 #110
Originally posted by giota
το ξέρεις ότι οι τιμές μπορεί να είναι φυσιολογικές και να υπάρχει όζος;
Υπάρχει περίπτωση να μη φανεί απ\'τις εξετάσεις αίματος?γιατί τέτοιες έκανα κ μου είπαν πως δεν έχω(πριν χρόνια βέβαια,γύρω στα 5-6).
Απ\'την άλλη πριν 2 χρόνια χρειάστηκε να κάνω γενικές εξετάσεις για πιστοποιητικό υγείας κ η διευθύντρια του νοσοκομείου που με εξέτασε μου είπε ότι μάλλον έχω βρογχοκοίλη(να το κοιτάξω)ιδέα δεν έχω τι είναι αλλά απλά έχω έναν σαν όγκο στο λαιμό(κ δυσκολία) κατά την κατάποση αν κάνω πίσω το κεφάλι.
Εντομεταξύ ο θυροειδής στην οικογένειά μου είναι στα φόρτε του....επίσης έχω θεία με κακοήθεια στο θηροειδή όπου ο γιατρός της είπε ότι είναι σπάνιος κ ότι πρέπει όλοι οι συγγενείς πρώτου βαθμού να κάνουν ειδική εξέταση.
Δλδ γιώτα υπάρχει περίπτωση να έχω θυροειδή κ να μην είχαν φανεί στις εξετάσεις αίματος????
23-10-2009, 13:30 #111
Μπορεί οι τιμές να μην έχουν πειραχθεί αλλά να έχεις βρογχοκήλη αν θες να το επιβεβαιώσεις να σε στείλλω σε ενδοκρινολόγο που έχει γνώσεις και μεγάλη εμπειρία.Είναι τουλάχιστον αστεία αυτά να γίνονται σήμερα.Θα σου πω τι συνέβη με εμένα πριν 3 χρόνια.Μ\'επιασε η τσιγγουνιά μου και πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο να με δεί ενδικρινολόγος.Βρήκε μεγάλους όζους που έπρεπε να χειρουργηθώ.Εκανα σε διαγνωστικό κέντρο υπέρηχο ενα κέντρο προς αποφυγή γιατί κάνει πολλά λάθη γενικότερα.Εβγαλε παπάδες το υπέρηχο.Αναγκάστηκα να πάω στην δική μου ενδικρινολόγο η οποία μου πέταξε τον υπέρηχο γιατί δεν τον παραδεχόταν αφου δεν ψιλάφιζε τίποτε.Επανέλαβα σε άλλο κέντρο φυσικα πιο έγκυρο άλλον υπέρηχο και διαπίστωσα ότι ειχε δίκιο δεν έδειχνε τίποτε.Πρόσεχε που κάνεις τις εξετάσεις.Εγώ έχω κάνει απο το 95 έναν υπέρηχο ο δεύτερος λόγω της χαζής απόφασης να πάω σε άλλον γιατρό για να μην πληρ\'ωσω και είναι τόσα χρόνια σταθεροποιημένος χωρίς να αντιμετωπίζω πρόβλημα.
23-10-2009, 13:43 #112
εγώ θα συνιστούσα σε όλους και όλες ψυχραιμία.
με αφορμή το τοπικ που άνοιξε η λίτσα γίνεται κουβέντα-κινδυνολογία που δεν ξέρω αν καταλήγει κάπου.
όποιος είχε ή έχει αμφιβολίες περί της ισχύς ή όχι κάποιας διάγνωσης ας διερευνήσει την υπόθεσή του λεπτομερέστερα και σε κάποιον γιατρό που εμπιστεύεται είτε προσωπικά ή αντικειμενικά (π.χ πανεπιστημιακή κλινική) όπως προτάθηκε και λίγο παραπάνω...
όσον αφορά την κατάθλιψη της λίτσας (και χωρίς να γνωρίζω ιστορικό ή παλαια post ή να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου) μήπως σε έχει βάλει σε φάση συντήρησης (μακροχρόνια μειωμένη δόση) μετά από καταθλιπτικό επισόδιο όπως επιβάλλεται στις φάσεις αποθεραπείας στα επεισόδια κατάθλιψης? (και σου λέει ότι υποτροπίασες μόνο και μόνο γιατί σε βλέπει ότι θέλεις να κόψεις αυτή τη δόση συντήρησης και θέλει με κάποιο τρόπο να το αποφύγει?)
επίσης εχε κατά νου ότι η κατάλιψη έχει ΠΟΛΛΑ πρόσωπα! μπορεί κάποιος να δίνει την εντύπωση και να δείχνει εύθυμος και ευτυχισμένος αλλά να μην είναι και το σημαντικότερο να μην το γνωρίζει ούτε ο ίδιος. (όλα τα παραπάνω τα λέω για την περίπτωση διάγνωσης κατάθλιψης και όχι ιατρικού λάθους φυσικά...)
23-10-2009, 14:16 #113
Originally posted by agkat
εγώ θα συνιστούσα σε όλους και όλες ψυχραιμία.
με αφορμή το τοπικ που άνοιξε η λίτσα γίνεται κουβέντα-κινδυνολογία που δεν ξέρω αν καταλήγει κάπου.
όποιος είχε ή έχει αμφιβολίες περί της ισχύς ή όχι κάποιας διάγνωσης ας διερευνήσει την υπόθεσή του λεπτομερέστερα και σε κάποιον γιατρό που εμπιστεύεται είτε προσωπικά ή αντικειμενικά (π.χ πανεπιστημιακή κλινική) όπως προτάθηκε και λίγο παραπάνω...
όσον αφορά την κατάθλιψη της λίτσας (και χωρίς να γνωρίζω ιστορικό ή παλαια post ή να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου) μήπως σε έχει βάλει σε φάση συντήρησης (μακροχρόνια μειωμένη δόση) μετά από καταθλιπτικό επισόδιο όπως επιβάλλεται στις φάσεις αποθεραπείας στα επεισόδια κατάθλιψης? (και σου λέει ότι υποτροπίασες μόνο και μόνο γιατί σε βλέπει ότι θέλεις να κόψεις αυτή τη δόση συντήρησης και θέλει με κάποιο τρόπο να το αποφύγει?)
επίσης εχε κατά νου ότι η κατάλιψη έχει ΠΟΛΛΑ πρόσωπα! μπορεί κάποιος να δίνει την εντύπωση και να δείχνει εύθυμος και ευτυχισμένος αλλά να μην είναι και το σημαντικότερο να μην το γνωρίζει ούτε ο ίδιος. (όλα τα παραπάνω τα λέω για την περίπτωση διάγνωσης κατάθλιψης και όχι ιατρικού λάθους φυσικά...)
όσον αφορά στο θέμα της κατάθλιψης τώρα θα σου εξηγήσω κάποια πράγματα....πριν κάποιους μήνες ήμουν όπως ακριβώς είμαι και σήμερα δόξα το Θεό πολύ καλά....το συζήτησα με τον γιατρό μου και άρχισε σταδιακά να μου μειώνει τα φάρμακα...συγκεκριμένα τον είχα ρωτήσει αν υπάρχει περίπτωση υποτροπής και ήταν κάθετος πως ούτε μία στο εκατομμύριο....
τώρα μου τα γυρίζει και μου λέει πως δεν μπορεί να με παρακολουθήσει άλλο και με παραπέμπει αλλού γιατί υποτροπίασα λέει....και ταυτόχρονα μου αυξάνει και τα φάρμακα....
αυτό ήταν αρκετό για να υποψιαστώ μήπως συμβαίνει κάτι άλλο τελικά και είχα επαναπαυθεί άδικα....
και το συμπέρασμα της υποτροπής το έβγαλε μέσα σε 10 λεπτά ακριβώς...
δεν του ζήτησα εγώ να μου σταματήσει τα φάρμακα , αυτό έγινε εφόσον τέθηκαν και άλλα θέματα υγείας , μόνος του αποφάσιζε τί θα κάνω και τί όχι....
23-10-2009, 14:26 #114
Originally posted by giota
Επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάζω το θέμα σου και μου δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά και επειδή το 95 που έπαθα αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα πήγα σε καθηγητή και με έστειλε στον άλλο κόσμο θέλεις να σου πω που θα πας να εξακριβώσεις τι συμβαίνει ακριβώς;το ξέρεις ότι οι τιμές μπορεί να είναι φυσιολογικές και να υπάρχει όζος; οπότε χρειάζεται θυροξίνη.Το θέμα της κατάθλιψης ξανακοίταξέ το μην γυρνάς απο γιατρό σε γιατρό καμμιά φορά ακούμε αυτό που θέλουμε και προσπερνάμε τα υπόλοιπα.Πήγαινε σε δυο σωστούς γιατρούς με τις εξετάσεις σου άρχισε με ενδοκρινολόγο σωστό και βάλε σε μια σειρα τα πράγματα.Νομίζω είναι απλά τα πράγματα.Μπορώ να σου συστήσω ενδοκρινολόγο που είμαι σίγουρη 100% ότι θα σου πεί τι θα κάνεις
τώρα πώς γίνεται να της διαβάζουν διαφορετικά οι γιατροί δεν ξέρω....
όσο για την κατάθλιψη....
πιστεύεις πως προτιμώ να έχω θυρεοειδή , υδροσάλπιγγα , να κάνω εξετάσεις για διαβήτη γιατί έπεσε και αυτό το θέμα στο τραπέζι και να μην έχω κατάθλιψη;;;;;;
άλλωστε το είχα αποδεχθεί και είχα συμφιλιωθεί με την ιδέα της κατάστασής μου...έπαιρνα τα φαρμακάκια μου όπως μου έλεγε ο γιατρός και ακολουθούσα τις οδηγίες του.....
δεν ισχύει λοιπόν πως ακούω ότι θέλω να ακούσω.....
θα προτιμούσα ειλικρινά να έχω ψυχολογικό πρόβλημα παρά χίλια δύο που ανακαλυφθηκαν στην πορεία....
η λέξη κατάθλιψη δεν με τρομάζει καθόλου αντίθετα το να χειρουργηθώ ή να βγει αληθινή η γιατρός για το θέμα του διαβήτη με τρομάζει αφάνταστα....
αλλά δεν το βάζω κάτω....
23-10-2009, 14:37 #115
Λιτσάκι τι είναι αυτά???
Έχω και εγω αρχίσει να τσαντίζομαι με την όλη ιστορία..
Ποιοι νομίζουν ότι είναι και παίζουν έτσι με θέματα υγείας???Όλα για τα λεφτά??
Ο θυροειδής αδένας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αδένες του ενδοκρινικού μας συστήματος. Κάποιο πρόβλημα στον αδένα αυτό μπορεί να είναι η αιτία πολλών άλλων προβλημάτων στη υγεία μας.
Εαν έχεις όντως πρόβλημα με το θυροειδή σου θα φανεί σίγουρα από τις εξετάσεις αίματος (και υπερηχο.)
Εγώ έχω εδώ και χρόνια πρόβλημα και όταν παλιότερα δεν έπαιρνα χάπι ή δεν είχε γίνει σωστή ρύθμιση της δόσης, με επηρέαζε σωματικά(κουραση εύκολα κτλ - ανάλογα με το είδος) και λιγο συνεπώς ψυχολογικά.
Οι βασικότεροι δείκτες που ελέγχουν είναι T3,T4,TSH.Τι τιμές έχουν σε εσένα??
Σχετικά με τα αντικαταθλιπτικα που παίρνεις, αν κατάλαβα καλά, καλύτερο θα ήταν να πας σε έναν άλλον ψυχίατρο για να γίνει σωστή μείωση, γιατί δεν ξέρω τι παρενέργειες μπορεί να έχουν.
23-10-2009, 15:53 #116
Υπάρχει παράρτημα του νοσοκομείου Αλεξάνδρα πολύ καντά που ασχολούνται μόνο με θυρεοειδή και διαβήτη.Γίνεται καλή δουλειά και η εμπειρία είναι μεγάλη
25-10-2009, 20:25 #117
μην ασχολειστε με μαλακιες
26-10-2009, 10:59 #118
και ποιές είναι αυτές από όλα όσα διάβασες;;;;;;
όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει....
04-11-2009, 08:22 #119
και ο κύκλος για εμένα κάπου εδώ κλείνει......
φτου ξελεφτερία....
ο ψυχίατρος μου είπε πως είμαι μια χαρά , πως έκανα μια ολοκληρωμένη θεραπεία και πως πλέον δεν χρειάζομαι ούτε τα φάρμακα ούτε ψυχοθεραπεία.....
έτσι από σήμερα κιόλας είμαι ελεύθερη....
ήδη σταμάτησα το ένα χάπι ,από δευτέρα πρώτα ο θεός σταματώ και το δεύτερο και από μήνα πάει και το τρίτο...και τέλος.....
οπότε έχω να κοιτάξω τον παθολογικό τομέα πλέον για να δω από που προέρχονται όλα αυτά τα σωματικά συμπτώματα.....
θέλω να ευχαριστήσω όλους σας ανεξαιρέτως για την συμπαράσταση και την βοήθεια που μου έχετε προσφέρει απλόχερα στον σχεδόν 1 χρόνο που είμαι μέλος εδώ.....
θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον αντμίν που ένα μύνημά μου έγινε αιτία για να ξεσηκώσει στο πόδι όλο το φόρουμ ο πάνος12345.....
και τέλος θέλω να ξέρετε πως όταν νιώσω πως ίσως μπορώ να προσφέρω και εγώ κάτι εδώ μέσα θα το κάνω με όλη μου την καρδιά....
Υ.Γ. φυσικά μπορώ να οδηγώ
04-11-2009, 11:25 #120
Καλή συνέχεια λοιπόν στο δρόμο που σε οδηγεί προς τον καλύτερο εαυτό σου.Καλή συνέχεια προς την ισορροπία και την ευτυχία όπως εσύ την εννοείς.Καλημέρα Λίτσα!
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία